Betwinner bookie-anmeldelse

Age Limit
Betwinner
Betwinner is not available in your country. Please try:
Trusted by
Curacao

About

BetWinner ejes og administreres af Marikit Holdings Limited og blev grundlagt i 2018. Det gør siden til en af de nyeste på markedet. Virksomhedens hovedkvarter er også placeret i landet Cypern. 

Betwinner er licenseret på Curacao, og virksomheden bruger andre licenser til andre regioner i hele verden. Kundesupport og sikkerheden på webstederne gør det til en sikker og effektiv måde at komme hurtigt i gang med at spille dit yndlingsspil.

Fuld baggrund og info om Betwinner

Games

Sportselskere vil kunne finde noget til alle deres eSports-væddemålsbehov hos Betwinner. Udvalget af eSports og væddemål giver en fornøjelig og enkel væddemåls- og spilleoplevelse. Turneringer og væddemål er spændende, og topspillerne i CS: GO, LoL, StarCraft, FIFA og DotA kan tjene millioner.

Withdrawals

Processen for at foretage en udbetaling er også forholdsvis nem og afhænger af den metode, du synes er den bedste for dig. Bare gå til $-tegnet øverst på skærmen. Klik på udbetaling og foretag derefter en udbetaling ved at klikke og gå gennem udbetalingsprocessen. Minimumsudbetalingen er €/$1,50, eller det samme beløb i en anden valuta. 

Der er ingen maksimal udbetalingsgrænse. Det er gratis at hæve penge og kan tage et par minutter eller et par dage. Den sædvanlige behandlingstid er omkring 15 minutter, og kort kan tage op til 7 dage. Der er ingen gebyrer, men konti verificeres, før du giver penge til spillere.

Bonuses

Der er et stort antal bonusser og indskud, der tilbydes af Betwinner. Disse bonusser og andre kampagner kan tilgås på siden ved at gå til 'Promo'-sektionen og tage et kig gennem bonusmulighederne. Bonusser og kampagner spænder fra 100% matchede bonusser på den første indbetaling, andre indbetalingsbonusser, fødselsdags- og ugentlige kampagner. 

Betwinner har en bonus og kampagne for alle. Det er dog vigtigt at være opmærksom på omsætnings- og tilmeldingskrav, før du spiller på siden. Spillere er ofte nødt til at foretage indskud, før de får deres bonus, og tidsgrænser eller brug af bonusser gælder også. Det er vigtigt at kontakte kundesupport for mere information.

Payments

Der er adskillige betalingsmuligheder tilgængelige på både bærbare computere og mobiler hos Betwinner. Spillere skal klikke på et par sidelinks for at foretage en indbetaling eller udbetaling inden for få minutter. Det er nemt at gøre dette, fordi over 200 forskellige betalingsmetoder kan bruges afhængigt af det land, du bor i. 

Den mobile version af platformen understøtter også alle ind- og udbetalingsmetoder. Dette er fantastisk til spillere, der ønsker at spille på flugt. Bemærk venligst, minimums- og maksimumsgrænser for indbetalinger og udbetalinger samt behandlingstider gælder. Masser af kundesupport på siden giver spillere mulighed for at stille spørgsmål. Her er nogle korte oplysninger til at komme i gang.

Account

Det er nemt at få en Betwinner-konto, og der er kun et par ting, du skal bruge for at komme i gang. Hele processen er enkel og kan gennemføres på få minutter. Læs nedenfor for at lære om opsætningen.

Tips & Tricks

Nyd akkumulator-væddemål, som giver dig mulighed for at sætte et væddemål på bundter af dine foretrukne eSports-væddemål i ét. Dette er vanskeligere, men resulterer i potentielle overskud. Akkumulatorvæddemål kræver dog strategi og masser af research. Det kræver et fremragende kendskab til den sport eller det spil du satser på og har minimal risiko. 

Akkumulatorer bør være så små som muligt, og det er en god idé at undersøge forsikringer, især for væddemål, hvor der kan være et element af risiko, selv efter at have lavet research. Forsikring betyder, at du kan vinde, selvom den ene del af et væddemål taber, så det er værd at bruge under nogle omstændigheder.

Responsible Gaming

Kort sagt, du bør aldrig satse flere penge, end du har, og der er altid en chance for tab, selv med den bedste research. Hvis du satser over din grænse, kan det give problemer i dit personlige liv. 

Hvor meget du satser afhænger af din egen dømmekraft og de potentielle tab burde ikke være alvorlige nok til at udfordre dit daglige liv. Indstil en indsatsgrænse og hold dig til den, uanset hvad der sker.

Support

Kontakt BetWinner support via mange enkle og hurtige muligheder. Du har mulighed for at chatte live på telefon eller bruge den angivne e-mailadresse. Livechatten er den hurtigste måde at skabe kontakt på og er en fantastisk måde at komme hurtigt i gang med at spille. E-mail er også fantastisk til dokumenter og mere formelle oplysninger. Nogen fra support vil også være med dig meget hurtigt, når du bruger muligheden for live chat.

Deposits

Du skal blot gå til $-ikonet øverst på siden og vælge mellem mange betalingsmetoder, herunder e-wallets, betalingssystemer og cryptocurrency. Vælg din yndlingsmetode og tryk på 'Indbetaling'. Indtast de relevante oplysninger, og modtag derefter dine penge inden for få minutter. Betalinger er krypteret, og spillerens informationer bevogtes nøje af siden. 

Vælg mellem meget hurtige metoder fra e-wallets eller klassiske kreditkort for at komme i gang. Der er et minimumsindskud på €/$1 eller det samme beløb i andre relevante valutaer. Der er ikke noget maksimalt indskudsbeløb. Det er også gratis at indbetale, og behandlingen er øjeblikkelig.

Security

Betwinner har en licens hos Curacao Gaming Authority og andre spillemyndigheder over hele kloden. Den bruger også den nyeste sikkerhedssoftware og kryptering. Betwinners vilkår og betingelser angiver, at enhver information eller dokumenter, der uploades, heller ikke gemmes. Nogle undtagelser gælder for bonusoplysninger. 

Siden bruger også kryptering og den nyeste software til at beskytte dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Betwinner er et relativt nyt websted, men der er ingen grund til at være for bekymret over privatlivs- og sikkerhedsspørgsmål. Licens, love og online sikkerhed skal være altafgørende for en så stor spiller på markedet, som nu spænder over hele kloden.

FAQ

Find de oftest stillede spørgsmål om esports-væddemål hos Betwinner her.

Total score8.9

Hurtige casino fakta

Year foundedYear founded: 2016
BonusserBonusser (10)
BonuskoderCashback Bonus
Fødselsdagsbonus
Gratis Penge Bonus
Gratis Spins Bonus
High-roller Bonus
Indbetalingsbonus
Match Bonus
TilmeldingsbonusVelkomstbonus
IndbetalingsmetoderIndbetalingsmetoder (22)
Bank transferBitcoin
Bitcoin Cash
Boleto
Credit Cards
Crypto
Debit Card
Dogecoin
E-wallets
Ethereum
FastPay
Flexepin
Jeton
Litecoin
Multibanco
PayKwik
PayTrust88
Perfect Money
QIWI
Quick Pay
SticPay
ePay
LandeLande (54)
Albanien
Argentina
Aserbajdsjan
Bahamas
Bosnien-Hercegovina
Brasilien
Bulgarien
Cameroun
Chile
Congo
De Forenede Arabiske Emirater
Egypten
Etiopien
Finland
Gabon
Georgien
Ghana
Hong Kong
Indien
Indonesien
Japan
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kroatien
Litauen
Madagaskar
Makedonien
Malaysia
Marokko
Mauritius
Mexico
Nigeria
Norge
Paraguay
Peru
Polen
Rusland
Senegal
Serbien
Singapore
Swaziland
Sydkorea
Tadsjikistan
Taiwan
Tanzania
Thailand
Tunesien
Tyrkiet
Uganda
Ukraine
Usbekistan
Vietnam
Zambia
LicenserLicenser (2)
Curacao
Segob
SoftwareSoftware (13)
Asia Gaming
Authentic Gaming
DreamGaming
Evolution Gaming
Ezugi
Fazi Interactive
Gameplay Interactive
LuckyStreak
Portomaso Gaming
Pragmatic Play
SA Gaming
VIVO Gaming
XPro Gaming
SpilSpil (70)
Amerikansk Fodbold
Australsk Fodbold
Baccarat
Baccarat AGQ Vegas
Baccarat Dragon Bonus
Badminton
Baseball
Basketball
Bingo
Blackjack
Boksning
Bordtennis
CS:GOCall of Duty
Caribbean Stud
Craps
Cricket
Curling
Dart
Dota 2
Dragon Tiger
Fjernsyn
Fodbold
Fodbold Betting
Formula 1
Futsal
Golf
Greyhounds
Gælisk Fodbold
Hestevæddeløb
Håndbold
Ishockey
Kapsejlads
Keno
King of Glory
Lacrosse
League of Legends
Live Cow Cow Baccarat
Live Fashion Punto Banco
Live Multiplayer Poker
Live Oracle Blackjack
Lottery
MMA
Mini Baccarat
Mortal Kombat
Motorsport
Online Betting
Poker
Politik
Rocket League
Roulette
Rugby
Sic Bo
Skak
Skiskydning
Skrabelodder
Slots
Snooker
Sport
Sport Betting
StarCraft 2
Surfing
Tennis
Trav
UFC
Valorant
Virtuel Sport
Volleyball
World of TankseSport
SprogSprog (43)
Albansk
Arabisk
Armenisk
Aserbajdsjansk
Bulgarsk
Dansk
Engelsk
Estisk
Farsi
Finsk
Fransk
Georgisk
Græsk
Hebraisk
Hindi
Hviderusisk
Indonesisk
Italiensk
Japansk
Kazakisk
Kinesisk
Koreansk
Kroatisk
Litauisk
Makedonisk
Malaysisk
Norsk
Polsk
Portugisisk
Rumænsk
Russisk
Serbisk
Slovakisk
Slovensk
Spansk
Svensk
Swahili
Thai
Tjekkisk
Tyrkisk
Tysk
Ukrainsk
Vietnamesisk