Gør krav på din Esports Tilmeldingsbonus 2024

Esports-væddemålssider bruger tilmeldingsbonusser til at tiltrække nye kunder. Næsten alle de fineste esports betting-sider vil give nye kunder en stor velkomstbonus. Dette er tilbud, der giver dig yderligere væddemålsmidler, som du kan bruge til at placere væddemål på e-sports såsom Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends og andre.

Det er altid rart at bruge tilmeldingsbonustilbud efter registrering på et online esports betting-websted. Disse websteder kan tilbyde gode kampagner for deres nye kunder, som er værd at gøre krav på.

Gør krav på din Esports Tilmeldingsbonus 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Find tilmeldingsbonusser på esports betting sites

Find tilmeldingsbonusser på esports betting sites

Det første skridt er at finde de bedste betting sider, der tilbyder esports bonusser. Nye spillere kan drage fordel af tilmeldingsbonusser på de fleste af de vigtigste betting-sider med eSport-markeder. Verificerede og troværdige virksomheder som 1xBet, Betsson og Betsafe tilbyder en række tiltalende tilmeldingsincitamenter for at lokke nye spillere til at placere væddemål på deres platforme.

Det næste trin er at oprette eller tilmelde dig en konto. Vælg din foretrukne betalingsform og indbetalingsbeløb, og din e-sportsbog tager sig af resten. Det er en smart mulighed at studere det med småt på dette trin, fordi rollover-beløb og andre betingelser og kriterier typisk er det, der afgør, om en e-sportsbonus er det værd.

Baseret på den bookmaker du vælger, kan du modtage dine bonusmidler med det samme, mens andre kan bede dig om manuelt at indtaste en kode ved din første indbetaling. Husk på, at størrelsen på din første indbetaling i de fleste tilfælde har en væsentlig indflydelse på dine bonusmidler.

Find tilmeldingsbonusser på esports betting sites
Hvordan fungerer en tilmeldingsbonus?

Hvordan fungerer en tilmeldingsbonus?

Den mest hyppige form for eSportsbook-tilmeldingstilbud er en indbetalingsmatchbonus, som du kan forvente at se, når du første gang tilmelder dig en ny hjemmeside.

Hjemmesiden accepterer din indbetaling og giver dig gratis væddemålskreditter, som du kan bruge til at placere væddemål på deres platform. Dette er sandt for 100 % kampe, dog for nogle eSports betting sider giver muligvis kun 50% match, hvilket betyder, at de kun vil kreditere dig med halvdelen af det, du har indbetalt.

Da dette sker i begyndelsen, påvirker tilmeldingsbonusser sjældent, hvordan du satser, eller på hvilken eSport du satser, medmindre det er angivet med småt. Indbetalingskampe har normalt et minimumsindskudskrav for at bonussen kan aktiveres, samt et maksimumbeløb af ekstra penge hjemmesiden vil give dig, hvis du kvalificerer dig.

For eksempel kan webstedet indikere, at bonussen kun udløses, hvis du indbetaler mindst $10, og at kampagnen kun vil fordoble din indbetaling op til $500 i gratis kreditter. Med andre ord, hvis du indbetaler $500 eller mindre, vil hjemmesiden matche din indbetaling 100 procent. Men hvis du indbetaler $600, vil dine bonuskontanter kun være $500. Du ville ikke være berettiget til en bonus, hvis du indbetalte mindre end $10.

Sådan bruger du en tilmeldingsbonus

I stedet for en eSport bestemmer din foretrukne eSports bettingside, hvordan du bruger en tilmeldingsbonus. Størstedelen af disse anvendes automatisk, når du tilmelder dig og foretager din første indbetaling, mens nogle har brug for, at du indtaster en specifik kode, som tidligere blev udstedt til dig. Der er dog eSports-væddemålsstrategier, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af en tilmelding eller velkomstbonus.

Hvordan fungerer en tilmeldingsbonus?
Tips og tricks til gratis væddemål

Tips og tricks til gratis væddemål

Satsdiversificering

Sportsvæddere kan bruge tilmeldingsbonusser til at satse på mange hold eller spillere uden at risikere deres penge. For at sige det på en anden måde, kan du placere en indsats på et hold, som du normalt ikke ville støtte. Selvom du taber, vil beløbet blive fjernet fra dine bonusmidler i stedet for dit indskud med rigtige penge. Desværre er der flere undtagelser fra denne regel, da visse spillesider kan kræve, at du foretager en indbetaling med rigtige penge, før du kan få adgang til bonuspenge.

Nogle mennesker kan endda satse på underdogs. Med en betydelig tilmeldingsbonus kan spillere begynde at satse på underdogs og gå imod favoritterne uden at bringe deres kapital i fare. Hvis de taber, trækkes deres bonuspenge. Men de står til at tjene alle de rigtige penge på deres indsats, hvis indsatsen vinder.

Spil på begge sider af markedet

"Begge sider af en markedsmetode" indebærer, at en gambler sætter et bonusspil på det modsatte resultat af et, som de allerede har spillet på. Profit sikres effektivt med denne strategi.

En Valorant-vædder kan for eksempel satse deres egne penge på Team Liquid til -2,5 i et spil. De sætter en bonusindsats af samme værdi som deres oprindelige indsats, når spillet nærmer sig, for at bakke Team Liquids modstander på +2,5. På denne måde, uanset hvad der sker, vil penge blive refunderet i en eller anden form.

Tips og tricks til gratis væddemål
Shopping rundt efter muligheder

Shopping rundt efter muligheder

Når det kommer til eSport-væddemål, bør du altid tilslutte dig et par forskellige sider, så du kan sammenligne priser. Du vil også være i stand til at vælge kampagner fra et udvalg af forskellige bøger som en bonus. Der er intet galt i at hoppe fra det ene websted til det næste på jagt efter særlige tilbud. Dette er noget, som flere dygtige eSports-væddere udfører til en vis grad.

Hvis du finder et vidunderligt tilbud på et andet websted, der appellerer til dig, så flyt en del af dine penge over og drag fordel af det. Du har mulighed for at blive eller flytte dine penge tilbage til dit oprindelige websted, efter at kampagnen er afsluttet.

Lad os sige, at du nyder League of Legends-væddemål, og en anden online sportsbook tilbyder en tilmeldingsbonus under Worlds. Du ville være sindssyg ikke at drage fuld fordel af det, i det mindste for resten af begivenheden.

Selvfølgelig vil du være sikker på, at du fuldt ud forstår alle begrænsningerne for hver bonus, så dine penge ikke ender hvor de ikke hører hjemme. Husk, at fremragende linjer altid vil overgå enhver forfremmelse. Lad dig ikke distrahere af bonusser og miste dit kernemål af syne om at skabe ekstraordinære værdivalg og vinde væddemål.

Shopping rundt efter muligheder
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Overvej kun gambling som et middel til underholdning. Du skal forvente at tabe penge og acceptere disse tab som en nødvendig del af det sjove. Dette er den korrekte tilgang til gambling.

Folk, der forventer eller kræver at vinde, er der, hvor ludomani generelt slår rod. Når de taber, kan de blive frustrerede eller ængstelige, hvilket får dem til at risikere endnu flere penge for at få deres tab tilbage. Dette kan sætte gang i en frygtelig kædereaktion, der hurtigt kommer ud af kontrol.

Sæt et fast beløb til side, som du er villig til at tabe i en given periode. Hvis du sætter begrænsninger for dig selv og holder dig til dem, burde du være i stand til at nyde dit spil uden nogensinde at komme i vanskeligheder.

Administrer mængden af tid, du bruger på at spille, på samme måde, som du kontrollerer mængden af penge, du bruger. Spil i din fritid er OK, så længe du har råd, men du ønsker ikke, at det skal overtage dit liv.

Hvis du ved eller har mistanke om, at gambling er ved at blive problematisk for dig, skal du ikke være flov over at henvende dig til nogen. Der er ikke noget at skamme sig over, og det er meningsløst at prøve at løse situationen på egen hånd. Hvis du ikke er tryg ved at diskutere dine problemer med venner eller familie, kan visse organisationer hjælpe dig.

Ansvarligt spil