Gør krav på din Esports Velkomstbonus 2023

Esports betting velkomstbonusser er blandt de bedste kampagner, en spiller kan gøre krav på efter at have registreret sig på en online esports betting hjemmeside. Denne artikel dykker ned i disse bonusser for at bestemme, hvad de er, hvordan de fungerer, hvordan man gør krav på dem og mere. Som navnet antyder, er velkomstbonusser kampagner, som eSports bookies benytter til nye spillere. Der er to hovedtyper af velkomstbonusser; ingen indskuds- og indskudsbonusser.

Er det værd at gøre krav på disse bonusser? Eller er det bare en god måde at tiltrække nye spillere på? Lær mere om, hvordan du bruger ingen indskuds- og indbetalingsbonusser efter at have åbnet en konto hos en esports bookie.

Gør krav på din Esports Velkomstbonus 2023
Hvordan fungerer en esports betting bonus?Sådan gør du krav på velkomstbonusserOmsætningskravVelkomstbonus tips og tricksAnsvarligt spil
Hvordan fungerer en esports betting bonus?

Hvordan fungerer en esports betting bonus?

Mange spillere har en tendens til at afvise online bonusser, fordi de ikke lyder legitime. Sandheden er dog, at velkomstbonusser for eSport-væddemål er ægte, i det mindste på licenserede og regulerede sider. For god ordens skyld er der nogle tvivlsomme væddemålssider, hvis bonusser ikke er legitime, men alle siderne på denne side er ægte.

Nu er det store spørgsmål, hvorfor ville eSports bookmakere give spillere gratis penge?

Godt. Svaret er enkelt - at tiltrække nye spillere i en online eSports-væddemålsindustri, der er så konkurrencedygtig. Mens reload-bonusser er til kundefastholdelse, er velkomstbonusser beregnet til at få nye spillere ombord. Det, der sker, er, at bookmakeren sætter et budget for markedsføring, og en af marketingstrategierne er kampagner.

Esports betting bonusser uden indskud

Som navnet antyder, er bonus uden indskud et tilbud, der belønner spillere med en bonus for blot at tilmelde sig en eSports bettingside. De behøver ikke at indbetale for at gøre krav på dette tilbud.

Gratis bets no deposit bonus er en standard no deposit bonus, der giver spillere et fast beløb. Den anden type er den indløselige bonus uden indskud, som spillere kan bruge til at satse på eSport med rigtige penge og vinde rigtige penge. Endelig kan eSports-spillere drage fordel af de ikke-indbetalingsfrie bonusser uden indskud, som giver spillerne penge til at spille, men de kan ikke trækkes ud.

Esports betting indskudsbonusser

Også kendt som en matchbonus er bonus uden indskud et velkomsttilbud, der belønner spillere, når de indbetaler for første gang. De fleste indbetalingsbonusser matcher det indsatte beløb med en vis procentdel op til et fastsat beløb. Det kan være en 50% indbetalingsbonus, 100% eller endnu mere.

Bare for at nævne, på nogle betting sites, indskudsbonusser kan tilbydes i den anden, tredje og endda fjerde indbetaling.

Hvordan fungerer en esports betting bonus?
Sådan gør du krav på velkomstbonusser

Sådan gør du krav på velkomstbonusser

Hvordan aktiveres velkomstbonusser efter opfyldelse af berettigelseskravene? Nå, der er to måder. Først krediteres bonussen automatisk til spillerens konto. Det er den nemmeste måde at få en bonus på. Alternativt skal spillere aktivere bonussen ved at bruge eSports betting-velkomstbonuskoder eller kuponer. Der er en slot, hvor disse koder udfyldes for at aktivere bonussen.

Sådan bruger du esports betting velkomstbonusser

Velkomstbonusser er alle sjove, men eSports-væddere bør vide, hvordan de bruger dem godt. Desværre ender de fleste spillere, der gør krav på velkomstbonusser, med at spilde dem på blot et par væddemål på grund af manglende viden om, hvad der gemmer sig bag gardinet. I dette segment kan du finde ud af alt, hvad der er at vide om at bruge velkomstbonusser.

Sådan gør du krav på velkomstbonusser
Omsætningskrav

Omsætningskrav

Selvom velkomstbonusser lyder lukrative, er de bundet af strenge omsætningskrav. Selvom bookmakere sprøjter penge i form af bonusser, har de sat nogle begrænsninger for at gøre det svært for spillere at få mest muligt ud af velkomstbonusser. Disse begrænsninger er det, der er kendt som indsatskrav eller gennemspilningskrav.

For det første er et omsætningskrav en multiplikator af antallet af gange, spillerne skal gennemspille en bonus, før de kan hæve eventuelle gevinster. For eksempel, hvis en spiller kræver et indskudsmatch hos en bookie med et 20x omsætningskrav, skal han gennemspille bonussen 20 gange, før de er berettiget til en udbetaling. Nå, det er en stor udfordring at spille igennem 20 gange uden at miste alle pengene.

Esports-væddemålssider med de mest lukrative bonusser har de højeste og strengeste indsatskrav i de fleste scenarier.

Odds og spilgrænser

Udover indsatskravene gør bookmakere det svært for spillere at vinde rigtige penge ved hjælp af bonusser ved at sætte minimum odds. For eksempel kan en eSports bettingside tilbyde en 150% bonus, men bonussen gælder kun på høje odds. Udover grænsen på odds, er nogle velkomstbonusser gældende for udvalgte eSports-spil.

Omsætningskrav
Velkomstbonus tips og tricks

Velkomstbonus tips og tricks

Selvom bettingsider gør det svært for spillere at bruge bonusser, er det stadig muligt at udnytte velkomstbonusser.

Det første tip er altid at være på jagt, ikke kun efter velkomstbonusser, men de mest lukrative. Spillere kan vælge at jage sig selv eller udnytte bookmakere, der viser eSports bookmakere med de højeste velkomstbonusser.

Et andet tip, der kun gælder for bettingsider uden oddsgrænser, er at satse på de laveste odds. I modsætning til høje odds har indsatser med lave odds en høj sandsynlighed for at komme igennem. Når det er sagt, er det at gå lavt et smart tip til at slå omsætningskravene. Det eneste problem er, at udbyttet trods alt ikke er så højt.

Nu hvor de høje omsætningskrav sænker chancerne for at få noget ud af bonusser, bør spillere forfølge velkomstbonusser med lavere gennemspilskrav. Dette er et let sportsvæddemålsbonustip at tjene penge på. Det er nemmere at slå et 15x indsatskrav end 30x.

Det er også vigtigt at tjekke gyldighedsperioden for velkomstbonussen. Ofte gør spillere krav på disse bonusser, men bruger dem ikke inden for den fastsatte periode. Det lyder sjovt, men ja, bonusser har udløbsdatoer.

Sats klogt. Bare fordi det er en 100% bonus, betyder det ikke, at den skal spildes på urealistiske odds. I stedet bør spillere forblive kloge spillere ved at bruge velkomstbonussen som rigtige penge, de indsatte. At undersøge de forskellige eSports-kampe og tjekke forudsigelser rækker langt.

Velkomstbonus tips og tricks
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Velkomstbonusser er fantastiske og er blandt grundene til, at mange spillere bliver trukket til eSports-væddemål. Men de kan være en udløser af ludomani. Mange spillere oplever, at de bruger flere penge, end de har råd til, for at få bonusser.

Spillere skal forblive inden for rammerne af ansvarligt spil. At sætte et budget for eSports-væddemål og overholde det er altafgørende. Et andet tip er aldrig at jagte tab, når du satser og altid vide, hvornår du skal gå væk. Vigtigt er det, at eSports-væddemål ikke bør være en erstatning for skole eller arbejde.

Det er det for denne guide om eSports betting velkomstbonusser. Faktisk er online væddemålstilbud til nye spillere værd at jagte. Det er dog ikke let at udnytte dem.

Ansvarligt spil