Hvilke eSport-titler skal du satse på

eSport

2023-02-02

Ethan Tremblay

Esportsverdenen udvides dagligt, efterhånden som flere mennesker ser og deltager i spillene. Men på grund af udvidelsen af esports-begivenheder har en anden virksomhed tilpasset sig for at følge med i de seneste trends. Esports-væddemål har netop været tilgængeligt inden for bettingbranchen, så ivrige spillere, spillere og væddere kan muligvis tjene penge på deres yndlingsbegivenheder. Hvis du er interesseret i at prøve din hånd med at bette på e-sport, er følgende en liste over de bedste e-sportsgrene, der nu er de mest populære i denne sektor.

Hvilke eSport-titler skal du satse på

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Uden skyggen af tvivl er CS:GO en af de bedste eSports at spille på. Spillere i denne FPS ringer efter virtuel ære i denne online multiplayer-skydearena. Siden udgivelsen i 2012 har GS: GO givet gamere timevis af sjov.

Det har det største eSport-marked for våbenskind og modtager regelmæssige forbedringer via patches. Der er årlige store turneringer som IEM Katowice, ESL One Rio de Janeiro, DreamHack Anaheim og ESL One Cologne.

Præmiepuljerne i disse turneringer topper konsekvent en million dollars og trækker skarer på over en million mennesker. Det er ingen overraskelse, at Counter-Strike: Global Offensive har været så succesfuld. Årstiderne slutter ikke; derfor fortsætter det sjove hele året rundt.

League of Legends (LoL)

En af de mange grunde League of Legends (LoL) er blevet en af de bedste eSports på verdensplan er dets boost til gamblingindustrien. Selvom det er det mest populære i Asien, har det over otte millioner brugere over hele kloden. Præmiefonden for den officielle LoL eSports League er værd en cool $80 millioner.

Call of Duty

Call of Duty rangerer konsekvent højt blandt de bedste eSports-væddemål som der kan satses penge på. Siden det blev introduceret for cirka 20 år siden, har dette spil samlet en utrolig fanskare. Ingen kunne dengang have forestillet sig den enorme succes, som denne titel i sidste ende ville nyde.

Over 400 millioner eksemplarer af spillet er blevet distribueret indtil videre. Konkurrenceniveauet ved professionelle eSports-turneringer er dog uden fortilfælde.

Interessen for konkurrerende multiplayer begyndte med Call of Duty 4: Modern Warfare og er kun vokset siden da. Spillets udvikler, Activision, har udgivet en 12-holds Call of Duty League modelleret efter den populære Overwatch League.

Valorant

Riot Games' Valorant, et førstepersons helteskydespil udgivet i 2020, vandt hurtigt popularitet, især ved væddemål på eSport. VALORANT Champions Tour er en serie af turneringer med tre niveauer: VALORANT Challengers, VALORANT Masters og VALORANT Champions.

I øjeblikket er en mobilversion af Valorant, Riot Games' platform til væddemål på de mest populære eSports-spil, under udvikling. På grund af dets fokus på mobile spillere, forventes dette spil at bevare eller øge sin position som markedsleder inden for eSports-væddemål.

DotA 2

Med hensyn til de bedste eSports at spille på, kommer Dota 2 ind som nummer to på de fleste sider. Hele præmiepuljen adskiller dette spil fra dets konkurrenter på eSports-markedet. Men der er en bred vifte af belønninger tilgængelige, afhængigt af din status. Den enorme præmiepulje kan i vid udstrækning finansieres af fans, der køber kamppasset i spillet.

Samlingen har en bred vifte af indhold, såsom spilbare karakterer, skins, udfordringer og meget mere. Præmiepengene udgør 25 % af kompendiet og har været over 34 millioner USD i de seneste år.

Fortnite

Der er et par aspekter at overveje, når man diskuterer Fortnites levedygtighed som en eSport. Flere penge er blevet tjent af de bedste Fortnite-spillere end i nogen anden ny eSport.

Flere mennesker har vundet penge på Fortnite end på nogen anden eSport. Over 250 millioner spillere har tilmeldt sig spillet på tværs af alle platforme.

StarCraft II

Dette strategispil har eksisteret i et stykke tid. Men på trods af sin alder, StarCraft II har bevaret sin popularitet i eSport-scenen som en af de bedste esports-væddemålshandlinger. Den vises sjældent på tv, og de fleste af dens spillere er fra Sydkorea. ESL Pro Tour Starcraft II-præmien er på over $4 millioner. Dens enorme popularitet skyldes, at den tiltrækker et stort antal spillere fra hele verden.

Afsluttende tanker

Andre eSports, såsom Apex Legends, et Battle Royale-spil, vokser. Populariteten af disse spil er stigende siden mange online eSports betting sider indarbejde dem på deres platforme.

eSport kan være en sjov måde at tjene penge på og er blevet undersøgt med henblik på optagelse i OL. Ovenstående er de bedste eSports at spille på. Nogle er populære, fordi de har eksisteret i lang tid, mens andre er populære, fordi de er gode. Disse eSport-konkurrencer tilføjer noget vigtigt til traditionel spilleadfærd, hvilket gør det muligt at tjene penge ved at satse på eSport.

Seneste nyheder

Grundlæggende om Fortnite-væddemål
2023-03-30

Grundlæggende om Fortnite-væddemål

Nyheder