Alt om væddemål på Cloud9 Esports

Cloud9 er en af de mest populære, store og mest succesrige e-sportsorganisationer i verden. Siden 2013 har den Santa Monica, Californien, USA-baserede organisation lavet bølger inden for forskellige discipliner på tværs af esportsverdenen. Det har været på et vindende løb både i konkurrence og på forretningsfronten og er blevet 2020's næstmest værdifulde esports-outfit.

Fødslen af det nuværende top-esport-hold begyndte i 2013. Da Quantic Gaming skar båndene med alle sine fem League of Legends (LoL)-spillere, dannede de sammen et hold kaldet NomNom. Kort efter omdøbte de det til Cloud9. Quantic Gaming generhvervede holdet kort efter. I et andet hurtigt twist købte Jack Etienne og Pauline Etienne disse spilleres kontrakter ud for omkring $20.000. Dette markerede fødslen af den professionelle organisation. Jack og Pauline betragtes derfor som grundlæggerne af Cloud9.

Alt om væddemål på Cloud9 Esports
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Cloud9 divisioner og spillere

Organisationen har haft adskillige divisioner på tværs af esport-industrien i løbet af dens ni års eksistens. De kommer normalt ind og ud af nogle titler, efter behov. Deres tilstedeværelse er blevet mærket i Overwatch og League of Legends, hvor de har franchisehold. Andre ikke-franchisehold opererede under Cloud9-mærket omfatter Call of Duty, Battle Royale, Apex Legends, Fortnite, Halo, Dota 2, Hearthstone, Counter-Strike, Valorant, Smite, World of Warcraft og Teamfight Tactics.

Den professionelt drevne organisation har en flok spillere, der hele tiden kommer ind og ud. De har et akademi til løbende at skaffe nye talenter. Nogle af de mest populære navne på deres professionelle liste inkluderer Skadoodle (Tyler Latham), N0thing (Jordan Gilbert), Stewie2k (Jakey Yip), EternaLEnVy (Jacky Mao), autimatic (Timothy Ta) og b0ne7 (Pittner Armand). Disse er topspillere og nøgleindtjenere i en liste, der omfatter over 100 spillere og de mest populære e-sportshold. Virksomheden betaler over $1.600.000 til spillere om året.

Vækst og ekspansion

Den øjeblikkelige succes med den første LoL-division tilskyndede Cloud9 til at udvide til andre divisioner. I 2014 sluttede de sig til Smite esports. De oprettede ni nye divisioner i 2014. Interne problemer førte til opløsningen af virksomheden i 2014, men den blev genetableret i 2015. Vainglory, organisationens førende touchscreen esport, blev etableret i 2015. Organisationen blev indlemmet i september 2016 og blev den nuværende Cloud9 Esports, Inc.

Denne vækst fik Cloud9 til at blive et berømt esport-hold med over en million fans, som brugte 15 millioner timer på at følge outfittets spillere. Nettoeffekten var en tilstrømning af sponsorer. I 2017 nød selskabet godt af $28 millioner i finansiering fra f.eks. Alex Ohanian, Hunter Pence og Craft Ventures.

Det Rocket League division blev oprettet i 2017. Riot Games rapporterede sikringen af en LoL Championship Series slot af Cloud9 for omkring $10 millioner i samme år. Et stort partnerskab med Red Bull i 2018 fik blandt andet Cloud9-spillere til at spille Red Bull-trøjer. De modtog også 50 millioner dollars i en anden finansieringsrunde. De etablerede et 30.000 m2 stort hovedkvarter og træningsbase i Los Angeles, et træk, der førte til, at de modtog en esports-virksomheds MVP-rangering fra Forbes. Virksomhedens værdi lå på 350 millioner dollars i 2020.

Cloud9s stærkeste spil

Liga af legender

Dette er ikke overraskende, i betragtning af at fødslen af hele organisationen er centreret om dette spil. Det er succesen med denne division, der tilskyndede til ekspansion og vækst til dette punkt. Efter divisionens oprettelse i 2013 gik holdet bestående af Balls, Hai, LemonNation, Meteos og Sneaky amok. De vandt 13 kampe i træk for at sætte en 2013 NA LCS Summer Split rekord og komme med en meddelelse. De havde også et hidtil uset 750-dages løb med samme line-up.

Divisionen kørte semifinale i 2018 LoL verdensmesterskab og et lignende løb i 2019 LCS Spring Split. Deres form er faldet en smule i 2021, men deres glansdage er stadig enorme.

Rocket League

En af Cloud9s mest bemærkelsesværdige sejre var Rocket League Championship Series Season 6 World Championship. Det var et højdepunkt i et fantastisk år, hvor de vandt tre globale mesterskaber.

Overwatch

Igen vandt de i 2018 Overwatch League Grand Finals. Det skiller sig ud i et hav af herlighed, hvor de har tophæder i One Nation of Gamers Overwatch Invitational, Alienware Monthly Melee og Overkill. Cloud9 EU har været i semifinalen i Contenders Europe, mens Cloud9 KongDoo blev nummer tre i sæson 4 af Overwatch APEX.

Hvorfor er Cloud9 populær?

Holdet er meget populært blandt både fans og spillere, og det er der gode grunde til.

  • Udbredt drift: Mens det blev født og plejet i USA, har Cloud9 spredt sig bredt, for det meste til Europa og Asien. De fleste fans kan få adgang til et Cloud9-hold, som de kan identificere sig med. Talrige spillere betyder, at der er mange konkurrencer, hvor Cloud9-afdelinger deltager. Det betyder, at bookmakere har mange markeder, hvor de kan inkludere Cloud9-markeder.
  • Fremragende ledelse: Organisationens formuer er vokset støt både i konkurrence og omsætning. Evnen til at tiltrække finansiering hjælper den med at bygge den bedste infrastruktur og tiltrække de bedste spillere. De bedste spillere betyder helt klart succes i konkurrencen og tiltrækning af betting-entusiaster.
  • Adskillige divisioner: Cloud9 stoppede ikke kun ved League of Legends. De blev et top esport-hold ved at oprette ni divisioner på blot deres andet driftsår. De har justeret og forbedret alle disse opdelinger, samt skabt nye ord. Etableringen af et akademi betyder, at der er en konstant tilførsel af nye talenter til disse divisioner. Denne involvering betyder, at der altid er noget esport-action, hvor fans kan nyde Cloud9-hold i aktion.

Cloud9's priser og resultater

Som organisation har Cloud9 modtaget flere priser. Det er blevet rangeret som første og anden Esport MVP af Forbes ved to lejligheder. Den kom først i 2018 og faldt til andenpladsen i 2020. Den modtog også den fælles finalistpris for bedste cloud-baserede handelsmiljø i TradingTech Insight 2020 USA Awards. De er blevet anerkendt som en top 1% arbejdsplads og meget mere, hvilket gør den til en af de bedste e-sportshold.

I konkurrence har de forskellige divisioner også præsteret bemærkelsesværdigt godt. 2018 var et fantastisk år for dem, da Overwatch, Rocket League og Counter-Strike: Global Offensive vandt henholdsvis Overwatch League Finals, Championship Series Season 6 og Boston ELEAGUE Major.

Hearthstone

Kolento har været massiv for Hearthstone-divisionen. Efter oprettelsen i Jube 2014 tog han ViaGame House Cup #1 i oktober samme år. I september blev han kåret som vinder af DreamHack Hearthstone Championship. I 2015 var han mester i CN vs EU Sn 2. I 2019 vandt han StarLadder Hearthstone Ultimate Series Winter.

Super Smash Bros

Cloud9s Mango slog Mew2King i den store finale for at vinde divisionen i oktober 2014. Efter en lang periode med underpræsterende vandt Mango Get on My Level-prisen i maj 2019.

Overwatch

Udover den internationale ære, der er nævnt ovenfor, vandt holdet, der blev oprettet i marts 2016, adskillige invitationsturneringer i dets formative stadier. Efter Overkill og Melee slog de Team Liquid for at tage Agents Rising-turneringen, deres første større turnering vinde.

Efter megen succes i deres år, har Cloud9-hold ikke opnået stor ære efter 2018 på trods af de resterende kræfter at regne med i hver konkurrence, de deltager i. De har haft flere næsten-ulykker, hvor de endte på anden eller tredjeplads. Cloud EU var semifinalister i Contenders Europe Season One, hvor de blev slået af Misfits Europe. London Spitfire var semifinalister tre gange i konkurrencer, der deltog i 2018.

Bedste og mest populære spillere i Cloud9

De bedste og de fleste spillere i denne sektion kan afvige fra, hvad der vises i andre sektioner. Dette er på grund af de forskellige anvendte metrics. For eksempel er det svært at måle populariteten af en LoL-spiller i forhold til en Dota 2-spillers. Indtjening kan heller ikke være et mål, givet forskellen i turneringspræmier og spillerkontrakter.

  • Mango (Joseph Marquez): Mango har mest ære for Cloud9, med hovedrollen i nærkampskonkurrencer og indbringer tre titler. Han har været i divisionen i tæt på syv år nu, og han har altid tændt fans og spillere, når han går i gang. Han har været til 11 topmøder og havde sit bedste hidtil, da han kom først i juli 2021.
  • Robert "Blaber (Robert Huang): League of Legends pro-spiller Blaber er bestemt en legende blandt Cloud9's fans. Han sluttede sig til C9-akademiet i 2017. Han var ikke en starter dengang, men imponerende akademi-shows fik ham til at vinde en hovedlisteplads til Split om sommeren 2018. Han fik et fast job i 2020 og har imponeret meget siden da ved at vinde MVP-rækker og blive navngivet i All-Pro A-teamet.

Andre fanfavoritter i Cloud9-broderskabet inkluderer Jazzyk1ns (JasmieManankil – VALORANT), Hai, Balls, SneakyMeteos og LemonNation.

Hvor og hvordan satser man på Cloud9

Det enorme antal divisioner og spillere på Cloud9 betyder, at der er mange konkurrencer at satse på dem. De bedste esports-væddemålssider, hvor du kan finde Cloud9-spil at spille på, omfatter bet365, Betway, 1XBet, Vulkanbet og Pinnacle. Disse er velrenommerede sider med gode hjemmesider og dejlige odds.

Ligesom enhver anden form for væddemål kræver e-sportsvæddemål noget grundlæggende kendskab til spillene.

Men for begyndere uden sådan viden er det bedste bud at placere den direkte vinder af en kamp eller serie. For at få statistikkerne til at guide dig, er det tilrådeligt at følge Cloud9 og dets spillere på sociale medier. Hold dig også opdateret med esports nyhedswebsteder.

Andre væddemål varierer afhængigt af typen af e-sport. For eksempel vil et væddemål på League of Legends, et MOBA-spil, variere fra Rocket League, et racerspil. Vælg et eller nogle få spil og bliv fortrolig med dem.

For at placere væddemål skal du finde og tilmelde dig på esport betting sider. Ovennævnte websteder er fantastiske. Vælg esports i menuen. Vælg eller søg efter det Cloud9-hold/-spiller, du vil spille på, og tjek oddsene. Hvis de tilfredsstiller dig, skal du klikke på placer bet og bekræft. Vent derefter på væddemålsresultatet. Du kan følge holdets aktivitet, mens du afventer dine indsatsresultater.

E-sportsvæddemål kræver samme selvkontrol og strategiforanstaltninger som andre sportsvæddemål. Tag en risiko, du har råd til at tabe, hav et fast væddemålsbudget, og hold øje med tegn på afhængighed.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen