Alt om væddemål på PSG Esports

PSG Esports er et Paris-baseret professionelt videospil-outfit. Det er en afdeling af den franske fodboldklub Paris St-Germain. På en pressekonference i oktober 2016 afslørede klubbens præsident Nasser Al-Khelaifi deres indtræden i det lovende område for videospil. De blev den første europæiske professionelle klub, der udviklede en e-sportsafdeling. Det bedste e-sportshold samarbejdede med online bookmaker Betway som hovedsponsor.

Spillefirmaet leverer skjorter og jakker til holdet gennem denne aftale. Derudover leverer de unikt indhold på sociale medier.

Alt om væddemål på PSG Esports
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

PSG Esports spillere

Efter lanceringen startede PSG Esports med FIFA esport og udvidede derefter til at omfatte andre spil. Klubben er vokset til at blive en af de mest kendte over hele spilverdenen. Den har fortsat etableret sin fremtræden og hævdet sin plads som en del af de bedste outfits. Flere spil er blevet introduceret, inklusive Dota 2, Liga af legender, og Brawl Stars. Alt dette er blevet lettet af mange strategiske relationer med store teams, især i Asien.

Deres FIFA Roster består af tre spillere: AF5 fra Qatar, Maniika og Nkanteem (begge fra Frankrig). Fra begyndelsen af 2019 har AF5 været deres eksklusive gaming-streamer. Han ledsager klubbens FIFA-spillere rundt under deres konkurrencer og producerer eksklusivt indhold om deres bedrifter og præstationer.

Maniika er en erfaren gamer og superstjerne på esports sociale medie-netværk, Twitch. Han er også en fantastisk træner og tjener i flere kapaciteter i klubben. Han er også teknisk direktør ved eSports Academy og er en professionel gamer. Nkantee, en stigende stjerne i den franske FIFA-scene, er en ungdommelig 18-årig spiller, som kom med i outfittet i april 2021. Sammen med Maniika konkurrerer de i alle officielle konkurrencer for klubben.

Brawl Stars

Fra februar 2019, PSG-holdet har været en del af Supercell-mobilspillet Brawl Stars. I januar 2020 ville PSG bekræfte den gensidige afgang af sit franske Brawl-hold, men senere, i marts, valgte klubben at etablere en ny trup. Det nye hold var asiatisk og beliggende i Singapore. Holdmedlemmerne var CoupdeAce, Relyh, Scythe (som erstatning), alle fra Singapore og Jordon (japaner).

LoL

I juni 2020 blev berømte esport hold bekræftede deres tilbagevenden til League of Legends og samarbejdede med Hong Kongs Talon Gaming for at etablere PSG Talon. Spillerne omfatter; Hanabi (Su Chia-Hsiang, fra Taiwan), River (Kim Dong-woo, sydkoreansk), Maple (Huang Yi-Tang fra Taiwan), Unified (Wong Chun Kit fra Hong-Kong), Kaiwing (Ling Kai Wing fra Hong-Kong) -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang fra Hong-Kong).

Joint venturet mellem PSG og Talon eSports konkurrerer i Stillehavsmesterskaberne i Taiwan, Hong Kong, Macao, Thailand, Singapore, Malaysia og Filippinerne. PSG.LGD holdspillerne er Ame (Wang Chunyu, kinesisk), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, malaysisk), Faith_bian (Zhang Ruida, kinesisk), XinQ (Zhao Zixing, kinesisk) og y' (Zhang Yiping, også kinesisk)

PSG Esports stærkeste spil

Gruppen har haft en imponerende konkurrencemæssig rekord. De har vundet adskillige konkurrencer og konkurrencer, som de har deltaget i. PSG's evner blev hurtigt genkendt af fans såvel som andre globale organisationer kort efter deres indtræden på e-sportsscenen. Holdet har udrettet meget gennem årene. Dota 2-liste er den mest succesrige og kraftfulde af alle spillene, så man kan forvente fremragende resultater til enhver tid.

LGD, en kinesisk Dota 2-gigant, slog sig sammen med PSG i 2018. Kort efter dette samarbejde blev dannet, vandt listen to konkurrencer for at rangere blandt de bedste e-sportshold på kloden. De blev nummer to i 2018 International. Og selvom den nuværende vagtplan endnu ikke har præsteret så meget som den forrige, har de bestemt vist sig kompetente. Holdet har vundet OGA Dota PIT Invitational og WePlay AniMajor. De blev besejret af Team Spirit i International 2021 Grand Finals, men de endte stadig på en stærk andenplads.

Pacific Championship Series (PCS) er League of Legends-konkurrencen på højeste niveau i Taiwan, Hong Kong, Macau og Sydøstasien. Holdet har tre PCS-titler, hvoraf den seneste blev vundet den 29. august 2021.

Hvorfor er PSG Esports populær?

Adskillige professionelle klubber over hele verden har engageret sig i spil gennem FIFA-ligaer, men PSG gik ud over det. Det har en frisk tilgang til at interagere med sine tilhængere og også tiltrække nye i betydelige vækstlande. Organisationens aktive ungdomsspillersystem, som startede i december 2020, er en af dens mest bemærkelsesværdige funktioner. Divisionen glæder sig over at tilbyde fristende perspektiver til både unge mennesker og håbefulde professionelle. Det ungdomssetup er primært baseret i Frankrig, men det findes over hele verden.

PSGs FIFA-hold har nogle af de bedste spillere i verden, og klubben mener, at deltagelse i FIFA er en god markedsføringsstrategi, fordi FIFA er det mest populære spil i Frankrig, Europa og højst sandsynligt i verden. Målet er at integrere e-sport i fodboldtruppen såvel som klubbens superstjerner. Neymar er en berømt superstjerne for sin moderklub, PSG, og er FIFA-spilambassadør. Derfor gør dette det meget nemt for ham at påvirke fans til at støtte deres hold og samtidig promovere det globalt. Denne form for markedsføring har gjort PSG til et af de mest populære e-sportshold i branchen.

PSG har også øget sit engagement i mobilspil. Det blev til PSG.RRQ efter at have investeret i Rex Regum Qeon, et indonesisk spilhold, der konkurrerer i Mobile Legends: Bang Indonesia Professional League. Dette har hjulpet holdets tilstedeværelse i branchen samt tiltrukket nye fans til deres franchise. Enhver esports-betting-fan bør have PSG Esports i tankerne på alle væddemålstidspunkter.

PSG Esports priser og resultater

Da de kom ind i branchen, var et af de allerførste spil, de deltog i, Rocket League. RLCS Sæson 4: Europe var deres debut i Rocket League-konkurrencen, og de blev nummer fire. Klubbernes Esport Rocket League-lag blev anerkendt som kompetent og truende for de store hold.

Efter at have besejret G2 i finalen vandt holdet DreamHack Open Leipzig 2018. Esports-truppen havde en svær første halvdel af det efterfølgende år, men de endte på en eller anden måde tredje i RLCS Season 7-Europe-begivenheden. DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 blev også vundet af holdet. Derefter foldede PSGs Rocket League-hold.

Dota 2

PSG.LGD blev dannet efter organisationen forenet med LGD Gaming, en Dota 2 supermagt. Den gamle LGD-trup ville blive, men holdet ville dermed blive relanceret med et nyt navn og alt det, der fulgte efter. EPICENTER XL ville være deres første begivenhed under den nye identitet, og de vandt den hurtigt. De vandt også den næste, MDL Changsha Major. Efter Changsha Major var holdet tæt på at vinde The International 2018, men faldt 2-3 i finalen mod OG og sluttede på tredjepladsen i The International 2019 året efter.

Den konkurrencedygtige sæson af Dota 2 i 2021 ville begynde med færre COVID-19-begrænsninger, og tingene ville vende tilbage til det normale. Holdet vandt OGA Dota PIT Invitational og WePlay AniMajor. Som et resultat har deres internationale kampagner været ekstremt succesfulde.

LoL

Holdets League of Legends-kampagne har været moderat vellykket. Deres første turnering under deres nye identitet var PCS Spring 2020, hvor de besejrede Machi Esports i finalen. De tog også førstepladsen i 2020 Mid-Season Showdown.

De bedste og mest populære spillere fra PSG Esports

Inden for videospil er turneringssejre ikke alt. Flere konkurrenter har samlet masser af følgere ved blot at sende deres indhold live, mens de spiller. Hanabi, der repræsenterer holdet PSG Talon, er en af de mest populære spillere i verden. Spilleren har en gevinstrate på 83,33 procent. I maj 2021 sluttede han på tredjepladsen i 2021 Mid-Season Invitational konkurrencen.

Maniika (Johann Simon) er en FIFA-gamingspiller, der i øjeblikket repræsenterer klubben på Xbox. Han er en erfaren gamer med en voksende tilhængerskare på Twitch. Han er også eSports Academys tekniske direktør. Jobbet indebærer at føre tilsyn med alle Akademiets uddannelser, herunder at undervise holdets 25 trænere for at sikre, at klubbens tilgang bliver givet videre. Han certificerer mange træningsprogrammer, der skal leveres derefter på Studio PSG, enten eksternt eller endda under workshops.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) er en topspiller i den franske FIFA-spilindustri. Han har en kontrakt med PSG, der løber til slutningen af sæsonen 2021-2022 og ind i sæsonen 2021-2022. Han blev medlem af holdet, som gav ham hans første professionelle kontrakt.

Hvor og hvordan man spiller på PSG Esports

Afhængigt af kategorien tilbyder hver bookmaker enten generiske eller tilpassede væddemål. At gøre det betyder, at ikke to spiloplevelser er ens, især når det kommer til forskellige spil. Ikke desto mindre bør enkeltpersoner føle sig trygge ved at satse på PSG Esports, fordi de har meget dygtige spillere på holdene.

Rivalisering, Betway, GGBet, ArcaneBet og Dafabet er de bedste esports betting sider for at placere væddemål på holdet. Siden er et godt valg for folk, der planlægger at satse, når de spiller Dota 2 eller League of Legends. De betragtes som et af de bedste hold i verden i Dota 2 og vil ikke have problemer med at besejre selv de mest formidable modstandere. For begyndere har væddemål på Dota direkte og matchvindere en god chance for at vinde.

League of Legends er lidt mere risikabelt, primært fordi internationale hold, især dem fra LCK- og LPL-regionerne, ikke ser ud til at finde fodfæste. Direkte væddemål er ideelle til mindre turneringer eller PCS, hvorimod match-vinder væddemål kun bør bruges, når et hold spiller mod en statistisk svagere eller lige modstander.

Alt i alt kan det at se streams eller VOD'er hjælpe dig med at forstå mere om Paris Saint-Germain Esports-holdene. Det er meget sjovt at se dem komme til finalen i Internationalen, og det giver dig også en masse information om holdet. Under alle omstændigheder skal du sørge for at gøre dit hjemmearbejde, før du placerer nogen indsatser, men Dota 2 og League of Legends er relativt sikre væddemål.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen