Esports bookmakere accepterer American Express

American Express (Amex) er blandt de 5 mest accepterede kort på verdensplan. Online-handlere, der accepterer MasterCard og Visa, tager sandsynligvis American Express. Denne betalingsmetode er udbredt på turistdestinationer. Mens store bankkort specialiserer sig i kredittilbud, tilbyder American Express yderligere tjenester som rejsechecks og forsikring.

Som følge heraf har det vundet gunst blandt hobbyister, herunder gamblere. Mange esports-væddemålsplatforme har udnyttet partnerskaber med Amex for at betjene spillere, der har dette kort. Tendensen har gjort det muligt for American Express at komme ind på listen over de mest foretrukne transaktionsmetoder til væddemål på e-sport.

Esports bookmakere accepterer American Express
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Om American Express

Om American Express

AmEx blev grundlagt den 18. marts 1850 i New York. Virksomheden har specialiseret sig i kortbetaling og rejseservice. I 1958 introducerede de det første American Express-kort, og siden da har de fornyet deres tilbud. De leverer forudbetalte kort, gavekort, kreditkort, erhvervskreditkort, virksomhedsprogrammer, indskudsbeviser (cd'er) og opsparingskonti.

Er American Express populær?

Til at begynde med arbejdede American Express med amerikanske online-handlere, men i dag er deres tjenester tilgængelige i mere end 160 stater og territorier verden over. Fra 2020 havde virksomheden registreret omkring 10,6 millioner købmænd alene i USA. American Express tilbyder Platinum Card og andre førsteklasses tilbud såsom concierge-tjenester. Virksomheden udsteder også ikke-rejsekort til lave årlige gebyrer. De fleste Amex-kort kommer med lukrative belønninger pr. swipe.

Med et ry for fremragende kvalitet, kan Amex varmt anbefales til esports-gambling. Transaktionerne er beskyttet med avanceret kortsikkerhed såsom Card Identification Number (CID). Ethvert American Express esports-websted viser stolt AmEx-logoet ved kasseafdelingen.

En anden måde at vide, om dette betalingsmetode accepteres, er at stole på ekspertforslag, der er opslået på denne side. Amex-kort optjener ekstra point for deres mobile brugervenlighed. Appen favoriserer spillere, der foretrækker at spille via deres smartphones.

Om American Express
Brug af American Express i online bookmakere

Brug af American Express i online bookmakere

American Express Bank er udelukkende en onlinebank og tillader at forbinde Amex-kort til opsparingskontoen. Kortejere kan også linke til andre eksterne bankkonti. Men de tilknyttede konti skal være personlige og aktive og bære det samme navn på Amex-kortet.

Ved tilslutning til en ekstern bankkonto skal kunden oplyse sit kontonummer og routingnummer. Gamblere nyder godt af højere transaktionsgrænser, når de finansierer deres væddemål med Amex, hvilket giver dem adgang til VIP-tilbud, som eSport-platforme annoncerer regelmæssigt.

Brug af American Express i online bookmakere
Sådan laver du et indskud med American Express

Sådan laver du et indskud med American Express

Utrolige ekspeditionshastigheder og nem behandling går hånd i hånd med American Express-indbetalinger, som forløber som følger.

 1. Tilmeld dig hos en af de bedste American Express bookmakere
 2. Gå over til bank-/betalings-/kasseområdet
 3. Se efter Amex-logoet blandt de angivne betalingsmuligheder, og klik på det
 4. For en førstegangsindbetaling vil webstedet bede om Amex-kortnummeret
 5. Vælg det land (hvor spillesiden opererer fra)
 6. Indtast det kontantbeløb, der skal placeres som depositum
 7. Følg anvisningerne for engangsbekræftelse og tofaktorbekræftelse
 8. Klik på send, og pengene overføres med det samme

Før du foretager overførslen, er det afgørende at tjekke bookmakerens indbetalingsgrænse, fordi den varierer fra side til side. Amex opkræver mellem 2,5 % - 3,5 % af depositumsbeløbet. Top American Express bookmakere opkræver ikke indskudsgebyrer, fordi transaktionerne er fundamentale for væksten af deres websteder.

Mange gange er det eSports-operatøren, der betaler for overførslen. Ofte tilbyder bookmakerne særlige bonusser for at bruge American Express. Dette kan ske, hvis platformen betaler lavere gebyrer for at understøtte denne betalingsmetode.

Sådan laver du et indskud med American Express
Sådan foretager du en udbetaling med American Express

Sådan foretager du en udbetaling med American Express

American Express hævninger hos online bookmakere er ret sjældne. Det er helt fint at hæve gevinster via mobiltelefonen. Her er, hvad det kræver at udbetale.

 1. Klik på udbetalingsknappen i kasseafdelingen
 2. Vælg American Express for udbetaling
 3. Indtast hvor meget der skal hæves
 4. Fuldfør verifikationen
 5. Klik på indsend-knappen

Udbetalinger er ikke øjeblikkelige, men er relativt hurtigere end de fleste kreditkort. Udbetalingstiderne varierer fra den ene sportsbog til den næste. Men pengene skulle være tilgængelige for spilleren inden for 24 timer efter bookmakerens godkendelse. Udbetalingsgebyrer bestemmes af eSports bookmaker og den nøjagtige type Amex-kort, der er i brug.

Hvis American Express eSports bookie ikke understøtter direkte hævninger til Amex-kort, vil der være en række forskellige metoder at vælge imellem. Uanset om det er et kreditkort, e-wallet, eCheck eller direkte bankoverførsel, er der altid en praktisk løsning. Kunder skal åbne en konto hos disse udbydere og overføre gevinster fra bookmakeren.

Sådan foretager du en udbetaling med American Express
Fordele og ulemper ved American Express

Fordele og ulemper ved American Express

Fra banebrydende online beskyttelse til rejseforsikring, Amex-kort er kendt for store fordele. De tilbyder bonuspoint, der kan indløses til kontanter, når du handler med bestemte forhandlere.

Amex-kreditkortet bruger chipteknologi, der opdateres regelmæssigt. Dette er en mere sikker mulighed end den typiske magnetstrimmel, der er indlejret bag på de fleste kort. På den anden side tilbyder American Express ikke komplette banktjenester, og kunder kan ikke åbne en checkkonto.

Fordele

 • Konkurrencedygtig rente på opsparingskontoen
 • Ingen månedlige gebyrer
 • Ingen balancekrav
 • Bonuspoint og cashback til shopping
 • Avancerede sikkerhedsprotokoller

Ulemper

 • Mangel på en checkkonto mulighed
Fordele og ulemper ved American Express
American Express kontoåbningsproces

American Express kontoåbningsproces

De, der ønsker at bruge American Express til eSports-væddemål, bør åbne en opsparingskonto og finansiere den. Fordi American Express overholder anti-hvidvaskning af penge, beder virksomheden om detaljerede oplysninger fra folk, der ønsker at åbne en konto.

I henhold til føderal lovgivning skal Amex indhente og autentificere personligt identificerbare data, som hver bruger indsender. Alle ansøgere skal være fyldt 18 år. Følgende oplysninger er nødvendige for at åbne en konto hos American Express.

 • Skatteidentifikationsnummer - TIN, SSN eller ITIN
 • Fysisk adresse
 • Fødselsdato
 • Beskæftigelsesoplysninger
 • Email adresse
 • Telefonnummer
American Express kontoåbningsproces
Sådan opretter du en konto

Sådan opretter du en konto

En online konto er praktisk til online transaktioner såsom eSports-væddemål. Enhver med et Amex-kort eller en opsparingskonto kan åbne en onlinekonto i disse enkle trin:

 1. Besøg den officielle side for American Express
 2. Klik på 'opret en online konto'
 3. Giv personlige oplysninger
 4. Indtast det 15-cifrede nummer, der vises foran på kortet
 5. Indtast det 4-cifrede kort-id

Der er forskellige konti, kunder kan åbne med American Express: Højafkast-opsparingskonto, indskudsbeviskonto og individuelle pensionskonti. Disse konti skal finansieres inden for henholdsvis 60 dage og 30 dage efter godkendelse. Manglende finansiering vil føre til lukning.

Sådan opretter du en konto
American Express kundesupport muligheder

American Express kundesupport muligheder

American Express sætter deres kunder først, og som sådan har de en række forskellige kommunikationskanaler:

 • Live chat
 • Hjælpecenter
 • Søgemaskine
 • Telefon opkald
 • Post

Hjælpecentret er det vigtigste knudepunkt for information om Amex, hvor kunderne finder svar på de fleste af de ofte stillede spørgsmål. Det omfattende afsnit indeholder retningslinjer for kontoåbning, indledning af en tvist, kortudskiftning og kreditvurderingsforespørgsel.

Man kan også tale med en online agent gennem live chat-funktionen, men de skal logge ind med deres bruger-id og adgangskode. Nederst på siden Kontakt os er en liste over telefonnumre til forespørgsler om forskellige tjenester.

De fleste af dem arbejder 24/7, mens nogle få er tilgængelige på bestemte tidspunkter af dagen. Desuden har hvert Amex-kort et telefonnummer på bagsiden, og brugeren kan ringe til det når som helst for at få hjælp.

American Express kundesupport muligheder