Esports bookmakere accepterer ePay

Enkeltpersoner kan bruge ePay til at betale deres forsyningsregninger eller sende penge online. Når du opretter en ePay-konto, skal brugere registrere deres debet- eller kreditkort. De kan derefter foretage en betaling med enten deres eWallet eller det kredit- eller betalingskort, der er knyttet til deres konto. ePay er enkel at bruge og tilbyder en række betalingsmuligheder ud over pengeindskud, såsom at betale regninger og foretage køb fra førende globale onlinebutikker. Betalingsmetoden har været meget brugt siden starten.

Følgende er nogle af de bedste eSports betting sites, der accepterer ePay betalingsmetoden: Melbet, 22bet, BetWinner, Betandyou, SlotV, Unibet, Megapari, 5plusbet, Linebet og Fansport.

Esports bookmakere accepterer ePay
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser

ePay blev grundlagt i 2014 af en gruppe eksperter inden for betalingsbehandling. Takket være sin banebrydende teknologi har virksomheden hurtigt ekspanderet til at blive en topspiller inden for betalinger. ePay-platformen er designet til internationale betalingsoverførsler, der er sikre, sikre og hurtige. Det er velegnet til personlig brug og e-handel. ePay er en af de bedste til peer-to-peer-lån, global shopping og handel. Den er ligetil at bruge.

Betalingsmetoden er omfavnet i de fleste større lande rundt om i verden, og brugere kan sende og modtage penge ved hjælp af deres stationære computere eller mobilapps hurtigt og sikkert. Dette multinationale selskab er anerkendt af alle større bookmakere, så du ved, at det er et velrenommeret mærke. Det giver mening, at de velkendte sportsbooks lader ePay bruges til at foretage indbetalinger og hæve penge.

Section icon
Er ePay populær?

Er ePay populær?

Betalingsmetoden er meget populær til eSports-væddemål. Det bruges i Sydøstasien såvel som andre dele af verden, herunder Europa og Nordamerika. Tjenesterne tilbydes i over 70 lande og regioner, hvoraf mange har legaliseret online-væddemål.

Det har et solidt ry, har tiltrukket nye følgere og har betaget kunder med sin alsidighed og gennemsigtighed. Kunder kan handle i alle større valutaer, inklusive det britiske pund, den amerikanske dollar og euroen. Hver gang du placerer et væddemål, kan du indbetale penge og begynde at satse med det samme.

Er ePay populær?
Sådan laver du en indbetaling med ePay

Sådan laver du en indbetaling med ePay

Indbetalinger foretages ved at vælge ePay-indbetalingsmetoden blandt de tilgængelige metoder på eSports-væddemålssiden. Siden omdirigerer dig til en ePay-fane, hvor du logger ind, indtaster beløbet og klikker på bekræft.

Alle ePay-indbetalinger til din spillekonto sker øjeblikkeligt. Alle indbetalinger vises på din spillesidekonto med det samme, så du kan tilføje penge og spille på eSport og traditionelle sportsgrene, inklusive Premier League-fodbold, uden forsinkelse. Det er ideelt for dem, der satser på farten eller leder efter de bedste sportsbook-odds.

Udbetalinger er også hurtige og pålidelige. De bedste internetbookmakere er normalt dem, der tilbyder et stort udvalg af muligheder. Bookmakere bør kunne bakke op om deres mange sportsgrene og relevante markeder med gode odds, live-udsendelser, et fremragende velkomsttilbud og hurtige udbetalinger.

Brug af ePay i online bookmakere

Når ePay er et valg for dig, så er eSports-væddemål med metoden meget enkel. Du skal først have en konto, som du kan oprette på deres hjemmeside på et par minutter, hvis du ikke allerede har en. Det er gratis og enkelt at tilmelde sig ePay. For at komme i gang skal brugerne kun bruge en e-mailadresse og et mobiltelefonnummer for at tilmelde sig en ePay-konto.

Enkeltpersoner kan bruge ePay til online-væddemål på samme måde som et kredit- eller betalingskort, både til at indbetale og hæve penge, når du først har registreret og knyttet det til en betalingsmetode. For at modtage et gratis væddemål lader mange af disse bookmakere dig indbetale penge med ePay.

Sådan laver du en indbetaling med ePay
Sådan foretager du en hævning med ePay

Sådan foretager du en hævning med ePay

De fleste websteder, der accepterer ePay som en betalingsmetode have et minimum udbetalingsbeløb på $10 eller $20, med et maksimalt indskud/udbetalingsbeløb på $10.000 pr. dag. Ved indbetaling via bankoverførsel er der ingen gebyrer, og transaktioner mellem ePay-konti er også gebyrfrie. Andre transaktioner kan være underlagt gebyrer, som varierer afhængigt af den anvendte valuta og betalingsmetode.

Åbn udbetalingssiden, eller klik på knappen Udtag i kontoindstillingen på eSports-væddemålssiden for at hæve ved hjælp af denne betalingsmetode. Hvis en række forskellige valutaer er tilgængelige, skal den relevante valuta vælges og et beløb indtastes.

Derefter, før du klikker på træk, skal du vælge ePay som betalingsmulighed og dobbelttjekke, at alle andre nødvendige detaljer er korrekte. Brugere kan blive bedt om at bekræfte en handling med en 2FA-kode, før penge sendes til deres ePay-konto. Supporttjenesten vil være i stand til at løse eventuelle problemer, der opstår.

ePay-modulet eliminerer dobbelt dataindtastning og giver mulighed for betalingsbehandling i realtid. Det integrerer problemfrit betalinger i regnskabssystemet og anvender betalinger til fakturaer automatisk.

Sådan foretager du en hævning med ePay
Fordele og ulemper med ePay

Fordele og ulemper med ePay

Fordele

ePay er en betalingsmetode, der eSports betting sider og spillere elsker fordi:

  • Ind- og udbetalinger er øjeblikkelige.
  • Alle større valutaer accepteres.
  • ePay har ikke transaktionsgebyrer hos bookmakere.

Ulemper

  • Maksimale transaktionsgrænser.
  • Man skal have et kort eller bankkonto for at linke.
Fordele og ulemper med ePay
ePay-kontoåbningsproces

ePay-kontoåbningsproces

Det er hurtigt og ligetil at tilmelde sig ePay. En bruger foretrækker måske at gøre det via deres mobilapp eller websted. Hjemmesiden indeholder et downloadlink til mobilappen. En enkelt ejendom kan kun have én bankkonto, der kan sende og modtage onlinebetalinger. Tofaktorautentificering tilføjer endnu et lag af sikkerhed til en ePay-applikation og sikrer, at den person, der udfylder det, er den, de siger, de er.

ePay verificerer dette ved at sende en engangsadgangskode via sms eller taleopkald til brugeren eller ved at give dem mulighed for at besvare sikkerhedsspørgsmål.

To-faktor autentificering forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til forretningsførerens bankkonti via ePay.

Sådan opretter du en konto

En internetforbindelse, en gyldig e-mailadresse og et gyldigt telefonnummer er alt, hvad der kræves for, at brugere kan oprette en konto med betalingsmetoden. Når du har dobbelttjekket alt, skal du gå til hjemmesiden og udfylde den enkle online registreringsformular. Følg derefter de enkle instruktioner til aktivering af tegnebogen.

For at bekræfte mobilnummeret modtager du en bekræftelseskode. En e-mail vil også blive sendt til den præsenterede e-mailadresse for at bekræfte den. Efter at have verificeret disse, vil din konto blive godkendt. Brugere kan bruge deres bankkort til at hæve penge i enhver valuta, de ønsker.

Hvis de har problemer med appen eller har brug for mere information, skal de kontakte kundesupport.

ePay-kontoåbningsproces
ePay kundesupport muligheder

ePay kundesupport muligheder

For at flytte ansøgningen fremad vil kundesupport kontakte dig via e-mail et par gange om ugen. Bekymringer om ind- og udbetalinger kan også foretages via e-mail eller ved at ringe til virksomhedens kundeservice.

Fordi kundesupporten er så hurtig til at reagere og er hjælpsom for brugerne, bør eventuelle problemer, der opstår under brug af tjenesten, hurtigt videresendes til en af deres kundeservicerepræsentanter. På den anden side kan nogle problemer være mindre og kan løses ved at se på hjemmesidens ofte stillede spørgsmål.

Kundeinteraktioner med ePay-support

E-mail: Support@Epayservices.com
Call Center: +44 (20) 81-3333-12

ePay kundesupport muligheder