Esports bookmakere accepterer Maestro

Maestro er et betalingskort, der ejes og drives af Mastercard, der accepteres globalt i mange lande. Det er meget populært på online esports betting sider og anses for sikkert på grund af dets brug af krypteringsteknologier.

Fordelene ved at bruge dette kort er, at det kan bruges i forskellige lande, det kan bruges i forskellige butikker, og brugeren behøver ikke at bære kontanter eller have penge i pungen. Den kan også bruges til internettransaktioner eller til kontanthævninger fra pengeautomater.

Esports bookmakere accepterer Maestro
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Om Maestro

Om Maestro

Maestro er en vigtigste betalingsmetode til online samt offline transaktioner. Det har været populært på grund af dets support, brugervenlighed og tilgængelighed på tværs af forskellige kanaler.

Kortet er en populær digital betalingsmulighed for folk at bruge, når de foretager transaktioner lige fra en række forskellige anvendelser. Den bruges til alt fra dagligvareindkøb, til onlinekøb og i nogle lande til offentlig transport. Den bruges også flittigt på online esport hjemmesider.

Mastercard Maestro er et debetkort og forudbetalte kortmærke, som har været drevet af Mastercard siden 1991. Disse kort er hentet fra partnerbanker og er forbundet med kortholders bankkonto, hvorimod forudbetalte kort ikke kræver en bankkonto for at fungere.

Maestro accepteres på cirka femten millioner POS-terminaler i 93 lande.

Ifølge en nylig meddelelse vil Maestro blive udfaset fra Europa fra den 1. juli 2023. Banker og andre kortudstedere i Europa bliver nødt til at erstatte kort, der er udløbet eller er gået tabt, med alternative debetkort som Visa Debit eller Debit Mastercard.

Maestro er tilgængelig ved en betalingsmulighed hos mange online bookmakere, fordi den kan bruges til at finansiere deres konti. Den er populær på grund af den brugervenlighed, den tilbyder, og den bruges i mange lande rundt om i verden.

Om Maestro
Sådan laver du et indskud med Maestro

Sådan laver du et indskud med Maestro

Maestro er en betalingsmetode, der gør det muligt for folk at bruge deres betalingskort til at betale for varer i blot tre enkle trin. Til at starte med skal kortholder indtaste sit kortnummer. Derefter bliver de bedt om en pinkode. Efter at de har indtastet disse to oplysninger, er de i stand til at købe varer eller finansiere deres konti.

Brug af Maestro med online bookmakere

Kunder, der ønsker at placere et væddemål, kan gøre det ved at downloade en app eller bruge webbrowseren på deres telefon eller computer.

Det er normalt nemt at bruge Maestro til at finansiere en konto på en e-sports bettingside. Det er en simpel proces og tager ikke meget tid overhovedet. Når processen er færdig, behøver du ikke indtaste dine oplysninger igen, da bookmakeren gemmer dem til fremtiden.

Alt du skal gøre er at beslutte, hvor meget du vil indbetale og derefter indsende din sikkerhedskode for at gennemføre transaktionen.

Der er 3 trin i denne indbetalingsmetode som følger:

 1. Det første trin er at logge ind på bookmakerens websted og gå til 'Min konto' eller en lignende sektion.
 2. Vælg derefter indbetalingsmuligheden, og du vil se de tilgængelige betalingsmuligheder. Vælg muligheden for betalingskort.
 3. Det tredje trin er at indtaste dine Maestro-kortoplysninger efter at have valgt muligheden for at tilføje et nyt kort. Bookmaker-siden vil have dine kortoplysninger gemt sikkert, indtil du sletter dem.

De online bookmakersider viser normalt minimums- og maksimumsgrænser for indbetalinger og behandlingstider. Hvis ikke, vil det blive nævnt i deres vilkår og betingelser.

Sådan laver du et indskud med Maestro
Sådan foretager du en udbetaling med Maestro

Sådan foretager du en udbetaling med Maestro

Det er også nemt at foretage en udbetaling og tager slet ikke nogen tid. Først skal du logge ind på din konto på bookmakerens side og vælge muligheden for at hæve, som kan findes i banksektionen.

Da dine kortoplysninger vil være blevet gemt, kan du vælge kortet og derefter bekræfte det, når du bliver bedt om at kontrollere dine kortoplysninger. Angiv derefter beløbet for hævning og indsend derefter din adgangskode og klik på træk, og det er alt, hvad der skal til.

Udbetalingstiden tager op til 5 dage og varierer alt efter bookmakeren. Så længe du har gemt gyldige kreditkortoplysninger, vil processen være hurtig og nem. Udbetalingen kan også ske ved hjælp af en mobilapp.

Sådan foretager du en udbetaling med Maestro
Fordele og ulemper

Fordele og ulemper

Fordelene ved at bruge Maestro som betalingsmetode for online bookmakere er ret mange.

Fordele

 • Det er en meget sikker og nem måde at foretage transaktioner på.
 • Spar tid ved ikke at skulle indtaste kortoplysninger, hver gang du afgiver en ordre.
 • Mange banker tilbyder denne service, hvilket betyder, at alt du behøver er dit kort og pinkode for at foretage transaktionen.
 • Der er ingen grænse for, hvor mange penge du kan hæve fra din konto ved at bruge denne metode til at overføre penge.
 • Få point for at bruge dit Maestro-kort.
 • Du kan foretage en transaktion fra enhver telefon eller bærbar computer med internetforbindelse

Ulemper

 • At betale med Maestro kan være dyrere end nogle andre betalingsmetoder.
 • Det kan være lidt svært at få en refusion fra en bookmaker, der bruger Maestro-systemet.
 • Maestro-systemet er nogle gange langsomt.
 • Nogle online bookmakere accepterer ikke Maestro.
Fordele og ulemper
Maestro-kontoåbningsproces

Maestro-kontoåbningsproces

Sådan opretter du en konto

Det er overraskende nemt at oprette en konto hos Maestro. Det første skridt er at besøge hjemmesiden og klikke på knappen "tilmeld". Derefter skal du vælge dit bopælsland, indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

Når du klikker på "næste", bliver du bedt om at indtaste dit navn, telefonnummer, fødselsdato og svar på sikkerhedsspørgsmål. Det sidste trin er at indtaste nogle personlige oplysninger, som ikke kan ændres, når de først er konfigureret.

Du kan ikke åbne en Maestro-konto uden en bankkonto. For at bruge Maestro-kortet er det nødvendigt at have en bankkonto.

Begrænsningerne ved at have en Maestro-konto er, at du kun kan have maksimalt én Maestro-konto, og den kan kun bruges i visse lande. Derudover accepteres Maestro ikke af alle handlende.

Der er begrænsninger på hyppigheden af overførsler mellem bankkonti og begrænsninger på det beløb, der kan overføres, samt hvor mange debiteringer eller hævninger, der kan foretages på en enkelt dag.

Maestro-kontoåbningsproces
Maestro kundesupport muligheder

Maestro kundesupport muligheder

Maestro yder kundesupport på en række forskellige måder, som følger:

 • Telefonnummer - USA: 1.800.MasterCard (1.800.627.8372)
 • International: +1-636-722-7111
 • Email adresse: Forbruger_Inquiries@mastercard.com
 • Verdensomspændende telefonsupport: Varierer afhængigt af land.
Maestro kundesupport muligheder