Esports bookmakere accepterer MuchBetter

Online betalingsapps har vundet indpas i gamblingindustrien, fordi de lader spillere nemt gemme og flytte penge med et tryk på en knap. MuchBetter er en af de mest foretrukne app-baserede betalingsgateways til eSports-væddemål. Den revolutionerende e-wallet kan finansieres af MasterCard, Visa, Bitcoin, bankoverførsler og andre e-overførselstjenester.

Adskillige online esports betting sites har inkorporeret MuchBetter som en indbetalingsmetode, da den tiltrækker mobile spillere og spillere, der elsker bekvemmeligheden ved at væddemål fra deres komfortzoner. Betalingsmetoden kan også bruges til at modtage gevinster fra en eSports betting platform til utroligt lave gebyrer.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Om MuchBetter eSports-væddemål

Om MuchBetter eSports-væddemål

MuchBetter blev lanceret i 2017 i Douglas, Det Forenede Kongerige og har siden fået over 150.000 kunder verden over. I 2018 havde virksomheden aktiveret mindst 10.000 MasterCard-muligheder og 40.000 NFC-betalingsenheder. I dag fungerer den som en fuldt licenseret mobilapp, der kan downloades på iOS og Android.

Over 120 online-handlere støtter MuchBetter, med nogle af de førende iGaming-virksomheder i verden med ombord. For nylig tildelte eGaming Review Magazine MuchBetter belønningen for en Rising Star. Jens Bader, en af dets medstiftere, modtog en PayExpos Payments Power 10 Awards, der anerkendte ham som en vigtig bidragyder i betalingsindustrien.

Er MuchBetter populær?

Udbydere af esports-væddemål leder løbende efter alternativer betalingsmetoder og har fundet, at MuchBetter er et godt match. Tjenesten er godt forstået af gambling-samfundet, især i den europæiske region. Når brugere finansierer deres MuchBetter-konti, kan de bruge disse midler til eSports-væddemål.

Betalingsmetoden giver også kontohavere mulighed for at bruge debetkort, forudbetalte kort og konti i flere valutaer i én app. Den understøtter tre hovedvalutaer, nemlig USD, EUR og GBP. Appen er beskyttet af PIN-kode eller biometrisk autentificering, så der er ingen grund til at huske adgangskoder og brugernavne. Hvis et af de tilknyttede kort går tabt, kan brugeren fryse det i appen for at forhindre svindel.

Om MuchBetter eSports-væddemål
Sådan laver du et indskud med MuchBetter

Sådan laver du et indskud med MuchBetter

Tilgængeligheden af MuchBetter på smartphones gør livet lettere for eSports-fans, der elsker væddemål på farten. Det eneste, de behøver, er et mobilnummer for at bekræfte betalingen. MuchBetter bruger en dynamisk CVV-kode, som automatisk genereres af appen, når brugeren starter en transaktion. Følgende trin er involveret i indbetaling af midler til en eSports betting hjemmeside.

 1. Registrering med et eSports-væddemål med MuchBetter som betalingsmetode
 2. Log ind på kontoen
 3. At finde indbetalingsknappen for at starte en indbetaling
 4. Vælger meget bedre fra listen over tilgængelige e-wallets
 5. Følg instruktionen for at logge ind på MuchBetter-appen
 6. Indtastning af det beløb, der skal sendes
 7. Bekræftelse af transaktionen gennem en CVV sendt via mobilapp

Alle indbetalinger på enhver spilleside er gratis og tager et par minutter at gennemføre. De, der bruger bitcoins til at finansiere deres konti, vil nyde øjeblikkelige indskud.

Brug af MuchBetter som betalingsmulighed for eSport

Meget bedre kunder kan betale af banken, da udbyderen giver dem mulighed for at knytte deres bankkonti til e-wallet via den dedikerede mobilapp. De bør dog bemærke deres bankers daglige forbrugsgrænse for at undgå at gå overbord. MasterCard-grænsen for MuchBetter er i den lave ende, f.eks. er det daglige forbrug $300, men kunder kan anmode om en stigning fra supporten gennem den smarte app.

Sådan laver du et indskud med MuchBetter
Sådan foretager du en udbetaling med MuchBetter

Sådan foretager du en udbetaling med MuchBetter

Meget bedre hævninger sker med en hurtigere hastighed end de fleste konventionelle bankmetoder. Efter udbetaling til e-wallet kan kunden overføre pengene til deres bankkonti eller en mobil wallet. Udbetaling af gevinster fra eSports-væddemål tager disse trin:

 1. Start en udbetalingsanmodning ved at åbne udbetalingssiden hos eSports booker
 2. Vælg meget bedre
 3. Skriv mobilnummeret ned
 4. Vent på godkendelse fra sportsbook
 5. Penge krediteres spillerens konto

Ovenstående proces kan tage en eller to dage, afhængigt af væddemålsoperatøren. Der er intet gebyr for at hæve fra en spilleside. De daglige udbetalingsgrænser er ikke de samme for alle bookmakere. Detaljerne er angivet i T&C-sektionen på webstedet.

Mobilbrugere synes, at MuchBetter er mere praktisk, fordi de ikke behøver at logge ind på en anden grænseflade, når de udbetaler. De omdirigeres til appen inden for den samme smartphone, som de bruger til at spille uden at udlevere følsomme økonomiske data. Udover bookmakerens verifikation, verificerer MuchBetter også kundens identitet, inden de krediterer nogen penge på deres konto med en CVV-kode.

Sådan foretager du en udbetaling med MuchBetter
Fordele og ulemper med MuchBetter

Fordele og ulemper med MuchBetter

MuchBetter foretrækkes af online-handlere, betting-websteder og online-væddere af gode grunde. Her er grunden til, at det er en bekvem betalingsmetode.

Fordele

 • Gratis MasterCard
 • Lave valutakurser (0,99 %)
 • Betalinger i flere valutaer
 • Forbedret KYC og sikkerhed
 • Transaktioner i realtid
 • Hurtig verifikation og transaktioner
 • Brugervenlig app

Ulemper

MuchBetter er relativt nyt, så der forventes ændringer i fremtiden. Selvom det er en nemmere mulighed for eSports-væddemål, giver det muligvis ikke alle de fede funktioner fra nogle langvarige tegnebøger. Som enhver anden betalingsudbyder har MuchBetter et par ulemper.

 • MuchBetter Mastercard er kun tilgængeligt i EU-lande
 • Nogle kreditkort debiteres 8 % afhængigt af landet
Fordele og ulemper med MuchBetter
Meget bedre kontoåbningsproces

Meget bedre kontoåbningsproces

Man kan åbne en MuchBetter-konto hurtigt og enkelt. Dette sker på det officielle wallet-websted og mobilappen. Udbyderen beder normalt om personlige oplysninger for at bekræfte deres alder og bopælsland. Alle ansøgninger skal udfyldes af kunder, der har nået den lovlige minimumsalder i deres land, som normalt er 18 år.

Sådan opretter du en konto

 1. Gå til MuchBetter-hjemmesiden
 2. Klik på knappen Tilmeld
 3. Indtast navn, e-mail, fødselsdato, mobilnummer, valutapræference, fysisk adresse, postnummer og adresse
 4. Udfyld en 6-cifret OTP sendt til det registrerede telefonnummer
 5. MuchBetter sender en SMS med et link til download af appen fra Apple App Store eller Google Play Store
 6. Start appen ved at indtaste telefonnummeret og en sikkerhedskode

For at få et gratis MasterCard skal kunden indsende nogle bekræftelsesdokumenter som et nationalt ID, kørekort eller pas. Der kræves et depositum på 30 EUR for at aktivere kortet. Herefter sendes det til kundens adresse inden for få hverdage. Ydermere kan e-wallet tilknyttes en bankkonto.

Det skal bemærkes, at MuchBetter er mere populær i nogle lande som Storbritannien, Tyskland og Canada. Esports spillere fra andre lande kan muligvis ikke nyde tjenesten og dens fordele. Dets specielle MasterCard kan dog bruges i alle pengeautomater og butikker, der accepterer MasterCard.

Meget bedre kontoåbningsproces
Meget bedre kundesupportmuligheder

Meget bedre kundesupportmuligheder

MuchBetter har et dedikeret kundesupportsystem, der svarer brugerne i tide for at sikre minimal afbrydelse. Hjælp er tilgængelig i form af:

 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Automatiseret live chat
 • Beskeder på sociale medier

Supportbilletter gennemgås inden for samme dag, og et svar sendes til kunden via e-mail. De, der ønsker hurtige svar på generelle spørgsmål, finder dem i FAQ-sektionen. Siden er tilgængelig på over 10 sprog, så kunderne kan skifte til et sprog, de finder passende. Disse omfatter engelsk, hollandsk, spansk, arabisk, portugisisk, fransk, italiensk, polsk, russisk, norsk osv.

Meget bedre kundesupportmuligheder

Seneste nyheder

Forudindlæsning af MW3: Downloadstørrelse, tidlig adgang og mere
2023-10-31

Forudindlæsning af MW3: Downloadstørrelse, tidlig adgang og mere

Modern Warfare 3 udkommer om kun ti dage, og fans af Call of Duty-serien venter spændt på spillet. Men før den officielle lancering vil de, der har forudbestilt spillet, have mulighed for at få adgang til det sidste kapitel af den genstartede Modern Warfare-saga. Hvis du spekulerer på, hvornår du kan forudindlæse MW3, og hvad downloadstørrelsen vil være, så læs videre.