Esports bookmakere accepterer Neteller

Neteller er en elektronisk pengeoverførselsmetode, der bruges i en række forskellige onlinehandelsaktiviteter, blandt andet betalinger til og fra online sportsvæddemålssider. Det kan bruges til at hæve penge direkte ved hjælp af et Net+-kort eller overføre sådanne midler til en bankkonto. Tjenesten ejes af PaySafe Group, et selskab, der siden har købt Skrill, en tidligere konkurrent til Neteller. Dette er en af de førende e-overførselstjenester, der har etableret butik i 1999. Den startede sin virksomhed i Canada, men i 2004 flyttede den til Isle of Man. Efter købet af Skrill blev det en af de største e-pengeoverførselstjenester.

Esports bookmakere accepterer Neteller

FCAs e-pengeregler kræver, at Neteller opbevarer kundepenge på trustkonti adskilt fra sine egne driftsmidler. Det betyder, at den kan udbetale alle kundesaldi på én gang, hvis det er nødvendigt, hvilket gør det til en sikker metode at bruge.

Neteller har tilbudt spiloverførsler siden juli 2000. Dengang håndterede det betalinger for omkring 85 % af industriens spillere. I dag er det meget populært blandt udbydere af esports betting.

Section icon
Sådan laver du esports-væddemål med Neteller

Sådan laver du esports-væddemål med Neteller

Med Neteller skal det være nemt, sikkert og hurtigt at indbetale penge. Her er de trin, du skal følge:

Log ind på din Neteller-konto. Du skal angive loginoplysninger, der bruges under registreringen. Disse oplysninger kan gemmes for lettere login, men gør dette kun på personlige og sikre enheder.

Vælg 'Penge ind.' Dette vil give dig en liste over betalingsmuligheder. Klik på din foretrukne metode.

Indtast det beløb, du ønsker at indsætte på din Neteller-konto, og klik på OK. Pengene bliver sat ind med det samme.

Når du har penge på din Neteller-konto, kan du bruge dem til at indbetale på din spillekonto.

På webstedet for esports-væddemål skal du klikke på 'Indbetaling'. En liste over indbetalingsmuligheder vises. Klik på 'Neteller'

Siden åbner et nyt vindue, hvor du logger ind og vælger det beløb, der skal sendes til din spillekonto.

Når du har indtastet dette beløb og bekræftet, bliver din indsatssaldo opdateret og trukket fra Neteller. Du kan derefter bruge denne saldo til at satse på dine yndlingsspil og turneringer.

Sådan laver du esports-væddemål med Neteller
Fordele og ulemper ved Neteller

Fordele og ulemper ved Neteller

Fordelene ved at bruge Neteller som en indbetalingsmulighed på esports-væddemålswebsteder inkluderer:

 • Bekvemmelighed: For en spiller, der har været på markedet i så lang tid, er Neteller ældet pænt. Deres transaktioner er hurtige og sikre. Der er over 40 metoder tilgængelige til at indlæse kortet, blandt dem bank-, kredit- og debetkort. Over 26 valutaer accepteres, og overførselsmetoden er tilgængelig i de fleste lande verden over. Det bliver virkelig ikke mere bekvemt, gør det?

 • Bonusser: Mange væddemålshuse belønner kunder med bonusser og gratis væddemål, når de indbetaler hos Neteller.

 • Lave transaktionsomkostninger: Omkostningerne varierer fra land til land og fra et spillehus til et andet. Neteller er dog blandt de betalingsmetoder med de laveste transaktionsgebyrer.

 • Fantastisk kundeservice: Tjenesteudbyderens kundeservice er hurtig og hjælpsom. De kan tilgås via live chat, e-mail eller telefon.

Ulemperne omfatter:

En grænse på $2.000 for ikke-VIP-medlemmer ved indbetaling via kort. Grænsen stiger til mellem $5.000 og $50.000 ved indbetaling fra en anden Neteller-konto.

Varierende udbetalingsgrænser afhængigt af land, betalingsmetode og valuta

Kun godkendte valutaer må bruges

Selvom disse begrænsninger ikke direkte påvirker brugen af Neteller til indbetalinger på et esports-væddemålssted, gør de det indirekte ved at påvirke, hvordan du indlæser din Neteller-konto.

Fordele og ulemper ved Neteller
Hvordan vi vurderer bankmetoder

Hvordan vi vurderer bankmetoder

Esport Ranker bruger strenge metoder til at vurdere væddemålshuse og de bankmetoder, de bruger. Når vi ser på bankmetoder, sætter vi dem på effektivitets- og sikkerhedsskalaer. Vi ser gerne på følgende

 • Tilgængelighed - I hvor mange lande findes metoden? Hvor mange valutaer accepteres? Hvor let er det at få adgang til og bruge metoden (for det meste online)?
 • Sikkerhed - Hvilke niveauer af sikkerhed tilbydes for brugernes private oplysninger og penge? Er der et SSL-certifikat?
 • Popularitet blandt betting sites - De bedste bankmetoder har fantastiske funktioner, der tiltrækker mange top betting sites. En bankmetode, der kun accepteres på en håndfuld betting-sider, er et rødt flag.
 • Sikkerhed - Kan brugere bruge bankmetoden anonymt? Hvor nemt er det at spore transaktioner?
 • Support - Hvor hurtig og hjælpsom er bankmetodens kundesupport?
Hvordan vi vurderer bankmetoder
Neteller-popularitet i e-sportsvæddemålsindustrien

Neteller-popularitet i e-sportsvæddemålsindustrien

Neteller er en af de mest populære betalingsmetoder i esports betting-industrien. Det har været i drift i næsten to årtier nu, hvilket betyder, at de fleste betting-sider er vokset med det. Det har også forbedret sine tjenester over tid. Det er praktisk, pålideligt, overkommeligt og tilgængeligt i de fleste dele af verden. Neteller afkrydser alle de felter, som en e-sportsudøver gerne vil have sat kryds.

Neteller-popularitet i e-sportsvæddemålsindustrien
Neteller kontoåbningsproces

Neteller kontoåbningsproces

En Neteller-konto åbnes i nogle få enkle trin på Netellers hjemmeside. Det er gratis.

 1. Klik på 'Tilmeld dig nu' på webstedet
 2. Indtast de nødvendige detaljer - e-mail, navn, land, valuta og adgangskode. Klik derefter på 'Registrer'. Du vil derefter modtage et sikkert ID
 3. Fuldfør registreringsprocessen ved at åbne den bekræftelses-e-mail, der er sendt til dig, og indtaste det sikre ID på den side, der er angivet i linket
 4. Din Neteller-konto er nu klar til brug
Neteller kontoåbningsproces