Revolut

Revolut er et almindeligt navn i esports betting-verdenen. Utallige spillere går efter det, fordi det er praktisk. Da det er en internetbaseret indbetalingsmetode, behøver man kun Wi-Fi og Revolut-appen for at indbetale hos en anstændig bookie, når de vil satse på specifikke eSports.

En anden grund til, at spillere nyder at bruge Revolut, er, at det giver dem mulighed for at handle på mere end 20 sprog, inklusive engelsk, fransk, italiensk, spansk, polsk, slovakisk, japansk, finsk, tysk, svensk og dansk. Derudover er denne betalingsmulighed super sikker; det udnytter pålidelige teknologier såsom 256-bit kryptering til at sikre transaktioner, hvilket forhindrer hackere og ondsindede tredjeparter i at få adgang til brugernes data.

Revolut
Om Revolut

Om Revolut

Revolut er et London-baseret fintech-selskab, som Vlad Yatsenko og Nikolay Storonsky etablerede i 2015. Det leverer et væld af finansielle tjenester såsom debetkort, peer-to-peer-betalinger, valutaveksling og kryptoudveksling.

Når man opretter en konto med denne sikre betalingsmulighed, har man ret til et virtuelt betalingskort, et kontaktløst betalingskort og et kontonummer og en sorteringskode. Revolut-konti giver også brugere adgang til en bred vifte af vitale produkter og tjenester, herunder opsparingskonto og forsikring.

En brugers Revolut-kort afhænger af den konto, de har oprettet hos dette firma. De fire tilgængelige muligheder er:

 • Gratis konto
 • Plus konto
 • Premium konto
 • Metal konto

Da Revolut fungerer som globale bankkonti, kan medlemmer oprette flere konti i de valutaer, de anser for mest bekvemme. Heldigvis er alle kort leveret af denne finansielle teknologivirksomhed brugbare på steder, der accepterer Mastercard og Visa, inklusive betting-websteder.

Er Revolut populær?

Ja, Revolut er en populær betalingsmulighed for eSport-entusiaster i de lande, den understøtter. Disse omfatter medlemmer af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), USA, Japan, Singapore, Schweiz og Australien.

Spillere, der planlægger at bruge Revolut som betalingsmetode, bør vide, at ikke alle bookmakere accepterer det. Derfor, før de beslutter sig for at bruge det, skal de først besøge deres betting-websteds ind- og udbetalingssider for at bekræfte, at det er en tilgængelig mulighed.

Om Revolut
Sådan laver du et indskud med Revolut

Sådan laver du et indskud med Revolut

Det er nemt for spillere at indbetale hos Revolut, forudsat at de følger den korrekte procedure. Den første ting, man skal gøre, er at finansiere deres konto gennem bankoverførsel, e-wallets, kryptovalutaer eller kreditkortbetaling. Sådan gør du:

 • Åbn deres Revolut-app
 • Klik på knappen "Tilføj penge"
 • Vælg en betalingsmetode, dvs. en e-wallet, bankoverførsel, kryptovaluta eller kreditkort
 • Indtast de nødvendige oplysninger, og bekræft, at de er nøjagtige
 • Bekræft transaktionen

Derfra er det tid til at indbetale til deres spillekonto.

Brug af Revolut i online bookmakere

Revolut er et ideal direkte indbetalingsmetode i online bookmakere, takket være dens fantastiske brugervenlighed. Her er, hvad spillere skal gøre for at bruge det til at tilføje penge til deres spillekonti:

 • Log ind på deres bookmaker
 • Besøg kasse-/indbetalingssektionen
 • Vælg Mastercard eller Visa, afhængigt af deres Revolut-korts indstillinger
 • Indtast det beløb, de ønsker at flytte ind på deres eSports-væddemålskonto
 • Tryk på "Indbetaling" for at bekræfte betalingen

Revolut fungerer i bund og grund sammen med Visa og Mastercard. Derfor skal spillere forbinde deres Revolut-bankkonti med deres kort fra et af de to finansielle virksomheder for at få mest muligt ud af denne indbetalingsmetode. Den bookmaker, man vælger, bestemmer de daglige minimums- og maksimumsindbetalingsgrænser for medlemmer.

Sådan laver du et indskud med Revolut
Sådan foretager du en udbetaling med Revolut

Sådan foretager du en udbetaling med Revolut

Når det er tid for spillere til at udbetale, kan de vælge Revolut, fordi det er gratis, sikkert og muligt på mobilen. Tjek de trin, du skal følge for at foretage hurtige udbetalinger med denne betalingsmetode:

 • Gå til bookmakerens kasse-/udbetalingssektion
 • Vælg det beløb, der skal hæves
 • Angiv Visa- eller Mastercard-kontoen
 • Tryk på "Udbetal"-ikonet for at bekræfte udbetalingen

Typisk kommer Revolut med en daglig grænse på $3.000 for alle hævninger i hæveautomater. Alligevel bestemmer den bookie, man vælger, det maksimale beløb, som en spiller kan flytte ud af deres spillekonti inden for en dag, en uge eller en måned.

Revolut er kendt for at lette næsten øjeblikkelige hævninger kl eSports betting websteder. Men nogle gange kan det tage 1-3 dage for spillere at modtage udbetalinger på deres Revolut-konti. Disse forsinkelser opstår normalt, hvis denne velrenommerede betalingsløsning kræver, at spilleren bekræfter deres konti, afhængigt af deres seneste aktivitet og bopælsland.

Når man oplever problemer med at trække sig tilbage med Revolut, bør de kontakte dets kundeserviceagenter så hurtigt som muligt. Dette hjælper med at afgøre, om problemet er hos betalingsfirmaet eller den bookmaker, som spilleren har registreret sig hos, og løse det hurtigt.

Sådan foretager du en udbetaling med Revolut
Fordele og ulemper med Revolut

Fordele og ulemper med Revolut

Spillere, der bruger Revolut som betalingsmetode hos deres foretrukne bookmakere, bør forvente at nyde forskellige professionelle, herunder følgende:

 • Revolut har en ukompliceret registreringsprocedure.
 • Det giver fremragende kundesupport gennem funktioner som hurtige transaktioner, hurtige svar, gratis meddelelser og en pålidelig app med fantastisk Android- og iPhone-kompatibilitet.
 • Den understøtter over 30 valutaer, inklusive EUR, USD, AED, BGN, AUD, RON, SEK, RUB, GBP, HUF, NZD, ZAR, HRK, MXN og DKK.
 • Den er kompatibel med populære digitale tegnebøger som Google Pay og Apple Pay.
 • Imponerende brugervenlighed.
 • Flere sikkerhedsfunktioner.

Con

Revolut understøtter ikke nogle jurisdiktioner verden over, herunder Afghanistan, Hviderusland, Eritrea, Guinea, Storbritannien og Burundi. Dette gør det uegnet for eSports-væddere i disse lande.

Fordele og ulemper med Revolut
Revolut kontoåbningsproces

Revolut kontoåbningsproces

Det er ret simpelt at oprette en Revolut-konto, da de fleste af dens medlemmer kan bekræfte. Man bør begynde med at downloade Revolut-appen fra Google Play eller App Store. Spillere, der ikke ved, hvordan de skal gøre dette, kan følge disse trin:

 • Besøg Revoluts officielle hjemmeside
 • Indtast deres telefonnummer
 • Vent på, at Revolut sender et link/en personlig invitation til at downloade sin app
 • Klik på det sendte link for at downloade Revolut-appen gratis

Spillere skal give forskellige detaljer under Revolut-kontoåbningsprocessen. Disse omfatter:

 • Navn
 • Nuværende adresse
 • Fødselsdato
 • E-mail

Det tager kun et par sekunder at oprette en Revolut-konto. Men spillere skal også bekræfte deres konti, så de kan bruges til at flytte penge ind på deres spillekonti og modtage udbetalinger. Typisk skal de indsende billeder af høj kvalitet eller klare billeder af deres id'er for at bevise, at de er 18 år eller ældre. Dette kan tage et par minutter eller i nogle tilfælde op til to eller tre dage.

Revolut kommer især med flere personlige kontotilbud. Den personlige standardkonto er utrolig populær blandt spillere over hele verden. Det lader dem gøre følgende:

 • Sæt en grænse for det beløb, de kan indsætte på deres spillekonti inden for en bestemt varighed.
 • Opret en opsparingsboks for at beholde deres udbetalinger, hvis de ikke ønsker at bruge dem.
 • Send kontanter til andre Revolut-brugere

Nogle spillere har også personlige premiumkonti og personlige metalkonti, som kommer med forskellige frynsegoder.

Revolut kontoåbningsproces
Revolut kundeservice muligheder

Revolut kundeservice muligheder

Revolut har opbygget et ry for at prioritere kundetilfredshed. En af de foranstaltninger, den har truffet for at imødekomme målgruppens forskellige behov, er at benytte sig af kundesupportagenter på topniveau, som er tilgængelige på ethvert tidspunkt af dagen eller ugen.

ESports-væddere, der er interesserede i at give feedback vedrørende dette fintech-selskab, klage over bestemte problemer eller søge hjælp om noget, kan kontakte Revoluts kundesupportteam via disse måder:

Bemærk, at brugen af disse supportmuligheder ikke kræver de samme procedurer, og fordelene at nyde er også forskellige. For eksempel skal spillere, der bruger chatten i appen, downloade Revolut-appen. Denne mulighed er hurtig og bedst for dem, der leder efter øjeblikkelige svar. Revoluts kundeservicemedarbejdere kan tage et par minutter eller timer om at svare, hvis man beslutter sig for at bruge e-mailen.

Revolut kundeservice muligheder