Esports bookmakere accepterer Transfer Money

Korrekt administration af en eSports-væddemålskonto er et vigtigt aspekt af ansvarligt spil. Omsætning kræver penge, og det kræver en velfinansieret konto for at nyde det, bookmakeren har på tilbud. Overfør penge via bank rangerer højt blandt de mest udbredte betalingsmetoder på online esports betting sider. Næsten alle spillere ejer en bankkonto, lokal eller international.

På et eller andet tidspunkt finder de selv at bruge denne metode til at overføre penge til en online bookie. Enhver spiller, der ønsker at bruge denne mulighed, bør have en vis grundlæggende viden om, hvordan det virker og dets fordele og ulemper. Denne artikel vil diskutere disse i detaljer.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Om Transfer Money esports-væddemål

Om Transfer Money esports-væddemål

Pengeoverførsel fra en bankkonto til den næste kan spores tilbage til 1.800 f.Kr. Ideen startede i Babylon, da pengeudlånere ville give lån og opkræve renter. Samtidig har Roman og græsk banker accepterede indskud som opsparing.

Gennem historien har bankteknologi taget flere drejninger, men muligheden for at overføre penge over internettet har været den mest markante ændring. Netbank startede, så snart webbaseret tilslutning blev en global ting i midten af 90'erne.

Er overførsel af penge populært?

Overførsel af penge er sandsynligvis den ældste måde at handle på. Det er også det mest populære betalingssystem i alle lande verden over. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det er den mest udbredte betalingsmulighed for esports-væddemål. Næsten alle kommercielle banker har i dag en netbankplatform, hvor brugere tilmelder sig for at overvåge og fjernstyre deres økonomi.

Nogle banker overfører penge elektronisk uden gebyr, så længe modtageren har en konto i samme institution. Andre vil gøre det mod et gebyr, men overførselstiden er afhængig af det pågældende beløb.

Om Transfer Money esports-væddemål
Sådan laver du et indskud med overførsel af penge

Sådan laver du et indskud med overførsel af penge

Når spillere vælger at overføre penge via bank for at begynde at spille eSports-væddemål, skal de kende bankkonto-id'et for online esport sportsbook. Der er utallige banksystemer rundt om i verden, så processen med at overføre penge elektronisk er muligvis ikke den samme på tværs af forskellige banker. På samme måde vil processen være forskellig med hensyn til transaktionsgrænser og overførselstidsrammer. Men den gennemsnitlige overførselstid er 24 - 48 timer for lokale banker eller 2 - 5 hverdage for internationale banker.

Brug af overførselspenge i online esport bookmakere

På trods af de subtile forskelle i banksystemer forbliver det grundlæggende koncept det samme. Esports-væddere, der foretrækker denne indbetalingsmetode, vil bruge en proces, der ser sådan ud:

 1. Registrer en personlig konto hos en eSports bookmaker
 2. Åbn kontoen ved hjælp af loginoplysninger
 3. Gå over til bank-/betalings-/kassesektionen
 4. Vælg netbank, bankoverførsel eller direkte bankoverførsel
 5. Sæt kryds ved en foretrukken bankinstitution
 6. Log ind på en sikker gateway eller indtast routingnummer og kontonummer
 7. Autentificer login via en mobilapp, e-mail-prompt eller en OTP sendt via SMS
 8. Tilføj, hvor meget der skal indbetales til eSports-væddemålskontoen
 9. Bekræft betalingen
 10. Modtag kredit for væddemål
Sådan laver du et indskud med overførsel af penge
Sådan foretager du en udbetaling med overførsel af penge

Sådan foretager du en udbetaling med overførsel af penge

Enhver gambler, der har brugt en e-handelsside til en virksomhed, forstår, hvor nemt det kan være at overføre penge fra et websted til en individuel bankkonto. At hæve gevinster fra en bookmaker er det omvendte af indbetaling.

 1. Åbn eSports betting-siden og log ind med en adgangskode og e-mail eller brugernavn
 2. Naviger til siden for bank/kasserer/betalinger
 3. Bekræft gevinster og det beløb, der skal hæves
 4. Vælg en betalingsmetode til udbetaling - internetbank, bankoverførsel eller bankoverførsel
 5. Angiv et unikt netbank-id
 6. Bekræft væddemålskontoen og bank-id'et (skal være synkroniseret)
 7. Vent på godkendelse
 8. Bookmakeren overfører pengene til spillerens bankkonto inden for 2-5 hverdage

Overfør pengehævninger er ikke øjeblikkelige. For det første udbyder af eSport-væddemål vil tage noget tid at bekræfte spillerens identitet. Dette er en afgørende sikkerhedsforanstaltning for online gambling, der hjælper med at undgå enhver online svindel. Det er blevet mere og mere almindeligt, at onlinespillere bliver snydt for deres hårdt tjente gevinster. Det er grunden til, at alle legitime og sikre sider tager tid til at dobbelttjekke, om den person, der anmoder om en udbetaling, faktisk deltog i at placere eSports-væddemål.

Sådan foretager du en udbetaling med overførsel af penge
Fordele og ulemper ved at overføre penge

Fordele og ulemper ved at overføre penge

Når eSports spillere overfører penge online, administrerer de deres bankkonti via mobile enheder eller computere. Det betyder, at de ikke behøver at besøge deres filialer for at gennemføre transaktioner. Dette kommer med både fordele og ulemper, som nævnt nedenfor.

Fordele

 • Mulighed for at indbetale penge på online esports-væddemålssider med et par klik eller telefonskærmsvip
 • Relativt lavere overførselsomkostninger
 • Sikre tilflugter til kasser

Ulemper

Nogle gange er man nødt til at finde en pengeautomat eller pengeinstitut for at sætte penge ind på deres konti, før du sender dem til en online eSports-væddemålskonto. Denne proces kan være kompliceret. Afhængigt af landet kan spiltransaktioner spores eller stærkt begrænses af myndighederne.

 • Kan være underlagt strenge love og regler i et land
 • Besværlig overførsel
Fordele og ulemper ved at overføre penge
Overfør penge kontoåbningsproces

Overfør penge kontoåbningsproces

For at erhverve en Transfer Money-konto skal man have et nationalt ID, hvilket betyder, at de skal være myndige. Det er også muligt at åbne en international konto, der kan rumme forskellige valutaer. Men sådanne konti er ofte begrænset med hensyn til, hvor meget der skal handles dagligt. Derudover tager det længere tid at udføre en bankoverførsel til et andet land.

Nogle lande tillader mindreårige at have bankkonti, men de skal være under opsyn af voksne værger eller forældre. At åbne en ny bankkonto kræver ikke en anden bankkonto, fordi hver institution opererer uafhængigt.

Sådan opretter du en konto

Det kræver en enkel, men formel procedure at åbne en bankoverførselskonto.

 • Valg af pengeinstitut og kontotype: Hver bank har forskellige kontomuligheder, dvs. checkkonto, fast indlånskonto, opsparingskonto osv. En checkkonto fungerer bedst til onlineoverførsel af penge.
 • Udfyldelse af personlige oplysninger: Kontoåbningsformularen er som et forslag. Her oplyser ansøgeren sit fulde navn, e-mail, telefonnummer, adresse og skatteoverholdelsesoplysninger.
 • Identitets bevis: Bankinstitutioner vil bede om et foto i passtørrelse, ID-kort, fingeraftryk og underskrift.
 • Oprettelse af en netbankprofil: Når ansøgningen er blevet accepteret, kan kunden åbne en online Transfer Money-konto. Processen kan gøres på bankens hjemmeside eller tilsvarende mobilapp.
Overfør penge kontoåbningsproces
Overfør penge kundesupportmuligheder

Overfør penge kundesupportmuligheder

Transfer Money-konti administreres fra fysiske filialer og eksternt. Selvom det er muligt at gå ind i en finansiel institution for at spørge om noget, er onlinekommunikation mere bekvem. Pålidelige udbydere har dedikerede callcentre, og deres online-agenter er altid tilgængelige til at chatte med kunder. De mest almindelige kanaler til at løse kundeproblemer er:

 • Telefon
 • E-mail
 • Online forespørgselsformular
 • Live chat

De fleste pengeinstitutter åbner deres telefonlinjer om morgenen og lukker dem om aftenen. Telefonopkald fungerer muligvis ikke på nogle timer i weekender og helligdage. E-mails og online formularer besvares inden for 24 - 48 timer. De fleste live chats er tilgængelige på bankapps. Nogle er bot-aktiverede, mens andre involverer menneskelige kunderepræsentanter.

Overfør penge kundesupportmuligheder