Esports bookmakere accepterer Trustly

Trustly er en af de stærkeste drivere for onlinebetalinger i verden i dag. Den stadigt voksende FinTech har gjort det muligt for handlende og købere at gennemføre betalinger på en hurtig, nem, bekvem og sikker måde. Det har også lagt grunden til, at mange andre onlinebetalinger vokser.

Betalingsmuligheden startede i Europa, men er fortsat med at sprede sig vidt og bredt, efterhånden som den globale økonomi bliver en realitet. Det bruges i stort set alle typer og størrelser af betalinger. I det sidste halve årti har der været en stigning i Trustly-adoptionen som betalingsmetode på online sports- og e-sports betting-sider.

Esports bookmakere accepterer Trustly
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Om Trustly

Om Trustly

Når du tænker på Trustly som en online betalingsmetode, bør du tænke på en motor, der driver et helt køretøj. Trustly er ikke en selvstændig betalingsmetode som Skrill eller kreditkort. I stedet driver softwareinfrastrukturen sådanne transaktioner ved at aktivere åben bank.

Virksomheden blev grundlagt i 2008 i Sverige. Hjernerne bag den revolutionære idé var Carl Wilson, Lukas Gratte og Joel Jakobsson. Det har siden udvidet sine aktiviteter på tværs af Europa og USA. De startede også aktiviteter i Australien i 2021 og nåede op på 230 millioner dollars i omsætning med over 650 ansatte. Virksomhedens hovedkvarter er i Stockholm, Sverige.

Trustly begyndte med kun at aktivere banktransaktioner. I dag har det bragt over 8.000 handlende til denne fold af sikre og sikre betalinger. Det bruges af sælgere som Alibaba, Facebook, eBay, Dell, Transferwise og UNICEF. Mere end 525 millioner købere bruger Trustly til at betale fra deres bankkonti, et tal større end kortbrugernes. Virksomheden samarbejder med mere end 6300 banker inden for sine driftsområder.

Det er en betalingsmetode, som mange sportsbooks bruger, især med væksten i esports-væddemål.

Om Trustly
Sådan laver du et indskud med Trustly

Sådan laver du et indskud med Trustly

Dette er en betalingsmulighed, som esports-væddere elsker på grund af dens enkelhed. Trustly kræver ikke, at du tilmelder dig eller downloader en app. Det eneste, der skal til, er, at dit foretrukne casino eller betting-site accepterer det som et indbetalingsmetode. De fleste topbookere har det på deres liste over indbetalingsmuligheder.

For at indbetale:

 • Vælg 'Indbetaling' på sportsbookens hjemmeside. En rulleliste med tilgængelige muligheder vises.
 • Fra listen skal du vælge "Trustly". En liste over banker vises i et Trustly-vindue med omdirigering. Klik på din foretrukne. Du kan bruge søgemuligheden til hurtigt at finde din bank.
 • Banken vil herefter bede dig om at vælge den konto, du vil indbetale fra. Indtast kontonummer/brugernavn og en bekræftelseskode f.eks. PIN
 • Indtast det beløb, der skal indbetales, og bekræft transaktionen. Beløbet vil blive trukket fra din bank og afspejles på din spillekonto med det samme. Du kan derefter bruge den til at spille på dine foretrukne e-sportsgrene.

Bemærk, at du skal indtaste dine bankoplysninger, hver gang du vil betale via Trustly. Virksomheden gemmer aldrig detaljer fra nogen transaktion. Trustly har heller ikke indskudsgrænser, så længe du har en banksaldo. Der er ingen grund til at forbinde Trustly med din bankkonto. Din bank fjerner allerede kravet, når den indgår en handelspagt med Trustly.

Sådan laver du et indskud med Trustly
Sådan foretager du en udbetaling med Trustly

Sådan foretager du en udbetaling med Trustly

Udbetalingsprocessen er nem og automatiseret. Det ligner på mange måder indbetalingsprocessen. Igen er det initieret fra betting hjemmesiden.

 • Når du har vundet i en indsatsrunde, skal du vælge 'Udtræk' på din spillekonto.
 • Vælg Trustly som din foretrukne udbetalingsmetode. Du vil blive omdirigeret til Trustly-siden, hvor en liste over banker igen vises; vælg din bank.
 • Indtast den konto, du ønsker at hæve dine penge på.
 • Indtast det beløb, du ønsker at hæve.
 • Bekræft transaktion og afslut.

Da det er en automatiseret proces, kan du ikke fortryde en udbetaling. Den eneste tilgængelige mulighed er at foretage en ny indbetaling. Behandlingstiden afhænger af Trustly-godkendelse og bankbehandlingstider. Godkendelsen er næsten øjeblikkelig, men på grund af bankprocesser kan det tage 1-2 dage, før pengene afspejles på din konto. Dette kan blive påvirket af weekender og helligdage.

Det mindste udbetalingsbeløb er $10. Den maksimale udbetaling er begrænset til $10.000. Trustly-transaktioner kan udføres på både mobil og pc ved hjælp af almindelige internetbrowsere.

Sådan foretager du en udbetaling med Trustly
Fordele og ulemper med Trustly

Fordele og ulemper med Trustly

Fordele

 • Nem og sikker brug - Spillere behøver ikke at oprette en konto eller downloade apps. Sportsbooken, banken og Trustly samarbejder om at fjerne dette krav. Som følge heraf behøver spilleren ikke at give nogen personlige oplysninger i transaktionen. Dette er en enorm sikkerhedsforanstaltning.
 • Ingen detaljer gemt - Du indtaster dine oplysninger på ny, hver gang du skal handle. Det betyder, at ingen kan få adgang til din konto og transaktioner uden din viden.
 • Lave omkostninger - De fleste Trustly-betalinger er gratis.
 • Hastighed - De fleste betalinger, især udgående, udføres øjeblikkeligt

Ulemper

 • Nogle mennesker foretrækker at have gemte adgangskoder, som ikke er tilgængelige med Trustly
 • Udbetalinger kan tage op til to dage, hvilket er længere end nogle andre udbetalingsmetoder
 • Der er ingen direkte Trustly-understøttelse til afspilleren
 • Nogle banker, især uden for Europa/USA, er muligvis ikke forbundet til Trustly
Fordele og ulemper med Trustly
En pålidelig kontoåbningsproces

En pålidelig kontoåbningsproces

Medmindre du er en købmand, der modtager betalinger, er der ingen grund til at åbne en Trustly-konto. Trustly forbinder normalt købmænd og banker for at gøre det nemmere for dig som forbruger at foretage betalinger og hæve penge i din bank. For købmænd kræver det ikke mere at tilmelde deres virksomhed på Trustly-platformen end at besøge webstedet eller en agent.

For at arbejde med Trustly skal du blot have en konto hos en understøttet bank og satse på et websted, der understøtter betalingsmetoden. Tjek altid for at bekræfte, at metoden understøttes for både ind- og udbetalinger.

En pålidelig kontoåbningsproces
Troværdige kundesupportmuligheder

Troværdige kundesupportmuligheder

Igen, som betting-entusiast eller almindelig forbruger, behøver du næsten aldrig at kontakte kundesupport. Institutionerne (hjemmeside og bank) vil typisk håndtere eventuelle problemer på dine vegne. Hvis din betaling eller tilbagetrækning er forsinket, anbefaler Trustly, at du kontakter din forhandler og beder om en udbetalingskvittering. Dette præsenteres for banken, som går i gang med at iværksætte en opfølgning.

Der er dog en Trustly FAQs sektion, der dækker de fleste af de problemer, du kan opleve med Trustly, og løsninger på dem. Bare besøg Trustly Support-side og vælg den kategori, dit problem falder ind under. Selv når du ikke har oplevet noget problem, er det vigtigt at tjekke disse oplysninger ud og vælge viden til fremtidig brug.

Siden har en kontaktformular, som du kan udfylde, hvis du virkelig føler, at dit problem kræver personlig opmærksomhed. Klager kan også rettes til klageafdelingen pr Håndtering af kundeklager side.

Troværdige kundesupportmuligheder