1xBet seneste esports-væddemål

Nyheder

2022-10-06

1xBet bliver TSM's officielle væddemålspartner i Indien

1xBet, en af de top eSport betting sider, udvider konstant sin eSports-sponsorliste. Denne gang er bookmakeren og TSM, en amerikansk eSports-organisation, blevet enige om en etårig ordning. Aftalen udpegede 1xBet som den anerkendte væddemålspartner for Battlegrounds Mobile India-kategorien. 

1xBet seneste esports-væddemål

Som et resultat vil holdets uniform nu have 1xBet-emblemet. En salgsfremmende kampagne med TSM BGMI-spillere vil også blive kørt. Derudover vil begivenhederne være vært for flere freebies på sociale medier for deres følgere.

1xBet talsmand Alex Somers sagde, at TSM BGMI er et ungt hold med seriøse ambitioner. Holdet har allerede vundet priser ved vigtige eSport-konkurrencer i år. TSM er blandt de bedste konkurrenter i BGMI-disciplinen, set af deres seneste triumf i Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

På deres side sagde TSM SVP for Sales Ned Watkins, at de var begejstrede for at begynde at arbejde med væddemålsfirmaet 1xBet. I lighed med hvordan eSports-teamet er en af lederne hos BGMI, er alle klar over, at denne virksomhed er førende på det internationale bettingmarked. Som et resultat vil Esports-fans i Indien snart se frugterne af 1xBet og TSM BGMI's samarbejde.

OG Esports partnere med 1xBet

Bookmakeren og det bedste eSport-team underskrev et partnerskab for nylig. Forholdet vil se, at OG fortsætter med at producere videomateriale i topklasse, inklusive Vejen til Den Internationale serier og andet indhold relateret til 1xBet-mærket.

På deres Dota 2 og CS: GO liste t-shirts og jakker, Team OG vil bære 1xBet-logoet. Virksomheden udtalte, at fordi den vil forbedre sit indholdsudbud, vil dens nye partner være afgørende i fremtiden. 

Ifølge 1xBet-repræsentanten Alex Sommers, mener de, at organisationen har opnået engagementet fra hundredtusindvis af tilhængere i hvert hjørne af planeten. Præstationerne skyldes deres sejr over The International blot et år efter dens dannelse.

Sommers bemærkede endvidere, at OG kunne tænde fans passion på grund af fremragende præstationer og originale perspektiver på CS: GÅ og Dota 2. Bookmakeren er overbevist om, at der er et smukt eventyr forude, som spektakulære sejre vil markere.

1xBet bliver MIBR's officielle sponsor

Et af de førende eSport-hold i Brasilien, MIBR, har annonceret bookmakeren som deres nye sponsor. At være holdets hovedsponsor forbedrer bettingfirmaets engagement i professionel eSport og styrker dets forhold til CBCS.

Alle teams bør accelerere deres søgen efter høj ydeevne i 2022 på grund af investeringerne. Ifølge eSport-teamets administrerende direktør, Roberta Coelho, forventer MIBR, at dette år vil være frugtbart, og at pandemiens potentielle virkninger vil være mindre alvorlige. 

Holdet vil investere i adskillige bootcamps, konkurrencer, oplevelser, en mulig tilbagevenden til vores Gaming House i USA og forhåbentlig titler.

Alex Somers, 1xBets talsmand, sagde, at de var begejstrede for at støtte et af de bedste eSport-hold i verden og er glade for at være en del af deres vækst. Talsmanden bemærkede endvidere, at de er interesserede i at se, hvad holdet og dets fanskare vil opleve i løbet af de følgende tre år.

Særligt populært i Brasilien, MIBR er et velkendt eSport-mærke med beundrere over hele verden. Ifølge Twitter Gaming Insights var MIBR det tredje-mest tweetede om hold på verdensplan i 2020. Denne erklæring demonstrerer utvivlsomt styrken af MIBR-mærket i forhold til nye virksomheder, der gradvist præsenterer støtte til og foretager investeringer i udvidelsen af det overordnede scenarie.

Hvem er 1xbet?

1xbet er en østeuropæisk-baseret, landbaseret bookmaker, der blev grundlagt i 2007. 1xCorp NV driver den, og i 2011 gik den også online. Ud over at have lokale licenser i Nigeria, Rusland, Kenya og Mexico, er det licenseret på Curacao. 

Mere end 100 nationer, inklusive Canada, Indien og Norge, kan bruge sportsbook. Ud over en bred vifte af tjenester, hjemmesidesprog og betalingsvalg er den kendt for at give ekstremt høje odds på praktisk talt alle sportsgrene og markeder.

Er 1xbet bookmaker populær?

1xBet-gruppen har et ry for at bygge pålidelige alliancer. Bookmakeren sponsorerer den brasilianske fodboldliga, den italienske fodboldliga, Spaniens La Liga og den franske CAF. 1xBet har joint ventures med FC Barcelona og Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo repræsenterer også brandet i Indien som dets ambassadør.

1xBet er steget til toppen af online spil og er blevet blandt de bedste eSport betting sider i branchen. Den nye hovedsponsor, aktiv i mere end 130 nationer, støtter prestigefyldte sportshold og organisationer verden over, såsom Barcelona og internationalt ESL turneringer.

På deres hjemmeside er der noget for enhver sportselsker og spiller. Selv de kræsneste forbrugere vil finde masser af eSport-væddemålsmuligheder. Brugere evaluerer mere end tusind begivenheder dagligt, fra velkendte til specialiserede. Med en Curaçao eGaming-licens driver 1xBet online spil- og sportsvæddemålsvirksomheder.

Seneste nyheder

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheder