Betsafe CS:GO betting partnere med GODSENT

Nyheder

2022-10-20

Betsafe blev Godsents eksklusive væddemålspartner efter at have underskrevet en aftale mellem de to selskaber. Bookeren har udtalt, at fokus vil være på CS: GO, selvom virksomheden består af professionelle e-sportshold, spillere og indholdsproducenter fra ti forskellige esports spil, herunder League of Legends og Dota 2.

Betsafe CS:GO betting partnere med GODSENT

Esports har taget meget fart i de sidste par år. Da alle større sportsbegivenheder blev udskudt i foråret, fik esports større eksponering, hvilket øgede deres tiltrækningskraft for et bredere publikum. Ifølge Kim Ekelund, marketingchef for Sverige hos Betsson Group, har den globale pandemi befæstet esports position yderligere.

Betsafe, en af de mest vovede og aktive virksomheder, var esport holds valg til dette sponsorat. De to grupper tror på, at der vil ske meget mere fremgang i e-sportsbranchen i fremtiden. Derfor er dette sponsorat mellem ambitiøse GODSENT og Betsafe en håndgribelig illustration af deres dedikation til fremtiden for e-sport.

Partnerskabets indvirkning på Godsent

Aftalen vil dække alle de planlagte spil til GODSENT med datarigt, relevant indhold. Ikke-endemiske kommercielle partneres interesse for esport kan bruges til at måle væksten, og GODSENTs partnerskab med BetSafe understreger især CS: GOs fremskridt. 

Det er ikke overraskende, at væddemålsfirmaet valgte en højt anset CS: GO-organisation til at være dens første esports-partner, fordi spillet længe har været en favorit blandt esports-gamblere.

I en pressemeddelelse sagde Ludwig Sandgren, administrerende direktør for GODSENT, at de var glade for, at Betsafe, med sin lange historie med at investere i unikt indhold og sponsorater, har skrevet denne langsigtede forpligtelse med dem. Betsafe er den ideelle partner for GODSENT på grund af dets enorme ambition. Efterhånden som holdet udvikler sig til en tier-one virksomhed, vil det spille en væsentlig rolle i deres CS: GO division og fungere som en fremragende strategisk partner.

Partnerskabets indvirkning på Betsafe

Dette er Betsafes første esports-sponsoraftale, hævder sportsvæddemålsfirmaet. Målet med partnerskabet er at forbedre Betsafes væddemålsudbud ved at fokusere på samarbejde mellem de to parter og aktivering af sociale medier. 

På grund af sin popularitet blandt europæiske esports-væddere, forventes det, at virksomheden hovedsageligt vil koncentrere sig om CS: GO-scenen. Derudover forventes der under hele partnerskabet at blive produceret optagelser bag kulisserne.

Operatøren siger også, at arrangementet lægger stor vægt på tæt samarbejde og sociale medier engagement ud over brand awareness og økonomisk støtte. Transaktionen blev muliggjort af samarbejdet Godsent og dataudbyderen GRID Esports. Som en del af arrangementet vil GRID tilbyde en række indhold til Godsents kommende konkurrencer.

Er Godsent et populært Esports-hold?

Med divisioner for Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends og PUBG er Godsent et velkendt svensk professionelt esportsfirma. Pronax gik i gang med sit holds dannelse efter at have forladt førstnævnte Fnatic stå på række.

Den 15. august 2016 overtog GODSENT størstedelen af den tidligere lineup, som omfattede Jesper "JW" Wecksell, pronax, Freddy "Krimz" Johansson og Robin "flusha" Rönnquist. Dette skete som et resultat af spillerhandler i Sveriges CS: GO pro-scene, da Fnatic erhvervede både Simon "twist" Eliasson og Jonas "Lekr0" Olofsson. Math Lekr0 og KRiMZ blev senere byttet tilbage mellem Fnatic og GODSENT i en anden handelsrunde.

I ELeague sæson 2-kvalifikationen tabte GODSENT til Alternate aTTaX og blev dermed diskvalificeret fra ligaen. En offline kvalifikationsplads til den kommende tid CS: GO MajorELEAGUE Major, Atlanta, blev sikret, efter at holdet besejrede Hellraisers i EM-finalen den 6. november 2016.

Holdet erklærede den 21. juni 2018, at de ville standse alle operationer indtil videre. Ifølge GODSENT var beslutningen om at lukke organisationen enige om af alle involverede parter i dens ledelse, og det var den bedste løsning for hver enkelt interessent.

Godsents præstationer

Efter at have fusioneret med den svenske e-sportsgruppe The Final Tribe, genstartede GODSENT aktiviteter i september 2019. I november købte den CS:GO-serien af SMASH Esports senere samme år.

Mange konkurrencer er vundet af Godsent, bl.a DreamHack Open September 2021: Nordamerika, da de besejrede Extra Salt i mesterskabskampen. Holdet sejrede også over Gambit Youngsters i LOOT.BET/CS sæson 7 i 2020. De blev nummer fire ved ICE Challenge 2020 samme år.

TACO, latto, dumau, cky, adr og dead blev købt af 00 Nation fra GODSENT den 30. juni. Derudover blev HEN1, som var blevet underskrevet i marts, udskrevet. Holdets eneste CS:GO-spiller i øjeblikket er Bruno "b4rtiN" Câmara. I januar 2021 blev brasilianeren opkøbt. Atleten vil fortsætte med at hjælpe truppen med at få succes, fordi han har udmærket sig i flere andre konkurrencer. 

B4rtiN har sejret i en række konkurrencer, herunder DreamHack Open: North America, september 2021 og ESEA Cash Cup: North America, Summer 2021 #2.

Seneste nyheder

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheder