Betssons verden af esports-væddemål

Nyheder

2022-10-27

At hjælpe Betsson Group udvide sin online sportsbook til USA, har betalingsprocessor Nuvei indgået partnerskab med det svenske gambling selskab. I Colorado har Betsson etableret en virksomhed, der går under navnet Betsafe. Spillere kan automatisk indsætte penge på deres spillekonti fra deres bankkonti ved hjælp af Nuveis øjeblikkelige bankoverførselsfacilitet.

Betssons verden af esports-væddemål

Øjeblikkelige udbetalinger, som giver spillere mulighed for at få deres gevinster øjeblikkeligt og døgnet rundt på deres bankkonti, er en anden fordel for spillere. Når den indledende transaktion er afsluttet, tokeniserer Nuvei også spillernes økonomiske oplysninger, så de kan indbetale penge eller anmode om udbetalinger ved hjælp af en "et-klik" betalingsmekanisme.

Med samarbejdet slutter Betsson sig til en voksende gruppe af esport betting sites og andre bookmakere, der bruger Nuvei til deres betalingskrav. På grund af Nuveis integration med The Clearing Houses realtidsbetalingsnetværk, kan spillere øjeblikkeligt indsætte penge på og hæve penge fra deres spillepung til deres bankkonti gennem dette forhold.

Ifølge Nuveis formand og administrerende direktør Philip Fayer er øjeblikkelige, lette indbetalinger og realtidsbetalinger af afgørende betydning for at tilfredsstille amerikanske spilleres behov for deres bedste esports betting sites. På det spændende og hurtigt udviklende amerikanske spilmarked fra 2022 har betalingsudbyderen arbejdet med nogle af de mest fremtrædende operatører, herunder Betsson.

Betsson vinder stort ved The Swedish Gambling Awards 2022

Ved Swedish Gambling Awards, der blev sendt live af branchegrupperne SPER og BOS, blev Betsson overrakt den nye Customer Satisfaction - Marketing-pris. Disse æresbevisninger anerkender de prisværdige projekter, grupper og ledere, som har øget ansvarlighed og vedvarende vækst inden for gamblingsektoren.

Mens sektoren bringer glæde og morskab til mange mennesker i Sverige, mangler specifikke problemer stadig at blive løst. Mængden og aggressiviteten af gambling-reklamer er de ting, der ofte får en del kritik. Derfor har Swedish Gambling Awards for første gang tilføjet en helt ny kategori: Customer Satisfaction - Marketing. 

Betsson vandt denne pris på grund af deres webserie Fimpen's Resa, som kan oversættes til Fimpens Journey, som virkelig har vundet svenske sportsfans hjerter.

Hvorfor vandt Betsson?

Juryen citerede følgende, da hun udråbte Betsson som vinderen: I en verden, hvor markedsføring ofte er lig med reklamer og kortsigtet konvertering, der risikerer at eskalere annonceoverbelastningen, valgte Betsson at producere indhold af høj kvalitet, som den gennemsnitlige seer ser for imponerende 17 minutter i træk. 

I betragtning af at programmet nu er på fjerde år, er det klart, at dette er en langsigtet strategi, der gavner både Betsson og dets seere. Ud over hurtige gevinster og bonusser fremmer det et følelsesmæssigt bånd til Betsson. Efter at have gjort indtryk, "klubbede" Betsson juryen som sejrherrer. Det er derfor bedste esports bookie anmeldere har så mange positive anmeldelser om Betsson.

Hvad betyder denne pris for bookmakeren?

Vinderen, Robin Olenius, PR Manager hos Betsson, udtrykte deres glæde over at tage prisen hjem i hård konkurrence. Efter deres mening skiller det, de fandt frem til i samarbejde med Fimpens Resa, sig virkelig ud som en bedste praksis for, hvordan en væddemålsoperatør kan give værdi ved subtilt at kommunikere. 

Virksomheden producerer materiale af høj kvalitet, der appellerer til og engagerer hockeyelskere i hele landet. Som et resultat er de beærede over at få denne form for anerkendelse ved Swedish Gambling Awards i en ofte kritiseret sektor for sin aggressive promovering.

Bettson udsteder obligationer for at rejse 90 millioner euro

De treårige obligationer til en værdi af $90 millioner blev udstedt af Betsson, svensk online gaming og sportsbook. De skulle udløbe i juni 2025. Betsson specificerede ikke, hvordan midlerne vil blive brugt, men de kommer, da virksomheden søger at vokse på nyligt regulerede nordamerikanske markeder.

Obligationernes rente er fastsat til 6,5 % plus tre måneder af det fælles rentebenchmark, EU's interbankstandardrente (EURIBOR). Martin Ahman, Chief Financial Officer, udtrykte sin tilfredshed med den betydelige interesse, der er vist for selskabets nye obligation fra et bredt spektrum af investorer, herunder nordiske og internationale institutioner. 

CFO'en mente, at handlingen demonstrerer tillid til deres virksomhedsstrategi, som fortsætter med at producere konsistente pengestrømme og profitabel vækst.

Derudover afslørede Betsson resultaterne af sit købstilbud til indehaverne af firmaets udestående obligationer til en værdi af SEK 1 milliard (£79 millioner, $97 millioner eller €93 millioner), som er planlagt til at udløbe i slutningen af september. Tilbuddet, der udløber den 15. juni 2022, svarer til 100,5 % af hver obligations pålydende værdi plus påløbne og ubetalte renter.

Pontus Wernbloom bliver medlem af Betsson

Betsson hyrede fodboldstjernen Pontus Wernbloom som sin nye brandambassadør for at blive ved med at producere det bedste indhold i Sveriges spilsektor. Wernbloom, hvis karriere lige var forbi, vil være en del af Betssons løbende investering i svensk og fodboldsport. For hockey og tennis og padel arbejder Betsson allerede med Christian "Fimpen" Eklund og Jonas Björkman.

Pontus Wernbloom spillede for AZ Alkmaar i Holland, CSKA Moskva i Rusland og PAOK i Grækenland, indtil han besluttede at kalde det en karriere i 2021 hos IFK Göteborg. Han har nu fået en ny stilling som partner hos Betsson, hvor han blandt andet skal deltage i virksomhedens aktiviteter omkring fodbold og mange andre sportsrelaterede tiltag og produktioner.

Seneste nyheder

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheder