Casumo Esports fornyer sine bonustilbud

Nyheder

2022-08-25

Casumo Esports, der ejes og drives af Casumo Services Limited, er blandt de mest populære eSport betting sider. Blandt hovedårsagerne til dets godkendelse er, at det tilbyder et imponerende udvalg af eSports-væddemålsmarkeder. Derudover er væddemålsudbyderen licenseret i flere jurisdiktioner, hvilket gør den ikke kun tilgængelig for spillere fra alle verdenshjørner, men en betroet eSports spilleside

Casumo Esports fornyer sine bonustilbud

Spilleselskabet har dog på det seneste været udsat for flere udfordringer, hvoraf de fleste udspringer af øget konkurrence i branchen. I et forsøg på at skille sig ud fra konkurrenterne har virksomheden udrullet en række nye bonustilbud og samtidig forbedret de eksisterende.

Tilmeldingsbonus

Tilmeldingsbonussen er det primære incitament, som bruges af Casumo at tiltrække nye spillere til deres platform. Tilmeldingsbonussen, også kendt som velkomstbonussen, var relativt mindre, end dens konkurrenter tilbyder. Som et resultat så Casumo Services Limited det bedst at forbedre sit tilbud og gå et skridt videre for at gøre det bedre, end de fleste eksperter anser for industristandarden.

I juli 2022 gjorde Casumo sit velkomstbonus tilbud på 100 % af den første indbetaling for alle nye spillere. Denne bonus var dog begrænset til £100. Bonussen kan bruges til at spille på stort set alle eSport-væddemålsmarkeder, der tilbydes på platformen. Den nye tilmeldingsbonus kommer med et omsætningskrav på kun x30.

At gøre krav på bonussen er nu lige så let som at tilmelde sig, følge de relevante trin, aktivere bonussen og indbetale ikke mindre end £10. Bonussen vil derefter blive sat direkte ind på bonuskontoen. Noget at bemærke er, at velkomstbonusbeløbet kan variere i de lande, hvor Casumo-væddemålsudbyderen opererer.

Anden indbetalingsbonus

Sekundet indbetalingsbonus er et af de nye bonustilbud til Casumo eSports. Spiludbyderen er blandt de få i branchen, der tilbyder en sådan bonus til eSports-væddemål. Tilbuddet er designet til at lokke nye spillere, som måske ikke har været heldige, til at fortsætte med at prøve lykken ved at lave endnu en indbetaling. Bonusbeløbet er endnu bedre end velkomstbonussen. 

Spillere kan få 100 % af deres indskud, begrænset til £300. Omsætningsbetingelserne er dog de samme som for velkomstbonussen. Bonustilbuddet udløber også inden for 30 dage efter tildeling.

Odds øger

En anden lidt ukonventionel bonus, som normalt er almindelig på de bedste eSports betting sider, introduceret til Casumo eSports betting site er boostede odds. Ideelt set henviser boostede odds til, at oddsene for en kamp øges for særlige muligheder, hvilket resulterer i øgede potentielle gevinster. Tilbuddet gives til spillere, der placerer bestemte væddemål på bestemte kampe, der kvalificerer sig til boostet.

Forbedrede odds tilbydes kun i begrænsede perioder. Midler fra andre bonustilbud kan ikke bruges til at placere væddemål på kampe, der har boostet odds. Boostede odds kan heller ikke være en del af et akkumuleret e-Sports-væddemål.

Ændrede bonusvilkår og -betingelser

Ud over at introducere nye bonustilbud og forbedre nogle eksisterende, reviderede Casumo Services Limited også bonusbetingelserne. For eksempel kan spillere kun modtage bonusser, hvis de kan spores tilbage til det originale affiliate-link, der blev sendt ud for tilbuddene. I de fleste tilfælde kan acceptable tilknyttede links tilgås via fora, linkdeling, e-mail-henvisninger og godkendte affilierede websteder. Brugerkontiene skal også verificeres inden bonusser kan tildeles.

Hvad har været virkningerne af ændringerne?

Ifølge Casumos ledelse har ændringerne været positive og giver de forventede resultater, dog i en langsom hastighed. Dette incitament vil tiltrække flere spillere til hjemmesiden og med den anden indbetalingsbonus sikre, at nye spillere bliver langsigtede loyale kunder.

Casumo Services Limited skyder skylden på den langsomme stigning i opkøb af nye kunder på manglen på viden om de seneste tilbud. Bonustilbuddene er relativt stadig for nye til at have stor indflydelse. Virksomheden er dog optimistisk om, at dets markedsføringsstrategier vil fungere og hjælpe med at øge dets markedsandel i eSports-væddemålsindustrien.

Andre Casumo marketingstrategier

Introduktion af nye bonustilbud var ikke kun Casumos marketingstrategi. En anden kanal, som de konstant arbejder på, er affiliate marketing. Casumo har markant øget de kommissioner, som deres affilierede marketingfolk tilbyder, hvilket lokker dem til at arbejde endnu mere for at dirigere trafik til bettingsiden. Den nuværende provisionssats går op på så højt som 45 % af indbetalinger foretaget for mere end 41 indbetalende kunder om måneden.

Den anden strategi involverer brugerhenvisninger, hvor brugerne får attraktive bonusser for enhver indbetalende bruger, de henviser til bettingsiden. Ideelt set gør det alle eksisterende brugere til potentielle marketingfolk i virksomheden. Desværre har virksomheden endnu ikke afsløret information om effektiviteten af dets affiliate marketingstrategi. Men at dømme ud fra begejstringen i de fleste Casumo-fora, synes affiliate marketingfolk godt lokket til at arbejde for kommissionerne.

Seneste nyheder

Seneste væddemålsnyheder på NewBee
2022-09-22

Seneste væddemålsnyheder på NewBee

Nyheder