Dafabet som markedsleder inden for eSports-væddemål

Nyheder

2022-05-26

Dafabet, et af de bedste sportsvæddemålsmærker, er i dag kendt for sin dominans inden for eSports-væddemålsscenen. Virksomheden er en førende udbyder af eSports-væddemålsmarkeder i alle de konkurrenceprægede eSports-konkurrencer og -turneringer.

Dafabet som markedsleder inden for eSports-væddemål

Men det, der skal understreges, er, at succesen ikke er let. Dafabet har haft en langsigtet strategi for at hævde sig selv, ikke bare som et online gambling kraftcenter, men som markedsleder inden for eSports betting.

For at forstå, hvorfor Dafabet fokuserede på eSport-væddemål, er det først vigtigt at forstå, hvor stor eSport-væddemålsindustrien er.

Esports og eSports væddemål

eSports-branchen boomer. Ifølge de seneste statistikker var eSports-industrien værd hele 1,28 milliarder dollars i 2021 og vil blomstre til en industri på 2,89 milliarder dollars i 2025.

Interessant nok er eSports-væddemål større end eSports i sig selv. En Grand View Research-rapport viste, at eSports-væddemålsindustrien var $66,98 milliarder værd i 2020 og vil vokse med en CAGR på 10,1% fra 2021 til 2028. Antallet af eSports-væddere har også været stigende, og de seneste rapporter indikerer, at over 6,5 mio. folk er til eSports-væddemål.

Ovenstående statistik danner hjørnestenen i Dafabets interesse for at fokusere på eSports-væddemål. Men elefanten i rummet er, hvad der har ført til Dafabets succes som en af de bedste eSports betting sites? Nå, der er et par faktorer som diskuteret nedenfor.

Dafabet Fnatic-sponsoraftalen 2015

Dafabet var en af de bookmakere, der så potentialet ved eSport-væddemål. For at gribe øjeblikket sponsorerede virksomheden Fnatic, et af de bedste eSport-hold i dag. I aftalen blev Dafabets mærkelogo vist på Fnatics spillers t-shirts. Selvom aftalen sluttede, spillede den en væsentlig rolle i at øge Dafabets rækkevidde, nu hvor Fnatic er et kendt navn i eSports-industrien.

Omfattende eSport-dækning

Nøgledriveren i Dafabets succes som markedsleder for eSports-væddemål er dens omfattende dækning af eSports-turneringer og -konkurrencer. Mange eSports bookmakere koncentrer dig kun om de bedste eSports. Men Dafabet er en one-stop bookie, hvor spillere kan satse på alle videospil på eSport-scenen. De inkluderer Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends osv.

Omfattende dækning af eSports-turneringer

Udover at dække alle de almindelige eSports, tilbyder Dafabet markeder på alle eSports-begivenheder, fra Tier 1-begivenheder til de mest prestigefyldte turneringer. Dette er noget, mange bookmakere ikke gør. På de fleste eSports sportsbooks kan spillere kun finde væddemålsmarkeder for de store turneringer, men det er ikke tilfældet med Dafabet. Det betyder, at spillere er sikret eSports-væddemålsmarkeder hele året rundt.

Esports-væddemålsbonusser

Et af de mest generøse sportsvæddemålsmærker er Dafabet; der er ingen tvivl. Kernen i virksomhedens marketingstrategis succes er lukrativ bonusser og kampagner. For at være en af markedslederne inden for eSport-væddemålsindustrien har Dafabet skræddersyet eksklusive bonusser og kampagner til eSports-spillere.

Dafabet har masser af velkomstbonusser til nye eSports-væddere. Nye spillere, der ønsker at satse på eSports, får enorme matchups på deres første indskud lige efter registrering. Udover velkomstpakken bliver eksisterende eSports-væddere behandlet for at genindlæse bonusser. Til at begynde med matcher reload-bonusser de beløb, som allerede registrerede eSports-spillere indbetaler på bestemte dage, hvor kampagnen er aktiv.

Mobilvæddemåls rolle

De dage er forbi, hvor spillere skulle sidde foran pc'er for at satse. I dag bliver verden mobil. Dette er en tendens, som Dafabet forstår. For at følge med mobiltrenden har Dafabet gjort mobilspil let ved at udvikle mobilvenlige platforme til spillere. Dette er et aspekt, der ikke kan ignoreres, når man vurderer de faktorer, der har ansporet væksten af Dafabet som en eSports-væddemålsside.

Dafabet eSports-væddere kan nyde spil, mens de er på farten, takket være den Dafabet-mobiloptimerede platform, som er tilgængelig via enhver mobilbrowser. Udover browseren har Dafabet native apps tilgængelige til iOS- og Android-platforme. Disse mobile platforme tilbyder spillere en jævn og problemfri væddemålsoplevelse.

Fleksibel bankvirksomhed

Gamblere ønsker altid en bettingside, der har fleksibel og sikker bankvirksomhed. Dette er noget Dafabet tydeligt forstår. Siden har indgået partnerskab med førende online betalingsmetoder for at lette lette, hurtige og sikre ind- og udbetalinger.

Udover at benytte alle de populære betalingsgateways, giver Dafabet spillere mulighed for at spille ved at bruge alle de populære fiat-valutaer, såvel som kryptovalutaer såsom bitcoin. Med mange eSports-betting-entusiaster, der foretrækker kryptovalutaer, har tilgængeligheden af bitcoin været en uvurderlig tilføjelse.

Afslutter

Mens der er snesevis af eSport betting sites, skiller Dafabet sig ud. Operatøren har lagt en effektiv marketingstrategi for at dominere eSports-væddemålsindustrien. Da eSport bliver større dag for dag, vil Dafabet virkelig forblive en af de bedste eSports bookmakere.

Seneste nyheder

Seneste væddemålsnyheder på NewBee
2022-09-22

Seneste væddemålsnyheder på NewBee

Nyheder