Melbet introducerer en række belønninger

Nyheder

2022-06-23

Bookmaker Melbets hjemmeside er et af de mest utrolige steder for sportsbetting-entusiaster. Spillere kan spille med gode odds og hæve penge med det samme. Melbet er en yderst brugervenlig hjemmeside. Efter at have gennemført en hurtig registreringsproces, vil brugerne være i stand til at begynde at vædde med det samme. Den første indbetaling er heller ikke overdrevent lav, på €1.

Melbet introducerer en række belønninger

Melbet Group har en Curacao-licens og licenser i flere andre lande. Bookmakeren kom først på markedet i 2012 og er steget til at blive en af dem branchens bedste bookmakere globalt. Antallet af besøg pr. måned anslås til at være i millioner. Høje odds, hurtige udbetalinger og en omfattende linje er de kritiske årsager til Melbet Betting Companys eksplosive vækst.

Melbet tilbyder en sofistikeret og tiltalende væddemålsplatform, der er stor efterspørgsel blandt spillere. Den velrenommerede væddemålsorganisation tilbyder en bred vifte af sportsvæddemålsmuligheder. Den officielle hjemmeside er tilgængelig i en desktop-form, en mobilversion og Android- og iOS-apps. Brugere kan også downloade applikationerne og installere dem på deres computere.

Indiens Melbet Daily Games-turnering

Melbet Daily Games Tournament er en daglig lodtrækning om et aktivt spil i Fast Games-delen af bookmakerens kampagnetilbud. Jo flere penge en spiller satser, jo flere bonuspoint vil de samle. Disse point kommer en tættere på at vinde hovedpræmien for en Apple iPhone 12.
Denne kampagne gælder for alle spil i Fast Games-området, undtagen:

 • PF terninger.
 • PF Roulette.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Spin og vind.
 • Aber.
 • Lykkehjul.
 • Krone & Anker.
 • Derby Racing.
 • Respin slot.
 • Roulette.
 • Afrikansk Roulette.
 • Greyhound Racing.
 • Poker.

Sådan optjenes point

Melbet Daily Games Tournament kører en kampagne med 15 præmier. En indsats på 100 EUR er 1 point værd, mens en indsats på 200 EUR er 3 point værd. Spillere, der satser 500 euro, får 7 point, mens de, der satser 1.000 euro, får 15 point. Spillere, der placerer væddemål på 2.500 og 5.000 EUR, vil modtage henholdsvis 40 og 85 point. Spillere med højere indsatser tjener flere point, hvor 10.000 EUR tjener 180 point og 25.000 EUR tjener 450 point.

Den, der kommer på førstepladsen, får en Apple iPhone 12. Andre spillere, der slutter på anden- til femtendepladsen i stillingen, vil vinde 10-100 gratis spins til Lucky Wheel.

Hver dag bliver der trukket en præmie i spillebutikken. Brugere kan spore deres fremskridt på ranglisten online på kampagnesiden. Listen over titler, der er inkluderet i tilbuddet, kan ændres, så spillere skal holde sig opdateret. For at være berettiget til Melbet Daily Games-turneringen skal personer være registrerede online platformbrugere.

Dagens Melbet Akkumulator

Melbet Accumulator of the Day er en værdifuld funktion for alle fans af akkumulatorspil. Funktionen giver hver klient mulighed for at øge deres indkomst med 10 %, hvis de vinder.

Melbet Accumulator of the Day-kampagnen er enkel: onlineplatformen giver brugerne mulighed for at vælge en akkumulatorkupon tilfældigt. Den elektroniske voucher indeholder normalt resultaterne af fem separate atletiske begivenheder med favorable odds. Selskabet har desuden erhvervet en ekstra koefficient på 1,10. Hvis indsatsen vinder, modtager spilleren yderligere 10 % af den samlede indtjening.

Sådan deltager du i dagens Melbet-akkumulator

Spillere skal logge ind på Melbets hjemmeside. Hvis man ikke allerede har en konto på denne side, vil de blive bedt om at oprette en spillekonto. Dagens Akkumulator findes i højre side af sidens hovedside. Hvis man ikke kan lide bookmakerens valg, skal de klikke på terningsymbolet for at blive præsenteret for et andet akkumulatoralternativ. Spillere kan ændre kuponen så mange gange de vil, indtil de finder en passende. Samlingerne opdateres dagligt.

Akkumulatorindsatser kan stilles til rådighed under begivenheden før kampen og live-begivenheden. Spillere Klik på knappen Tilføj til indsatskupon, hvis de ser en rabat, som de kan lide. Derefter skal man gå lidt højere, indtaste indsatsbeløbet og derefter klikke på Placer et væddemål. Brugere skal være tålmodige for at tillade beregningen af akkumulatorindsatsen. Hvis det viser sig at være en vinder, vil man modtage yderligere 10% af deres indtjening, hvilket er et ekstra ulige på 1,10.

Kenyansk forretningsmand vinder KShs 500.000 (4300 USD) i Melbet Promotion

#TwendeEuroNaMelbet-kampagnen blev vundet af forretningsmanden Ismael Mohammed Ibrahim. Ismael blev præsenteret for en KShs 500.000 (omkring 4.000 EUR) check om morgenen den 17. marts 2022. Gevinsten var til kampagnen mellem april og maj sidste år. Det var meningen, at vinderen skulle modtage en tur for to for at se Euro-turneringen. Men det var ikke muligt på grund af rejsebegrænsninger på grund af COVID-19-pandemien.

Ifølge Melbet Kenya valgte de at erstatte Ismaels Euro-rejse med en AFCON-rejse. Festen var også lige så umulig på grund af rejsebegrænsninger. Endelig ville de træffe en beslutning om at nøjes med en økonomisk tildeling. Udbyderne ankom til Ismael efter at have foretaget en tilfældig tegning.

Ismael var skeptisk i starten. Men efter at have modtaget et opkald fra Melbet, bekræftede han, at det var ægte og lovede at bruge pengene til at promovere sin virksomhed. Han var henrykt over sejren, som han beskrev som utrolig efter først at have haft mistanke om, at det var en list. Efter at have modtaget et opkald fra Melbet blev han dog overbevist om, at det var sandt.

Seneste nyheder

Seneste væddemålsnyheder på NewBee
2022-09-22

Seneste væddemålsnyheder på NewBee

Nyheder