Paf's Cloud-certificering for Esport-væddere

Nyheder

2022-11-03

Et væld af websteder giver brugerne mulighed for at spille på deres yndlingsvideospilturneringer. Læsere kan besøge EsportRanker hvis de ønsker at opsøge de bedste esports betting sites tilgængelige. Paf skiller sig ud på grund af sin nylige cloud-certificering. Denne udvikling vil sandsynligvis tiltrække esports-væddere, der ønsker en pålidelig systemgrænseflade.

Paf's Cloud-certificering for Esport-væddere

Paf esports bookie kører på cloud-teknologi. Det giver webstedet mulighed for at fungere så effektivt som muligt. Tidligere ville esport-bookies have krævet dyre servere på stedet. Men med cloud-systemer kan webstedet fokusere mere af sit budget på at forbedre kundeoplevelsen. Mange bookmakere er afhængige af tredjepartslagring af denne grund. 

Paf er et af de få e-sportsfirmaer, der opnår ISO 27017-certificering. Det er den højeste tilgængelige verifikation, når det kommer til ekspertise inden for cloud-cybersikkerhed. Det giver derfor mening, at Paf også kan se en stigning i nye kunder i de kommende år.

Når en gambler leder efter de rigtige esport betting sider, vil de vælge dem, der matcher specifikke kriterier. Dette kan omfatte at tilbyde fantastiske bonuskampagner, en række forskellige esport-markeder og 24/7 kundesupport. Den vigtigste faktor vil dog være sikkerhed. Gambleren vil betro webstedet med fortrolige data om deres identitet og bankoplysninger. 

Industrien nævner ofte licenser som et tegn på legitimitet. Hvis kunden ønsker et ekstra lag af sikkerhed, kan de vælge Paf. Deres seneste cloud-certificering giver dem en fordel i forhold til rivaliserende esports bookmakere.

Fokus på svenske markeder

På den anden side er der tegn på, at Paf ikke vil opnå en global publikumsbase. Dette skyldes deres fokus på spillere med base i de nordiske lande. For eksempel købte virksomheden i 2021 mærker, der primært henvendte sig til svenske kunder. Som et resultat blev Paf den sjette største spiloperatør i landet. 

I denne periode udtalte Christer Fahlstedt, administrerende direktør i Paf, at firmaet kun ville overtage spillesider, der opfordrede til ansvarligt spil. Han forklarede også, at sådanne websteder skulle have en ret stor og etableret kundebase.

Det er ikke en tilfældighed, at Paf har rettet sig mod Sverige. Deres hovedkvarter ligger på Ålandsøerne, et område, der grænser op til Sverige og Finland. Christer Fahlstedt har sagt, at en af Pafs vigtigste ambitioner er at blive en "førende spiller på det svenske licensmarked." Derfor kan esports-betting-fans baseret uden for Skandinavien blive skuffede.

Forstå sårbarheder

Der er flere grunde til, at Pafs nylige cloud-certificering vil misunde esports-væddemålsindustrien. ISO 27017-verifikation involverer at analysere potentielle sårbarheder og komme med holdbare løsninger. Cyberkriminalitet bliver stadig mere sofistikeret. For at tackle det har bookmakeren brug for et adfærdskodeks, der genkender de seneste trusler. 

Når cloud-teknologi bruges, er både kunders og udbyderes data i fare. Paf har udtalt, at det løbende gennemgår sit ISMS (Information Security Management System), så det forbliver så effektivt som muligt. At opnå certificering fra ISO viser, at dette websted har exceptionel teknisk sikkerhed på plads.

Hvis et andet websted med esports-væddemål ønsker at efterligne denne succes, skal det først ændre sine politikker. Dette kunne involvere en hel revision af sikkerhedssystemet. I stedet for at vente på, at deres nuværende booker forbedrer deres sikkerhed, kan spilleren måske i stedet skifte til Paf. Men som tidligere nævnt henvender siden sig primært til personer bosat i nordiske nationer.

Ud over Esports

Det skal også understreges, at e-sportsmarkeder kun er et aspekt af Paf. Virksomheden tilbyder også almindelige sportsvæddemål og kasinospil, herunder bordspil og slots. Esport betting sektionen på deres hjemmeside tilbyder kun en udvalg af de mere almindelige spiltitler. De inkluderer CS:GO, Dota 2, League of Legends og Starcraft 2. 

Paf vil ikke appellere til dem, der leder efter en niche-esport-oplevelse. I stedet henvender det sig til spillere, der ønsker en omfattende hjemmeside med den bedst mulige cloud-tech-sikkerhed.

Stadig et stort marked

Landskabet for esports-væddemål er fortsat ekspansivt. Bare fordi Paf har overlegen sikkerhedscertificering, betyder det ikke, at flertallet af spillere vil strømme til deres websted. Der er for meget mætning på markedet til at dette kan ske. Esports-fans med specialistinteresser er spredt over en bred vifte af websteder.

Det virker mere sandsynligt, at denne seneste nyhed vil tvinge adskillige bookmakere til at forbedre deres overordnede sikkerhed. Heldigvis er legitime websteder allerede ret sikre. Det er sjældent, men ikke umuligt, at disse websteder bliver udsat for cyberangreb. 

Kunder kan beskytte sig selv ved at vælge de rigtige udbydere. Dette kan bestemmes ved at læse anmeldelser fokuseret på deres cloud-systemsikkerhedsrekord. Paf har bevist, at moderne esports bookmakere kan være så sikre som muligt. Andre firmaer kunne også kopiere dette eksempel.

Seneste nyheder

Fundamentals of Esports Betting Odds
2022-12-01

Fundamentals of Esports Betting Odds

Nyheder