Nyheder

March 31, 2022

Sådan satser du på Apex Legends i 2022

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Apex Legends-væddemål får langsomt indpas, efterhånden som flere og flere fans af Battle Royale-helteskydespillet satser på hundredvis af turneringer og konkurrencer verden over. Hvis betting lyder som en idé, er dette stedet at være. Find ud af alt om Apex Legends betting 2022, fra det grundlæggende i Apex Legends online væddemål til de største konkurrencer og hold.

Sådan satser du på Apex Legends i 2022

Hvad er Apex Legends?

Apex Legends er udviklet og udgivet af henholdsvis Respawn Entertainment og Electronic Arts og er et af de største battle royale-spil på eSports-scenen med over 13 millioner aktive spillere om ugen. Dette online multiplayer-videospil er kendetegnet ved innovative, moderne kampe og regulære sæsoner, der placerer to hold af tre på en konstant krympende ø.

Apex Legends har også udvidet sin rækkevidde til eSport-væddemålsindustrien. Selvom det ikke er på niveau med CS: GO, Dota 2, FIFA og League of Legends, er det langsomt klatret op i graderne siden den indledende Apex Legends Global Series i december 2019, hvor en præmiepulje på $3 millioner blev fløjet. Den enorme præmiepulje fungerede som et wake-up call for både eSport-hold og bookmakere. I dag kan spillere spille på en bred vifte af Apex Legends-konkurrencer og turneringer på mange sider med online eSports-væddemålsmarkeder.

Spil på Apex Legends

2022 bliver helt sikkert et travlt år på Apex Legends betting-kort. Men som spiller er det vigtigt at være bekendt med alt om Apex Legends betting. For dem, der er nye til Apex-væddemål, er der tre vigtige ting at bemærke nedenfor.

Apex Legends Markets

Væddemålsmarkeder refererer til de forskellige mulige udfald af en Apex Legends kamp eller turnering. Inden du starter, skal spillere sikre sig, at de kender de tilgængelige markeder. Mange spillere begår den fejl at satse på markeder, de knap nok forstår. Apex Legends har masser af markeder. Spillere kan satse på akkumulatorer, totaler, Moneyline-væddemål, direkte væddemål og særlige væddemål. Eksempler på de populære Apex Legends-væddemålsmarkeder inkluderer blandt andet matchvinder, turneringsvinder, flest drab, kortvinder, længste drab og kortscore.

Forstå Apex Legends Odds

Udover markederne er det også vigtigt at forstå oddsene, som går hånd i hånd med væddemålsmarkederne. Odds repræsenterer sandsynligheden for, at en begivenhed (udfald) indtræffer. Jo højere odds, jo mindre er chancerne for, at begivenheden begår.

Ligesom i andre sportsvæddemål, betting odds i Apex Legends vil være tilgængelig i tre formater, som diskuteret nedenfor.

  • Decimaler - Dette er det mest populære oddsformat repræsenteret i decimaler. Også kendt som europæiske odds, gevinster i decimalodds beregnes ved at gange oddset med indsatsen.
  • Fraktionelle odds- Også kaldet britiske odds, er dette et andet populært oddsformat. Repræsenteret i brøker er tallet til venstre (tæller) i brøk-odds, hvad spillere skal satse for at vinde til højre (nævner).
  • Pengelinjer - Ellers kendt som amerikanske eller amerikanske odds, Moneylines kan være favoritter (-) eller underdogs (+). Favoritter repræsenterer det beløb, der skal satses for at vinde $100, mens underdogs er beløbet vundet for hver $100 plus indsatsen.

Bedste Apex Legends væddemålssider i 2022

I 2022 er der hundredvis af online eSport betting sider, nogle ægte, mens andre er spild af tid. Når du vælger en bettingside at deltage i, skal du sørge for at vurdere, om den er licenseret eller ej. Tjek også funktioner såsom mobilapps, kundesupport, ind- og udbetalinger, sikkerhed og bonusser. Vigtigt, tjek, om siden har Apex Legends-væddemålsmarkeder.

Apex Legends 2022 sæson

Hvad er de største Apex Legends-turneringer og -hold i 2022? Dette er meget vigtigt for spillere, da det at kende tidsplanen tidligere sætter spillerne i en bedre position til at følge de deltagende holds form og andre dynamikker, der kan påvirke resultaterne af konkurrencerne og turneringerne.

Ligesom sidste sæson vil Apex Legends konkurrencedygtige spillebegivenhedskalender være travl. Der er kvalifikationer, A-Tier-begivenheder, B-Tier-begivenheder, C-Tier-begivenheder, D-Tier-begivenheder og S-tier-begivenheder. Nogle af de bedste turneringer at satse på inkluderer Apex Legends Global Series, Pro League Regular Season, Challenger Circuit, ALGS Championship, RAGE PARTY, ACADEMIA cup, Apex Legends Winter Circuit og Japan Series.

Udover at kende kalenderen, er det vigtigt at kende de bedste hold i eSport-scenen, hvert holds bedrifter og deres nuværende form. Der er snesevis af Apex Legends-hold. Selvfølgelig har nogle præstationer i den øverste skuffe, så de burde være på spillernes favoritliste. De bedste Apex Legends-hold at satse på i 2022 inkluderer NRG, Complexity Gaming, G2 Esports, Spacestation Gaming, Team Liquid, Sentinels og Counter Logic Gaming.

Hvor skal man følge handlingen

Hvor kan spillere nu følge handlingen? Nå, det afhænger af begivenheden. Mange Apex Legends eSports-kampe streames på sider som Twitch og YouTube. De bedste betting-sider har også et live-feed, så spillere kan fange handlingen direkte fra bookmakerens side.

Det er slutningen på denne roundup. Husk at tjekke nogle eSport-væddemålstips, da de går langt i at forbedre vinderchancerne i Apex Legends-væddemål online.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder