Nyheder

February 14, 2024

Spil sidste epoke på Steam-dækket: Ydelse, Controller-support og begrænsninger

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Introduktion

Last Epoch er den seneste ARPG, der kommer på markedet, og tilbyder spillere en spændende tidsrejse-oplevelse i den dødelige verden af ​​Eterra. Med sin udgivelse på pc via Steam, spekulerer mange spillere på, om Last Epoch kan spilles på det bærbare Steam Deck. I denne artikel vil vi udforske mulighederne og begrænsningerne ved at spille Last Epoch på Steam Deck.

Spil sidste epoke på Steam-dækket: Ydelse, Controller-support og begrænsninger

Spil Last Epoch på Steam-dækket

Ja, det er muligt at spille Last Epoch på Steam Deck. Last Epoch er tilgængelig på pc gennem Steam, og spillere, der har testet det på Steam Deck, har rapporteret, at det kører godt, dog med et par ulemper.

Ydeevne

Spillere har fundet ud af, at Last Epoch kan nå 60 FPS på Steam Deck, når de bruger reducerede grafikindstillinger og en mindre opløsning på 1152x768. Spillet kører problemfrit ved denne billedhastighed, og nogle spillere foretrækker endda at spille ARPG på Steam Deck.

Hvis du er villig til at ofre billedhastigheden, kan du booste grafikindstillingerne eller øge opløsningen lidt til 30 eller 45 FPS.

Controller support

En stor ulempe, som spillere er stødt på, er manglen på controllerunderstøttelse på Steam Deck. I øjeblikket kan spillere ikke bruge Steam Deck's kontroller i nogen menu, så en mus er påkrævet til navigation. Det forventes dog, at bedre controller-understøttelse vil være tilgængelig i den kommende 1.0-opdatering.

Konklusion

Afslutningsvis kan Last Epoch spilles på Steam Deck, hvilket giver spillerne mulighed for at nyde spillet på farten. Selvom der er nogle begrænsninger, såsom behovet for en mus til navigation og den nuværende mangel på controller-understøttelse, kører spillet godt på Steam Deck med reducerede grafikindstillinger. Da udviklerne fortsætter med at forbedre spillet, er det sandsynligt, at disse begrænsninger vil blive behandlet i fremtidige opdateringer. Så hvis du er fan af Last Epoch og ejer et Steam Deck, så prøv det og oplev Eterras verden, uanset hvor du går!

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder