Nyheder

February 13, 2024

Udarbejdelse af Sambuk-skibet: Dominer havene med ødelæggende ildkraft

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Sambuk-skibet, også kendt som Pyromanen, er det ultimative slutspilsmål for enhver skibskaptajn i Skull and Bones, der ønsker at tænde havene i brand.

Udarbejdelse af Sambuk-skibet: Dominer havene med ødelæggende ildkraft

Indhentning af Sambuk Blueprint

For at erhverve Sambuk-planen skal du først nå Cutthroat-rangen af ​​Infamy, den næsthøjeste rang i spillet. Når du har opnået denne rang, kan du købe tegningen fra Helm's Black Market for 5.000 stykker af otte. Yanita Nara, barkeep på Le Mont Muet i Sainte-Anne, vil sælge dig tegningerne, hvis du har den nødvendige Infamy og mønter.

Udarbejdelse af Sambuk

Når du har opnået tegningerne, skal du bruge følgende materialer til at lave Sambuk:

  • 15 Greenheart Planke
  • 15 Magnetit Ingot
  • 12 Roselle Klud
  • 4 Trætjære
  • 4 Tandhjul
  • 2 Torsionsfjeder
  • Ålegarn
  • 12.000 Sølv

Trætjære-, tandhjuls- og torsionsfjedrene kan plyndres og plyndres fra Le Compagnie-skibe og bosættelser. Når du har samlet alle de nødvendige materialer, skal du besøge skibsbyggeren for at konstruere din Sambuk.

Er sambuk det værd?

Hvis du kan lide tætte kampe og gøre massive skader, så er Sambuk bestemt det værd. Dens Scorched perk giver dig mulighed for at give 5000 brændende skader, når du anvender Ablaze-effekten på et fjendtligt skib, og alle skibe, der er ablaze, tager 30 procent øget skade. Derudover har Sambuk flere pistolporte, fem møbelåbninger og kan udstyres med våben i alle større slots. Det har dog en svagere skrogstyrke sammenlignet med andre DPS-skibe.

Afslutningsvis er Sambuk-skibet et formidabelt fartøj, der belønner dygtige kaptajner med sin ødelæggende ildkraft. Ved at anskaffe blåprintet og samle de nødvendige materialer, kan du lave dette skib og dominere havene i Skull and Bones.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena
2024-06-04

The Epic Crossover: Brandon Sandersons Dragonsteel Enters the League of Legends Arena

Nyheder