William Hill; den bedste eSports-væddemålsside?

Nyheder

2022-04-07

William Hill er en af de bedste sportsvæddemålssider. Selvom det er kendt for traditionelle sportsvæddemål, har virksomheden spredt sine vinger til eSports-væddemålsscenen og er rangeret blandt de bedste eSports-væddemålssider i dag. Så hvad ligger bag denne bookmakers succes? Det er, hvad denne artikel handler om. Men før du dykker ned i detaljerne, er her virksomhedens højdepunkter.

William Hill; den bedste eSports-væddemålsside?

William Hill startede i 1934 og er det ældste spilfirma. Ejet af Caesars Entertainment tilbyder bookmakeren sportsvæddemålsmarkeder og kasinospil. Den prisvindende bookmaker med licens i Storbritannien, Gibraltar og Malta. William Hill er en mindful bettingside, der kæmper for ansvarligt spil og er faktisk med i GAMSTOP-programmet.

William Hill eSports-væddemål

Mens det startede som en bettingside, der tilbyder markeder for rigtige sportsbegivenheder, har William Hill udvidet sin produktportefølje ved at tilføje virtuelle sportsgrene, som har markeder hele dagen lang. Da eSport blomstrede op og viste sit potentiale i væddemålsindustrien, var William Hill blandt de første væddemålssider, der tilbød eSport-væddemålsmarkeder. I dag er den blandt de bedste på eSports betting sites placeringer, der slår selv bookmakere, der udelukkende fokuserer på eSport.

Så hvad er hemmeligheden bag William Hills dominans? Nå, flere faktorer gør den britiske bookmaker til en favorit blandt eSports-spillere.

Omfattende eSport-dækning

Selvom der er så mange eSport-væddemålssider i dag, dækker de ikke alle eSport-begivenheder udførligt. Nogle har markeder for kun få titler, mens andre kun dækker topkonkurrencer. Men William Hill har samlet en robust infrastruktur, der gør den i stand til at dække al eSports-action, så der er væddemålsmarkeder hele året rundt.

Den første fordel ved William Hill er, at den dækker alle populære spil i eSport-scenen. Bookmakeren har væddemålsmarkeder for alle de bedste spil, inklusive Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant, Apex Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Apex Legends, Fortnite, Hearthstone, Dota 2, League of Legends, PUBG, World of Warcraft og så videre.

Udover at dække alle eSports, arbejder William Hill overarbejde for at dække alle turneringer og konkurrencer rundt om i verden. I modsætning til nogle eSports bookmakers, der kun dækker de store begivenheder i eSports, har William Hill væddemålsmarkeder for alle niveauer, fra kvalifikationsturneringer og regionale turneringer til de mest prestigefyldte konkurrencer i hver division.

En anden stor ting ved William Hill er de store væddemålsmarkeder. Spillere har så mange væddemålsmuligheder i hver kamp. I FIFA- og PES-væddemål kan spillere for eksempel spille på matchvinderen (halvleg/fuld tid), totalmål, kort, hjørnespark, turneringsvinder osv. På den anden side, i skydespil, f.eks. Valorant og CS: GO, spillere kan satse på turneringsvinderen, matchvinderen, kortvinderen, første blod, samlede runder, korthandicap, over/under osv. Interessant nok er der in-play betting, også kendt som live betting, hvor spillere kan satse på live kampe.

William Hill er også en foretrukken eSports betting platform, da den dækker alle spillene i realtid. For nogle spil kan spillere følge handlingen live, da det sker via et live-feed. For andre er der en kommentar, der holder spillerne opdateret om, hvordan spillet fungerer.

Fantastiske kampagner

Udover den omfattende eSport-dækning, har William Hills fantastiske spiltilbud også gjort det til et kendt navn. Bettors leder altid efter kampagner, og det er præcis, hvad denne bookmaker har i vente. William Hill har eksklusive væddemålsbonusser, der er skræddersyet til eSports-væddere for at udvide sin eSport-væddemålsfanbase.

Nye spillere hos denne bookmaker behandles med en lukrativ velkomstbonus, der inkluderer en match på det beløb, de indbetaler lige efter registreringen. Eventyret slutter ikke der; William Hill har også mange andre bonusser, som spillere kan gøre krav på, når de fortsætter med at satse på deres foretrukne eSports-spil. Genindlæsningsbonussen er hovedhøjdepunktet her, da den også matcher det beløb, spillerne indbetaler på bestemte dage.

Fremragende brugervenlighed

Også værd at nævne er den fremragende kundeoplevelse, som William Hill tilbyder. Det er en af de nemmeste betting sider at deltage i. Der er en desktop-version og en mobil-optimeret version til on-the-go spillere. Desuden har den native mobilapps til iOS- og Android-enheder. William Hill har også ressourcestærk kundesupport tilgængelig på live chat 24/7.

Afslutter

Der er ingen tvivl om, at eSports-væddemål er et af de hurtigst voksende markeder inden for online gambling. I de seneste rapporter forventes eSport-væddemålsmarkedet at ramme hele $205 milliarder i 2027. Dette er en af grundene til, at William Hill er opsat på eSport-væddemål.

I 2022 har William Hill allerede ramt jorden ved at dække igangværende turneringer, herunder League of Legends - LCS, League of Legends - Circuito Brasileiro, League of Legends - Turkish Championship League, Valorant - Conquerors Championship, CS: GO - BLAST Premier Series og Dota 2 - Champions League.

Seneste nyheder

Seneste væddemålsnyheder på NewBee
2022-09-22

Seneste væddemålsnyheder på NewBee

Nyheder