Pixel.bet bookie-anmeldelse - Games

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Indbetalingsmetoder
Trustly
Trusted by
Swedish Gambling Authority

Mest populære eSport

Ikke alene er Counter-Strike: Global Offensive et af de mest ikoniske førstepersonsskydespil i verden, men det er også den mest populære eSports-væddemålshandling hos PixelBet. Du vil opdage forskellige spilbare kampe for alle spil, inklusive vigtige turneringer som CS: GO Major Championship og Blast Premier Series.

Sammenlignet med gennemsnittet for branchen, anses væddemålsmarkederne for at være moderate og konkurrencedygtige. Ud over den konventionelle situation med at vædde på kampvinderen, vil der være alt fra fem til tyve alternative væddemålsmarkeder tilgængelige, afhængigt af begivenheden og kampen.

Pixel.Bet dækker alt, hvad en tilfældig eller hyppig vædder har brug for vedrørende CS: GO-aktivitet, selvom det åbenbart ikke er stedet at søge efter nichevæddemål.

Live væddemål

En knap fører dig til live-betting-mulighederne lige fra hjemmesiden, hvilket gør dette til et fantastisk websted til væddemål på e-sport. Her kan du tage en folder om resultaterne af de aktuelt spillede kampe. Live betting kræver en grundig overvejelse af den tilgængelige information på hjemmesiden. Statistikken giver information såsom resultaterne af de seneste spil og procentdelen af sejre opnået af hver side. For at gå den ekstra mil, undersøg holdene på alternative websteder.

PixelBet tilbyder omfattende markeder for e-sportsvæddemål, hvor matchvinderen igen tjener som det primære valg. Der er stadig ingen 'uafgjort' indsats inkluderet i denne indsats. Du kan også lave et 2-vejs eller 3-vejs væddemål på, hvilket hold der vil have flest kills i et konkurrencedygtigt spil Dota 2. Din bookmaker skal tilbagebetale dine penge, hvis du placerede en 2-vejs indsats, og spillet ender uafgjort .

PixelBets live betting område har en række væddemålsmarkeder, inklusive et, hvor holdet vil samle flest barakker. Et marked for væddemål om, hvorvidt de endelige resultater vil være rigtige eller ej, vil også være tilgængeligt, og det vil udvikle sig i takt med, at holdene scorer mål.

Det er vigtigt at bemærke, at indsatserne ofte sættes i bero, mens spillene skrider frem. Dette skyldes, at væsentlige ændringer i spillet gør det nødvendigt, at bookmakeren genberegner oddsene. Det er derfor, det er vigtigt at dobbelttjekke dine indsatser så hurtigt som muligt.

PixelBet leverer også live Twitch-streaming af e-sportsbegivenheder, som sine kunder kan nyde, mens de satser på action. Det er værd at bemærke, at sportsbookens mulighed for livestreaming kan bruges, selv før en spiller registrerer en konto. Når livestreamingtjenesten er online, kan seerne vælge mellem flere kommentatorer; disse kommentatorer skal være flydende i et sprog, som seerne kan forstå.

Liga af legender

Den blev først udgivet i oktober 2009, men siden da har den popularitet af League of Legends (LoL), ofte kendt som Ligaen, er steget i vejret. PixelBet tilbyder også en bred vifte af League of Legends-markeder og et generøst udvalg af præmier.

Tilskuere af alle striber finder League of Legends (LoL) spændende på grund af spillets hurtige hastighed og vægt på teamwork i en RTS-indstilling.

Du kan satse på mange spil, især i runderne før Worlds. Hvert år konkurrerer de bedste League of Legends-spillere og hold fra hele verden ved verdensmesterskabet for at afgøre, hvem der skal krones som mestre i hele spillet.

Valorant

Førstepersonsskydespillet VALORANT, udviklet af Riot Games, er den nuværende darling af den konkurrerende spilscene. Der er ekkoer af Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch og League of Legends i spillets innovative blanding af taktisk skydning og unikke karakterer.

Spillerne fra begge spil har omfavnet VALORANT med åbne arme. Peak Twitch-visninger for spillet var over 1,7 millioner, og millioner af spillere logger stadig ind hver uge for at gå videre i VALORANT-niveauer. Opmærksomheden fra dette massive seertal er skiftet til den hurtigt voksende VALORANT esports-virksomhed og Valorant-væddemål.

Væddemål bør placeres på store VALORANT-turneringer, inklusive Champions Tour, Game Changers, Red Bull Campus Clutch og Conquerors Championship.

FIFA

En af de mest spændende og spændende esports at se er FIFA. At se de professionelle konkurrere på FIFA, Da de ubesværet kontrollerer deres spillere og scorer utrolige mål, er det spændende.

Det er en fantastisk e-sport, fordi de bedste spillere og hold konkurrerer i et miljø, der virker meget ægte. Der sker meget, så det er spændende for både nybegyndere og garvede spillere.

På grund af den voldsomme stigning i FIFA Esports vil året 2022 se tre store turneringer afholdt af FIFA: FIFAe Club Series 2022, FIFAe Nations Series 2022 og FIFAe World Cup 2022.

DotA 2

Dota 2 er et strategispil i realtid, der kræver et højt niveau af strategisk fremsyn, unikke individuelle indsigter og samarbejdsindsats.

Langt de fleste esports bookmakere tager indsatser på DotA 2-kampe. Head-to-head væddemål på enhedskampe og turneringsmestre, som The Invitational, er et eksempel på de mange indsatser, der tilbydes til disse engangskonkurrencer.

En bred vifte af muligheder er tilgængelige for dem, der er interesseret i live-væddemål på Dota 2. Indspilning i spillet er mere spændende end før-kamp-væddemål, fordi du kommer til at følge med i handlingen, mens den udfolder sig og skræddersy din væddemålsstrategi til resultaterne af individuelle kampe , hvilket især er relevant i Dota.

Call of Duty

Call of Duty er et kendt mærke. Det fortsætter med at gå efter topplaceringen på trods af ankomsten af nye, formidable rivaler. Konkurrence- og eventskalaerne i Call of Duty esports-scenen er på et rekordhøjt niveau. Derfor vokser gambling på Call of Duty-spil markant.

Call of Duty League (CDL) har revitaliseret e-sportsindustrien, som har været der i et stykke tid, men som for det meste blev ignoreret indtil for nylig.

Der er en god chance for, at Call of Duty League vil tage e-sportsindustrien med storm, når den endelig lanceres. Ud over at være ekstremt succesfuld, beskæftiger den enhver top Call of Duty-spiller og behandler sine teammedlemmer som fuldgyldige partnere.

Total score9.1
Fordele
+ Store bonusser
+ Rent design
+ Bedste odds

Hurtige casino fakta

Year foundedYear founded: 2018
BonusserBonusser (1)
Velkomstbonus
IndbetalingsmetoderIndbetalingsmetoder (1)
LandeLande (6)
Brasilien
Frankrig
Japan
Malta
NorgeSverige
LicenserLicenser (1)
Swedish Gambling Authority
SprogSprog (2)
Engelsk
Svensk
Support typerSupport typer (2)
Live Chat
Support E-mail
ValutaerValutaer (2)
Euro
Svenske kroner
eSporteSport (8)