Responsible Gaming

Sikring af, at du satser ansvarligt

Ansvarligt spil eller gambling er et begreb, der meget ofte bruges af kasinoer og bookmakere. Men hvad betyder det, og hvorfor er det vigtigt at tale om? I dette afsnit taler vi om vigtigheden af denne sag. Hvis du kender nogen, der er eller har været afhængig af gambling eller spil, så tøv ikke med at tage et kig på en af vores anbefalede hjemmesider, som er værd at tjekke ud.

Hvorfor du bør satse ansvarligt

  • Det hjælper med at bevare det sjove, når du satser
  • Hjælper dig med at styre din økonomi
  • Hjælper med at opretholde et sundt forhold til mennesker omkring dig

Ansvarligt spil

Hvad du bør nu for at opretholde sunde spillevaner:

  • Hav et væddemålsbudget, der er sat i forhold til din indkomst
  • Undgå følelser, når du spiller
  • Hvis du føler, at du ændrer dig, så tøv ikke med at bede om hjælp
  • Tilskynd andre til at spille eller satse ansvarligt

Det er meget simple vaner, men du skal indse, om der er sket ændringer i din holdning til gambling eller endda i det virkelige liv, forhold og pengeforbrug. Det er ikke en nem opgave at lave vaner med at satse på en sund måde.

Her giver vi dig nogle tips til, hvordan du starter din sunde spillerejse.

Etabler en specifik væddemålsniche

Hvis du vil opretholde et godt budget, som du kan spille med, bør du først sætte et beløb, hvad du kan spille med. Det er altafgørende at have en stabil indkomst, når du spiller – fald ikke ind i tanken om at leve af penge, du tjener på spil. Væddemål og gambling generelt er en hobby, en sjov ting at lave efter en lang dag. Det bør ikke være ødelæggende, og det bør ikke ødelægge din økonomi.

Find væddemålspartnere

At finde partnere og spille i grupper kommer med en masse sjov. Først og fremmest kan du have dybdegående samtaler om betting odds, hvilke er de bedste betting sider, du for nylig har prøvet, hvordan du finder ud af, hvad du skal satse på, eller du kan simpelthen bare dele dine tanker - hvilket en anden ikke nødvendigvis ville forstå. I kan opmuntre hinanden til at spille ansvarligt og støtte hinanden i svære tider.