Nyheder

December 15, 2022

10Bet i kølvandet på Esports Betting Surge

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Online betting platform 10Bet er klar til at tage et nyt dyk i sit tilbud efter den seneste stigning i esports betting. Virksomheden, der blev lanceret i 2003, har altid omfavnet en kultur, hvor man ikke skynder sig ind i nye trends. Men når den endelig hopper på vognen, indtager den normalt en førende position takket være dens signaturforskning og præcise udførelse.

10Bet i kølvandet på Esports Betting Surge

Nu, næsten tre år efter, at esports-væddemål blev almindeligt, har 10Bet alt klar til at henvende sig til det nye marked. På trods af at andre online esports-væddemålssider er kommet på markedet før det, har 10Bet nøglestyrker til at hjælpe det med at skære sin andel, når det går all in.

Bredt globalt marked

I sin seneste bølge af vækst har 10Bet været på en offensiv for at udvide sin jurisdiktion, især i Arica. Det har oprettet butikker i Kenya, Ghana, Tanzania, Zambia og Den Demokratiske Republik Congo blandt andre afrikanske nationer. Flytningen er timet til at falde sammen med den voksende internetforbindelse på markedet.

I modsætning til andre udbydere, der kan tilgås fra disse lande, men som ikke er licenseret i dem, har 10Bet været opsat på at erhverve lokale licenser i hver region. Dette gør det lettere for lokale spillere at stole på. Desuden har denne udvidelse fået udbyderen til at skræddersy hjemmesider i hvert land, såsom at tilbyde support på lokale sprog og acceptere lokale valutaer og betalingsmetoder.

Som en stort set tilstedeværende udbyder vil mange mennesker i disse lande tage 10Bet som en af de bedste esports betting sider når det endelig introducerer disse spil til sine væddemålsmarkeder.

Mange betalingsmetoder

For at passe til esports-spillere i de lande, hvor det opererer, har 10Bet bevidst arbejdet på at bringe om bord som mange betalingsudbydere som muligt. Lokale pengeoverførselsmuligheder gør det nemt for spillere at handle uden at pådrage sig mange skjulte omkostninger. I Kenya, for eksempel, accepterer udbyderen betalinger gennem M-Pesa, en mobil pengeoverførselstjeneste, der bruges af over 90 % af mobiltelefonejere.

Kryptovaluta er et andet frugtbart område for 10Bet at optage kunder. Fraværet af en central regulerende myndighed gør kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum ret stabile. De er også en sikker måde for folk at deltage i væddemålsaktiviteter uden at afsløre deres placering. I betragtning af hvordan spillere elsker deres privatliv, gør brugen af denne betalingsmulighed 10bet til en yndling blandt mange spillere.

En dynamisk hjemmeside

Et væld på omkring 20 års erfaring i branchen betyder, at 10Bet kender alle afkroge af betting-junglen. I hele sin eksistensperiode har 10Bet-siden aldrig virket forældet. Et team af eksperter har bevaret sin enkelhed og funktionalitet, selvom de tilføjer flere genstande til væddemålsmarkedet.

Introduktion af et esports-væddemålsmarked kompromitterer på ingen måde kvaliteten af 10Bet-webstedet. Brugere elsker, hvor nemt det er at finde deres foretrukne konkurrence på et websted, der har så mange varer på tilbud.

Talrige væddemålsbegivenheder

E-sportsbranchen er vokset enormt i den seneste tid. Lande som Sydkorea, Kina, Sydafrika, Italien, Danmark, Rusland, Nepal og Ukraine anerkender nu e-sport og sport. Den nye bølge er blevet drevet af kontinuiteten i e-sport, da de fleste andre aktiviteter blev lukket ned af coronavirus-inddæmningsforanstaltninger.

Denne udvikling har sat skub esports konkurrencer både hvad angår antallet af arrangementer og præmiepungen. Med så meget, der sker, er der flere, der interesserer sig for e-sport. Dette udmønter sig igen i, at flere mennesker er villige til at deltage i sådanne begivenheder. Scenen er således sat op til 10Bet for at imødekomme et allerede blomstrende efterspørgselsmarked.

Sponsorat og fremtiden

10Bets beregnede bevægelser på væddemålsmarkederne er en ting af interesse for alle interessenter i branchen. Det bedste esports betting site anmeldere bruger ofte rangeringen som en standard, som man kan måle andre websteder i forhold til. Dette stammer fra væddemålsudbydernes dedikation til kvalitet frem for kvantitet på alle markeder, de begiver sig ind på.

Efterhånden som e-sport fortsætter med at udvikle sig, vil 10Bet også udforske muligheder, hvor det kan samarbejde med forskellige interessenter i branchen. Det er godt rustet til at blive holdsponsor, konkurrencesponsor eller bettingpartner for de forskellige ligaer.

Fremover kan spillere forvente at se esports-væddemålsmarkeder på 10Bet til alle de store videospilkonkurrencer. FIFA, en videoversion af det globalt populære fodboldspil, er en af de førende titler på esports-væddemålsmarkeder.Puntere finder det nemt at satse på, da det grundlæggende spil minder om det traditionelle fodboldspil.

MOBA og FPS titler vinder også indpas blandt både fans og spillere. Call of Duty, CS: GO, Dota 2, Fortnite, Overwatch og NBA 2K er alle overordnede væddemålsmuligheder, som spillere vil elske. Den stigende hyppighed af turneringer sætter scenen for væddemål året rundt og døgnet rundt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen
undefined is not available in your country. Please try:

Seneste nyheder

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet
2024-06-02

Anden halvdel af ALGS 2024-sæsonen: Et dybt dyk ind i esports-fænomenet

Nyheder