Din mobile esports-væddemålsguide

Mobiltelefonen har ændret vores liv på mange måder. Mens de fleste mennesker tager det for givet, ville vi være stærkt begrænset i de opgaver, vi kan udføre, hvis vi skulle miste vores mobiltelefoner. Af denne grund har næsten alle en mobiltelefon i disse dage.

En af de mest fremtrædende ændringer, som mobiltelefoner har skabt, er i spilindustrien. Mobilspil og mobil esport bliver populært i et hurtigt tempo, hvilket har fået flere mennesker til at skifte til mobil esports betting. Her er vores bud på alt, hvad du behøver at vide om mobil esports-væddemål.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Hvad er mobil esport?

Esports er en form for konkurrence for videospil. Dygtige spillere fra hele verden mødes og konkurrerer i en konkurrence arrangeret af store virksomheder.

For eksempel er DPC-turneringsserien for det populære spil Dota 2. Dette økosystem, hvor spillere konkurrerer med hinanden i store turneringer og konkurrencer kaldes esport.

Da e-sport hovedsageligt er videospil, bruger konkurrenter elektroniske enheder til at konkurrere i e-sportsbegivenheder. Disse enheder kan omfatte computere eller spillekonsoller.

Når det kommer til mobil esport, er det simpelthen esportsscenen for mobilspil. For mobilspilturneringer og konkurrencer i et mobilspil skal alle konkurrenter bruge en telefon i stedet for en computer eller en videospilkonsol.

Enkelt sagt er mobilspil esport esports videospil, der spilles på en mobil enhed, som PUBG Mobile og Call of Duty Mobile.

Forskellen mellem mobile og almindelige esports-spil

Selvom det er rigtigt, at adskillige esports til mobilspil er baseret på pc-spil, og de ligner meget deres pc-versioner, er mobile esportsspil forskellige fra almindelige esportsspil på mange måder.

Først og fremmest, lad os tale om det visuelle. Da mobiltelefoner ikke har meget kraft til at kunne håndtere krævende pc-spil, har esports mobilspil meget lavere kvalitet på grafikken. Selv hvis vi skulle sammenligne et almindeligt e-sportsspil fra fem år siden med det seneste mobile sportsspil, ville forskellen umiddelbart være tydelig.

For det andet er der mekanikken. Mobile esports-spil har forskellige mekanikker, når det kommer til skydning, bevægelse osv. Kuglefald og rekyl af våben i almindelige PUBG er alt for høje i forhold til mobilversionen.

En anden stor forskel, som mobile konkurrerende spil har, er, at mobile esports-spil er designet til at blive styret af en berøringsskærm. På den anden side styres almindelige spil enten af en controller eller en kombination af mus og tastatur.

Bedste mobil esports spil at satse på

Der er mange mobile esports-spil derude. Her er nogle af de bedste mobile esports-spil, som du kan placere væddemål på.

Hearthstone

Hearthstone er uden sammenligning et af de mest populære mobile esports-spil derude. Ikke kun det, men det er også et af de ældste mobile esports-spil, der blev lanceret helt tilbage i 2014.

Hearthstone er et kortspil udviklet af Blizzard. Grunden til, at Hearthstone har en så massiv og succesfuld konkurrencescene, er, at Blizzard udvikler spil med et esports-fokus i tankerne.

PUBG mobil

Det næste er PUBG Mobile. Det meste af æren for at skabe en e-sportsscene til mobile videospil kan tilskrives PUBG Mobile. De fleste mennesker anser esport til PUBG Mobile for at være det første ægte mobile esportsspil.

PUBG Mobile er dybest set en mobilversion af den populære esport-titel PlayerUnknown's Battlegrounds. PUBG Mobile blev udviklet af Tencent Games, og det blev lanceret tilbage i marts 2018. Siden da har det tiltrukket tonsvis af spillere til den bedste konkurrencedygtige mobilspilscene.

Garena Free Fire

Sandsynligvis et af de eneste spil, der kan matche eller overgå populariteten af PUBG Mobile, er Garena Free Fire. Garena Free Fire lancerede tilbage i 2017, og den eksploderede praktisk talt i popularitet. Seertallene til Garena Free Fire-konkurrencer krydser regelmæssigt over 2 millioner topseere.

Free Fire har en hel del ligheder med PUBG Mobile, men det inkluderer tonsvis af funktioner, som mobile gamere er tiltrukket af. En anden ting, der er fælles mellem Free Fire og PUBG Mobile er, at begge disse spil er mest populære i Central- og Østasien, især i Indien og Kina.

Call of Duty mobil

Med Battle Royale-spil, der blev lanceret til venstre og højre til mobile enheder, var der et stort behov for et first-person shooter-spil, der havde traditionelle tilstande som deathmatches. Det er her Call of Duty Mobile kommer ind i billedet.

Call of Duty Mobile er et af de mest populære konkurrencedygtige førstepersonsskydespil til mobile enheder lige nu. Det har også en massiv esport-scene.

Det er disse spil, hvor du vil se mest action i mobil esport. Så du bør vælge et af disse spil til væddemål.

Selvom alle disse spil er gode muligheder, er det at vælge et enkelt spil til væddemål noget, du selv skal beslutte. Vælg det spil, du ved mest om og har spillet det.

Alt du behøver at vide om mobil esports væddemål

Esports betting odds i mobil esports betting er en måde at repræsentere sandsynligheden for, at et resultat indtræffer. Lad os for eksempel sige, at der er en e-sportskamp for PUBG-mobil i gang. Hvis et bestemt hold er meget dygtige til spillet og anses for at være mest sandsynligt at vinde kampen, så er oddsene for, at det hold vinder høje.

Men hvis et udfald har større chancer for at opstå, så vil det afkast, du får ved at satse på det og vinde væddemålet, også være relativt lille.

Der er tre hovedmåder, hvorpå odds er repræsenteret i mobil esports-væddemål, nemlig decimal, fraktionel og amerikansk. I decimalformatet er odds repræsenteret med et tal og en decimal som 2,5 eller 4,6. I brøkformatet er oddsene repræsenteret som en brøk som 1/5 eller 2/4. Endelig er amerikanske odds repræsenteret af enten et positivt fortegn med et tal eller et negativt fortegn med et tal, såsom +150 eller -200.

Alle de forskellige måder at repræsentere odds på formidler forskellig information om kampen. Der er dog ingen forskel i odds mellem almindelige online e-sportsvæddemål og mobil esports-væddemål.

Hvorfor er mobil esports-væddemål populært?

Mobilspil har gjort noget, som andre spilformer aldrig har formået at gøre effektivt, hvilket er at tiltrække et stort antal spillere fra et publikum, der ikke havde nogen interesse i spil og aldrig rørte en videospilkonsol eller en gaming-pc nogensinde. Hvordan gjorde mobilspil det?

Nå, hovedårsagen til dette er, at folk ikke kan lide at bruge penge på videospilkonsoller eller spil-pc'er. De bruger dog penge på en mobiltelefon, fordi den gør meget mere, end hvad en pc eller en spillekonsol kan. Når en person, der aldrig har spillet et konkurrencespil, prøver et e-sportsspil på deres mobiltelefon, bliver de øjeblikkeligt hooked på det.

Denne stigning i populariteten af mobil esport er faktisk det, der fik populariteten af mobil esports væddemål til at stige. Der er tonsvis af mennesker, der strømmer ind i mobil e-sport. En anden grund til, at mobil esports-væddemål er så populært, er spændingen.

Nye spillere, der kommer ind på e-sportsscenen, laver ting, som ingen nogensinde har set før. Dette gør mobil esport super spændende. Det gør mobil esports-væddemål endnu mere spændende, fordi dine penge er på spil.

Mobil vs almindelig esports-væddemål

Ligesom der er flere forskelle mellem mobil esport og almindelig esport, er væddemål på mobil esport også anderledes end væddemål på almindelig e-sport. Men forskellen er faktisk ikke i væddemålsprocessen.

Ligesom almindelig e-sport skal du for at spille på mobil e-sport gå til en bookmaker, tjekke oddsene for et udfald af en mobil e-sports-begivenhed og derefter placere et væddemål. Forskellen begynder dog at opstå i selve spillene, fordi mobilspil er meget anderledes end almindeligt spil.

Den største forskel er forudsigelighed. Mobile esports-væddemål kan være meget mere uforudsigelige end væddemål til almindelige esports-spil. En grund til dette er, at mobil esport i øjeblikket er i sin begyndelsesstadier sammenlignet med almindelig esport. Fantastiske spillere dukker op fra hele verden, og du ved aldrig, hvornår en underdog kan vinde mod nogle af de bedste spillere på e-sportsscenen.

For det andet bruger mobil e-sport trådløse forbindelser til at forbinde alle spillere med hinanden. Selvom forbindelserne er af høj kvalitet, er trådløse forbindelser aldrig pålidelige. Resultater kan ændre sig på grund af ustabilitet i trådløse forbindelser. En spiller kan få en ping-fordel, mens en anden kan tabe på grund af forsinkelse. Selvom dette ikke er almindeligt, er det mere almindeligt end almindelig e-sport.

Esports-væddemål på mobil

For at placere væddemål på e-sport ved hjælp af en mobil, skal du først og fremmest finde bookmakere, der har mobile betting-apps. Derefter skal du sørge for, at de er legitime og sikre. Det kan du gøre ved at tjekke anmeldelser af dem.

Når du har fundet en betting-app, skal du downloade appen og registrere dig hos bookmakeren. Når du har registreret dig, skal du foretage nogle indbetalinger ved hjælp af indbetalingsmetoder tilgængelig hos bookmakeren. Derefter er der kun tilbage at se efter en esports-begivenhed, som du kan lide, og placere væddemål på et resultat med de indskud, du lige har foretaget. Sørg for at tage et kig på oddsene, før du placerer et væddemål.

At satse på mobilen er fantastisk, fordi bookmakere normalt tænker meget, mens de får udviklet en betting-app. Fordi apps er udviklet i moderne tid, og hjemmesider er udviklet for længe siden, vil du opdage, at de fleste bookmakere har apps, der er meget mere brugervenlige end deres hjemmesider.

At satse på din mobiltelefon er også meget mere behageligt. Du kan gøre det selv i din seng. Men det hele bunder i personlige præferencer.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen