Sats på BLAST Premier 2024

I denne BLAST Premier betting guide kan du finde ud af alt, hvad eSports spillere har brug for at vide om væddemål på BLAST Premier turneringer, lige fra begivenhedens baggrund til de tilgængelige væddemålsmarkeder, hvor man kan satse på konkurrencen, væddemålsmarkeder og odds, BLAST Premier betting tips og mere .

BLAST Premier er en af de mest prestigefyldte eSport-ligaer for Valves blockbuster, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Startet i 2020, BLAST Premier er baseret i Europa og Nordamerika og er opdelt i to sæsoner; Forår og efterår. En BLAST Premier-sæson varer omkring fire måneder. 12 hold går frontalt i gruppespillet, før kampen går ind i sæsonfinalerne, hvor hold fra gruppespillet går efter det hele - BLAST Premier Championship.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt hvad du behøver at vide om BLAST Premier

BLAST Premier er arrangeret af BLAST ApS, en dansk eSports medieproduktionsselskab, og afholdes i forskellige byer. En konstant ting er det faktum, at der er et livepublikum med store skærme, der fordyber fans på samme måde som CS: GO pro-spillere bliver fordybet. BLAST Premier-begivenheder tiltrækker enorme præmiepuljer, hvor Global Final 2020 og World Final 2021 tiltrækker en kæmpe præmiepulje på $1 million.

Om Counter-Strike: Global Offensive

Som tidligere nævnt er BLAST Premier en CS: GO-turnering. Counter-Strike: Global Offensiv, populært som CS: GO, er et first-person shooter videospil udviklet af Valve i samarbejde med Hidden Path Entertainment. Denne fjerde del i Counter-Strike-serien er tilgængelig på Windows, macOS, PS3, Xbox 360 og Linux.

CS: GO stiller, ligesom sine forgængere, to sider i en målbaseret kamp. Hold konkurrerer i forskellige spiltilstande, der involverer plantning og uskadeliggørelse af bomber. Den ene side spiller som terrorister, mens den anden side spiller som de gode fyre, der uskadeliggør bomber og redder gidsler.

Counter Strike Global Offensive er en af de mest populære eSport i eGaming-væddemålsverdenen. eSport-scenen kan prale af mange BLAST Premier-turneringer, inklusive forårs- og efterårsgrupper, opgør og finaler. BLAST Premier League nyder mediedækning og har Twitch og YouTube som tv-partnere.

BLAST Premier er en prestigefyldt turnering, der samarbejder med topmærker, herunder Betway, Coinbase og shippingkonglomeratet MAERSK. En ting, der gør dette first-person shooter til en succes, er det faktum, at det nu er fuldt gratis at spille. Der er ni spiltilstande, inklusive den nyligt udgivne Battle-Royale-mode kaldet Danger Zone.

BLAST Premier Esports væddemål

Før du går ind i handlingen, er det vigtigt at forstå de forskellige BLAST Premier-væddemålsmarkeder og CS:go betting odds. Markederne, også kendt som væddemålsmuligheder, er de forskellige tilgængelige resultater, mens oddsene repræsenterer sandsynligheden for, at væddemålet kommer igennem.

BLAST Premier væddemålsmarkeder

Et af de vigtigste væddemålsmarkeder for BLAST Premier-mesterskaber er turneringsvinderen. Her satser spillere på det hold, de tror vil vinde turneringen. De andre væddemålsmarkeder er standard CS: GO væddemålsmarkederne.

Det første marked er matchvinder, og her satser spillere på udfaldet af en kamp. Et andet relateret væddemål er kortvinder, hvor spillerne satser på det hold, der vil vinde et bestemt kort. Andre populære BLAST Premier-væddemålsmarkeder inkluderer runder over/under, kills scoret over/under, korrekt score, handicap osv.

BLAST Premier Odds

Ligesom i traditionelt sportsvæddemål er der tre oddsformater, som CS: GO bettingsider understøtter. Nogle har et af disse formater, mens andre har dem alle. Det tre odds formater er decimale (europæiske) odds, brøkdele (britiske) odds og Moneyline (amerikanske) odds. Udover oddsformatet skal spillere finde online eGaming betting sider med de højeste odds, da høje odds er lig med højere profit.

Hvorfor er BLAST Premier populær at spille på

BLAST Premier er blandt de mest populære CS: GO eSports-turneringer. Det er også på liste over e-sportsturneringer der tiltrækker en stor tilhængerskare fra fans og spillere af multiplayer first-person shooter. Så hvad gør BLAST Premier populær?

For det første er det faktum, at der er masser af BLAST Premier-turneringer hele året rundt. Der er to sæsoner, der hver varer fire måneder. Det betyder, at fans bliver behandlet med den adrenalinfyldte action i en bedre del af året. Konkurrencen tiltrækker syv turneringer hvert år.

For det andet er det faktum, at BLAST Premier-serien tiltrækker de bedste CS: GO hold i Europa og Nordamerika herunder Natus Vincere, Vitality, Gambit Esports og Cloud9. Disse outfits kæmper om ære, præmiepenge og pralerettigheder.

For det tredje er mediedækningen. BLAST Premier online-turneringer er blandt de mest dekorerede CS: GO-turneringer. Det kan prale af solide sociale medier med over 400.000 følgere sammen med YouTube og Twitch platforme med henholdsvis 347.000 og 1,3 millioner abonnenter.

En anden grund til denne turnerings popularitet er de lukrative præmier. På den største scene, finalen, deles en cool $1.000.000 mellem topholdene, hvor vinderen tager $500.000 hjem. Der er også turneringer, der tiltrækker over $400.000.

BLAST Premier-vindende hold og største øjeblikke

Som en af de bedste CS: GO-turneringer tiltrækker BLAST Premier-serien nogle af de største hold inden for eSport. Fans er også blevet behandlet med sprudlende action i de fordybende teatre, der er vært for BLAST Premier-ligaerne.

I dette segment kan du se de mest succesrige hold, de bedste hold at satse på lige nu og nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i de bedste BLAST Premier-turneringer.

Mest succesrige hold

Det ukrainske outfit Natus Vincere er uden tvivl det bedste hold i BLAST Premier-seriens historie. Intet andet hold har så høje mesterskaber som Natus Vincere. Andre værdige hold i de store BLAST Premier-turneringer inkluderer FaZe Clan, Team Vitality, Team Liquid, Complexity Gaming, OG og G2.

Bedste hold at satse på

Ovenstående er de mest succesrige hold i BLAST Premier, men de er måske ikke nødvendigvis de bedste hold at satse på. eSports-organisationer angriber andre hold for at opbygge solide lister, så det er afgørende at finde ud af, hvem de bedste spillere er, og hvor de i øjeblikket udøver deres handel.

Fra 2022 er Natus Vincere det mest lovende CS: GO-hold takket være toptalentet, der inkluderer sværvægtere som Oleksandr "S1mple" Kostyliev. Et andet tophold at satse på er FaZe Clan, som har nogle af de bedste CS: GO-spillere i dag. Andre CS: GO-hold at satse på inkluderer ENCE, Cloud9, FURIA og Vitality.

Mindeværdige øjeblikke

En af de mest mindeværdige begivenheder i BLAST Premier Leagues historie er den første begivenhed, Spring 2020: Regular Season, afholdt i 3 Mills Studio, London. Fans blev behandlet med betagende action, og efter grufulde kampe var mestrene FaZe Clan, Natus Vincere og Team Liquid.

En anden topbegivenhed, der er værd at huske, er forårsfinalerne 2022. Natus Vincere beviste endnu en gang for verden, at det er en formidabel side, der overvinder folk som FaZe Clan, Team Vitality, G2 Esports og OG at gå af med $200.000-præmien.

Verdensfinalen 2021, en af de største BLAST Premier-turneringer afholdt i København, er også mindeværdig. Hvert hold kom i håb om at gå væk med toppræmien, men Natus Vinceres Oleksandr "s1mple" Kostyliev havde andre planer. CS: GO-maestroen var medvirkende til at hjælpe Natus Vincere med at afvise Gambit Esports i en ophedet finale.

Hvor og hvordan satser man på BLAST Premier?

BLAST Premier er en af de bedste CS: GO-ligaer på spilscenen. Det faktum, at der er konkurrencer næsten hele året rundt, gør det til en af de bedste CS: GO-konkurrencer at spille på. Der er dog to store bekymringer vedrørende væddemål på BLAST Premier; finde den bedste BLAST Premier bookmaker og placere den rigtige indsats.

Sådan finder du den bedste væddemålsside

Der er mange online eSport-væddemålssider med CS: GO-væddemålsmarkeder. Nogle drives af ægte operatører, mens andre ikke er besværet værd. Det bedste CS: GO videospil-væddemålswebsted bør være licenseret af en anerkendt spillemyndighed. Det burde også have store CS: GO-markeder og høje odds.

Esports bonusser og kampagner er også værdige ekstramateriale. Andre funktioner at være på udkig efter inkluderer mobilkompatibilitet, brugeroplevelse, kundesupport og sikkerhed.

Betting tips

For at foretage de rigtige væddemål er det vigtigt at forstå, hvordan CS: GO spilles og målene. Undersøg også de forskellige hold, deres tidligere præstationer og nuværende lister for at vide, hvilke hold der er favoritter, og hvilke der ikke er. Vigtigt, stol på oddsene. Husk, høje odds betaler godt, men er risikable og omvendt.

Det er det folkens, den ultimative BLAST Premier-serie bettingguide. Tidsplanen for 2022 er allerede ude, så spillere kan spille på deres favorithold.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

BLAST Premier Efterårsfinale 2023: Tidsplan, hold og Grand Final
2023-11-21

BLAST Premier Efterårsfinale 2023: Tidsplan, hold og Grand Final

I morgen skal otte af de bedste Counter-Strike-hold i verden konkurrere i BLAST Premier Fall Final 2023 i København. For at sikre, at du ikke går glip af noget af handlingen, har vi samlet det fulde kampprogram for turneringen.