Alt at vide om ESport : Arbitrage-væddemål

Erfarne spillere er altid på udkig efter teknikker og andre måder, som de kan bruge til at gøre væddemål så risikofrit for dem som muligt og garantere deres gevinster. En af disse teknikker er arbitrage-væddemål, som er ved at blive ret populært i esports-væddemålsscenen. Arbitrage esports-væddemål fungerer ganske enkelt. Det er dog lidt tricky effektivt at bruge arbitrage betting, især hvis du er nybegynder.

Hvis du ønsker at komme ind på esports arbitrage betting, så er du på det rigtige sted. Her er alt hvad du behøver at vide om esports arbitrage betting.

Alt at vide om ESport : Arbitrage-væddemål
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Hvad er Arbitrage Esports Betting?

Arbitrage esports-væddemål er en af de mest lukrative betting-teknikker der findes. Erfarne spillere bruger arbitrage væddemål på e-sportsbegivenheder at garantere deres overskud og sikre, at deres indsats er hundrede procent risikofri.

Hvad er arbitrage

Lad os først prøve at definere begrebet arbitrage. Arbitrage er, når folk udnytter prisforskellene på forskellige markeder. Produkter er ikke prissat ens i alle dele af verden. Der er forskellige priser for det samme produkt på forskellige markeder, såsom asiatiske eller australske markeder.

Lad os f.eks. sige, at et bestemt færdigt produkt er 50 USD værd på det kinesiske marked, og det samme produkt er 200 USD værd på det amerikanske marked. Man kan udnytte denne forskel i priserne ved at købe det fra det billigere marked og sælge det på det dyre marked.

Alt om Arbitrage Esports Betting

Esports arbitrage-væddemål er en teknik, hvor spillere drager fordel af forskellige odds på forskellige online betting sider for at garantere et overskud uanset udfaldet.

Bookmakere har normalt lignende odds for e-sportsbegivenheder. For eksempel, hvis et populært hold skal op imod en underdog, vil alle bookmakere overveje, at underdog-holdet har en lav chance for at vinde. Nogle gange er bookmakere dog uenige med hinanden om resultaterne for en e-sportsbegivenhed, hvilket skaber en arbitrage-mulighed.

Lad os f.eks. sige, at bookmaker A vurderer, at hold A er mindre tilbøjelige til at vinde og har odds på 2,04 for, at hold A vinder. På den anden side mener bookmaker B, at hold B er mindre tilbøjelige til at vinde i den samme begivenhed og har odds 2,08 for, at hold A vinder.

Hvis du satser $100 på begge disse udfald, er du garanteret et afkast på over $200, hvor det beløb, du får over $200, er din fortjeneste.

Hvordan bruger man Esports Arbitrage Betting?

For at bruge arbitrage-væddemål skal du først og fremmest finde to online esport bookie der er uenige med et bestemt resultat.

Lad os f.eks. sige, at der foregår en e-sportskamp mellem hold A og B. Bookie A har odds 2,09 for hold A og 1,90 for hold B. For samme begivenhed har Bookie B odds 1,88 for hold A og 2,11 for hold B. Begge bookmakere er uenige om, hvem der skal vinde.

Når du har fundet odds som dette, skal du vælge resultatet med de højeste odds fra både bookies og placere væddemål på dem. I dette tilfælde vil du spille på hold A hos Bookie A med odds 2,09. Du vil også spille på hold B hos Bookie B med odds 2,11.

I dette eksempel er det klart, at hvis du placerer en indsats på $100 på begge udfald, vil du få $209 eller $211 til gengæld. Så du vil enten få $9 eller $11 garanteret afkast.

Du spekulerer måske på, om der er en måde at bruge arbitrage esports-væddemål på og få det samme afkast i stedet for at en er $9 og en $11. Nå, der er en måde, og for det skal du lære nogle beregninger forklaret i senere afsnit.

Esports Arbitrage Betting Tips og Tricks

Før vi forklarer, hvilke beregninger du skal bruge i arbitrage betting, er her nogle tips, som du kan bruge til at få bedre resultater, mens du prøver arbitrage esports betting.

 • Vælg væddemål med kun to mulige udfald: Tingene kan blive alt for komplicerede, hvis du prøver at bruge arbitrage-væddemål på væddemål med mere end to udfald. I de fleste tilfælde er arbitrage ikke muligt med mere end to udfald. Så medmindre du er en ekspert, bør du ikke prøve arbitrage-væddemål på væddemål med mere end to udfald.
 • Dobbelttjek dine beregninger: Mens du bruger arbitrage-væddemål, vil du foretage flere beregninger. Hvis nogen af disse beregninger er forkerte eller har nogle fejl i dem, fungerer arbitragen muligvis ikke. Du kan også ende med at miste mange af dine penge. Det er en god idé altid at dobbelttjekke alle dine beregninger og sikre dig, at der er nul fejl.
 • Lær at skifte Bookamekr hurtigt: Bookmakere opdaterer konstant deres odds, og du ved aldrig, hvornår en arbitrage-mulighed opstår. Du bør hurtigt og effektivt kunne skifte fra en bookmaker til en anden.

Beregning af arbitrage-væddemål

Der er to hovedting, du skal beregne, mens du bruger arbitrage esports-væddemål. Den første ting er arbitrage-procenten, som afgør, om oddsene er gældende for arbitrage-væddemål. Den næste ting er det satsede beløb, som er de beløb, du skal satse på hvert resultat for at garantere en tilsvarende fortjeneste.

Arbitrage procentberegning

For at tjekke om oddsene tillader en arbitrage, skal du tage de højeste odds fra begge bookmakere, dividere dem med én, lægge dem sammen og derefter dividere summen med 100. Hvis svaret er under 100, så har du en arbitrage. Dette tal kaldes arbitrageprocenten.

Beregningerne for ovenstående eksempel er som følger:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Arbitrage indsatsberegning

Du kan beregne det beløb, du skal satse for at få et lignende afkast ved at dividere oddset med 1, gange det med 100, derefter gange det med dit samlede indsatsbeløb og derefter gange det med arbitrageprocenten.

Hvis du i alt har $200 at satse i ovenstående eksempel, vil dine beregninger være:

 • (((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • (((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Så du skal satse $100,48 på resultatet med odds 2,09 og $99,52 på den med odds 2,11. På denne måde vil du få et garanteret afkast på omkring $10.

Esports arbitrage-væddemål trin for trin

For at hjælpe dig med bedre at forstå, hvordan du selv kan bruge arbitrage-væddemål på e-sportsbegivenheder, er her en trin-for-trin guide til e-sport arbitrage-væddemål.

 • Trin 1: Find to bookmakere, der er uenige om resultatet af en bestemt e-sports-begivenhed. Sørg for, at der kun er to udfald for den indsats.
 • Trin 2: Vælg resultatet med de højeste odds fra begge bookmakere. Sørg for, at det ikke er det samme resultat, ellers ville det betyde, at begge bookmakere er enige om det.
 • Trin 3: Beregn den samlede arbitrageprocent og sørg for, at den er under 100. Hvis den er over 100, så er arbitrage ikke mulig.
 • Trin 4: Beslut hvor mange samlede penge du vil bruge til arbitrage-væddemålet.
 • Trin 5: Brug de samlede penge, du vil satse, oddsene for begge udfald og formlen, vi har nævnt ovenfor, til at beregne det beløb, du skal satse på hvert væddemål.
 • Trin 6: Vent på, at væddemålet er afsluttet, og nyd dine gevinster.
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen