Top Fortnite væddemålssider 2024

Fortnite er blandt de mest populære online videospil lige nu. Med omkring 350 millioner registrerede spillere og mere end 10 millioner logger dagligt, er spillet skabt af Epic Games et sandt hit i branchen. Denne popularitet har også udvidet sig til væddemålsindustrien. Mange eSports betting sider har det blandt deres titler. Der er dog stadig spørgsmål om, hvorvidt Fortnite skal med på listen over eSports-spil.

Denne artikel vil udforske spillet i detaljer. Artiklen har til formål at tilbyde mere mekanik til folk, der har til hensigt at satse på Fortnite. Der er også meget, som spillere af den populære esport kan drage fordel af. Fortnite blev først udgivet af Epic Games i 2017. Dette var efter en række forsinkelser, primært forårsaget af behovet for at innovere på tidligere spil fra Epic. Spillet blev udgivet som en betalt titel med tidlig adgang. Planen var at gøre det gratis at spille i 2019. Fortnite er tilgængeligt i tre versioner: Save the World, Battle Royale og Creative.

Top Fortnite væddemålssider 2024
Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Fortnite versioner

Fortnite: Red verden

Det var den første titel, der blev udgivet. Det er et hybrid-tårnforsvarsskydespil, der kan rumme op til fire spillere. Missionen er at kæmpe mod skabninger, der ser ud som zombier, for at forsvare spillernes territorium og objekter. Spillerne kan bygge befæstninger og bruge fælder til at slå disse væsner.

Fortnite: Battle Royale

Den blev også udgivet i 2017. Omkring tidspunktet for udgivelsen af Save the World blev Player Unknown Battlegrounds også meget populær på tværs af spilkredse. Epic flyttede hurtigt for at bygge en Battle Royale-tilstand på deres tidligere spil.

I denne tilstand kæmper op til 100 spillere, indtil der kun er én vinder tilbage. Da det blev udgivet som et gratis spil i september 2017, omfavnede mere end 10 millioner spillere Battle Royale inden for to uger. Det er fortsat Fortnites mest succesrige model. Denne tilstand spilles også som Fortnite-konkurrence af millioner af spillere.

Fortnite: Kreativ

Blev udgivet i december 2018. Denne tilstand gav spillerne endnu mere frihed. De kan skabe deres egne kamparenaer og verdener. På deres private øer kan spillere have venner forbi og have konkurrencer som racerløb. Det begyndte som et købt spil, før det gik over til en gratis-to-play-model.

Save the World er understøttet på macOS, Windows, Xbox One og PlayStation 4. Battle Royale og Save the World understøttes på alle disse plus Android, iOS og Nintendo Switch.

Spil på Fortnite

Som en top esport, Fortnite er tilgængelig på mange esport betting siders kataloger. Det første skridt er derfor at finde en bettingside, der passer til dig. Egnethed bestemmes af tilgængeligheden i dit land, væddemålsmarkederne og konkurrencerne, odds og transaktionsomkostninger blandt andre faktorer. Nogle spillere betragter også tilgængeligheden af en online esports betting-app som en egnethedsfaktor.

Dine indsatser vil blive bestemt af den tilstand, du satser på. Den mest populære væddemålstilstand er Battle Royale. Det er populært på grund af den højere uforudsigelighed og de mange mennesker, der deltager i det. På grund af tallene tilbydes den i mange betting-huse og har ofte bedre Fortnite-odds. Du burde også gå efter det!

Udvælgelse af spillere

Vælg derefter dine spillere med omhu. Den enkleste indsats er 1X2, hvor du vælger den direkte vinder.

Udvælgelsen af spillere styres af forståelsen af oddsspredningen. Oddsspredning viser, hvilken spiller der har bedre færdigheder. Hvis spiller A og B har en spredning på henholdsvis -1,5 (+130) og +1,5 (-158), betyder det, at spiller en er dygtigere.

Nu betyder væddemål på spiller én (i en bedst af tre), at de skal vinde mindst to spil for at dit væddemål kan vinde. At satse på spiller to betyder, at de enten skal vinde eller tabe med under 1,5 kort. Spiller tos spredning giver teknisk spilleren frihed til at tabe to kampe, og din indsats vinder stadig.

Andre populære væddemål inkluderer kortvarighedsindsatsen, Total Towers Destroyed, First/Second Map Winner, Total Rounds og Round Handicaps. Du bør gå videre til de mere komplekse væddemål, efterhånden som du forstår spillene og spillerne mere.

Hvorfor er Fortnite populær?

Hvis 300 millioner mennesker elsker et spil, skal der være noget særligt ved det. Normalt er det ikke engang komplekse ting. Simple ting som grafik og mobilsupport kan være med til at popularisere et spil langt. Så hvad er specielt ved Fortnite?

Flere udgaver/tilstande

De tre tilstande i spillet giver spillere med forskellig smag en række at vælge imellem. Naturligvis elsker folk at have muligheder. Hvis du vil have din specielle ø og total frihed, er Creative tilstanden for dig. Dræbe rivaler, indtil du er den sidste mand, der står?

Spil Battle Royale. Red verden er fantastisk til hold, der ønsker at gøre godt ved at eliminere zombier.
Nogle mennesker elsker at skifte mellem de forskellige tilstande fra tid til anden. Dette fungerer godt for at forhindre, at spillet bliver monotont.

Understøttet på forskellige enheder

En meget stærk pointe, når det kommer til moderne spil. I dag har de fleste mennesker adgang til internettet via mobile enheder. At arbejde eksternt bliver også mere populært, hvilket betyder, at folk bevæger sig meget. Disse mennesker ønsker at få adgang til deres yndlingsspil fra hvor som helst og på hvilke enheder de tager med sig.

Fortnite har klaret sig fremragende på denne front. Dens oprindelige version understøtter fire operativsystemer. De to efterfølgende tilstande tilføjede yderligere to og er for nylig blevet lanceret til Xbox Series X/S- og PlayStation 5-konsoller.

Regelmæssige konkurrencer

Der er regelmæssige konkurrencer arrangeret af Fortnite-entusiaster rundt om i verden. Disse turneringer afholdes online i de fleste tilfælde. Dette gør det muligt for spillere at spille fra stort set alle steder i verden. Nogle af disse konkurrencer har også gode præmiepenge.

Med esports ved at blive mainstream over hele verden, er disse konkurrencer et godt grundlag for Fortnite at blomstre. Spillet har trives på trods af argumenter fra nogle sider om, at det ikke er en e-sport. Nogle føler, at det er mange pauser, f.eks. når de gemmer sig, fjerner 'sport'-aspektet. Den har dog igen og igen klaret denne kritik. Dette er en indikator for, hvilket spændende spil det er.

Inddragelse af væddemål

Ligesom med mange andre sportsgrene, interesserer spillere sig for Fortnite. Ovenfor at finde bedste esport betting side, vil de gerne vide, hvordan de spil, de satser på, udvikler sig. Seriøse spillere tager tid til at undersøge, hvordan forskellige hold og spillere spiller, før de placerer penge på dem. Alene dette har skaffet Fortnite mange følgere.

Opdateringer og rettelser

Et godt spil skal være dynamisk. Fortnite har bevist dette ved sin produktion af tre spiltilstande. Battle Royale var en særlig rettidig og klog reaktion på konkurrence. Selv i dag kan du spille opdaterede versioner af Save the World. Epic har gjort et godt stykke arbejde med at lave regelmæssige opdateringer og hurtige fejlrettelser for hver spilmodel.

Gratis spil og tidlig adgang

Udrulningen af tidlig adgang er et godt trick til at bringe folk ind i et spil, men der skal mere til for at beholde dem. Epic har brugt begge kort glimrende. Mange mennesker sluttede sig til Save the World for at drage fordel af muligheden for tidlig adgang. Nogle blev tilbage, selv når det gik premium. Epic tilbød derefter sin seneste tilstand som et gratis spil. Dette er et incitament for folk, der ikke har deltaget i spillet, og en belønning til dem, der har forblevet loyale over for de tidligere tilstande.

Er der en Fortnite-turnering?

Ja, der er en Fortnite World Cup, og en masse spændende ting omkring det.

Hvad er Fortnite World Cup?

Dette er en årlig begivenhed, som Epic introducerede efter udgivelsen af den tredje version af Fortnite. Den indledende turnering fandt sted mellem 26. juli og 28. juli 2019. Den blev afholdt på 23, 771 Arthur Ashe Stadium, New York, som er det største tennisstadion i verden. VM samlede solospillere og hold i forskellige kategorier, nemlig:

 • Solos (28. juli): $3 millioner kontantpræmie til vinderen, $50.000 for hver deltager. Vundet af Kyle Giersdorf, en 16-årig amerikaner, der bruger online-kælenavnet Bugha.
 • Duos' (27. juli): $3 millioner til vinderen, $100.000 deltagelse for hver duo. Emil Bergquist Pedersen aka Nyhrox og David 'Aqua' Wang delte toppræmien.
 • Creative Cup: 3 millioner dollars præmiepulje til vindere. Vundet af Faze Cizzorz ledet "Fish Fam"
 • Pro-Am (26. juli): 1 million dollars til vindere for at gå til en velgørenhedsorganisation efter eget valg. 3 millioner dollars pulje til resten, også til at gå til velgørende formål. Vundet af Airwaks (Streamer) og RL Grime (musikproducer).

Kvalifikation

Der var en kvalifikationsproces, der valgte omkring 200 spillere/hold til at deltage i verdensmesterskabet. For at kvalificere sig spillede spillere og hold mod andre i deres online-region. Hver uge spillede solospillere og duohold fra et bestemt område op til ti kampe med modstandere i deres kategori. Arrangementerne blev afholdt online, og omkring 3000 hold/spillere med de højeste point blev udvalgt.

De 3000 deltog derefter i et søndagsarrangement, hvor de 20 bedste hold/spillere kvalificerede sig til VM. Mere end 40 millioner deltagere deltog i kvalifikationsprocessen globalt.
Fortnite Creative Cup havde en lignende kvalifikationsproces. Dette blev dog gjort i fem to-ugers perioder mellem april og juni 2019.

Spillerne deltog i en kreativ udfordring hver aktiv uge. Den afsluttede udfordring blev derefter sendt til Epic, som igen brugte et dommerpanel til at udvælge tre af de bedste til VM. Hver kvalifikation indtjente $5.000.

Pro-Am hold blev udvalgt af episke. Hvert hold havde en streamer (pro) og en berømthed (am).

VM egentlig

Ved verdensmesterskabet spillede duo- og solokategorierne seks kampe hver. Resten af kategorierne spillede fem kampe/begivenheder hver.

Den anden udgave af Fortnite World Cup skulle følge i april 2020. Den blev dog aflyst, da verden gik i stramme lockdowns efter coronavirus-udbruddet. 2021-udgaven lykkedes heller ikke af samme grund. Epic fortsætter dog med at afholde forskellige Fortnite-konkurrencer online.

Fortnite VM-væddemål

Du kan spille både på verdensmesterskabet og kvalifikationsbegivenhederne. Dette afhænger i høj grad af din bookmaker. Nogle bookmakere dækker alle begivenheder, mens andre kun tilbyder odds på udvalgte Fortnite esports-spil. Selvom væddemål i selve verdensmesterskabet er den mest almindelige praksis, giver væddemål på kvalifikationen dig en stor fordel. Det giver dig chancen for at blive fortrolig med holdene og spillerne i forskellige kategorier. På den måde kommer du med viden om, hvordan du satser på apex-stadiet af spillene.

Når du satser på kvalifikationen, er det vigtigt at satse småt. Det enorme antal spillere, der forsøger at få en spillemaskine, betyder, at selv stort set amatørspillere fronter sig selv. Brug dette niveau udelukkende til at blive fortrolig med deltagerne.
Heldigvis plejer der at være sammenhæng blandt de bedste spillere. Airwaks og Grime har for eksempel vundet mere end én Fortnite-konkurrence sammen.

Spil på Fortnite hos udbydere

Som tidligere nævnt er der flere faktorer, der bør vejlede dig hvornår valg af væddemålsudbyder at satse med. Væddemål på e-sport er stadig relativt nyt. Derfor er den endnu ikke nået ud til nogle sportsbooks. Men tallet er allerede stort nok til at gøre dig forkælet med valg.

Ud over de ovennævnte faktorer bør du også se på, hvordan sportsbook præsenterer deres odds. Spil altid med odds, som du forstår. Mere om typer af odds diskuteres lidt nedenfor.

Du bør også undersøge, før du satser. Nogle tips om de bedste hold at spille på i Fortnite er diskuteret i næste afsnit.

Alligevel burde væddemål på e-sport ikke være svært. Det er stort set ligesom alle andre former for sportsvæddemål. Nogle bookmakere inkluderer nu in-play-væddemål på deres markeder. Snart vil der sandsynligvis være virtuelle spil, som det er sket med konventionel sport. Fortsæt med at læse her for opdateringer og se på bettingsider, der tilføjer nye Fortnite-markeder. Husk også at drage fordel af de mange tilbud, der uddeles af bettingsider, der søger at popularisere esports betting.

Nogle af de førende kasinoer, du bør tjekke ud, inkluderer ofte 888Betting, BetWinner, BetMaster, 22Bet, MegaPari og 1Xslots.

Bemærkelsesværdige Fortnite-hold

I dets næsten fire års eksistens har mange spillere søgt at blive pro på Fortnite både som soloer og hold. De fleste af dem er konsekvente, når de kommer til toppen og er ofte sikre spil, når de spiller.

At kende disse spillere forbedrer dine chancer for at lave fornuftige væddemål under store konkurrencer. Du skal dog altid huske, at det er professionelle, der kommer op imod professionelle, og betting forbliver et absolut chancespil. Her er nogle af de bedste i spillet:

Bugha

Den første omtale går til vinderen af den indledende Fortnite World Cup-Solo kategori. Nu 18 tog den unge amerikanske dreng hele 3 millioner dollars præmiepungen hjem og er stadig den forsvarende mester. Han havde 59 point i turneringen, hvor andenpladsen kom på 33.

Han har deltaget i adskillige konkurrencer i løbet af sin tid med No Clout-teamet og som en del af hans nuværende Sentinel e-sport. Han er så god, at Epic, Fortnite-udviklerne, gav ham et skin i spillet, der ligner ham i juli 2021. Som du ville gætte, spiller han Battle Royale!

Vagtposter

Bugha er ikke Sentinels eneste store navn. Holdet har spillere, der har tre store titler, siden holdet blev oprettet i 2018. De har vundet VM og Pro-Am på den korte tid, de har spillet. De ledes af Dylan Sprouse 'Daequan' og har spillere som Tyler Blevins 'Ninja', Dennis Lepre 'Cloak' og Jacob 'Knapman.'

Team Secret

Team Secret er en europæisk Fortnite-gigant, der har hovedkvarter i Berlin, Tyskland. Det er interessant nok ældre end Fortnite selv, da det blev dannet i 2015. Det ledes af Maksym Koshkyn 'Maxaxi' og Victor Trifonov 'Vitrus Pro'. De har gjort støt fremskridt i Fortnite-konkurrencer og er steget fra 21. til sjetteplads i las Polaris LAN Pro Series. Dette er et lovende hold, som enhver spiller bør holde øje med.

Faze klan

Dette er et af de mest sete Fortnite-hold med over 800 millioner visninger på deres YouTube-videoer. Holdet grundlagt af de professionelle spillere Cloak, Team Captain og FaZe har et interessant talent. Sådanne som Ninja, Dakotaz og CouRage er en del af denne stald.

I den syvende himmel

I den syvende himmel er et populært og succesfuldt amerikansk Fortnite-hold. De har været gode på Twitch og er blandt de tidligste konkurrenter i Fortnite-turneringer. Holdet består af Camachokiee, Brandon Alvarad 'Patito', Tyler Blevins 'Ninja', Timothy Miller 'Bizzle' og TSM_Myth har vundet 87% af de Fortnite-konkurrencer, som de har deltaget i.

Fordele og ulemper

Efter at have set på, hvorfor Fortnite er så populær, skulle dette afsnit kun være et sammendrag af, hvad der er blevet diskuteret - plus meget få tilføjelser. Og en omtale af ulemperne (som er overraskende få).

Fordele

 • Variation - Spillene giver spillerne tre modes at vælge imellem
 • Regelmæssige opdateringer - Spillernes bekymringer lyttes til og reageres på rettidigt sammen med dejlige tilføjelser
 • Flere konkurrencer - Der er konkurrencer, hvor spillere kan tjene rigtige penge. Epic har fortsat med at holde nogle af disse online selv under lockdown-perioden.
 • Kompatibilitet - Fortnite-spil er tilgængelige på flere enheder og operativsystemer. De har fulgt med udgivelser så nyere som PlayStation 5.
 • Free-to-play - Spillets kreative tilstand er gratis at spille og giver spillerne en masse kreativ frihed

Ulemper

 • Den indledende tilstand af Fortnite er ikke kompatibel med nogle operativsystemer som Android og iOS
 • Fortnite: Battle Royale har formørket andre tilstande. Som et resultat ser det ud til, at Epic giver det mere fokus end de andre tilstande, og dermed er det ugunstigt for dem, der foretrækker disse tilstande
 • Nogle modes kræver, at spillere bruger penge for at spille

Forstå Fortnite betting odds

Betting odds præsenteres forskelligt i forskellige lande. Det er tilrådeligt at vædde ved at bruge odds, der bruges i dit land eller dem, som du godt forstår. Odds vises på tre hovedmåder

amerikanske odds

Også kendt som moneyline odds, disse odds vises som almindelige tal med + og - tegn foran dem. Minustegn gives til spillere/hold, der anses for at have større sandsynlighed for at vinde. For eksempel er et hold med en -100 ulige en favorit, mens en +100 er en underdog.

Fraktionelle odds

Også kendt som britiske eller traditionelle odds. Den første del af brøken er, hvor meget du vinder mod de penge, du placerer, hvilket er den anden del. 10/1 ordrer betyder, at du vinder $10, hvis du satser $1.

Decimal odds

Disse odds er populære i Europa og omtales også som digitale, europæiske eller kontinentale odds. De er lette at forstå, da du blot ganger det ulige med din indsats for at få det endelige beløb, du modtager, hvis dit væddemål vinder. Hvis du satser $5 på et odds på 2,00, vil du modtage $10, hvis du vinder, inklusive din indsats.

Du skal også forstå odds som stablede og akkumulator-væddemål. Disse er nye for esports og Fortnite-væddemål, men vil snart blive populære i mange betting-huse.

Fortnite betting tips og tricks

Betting på Fortnite esport er ikke meget anderledes end væddemål på andre esports. Det er derfor uærligt at sige, at der er en solid væddemålsstrategi, der kan forsikre dig om at vinde. Det er et spørgsmål om tilfældigheder. Heldigvis har Fortnite i modsætning til andre sportsgrene normalt konkurrencer på op til seks kampe, så du får flere chancer.

Tip 1: Overhold altid tendenser

I en seks-spils konkurrence vil du måske undgå de første en eller to spil. Dominerende spillere etablerer snart en tendens og fortsætter med at vinde i de sidste runder. Det er nemmere at lave korrekte gæt i disse runder.

Tip 2: Vælg specifikke markeder

Hav ikke væddemål overalt; har et eller få markeder og specialiserer sig i dem. Du kan for eksempel specialisere dig i direkte vindervæddemål og varigheden af runde væddemål. Dette gør dig konsekvent i din forskning, hvor du ser tendenser mere præcist.

Tip 3: følg konkurrencer

Det siges ofte, at faktiske fans ikke placerer de smarteste væddemål. Men at vinde kræver noget arbejde. Hav konkurrencekalenderen og observer faktisk holdene, når de spiller.

Endelig skal du følge de almindelige væddemålsråd, der gælder for alle sportsgrene. Lad være med at satse følelsesmæssigt. Har et fast budget. Spil for sjov i stedet for at tjene.

Gør Fortnite-væddemål til noget at nyde og noget, der får dig til at elske spillet (mere).

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Spændende crossovers og begivenheder for at forbedre Palworld-oplevelsen
2024-02-16

Spændende crossovers og begivenheder for at forbedre Palworld-oplevelsen

Med Palworlds globale dominans af videospilindustrien, er fans spændte på, hvad fremtiden bringer for dette skabningsfangende håndværks-overlevelsesspil. I denne artikel vil vi udforske nogle sjove muligheder for crossovers og begivenheder, der kunne finde sted i Palworld.