Udforsk de bedste eSports-væddemålssider efter land

Da store markeder omfavner sportsspil over hele kloden, forbliver e-sportsspil ulovligt på mange områder. Både e-sport og sportsvæddemål er ens i væddemålsprocessen og odds. Den største forskel mellem de to er dog mindreåriges deltagelse i e-sport. Væddemål på e-sport har traditionelt været ulovligt på de fleste områder, delvist på grund af unge spillere, der strømmer til e-sportsspil i hobetal.

Styrende organer tøver med at tillade hasardspil i enhver sport, der involverer mindreåriges deltagelse. Forbud mod e-sportsspil har givet anledning til ulovlige markeder, som ofte indeholder matchfixing og ulovligt mindreårige spil. Videospil fortsætter med at tiltrække unge spillere, hvilket får mange kommuner og delstatsregeringer til at trække grænsen mod legalisering af væddemål på esports-resultater.

Lovlige eSports-væddemålInternational eSport-gamblingHvad er nationerne inden for eSport?Ofte stillede spørgsmål
Tyskland
de flag

Tyskland

Sportsaktiviteter skaber spændte og sjove atmosfærer. Det er altid sjovt at se folk heppe deres hold til at yde deres alt. Betting er en af de mest spændende aktiviteter, der giver ekstra spænding under konkurrencer. Betting er populært i Tyskland på grund af landets rige kultur inden for spil. Der er rigtig mange væddemålsbutikker i landet, hvor folk kan placere deres væddemål.

Vis mere
Sverige

I denne guide kan du finde ud af de bedste esports betting sider i Sverige og betting love og regler. Tjek også de mest populære e-sportsgrene, som spillere satser på, hvordan man kommer ind i væddemål med rigtige penge og mere.

Vis mere
Storbritannien

Esports-entusiaster bruger vid og mod til at spille på vinderne i britisk e-sportsvæddemål med høj indsats. Spil på e-sport i Det Forenede Kongerige (UK) er ikke kun lovligt; det er meget populært blandt sportsfans. Faktisk hopper nogle af spilindustriens største brands med på vognen, efterhånden som e-sportsvæddemål i Storbritannien udvides i rækkevidde og popularitet.

Vis mere
Norge

Norsk økonomi er en af de stærkeste på verdensplan, og størstedelen af befolkningen er godt stillet i forhold til disponibel indkomst. Landet rangerer højt for levestandard, uddannelse og forventet levetid. Beboere har vist en stor interesse for hasardspil, fra fodboldvæddemål og poker til online eSport-væddemål. Ikke desto mindre er strenge love og regler blevet implementeret for at begrænse gambling, fordi staten ikke støtter denne interesse for sportsvæddemål, kortspil og lignende aktiviteter.

Vis mere
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Lovlige eSports-væddemål

Lovlige eSports-væddemål

Bettors kan lovligt satse på esports-væddemål hos godkendte sportsbooks i den pågældende region, hvor personen satser. Ligesom sport har esports turneringer og kampe på højt niveau hele året. Et vanvid af popularitet giver næring til ekspansiv vækst på e-sportsmarkedet, som forventes at overgå filmmarkedet i omsætning i løbet af det næste årti.

Af denne grund satser flere spillere på e-sport end nogensinde før. På grund af mindreåriges deltagelse i e-sport undersøger statslige og nationale regeringer måder at forhindre mindreåriges hasardspil relateret til spil.

I USA er der nogle stater, der tillader e-sportsvæddemål, såsom Nevada og New Jersey. Men andre stater, som Indiana, har vedtaget love til specifikt at forbyde e-sportsvæddemål, selv som sportsvæddemål er tilladt. Nogle esports-væddere henvender sig til offshore-væddemål med online sportsbooks.

Det er vigtigt for spillere at undersøge og forstå love for esports-væddemål for at undgå at støde på lokale regler.

Nationale og internationale love har en tendens til specifikt at målrette esports-væddemålsoperationer, så love, der begrænser individuelle spillere, er ikke så entydige. Lovligheden af væddemål på e-sport afhænger af de lokale regler, som er på plads for at regulere individuelle e-sportsvæddemål og beskytte millioner af mindreårige, der deltager i spil over hele kloden.

Lovlige eSports-væddemål
International eSport-gambling

International eSport-gambling

Men i New Jersey vedtog staten et lovforslag, som begrænser e-sportsspil til internationale turneringer hvor spillere for det meste er ældre end 18 år.

I takt med at e-sport fortsætter med at vokse, er lovene for væddemål på spillere, kampe og mesterskabskonkurrencer komplekse. Lokale og nationale regler regulerer en gamblers mulighed for at få adgang til lovlige væddemålsmuligheder på land og online.

Synergien mellem gambling og e-sport skaber imidlertid efterspørgsel, og bookmakere retter sig mod e-sportsgamblere i håb om at øge indtægterne over hele kloden. Faktisk sponsorerer nogle sportsbooks esports hold at tiltrække et yngre publikum, hvilket er netop det scenarie, lovgivere søger at undgå.

International eSport-gambling
Hvad er nationerne inden for eSport?

Hvad er nationerne inden for eSport?

I 2019 var Kina, Spanien, Canada, New Zealand, Japan og Sydkorea alle værter for internationale spilturneringer. New Jersey godkendte videospil indsatser lige i tide til 2019 Worlds Cup League of Legends sidste kamp, som omfattede mere end 4 millioner seere. Internationalt evaluerer lokale styrende organer, hvordan man griber esports-væddemålsmarkedet an.

Nogle lovgivere er stærkt imod at tillade unge adgang til væddemålsmuligheder gennem e-sport. Andre går på en fin linje i håb om at tiltrække skatteindtægter fra voksne spillere og indfører nogle restriktioner for at begrænse unges deltagelse i esports-væddemål.

World Cup-tilskuerne var blandt andet et internationalt publikum. Det store antal seere, der er interesseret i e-sport, giver anledning til e-sports-gambling. Faktisk er bookmakere rettet mod esports spilindustriens publikum. Markedsværdien for esports-væddemål forventes at overstige 13 milliarder dollars i 2025.

De fleste regeringer udfordrer moralen i at målrette e-sportsdeltagere, som historisk set er yngre i alderen, for gambling. Men ligesom sportsmarkedet søger spillevirksomheder aggressivt efter måder at markedsføre og tiltrække nye spillere på. Fra onlineannoncering til sponsorkonkurrencer fortsætter e-sportsvirksomheder med at tiltrække spillere og udvide kundebasen.

Hvad er nationerne inden for eSport?
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Efterhånden som esports popularitet fortsætter med at vokse, søger globale publikum måder at deltage via spil eller gambling. Her er et par svar på ofte stillede spørgsmål.

Er gambling på esports-kampe lovligt?

Indtil for nylig har væddemål på videospil været ulovlige på de fleste større markeder. Esports-gambling er relativt nyt. Regeringer er nu begyndt at regulere esports-væddemål for at beskytte unge spillere, der deltager i at spille videospil ved esports-kampe og -turneringer.

Nogle lokale, statslige og nationale styrende organer over hele kloden tillader dog e-sportsspil i nogle former. Lovene varierer afhængigt af spillerens placering.

Hvad er eSports aldersbegrænsninger for gambling?

Historisk set er det ulovligt at spille på turneringer, som består af spillere under 18 år. Selv væddemål er generelt begrænset til spillere, der er ældre end 18 eller 21, afhængigt af reglerne i en spillers placering. Men lovene er under udvikling.

Nogle områder tillader en vis mildhed i væddemål på kampe med yngre deltagere. Selvfølgelig er der et aktivt ulovligt væddemålsmarked, som ikke begrænser væddemål efter alder. For at holde sig inden for juridiske grænser skal en gambler undersøge lovene for e-sportsvæddemål på hans eller hendes bopæl.

Hvor kan en spiller lovligt spille på eSport?

Lokale love udvikler sig hurtigt. Det er bedst at tjekke med et områdes spillekommission for at afgøre, hvilke landbaserede eller online platforme, der lovligt fungerer.

Nogle kommuner forbyder strengt esports-væddemål. Der er dog online sportsbooks, som tilbyder gambling over hele kloden. Disse digitale e-sports-gamblingmuligheder er dog muligvis ikke lovlige for beboere i områder, som forbyder e-sports-hasardspil.

Ofte stillede spørgsmål