Bedste Esports-væddemålsbonusser

Denne eSports væddemålsbonusguide tager et dybdegående kig på alle de bedste kampagner på den elektroniske sportsvæddemålsscene, hvordan de fungerer, og, vigtigst af alt, hvordan væddere kan gøre krav på og bruge dem.

Der er ingen tvivl om, at eSports-væddemål tager over. Mens branchen voksede langsomt før pandemien, gav standsningen af live-kampe på toppen af Covid-19 eSports-væddemål nyt liv. I dag blomstrer eSport-væddemålsindustrien, og enhver bookmaker vil have en del af kagen - den stadigt voksende efterspørgsel efter eSport-væddemålstjenester. De bedste eSports betting sider tilbyder lukrative kampagner, også kendt som betting bonusser.

Cashback Bonus

Hvis du ikke kan finde cashback-tilbud på dit foretrukne eSport-væddemålssted, er der andre strategier, du kan bruge til at finde den bedste cashback-bonus til rådighed. En tilgang er blot at søge på Google efter cashback-bonusser. Dette er en af de mest pålidelige metoder til at finde den bonus, der bedst opfylder dine krav. Du skal blot søge efter sætningerne cashback bonus, efterfulgt af dit valg af et velrenommeret eSport betting site, såsom Betway, Betsson eller 1xBet, og din foretrukne eSport, hvis nogen.

Vis mere
Bonuskoder

Spil på esport er et relativt nyt fænomen, men mange mennesker har vundet store summer ved at satse på spil lige fra Dota 2 og League of Legends til CS:GO og Valorant. En eSports-betting-side-kampagnekode, også kendt som en kampagnekode, er en kode, der består af bogstaver eller cifre, som spillere kan indtaste i en kampagneboks på en betting-side for at modtage en slags speciel incitament. En bookmaker-kampagnekode bruges generelt af bookmakere som en købsstrategi for at hjælpe med at tiltrække nye kunder og kan hjælpe dig med at komme i gang med eSports-væddemål.

Vis mere
Indbetalingsbonus

Indskudsbonusser er en spændende kampagne for både almindelige og afslappede spillere. Et stigende antal online casinoer har øget tilbuddet om online betting for at tiltrække nye og tilbagevendende kunder. Der er mange indbetalingsbonusser, men gratis væddemål uden indskudsbonus har vist sig at være et populært valg blandt bettingpublikummet.

Vis mere
Velkomstbonus

Esports betting velkomstbonusser er blandt de bedste kampagner, en spiller kan gøre krav på efter at have registreret sig på en online esports betting hjemmeside. Denne artikel dykker ned i disse bonusser for at bestemme, hvad de er, hvordan de fungerer, hvordan man gør krav på dem og mere. Som navnet antyder, er velkomstbonusser kampagner, som eSports bookies benytter til nye spillere. Der er to hovedtyper af velkomstbonusser; ingen indskuds- og indskudsbonusser.

Vis mere
Bonus uden indbetaling

Bonusser uden indskud giver spillere en fantastisk mulighed for at spille på et eSports betting-websted uden at bryde penge. En bonus uden indskud betyder, at spillere normalt modtager gratis spins på en spillemaskine eller en kontant belønning. Der er også en bonus uden indskud, der giver spillere mulighed for at bruge et bestemt beløb gratis kontanter inden for et begrænset tidsrum. Sådanne bonusser oprettes på den forudsætning, at en spiller tilmelder sig en hjemmeside.

Vis mere
Henvisningsbonus

Henvisningsbonusser gives til en aktiv spiller, der får en af deres venner til at deltage i e-sports betting sider. Fordi den aktive spiller henviste en ny spiller til hjemmesiden, får de begge en bonus, der er beregnet til at forbedre deres spil. Hvis det nye medlem også henviser en ven, får de også en bonus og så videre. Ofte er det en bonus uden indskud, som er en chance for at spille uden at skulle bruge nogen form for penge. Det er en metode, der tilbagevendende tilbydes af bookmakerne, fordi den har mange fordele for spilleren, men også for hjemmesiden.

Vis mere
Loyalitetsbonus

Dagens eSports betting sider har forskellige måder at belønne hengivne spillere på. Hvis du spiller regelmæssigt, vil sportsbooken invitere dig til forskellige loyalitetsprogrammer på et tidspunkt. Når du har meldt dig ind i klubben, begynder du at optjene point, når du deltager i visse aktiviteter, såsom at indbetale penge på din konto.

Vis mere
Gratis Væddemål

Et gratis væddemål er et væddemål, hvor indsatsen ikke skal betales. Ved at placere et gratis væddemål får du muligheden for at vinde uden at lægge penge i præmiepuljen. Dette er en af de bedste måder for begyndere at begynde at bette på. Det garanterer, at de aldrig kan miste deres oprindelige indsats og være mere komfortable med at spille online. Gratis væddemål giver dem også mulighed for at holde styr på deres væddemålsfremskridt ved at se, om de har vundet eller tabt på hver væddemålsdag.

Vis mere

Gennemspilsfri Bonus

Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Hvad du behøver at vide om en esports betting bonus

Hvad du behøver at vide om en esports betting bonus

Til at begynde med er esports-væddemålsbonusser kampagner, der er målrettet mod spillere, der er til e-sports-væddemål. Virker esports betting bonusser? Og hvis ja, hvorfor skulle en bookmaker lige sådan dele penge ud?

Mens nogle nej-sigere hævder, at videospilsvæddemålsbonusser ikke er lovlige, er sandheden, at bonusser virker. Ja, væddemålsoperatører deler penge ud til spillere i form af kampagner.

Det, der får de fleste spillere til at tvivle på indsatsbelønninger, er, at det næsten er umuligt at slå de strenge indsatsgrænser, som bonusser følger med.

Som en advarsel skal spillere dog være på vagt over for nogle sjuskede forhandlere med falske bonusser. Men enhver licenseret og reguleret esports betting side tilbyder legitime bonusser. Så hvorfor tilbyder bookmakere spillere væddemålskampagner?

For at forstå årsagen er det først vigtigt at erkende, at der er hård konkurrence i online gambling-sektoren. Der er tusindvis af bookmakere, der tilbyder esports-væddemålsmarkeder.

Ligesom enhver anden virksomhed skal operatører af esports-væddemålswebsteder motivere nye spillere og, vigtigere, beholde de eksisterende. Marketingafdelingerne afsætter et budget til kundeerhvervelse og fastholdelse. Disse penge bliver derefter brugt på at tilbyde spillere bonusser.

Hvad du behøver at vide om en esports betting bonus
Hvordan fungerer online esports betting tilbud?

Hvordan fungerer online esports betting tilbud?

Der er en bred vifte af esports betting bonusser. De kan klassificeres i to hovedkategorier; ingen indskudsbonusser og indskudsbonusser.

Esports bonusser uden indskud

De bedste belønninger, der tilbydes af esports bookmakere, er bonus uden indskud, også kendt som gratis væddemål. Som navnet antyder, behøver spillere ikke at indbetale penge for at gøre krav på disse tilbud.

Der tilbydes en bonus uden indskud til nye spillere som velkomstbonus. Hvad spillere skal gøre for at gøre krav på denne gave er at registrere sig på bettingsiden og færdiggøre deres spillerprofiler. Udover velkomstbonussen uden indskud, kan spillere nyde disse indbetalinger senere på deres væddemålsrejse. Dette er, hvis den pågældende e-sport bookmaker ikke har nogen indbetalingsbonusser.

Esports indbetalingsbonusser

Mange sider har ikke bonusser uden indskud, men enhver værdig esports bookie vil ikke gå glip af en indbetalingsbonus. Den udstedes, når en ny spiller indlæser deres konto.

Velkomstbonussen er den mest populære og er skræddersyet til de nye spillere. Spillere kan gøre krav på denne bonus på deres første eller efterfølgende indbetalinger, afhængigt af bookmakeren. Ud over velkomstbonussen er der ingen indbetalingsbonus, der belønner spillere under hele deres væddemålsrejse, mens de fortsætter med at finansiere deres konti.

Sådan gør du krav på væddemålsbonusser

Esports betting bonusser kan aktiveres automatisk, når en spiller opfylder berettigelsen til tilbuddet. Andre sider kræver, at spillere gør krav på belønningerne ved hjælp af kuponkoder.

Hvordan fungerer online esports betting tilbud?
Sådan bruger du esports betting bonusser

Sådan bruger du esports betting bonusser

I dette segment, få fra eksperterne; detaljer om, hvordan man finder esports-væddemålsbonusser, hvordan man bruger dem, nogle strategier og vigtigst af alt, en diskussion om indsatskrav.

Hvor finder man esports betting bonusser

For en god ordens skyld er det ikke alle esports betting sider, der har bonusser. Husk, at der er et sæt spillere, der ikke vil have alle de kompleksiteter, der mærkes sammen med belønninger.

Men hvad med spillere, der ønsker at øge deres bankrolls med indskudsbonusser eller prøve esports-væddemål uden at bruge deres penge? Nå, denne sektion deler adskillige tips, som spillere har brug for for at få de bedste esports-væddemålskampagner.

Den første ting at gøre er at tjekke anbefalingerne fra de bedste online videospil bookmakere. På sådanne sider udfører redaktørerne alt det tunge løft. De kompilerer lister over de bedste esports betting bonusser og opdaterer dem regelmæssigt. I stedet for at spilde masser af tid på at gå gennem hundredvis af bettingsider, så stol på let tilgængelige materialer.

Den anden måde, hvorpå spillere kan få de bedste esport-bookmaker-bonusser online, er ved at abonnere på belønningsadvarsler og tilbud på det eller de sider, de er registreret på. De kan også få de seneste kampagner ved at besøge bettingsidens kampagneside. Her offentliggøres alle de løbende og kommende bonusser.

Sådan bruger du esports betting bonusser
Esports betting bonusstrategier

Esports betting bonusstrategier

Efter at have fundet en bonus og gjort krav på den, bør spillere tænke på en strategi for at slå huset. To grunde forklarer, hvorfor spillere har brug for en strategi.

For det første er der den forudgående viden om bonusser, som de fleste spillere ikke forstår. Med de fleste væddemålskampagner modtager spillere ikke deres indsats tilbage, når de vinder et væddemål satset med bonuspenge.

En anden ting, der er omsætningskrav. Til at begynde med er dette antallet af gange, spillere skal spille igennem, før de kan hæve gevinster opnået fra bonuspenge.

Disse to grunde gør det svært for spillere at omdanne bonuspenge til rigtige penge, når de satser på e-sport ved hjælp af bonuspenge. Men med den rigtige strategi kan spillere øge deres chancer for at slå indsatskravene. Nedenfor er nogle af de strategier, som spillere kan bruge til at have en bedre chance over huset.

Høje odds rækker langt

I betragtning af at de fleste kampagner ikke betaler indsatsen, er det bedre at gå stort med væddemålsbonusser. Ja. At satse for underdog er risikabelt, men det har gode afkast. Mange gange har de største hold i Europa tabt til underdogs. Spillere kan skyde deres skud med en bonus ved at vælge de høje, 'noget urealistiske' odds.

Arbitrage væddemål

En anden strategi, der giver spillerne en fordel i forhold til de strenge bonusvilkår er arbitrage-væddemål, populært som 'arb'-væddemål. I arbitrage-væddemål satser spillere på alle mulige udfald. Men så er arbitrage ikke for alle. Mere så, esport bookies skyr praksis.

Opdel bonus i mindre indsatser

At opdele belønningspengene i mindre indsatser kan også hjælpe spillere med at banke bonuspenge. Dette er i den forstand, at spillere kan satse på individuelle spil og slå gennemspilskravene hurtigere end at satse bonussen på en lang spillekupon.

Esports betting bonusstrategier
Ansvarligt spil

Ansvarligt spil

Faktisk er esports betting bonusser uimodståelige og fører mere end ofte til problemspil. For det første er problemspil, ellers kendt som tvangsspil, dybest set ludomani. Ligesom selve esports-spillene er der store chancer for, at spillere bliver hooked til betting. Når det er sagt, er det altafgørende, at spillerne tager forholdsregler.

For at undgå problemspil skal spillere først sætte et stramt budget for indsatser og aldrig overskride den fastsatte grænse, uanset hvad. De bør også undgå at jagte tab for enhver pris. Vigtigt er det, at spillere ikke bør erstatte skole eller arbejde med e-sportsvæddemål. I tilfælde af at en spiller har mistanke om, at de er afhængige, er selvudelukkelse og at søge hjælp afgørende.

Ansvarligt spil