Sats på Dota Major Championships 2024

Denne Dota Major Championships bettingguide er praktisk for spillere, der ønsker at satse på en af Dota 2s største konkurrencer. Denne guide undersøger spillets grundlæggende mekanikker, hvorfor Majoren er populær, Dota 2-væddemålsmarkeder og odds, de største Dota 2-hold og tips om væddemål på Dota Major Championships-turneringer.

Dota Major Championships er en årlig mesterskabsserie for Valves blockbuster, Dota 2. Arrangementet er blevet afholdt årligt siden 2015 bortset fra 2020, da det var på listen over eSport-turneringer, der blev aflyst på grund af COVID-19-pandemien.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt hvad du behøver at vide om Dota Major Championships

Majormesterskaberne består af fire turneringer, bl.a Den Internationale, et sommerarrangement. De andre tre arrangementer afholdes i løbet af efteråret, vinteren og foråret. De er sponsoreret af Valve, men hostet på forskellige steder af tredjeparts eSports-arrangører. For en ordens skyld skal en turnering have en minimumspræmiepulje på $500.000 for at blive inkluderet i Major Championships.

Indtil videre har Majors været afholdt i flere byer, herunder Stockholm, Kyiv, Moskva, Singapore, Katowice, Jönköping, Paris, Kuala Lumpur, Birmingham og Chengdu Among.

Dota Major-mesterskaberne tiltrækker store præmiepuljer, med The Internationals førende. De tre andre turneringer har tiltrukket en præmiepulje på $1.000.000, men efter pandemien blev præmiepuljen reduceret til $500.000.

Alt om Dota 2

Dota 2 er et multiplayer online battle arena (MOBA) videospil udgivet i 2013. Siden denne Valve Corporations blockbuster blev udgivet, har det vundet mange MOBA-fans hjerter og domineret eSport-scenen. Dota 2 er tilgængelig på Windows, Linux og OS X platforme.

Dota 2 sætter to hold af 5 spillere i kamp for at ødelægge modstanderens base, mens de forsvarer deres egen. De 10 spillere styrer helte, der har forskellige evner og styrker og er opdelt i to; Support og Core.

Kerner starter spillet, når de er svage og sårbare, men bliver kraftfulde, efterhånden som spillet skrider frem. Støtter har på den anden side ingen overlegne evner. I stedet har de forbedret funktionalitet og det værktøj, der kræves for at understøtte kernerne.

Dota 2 er blevet en af de bedste spil på eSports- og videospil-væddemålsscenen. De bedst bedømte eSports-tøj, inklusive Team Secret, Team Liquid, Fnatic, Natus Vincere, Team Spirit, OG og Tundra Esports, har Dota 2-liste.

Dota Major Championships væddemål

Før du begynder på Dota Major Championships-væddemål, er det vigtigt at forstå markederne og oddsene. Til at begynde med refererer markederne til de forskellige mulige udfald, mens oddsene repræsenterer sandsynligheden for et udfald.

Spillemarkeder

Der er mange websteder for esports betting i Dota Major Championships online turneringer. Først er turneringsvinderen, hvor spillere forudsiger det hold, der vil vinde en bestemt serie. Et andet populært marked er matchwinner. Her satser spillere på resultaterne af en bestemt kamp.

Der er også en kortvinder, hvorved spillere satser på det hold, der vil vinde et bestemt kort. Andre væddemålsmuligheder omfatter væddemål på det hold, der vil være det første til at udføre en bestemt opgave og forekomsten af en begivenhed,

Dota 2 væddemål

Når det kommer til betting odds, online eSport betting sider benytter de tre populære odds formater. Disse er decimalodds (europæiske) odds, Moneyline (amerikanske) odds og fraktionelle (britiske) odds.

Spillere skal forstå, hvordan oddsformater fungerer, og vigtigst af alt, huske tommelfingerreglen; jo lavere odds, jo større er chancen for at vinde og omvendt. Det er også en smart idé at finde betting sider med den højeste Dota 2 odds.

Hvorfor er Dota Major Championships-turneringer populære at spille på

Der er ingen tvivl om, at mesterskaber i Dota Major Championships er populære inden for eSports gaming og eSports betting scene. Dette afsnit fremhæver tre grunde til dette turnering er populær.

Dota 2s popularitet

Dota Major Championships er populære på grund af spillets popularitet. Dota 2 rangerer som et af de bedste MOBA-spil nogensinde, og selvom League of Legends overskygger det i nogle henseender, har Dota 2 stadig sin rimelige andel af fans.

Ifølge de seneste rapporter er der mellem 540.000 og 840.000 Dota 2-spillere dagligt. Desuden er videospillet det næstmest populære spil på Steam og rangerer 15. på Twitch.

Konkurrenceevnen

En anden grund til, at Dota Championships-turneringer har masser af fans, er turneringens konkurrenceprægede karakter. Turneringen tiltrækker de bedste hold i spillet, som hver kæmper om ære. Interessant nok er The International, den mest prestigefyldte Dota 2-turnering, en del af serien.

Prikken over i'et er de lukrative præmiepuljer, hvor den mindste er hele $500.000, mens den højeste hidtil har været $40 millioner (The International).

Tidsplan

Major Championships tidsplan bidrager også til turneringens popularitet. Der er en turnering i hver af de fire sæsoner, så spillerne bliver forkælet med noget action hele året rundt.

Vindende hold i Dota Major Championships og de største øjeblikke

Siden Dota Major-mesterskaberne blev introduceret, har flere hold og spillere domineret konkurrencen. Fans er også blevet behandlet med spændende og adrenalinfyldt action. Dette afsnit fremhæver nogle af de største stjerner i denne turnering og genoplever mindeværdige øjeblikke i nogle af de største Dota Major Championships-turneringer.

Mest succesrige hold

Dota 2 er en af de største eSports og tiltrækker toptalenter fra hele kloden. I dag over et dusin topflyvning eSports hold har Dota 2-liste og konkurrere i Dota 2 Major Championships.

Blandt de mest succesrige Dota 2-hold i Major Championships er den russiske professionelle e-sportsorganisation Virtus.pro, aka VP. Også selvom Virtus.pro ikke har været fremtrædende de sidste par år. Den har indtil videre vundet 5 Major-titler. En anden europæisk eSports-organisation, Team Secret, har også været en kraft at regne med i Major Championships og har indhentet 5 titler. Det andet succesrige hold er OG, som også har 5 Major-titler.

Bedste Dota 2-hold at satse på

Som spiller bør fokus være på holdene i den bedste form i øjeblikket. I øjeblikket ser OG ud til at være den dominerende kraft i Dota 2 eSports. Det ESL One Stockholm Major 2022-mesteren har et formidabelt hold, der vil terrorisere modstandere i de kommende Major Championships-turneringer.

PSG.LGD har også en solid liste, der vil give OG løb for pengene. Andre top Dota 2-hold at satse på i Major Championships inkluderer Team Liquid, iG, Team Secret, Tundra Esports, BOOM Esports, Team Spirit og Virtus.pro.

Mindeværdige øjeblikke

Alle de store konkurrencer har mildest talt været actionfyldte. Et par turneringer var dog et snit over resten og fortjener en plads på listen over de mest mindeværdige øjeblikke.

ESL One Stockholm Major 2022 har været en af de bedste Dota Major Championships-turneringer. På trods af at han spillede med en stand-in, vandt OG turneringen og overvandt kraftcentre, herunder BOOM Esports, Fnatic, Tundra Esports og TSM. Det er værd at bemærke, at OG i turneringen tabte til TSM 2-0, men fik sin revanche i finalen og vandt 3-1.

Andre store Dota Major Championships-turneringer med mindeværdige øjeblikke inkluderer Frankfurt Major 2015, MDL Disneyland® Paris Major, WePlay AniMajor, ONE Esports Singapore Major 2021, Kyiv Major 2017 og Kuala Lumpur Major.

Hvor og hvordan satser man på Dota Major Championships?

Dota 2-væddemål er i dag lige så populært som nogensinde før. MOBA-spillet tiltrækker både Dota 2-entusiaster såvel som de typiske væddere, der leder efter et eSports betting-eventyr. Men før du satser på Dota Major Championships-ligaer, er der to ting, du skal være opmærksom på.

At finde den rigtige bookie

Der er mange eSports bookmakere i dag, så det kan være en udfordring at finde den bedste eGaming betting side. Så hvad gør en god Dota 2 sportsbook? Nå, den første ting at konstatere er, om den har en gyldig licens fra en anerkendt tilsynsmyndighed.

Dernæst skal du kontrollere, om der er store væddemålsmarkeder, inklusive live betting, sammen med høje odds. En anden overvejelse er væddemålsbonusser og kampagner. Til sidst skal du være på udkig efter eksklusive funktioner såsom livestreaming for at fange al handlingen uden at skifte mellem faner.

Sådan satser du som en professionel

Et vigtigt tip, når du satser på de store mesterskaber, er at forstå den nuværende form for de deltagende hold. Bare fordi OG var vinderne af den sidste serie, betyder det ikke, at de automatisk er favoritter.

For dem, der måske har svært ved at undersøge spillernes og holdenes nuværende form, skal du fokusere på oddsene, mens du husker, at jo højere odds, jo højere risiko, og omvendt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen