Top Valorant væddemålssider 2024

Valorant esports betting er blandt de mest betydningsfulde ting, der sker på esports betting scenen. I denne guide kan du finde ud af alt, hvad der er at vide om betting på dette relativt nye spil, der konkurrerer med folk som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og Fortnite på både e-sportsscenen og bettingindustrien.

Efter introduktionen i 2020 blev Valorant hurtigt en favorit på e-sportsscenen, og på ingen tid begyndte den at blive vist på betting-sider. Lige nu er det en af de mest populære esports, som spillere satser på.

Top Valorant væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt du behøver at vide om Valorant

Valorant er det seneste videospil fra den amerikanske udvikler og udgiver Riot spil. Dette er den samme videospil-mogul bag online multiplayer-kamparena-franchisen, Liga af legender.

Til at begynde med er Valorant et 5v5 karakterbaseret taktisk FPS-helte-videospil tilgængeligt på Microsoft Windows. Det gratis at spille spil er afhængig af Unreal Engine 4, den bedste real-time 3D-skabelsesmotor med fremragende grafik og lyd for den ultimative fordybelse. Spillets udvikling startede i 2014, men blev udgivet officielt den 2. juni 2020.

Gameplayet af Valorant

I Valorant tager spillerne rollen som agenter i angreb eller forsvar. Formålet med spillet afhænger af tilstanden. I øjeblikket har denne FPS syv tilstande:

 • Uvurderet: Det angribende hold skal detonere bomben (Spike). Dette er en Bo25-kamp, så det første hold, der vinder 13 runder, tager kronen.
 • Spike Rush: Dette er en Bo7-kamp, hvor alle spillere i angreb bærer en Spike, men kun én Spike kan aktiveres hver runde.
 • Konkurrencedygtigt: Hold skifter mellem at spille i forsvar og angreb, og et sejrsbaseret rangeringssystem, når spillere får rang efter fem kampe, introduceres.
 • Deathmatch: 14 spillere deltager i en ni minutters kamp. For at vinde i denne tilstand skal spillere have 40 drab.
 • Snowball Fight: En Team Deathmatch-tilstand, hvor spillere har brug for 50 drab for at vinde.
 • Eskalering: For at vinde i denne tilstand skal et hold gennemgå alle 12 niveauer eller være på et højere niveau end modstanderen på 10 minutter.
 • Replikering: Hele holdet spiller som en tilfældigt udvalgt agent i en Bo9-kamp.

Spil på Valorant esports

Valorant-væddemål har masser af muligheder og ligner ret meget CS: GO-væddemål markeder. Nedenfor er de mest populære valg:

 • Direkte vinder: Forudsig hvilket hold der vinder en turnering.
 • Kampvinder: Forudsig det hold, der vinder en kamp.
 • Kortvinder: Forudsig det hold, der vinder et kort.
 • Første blod: Forudsig det hold, der får det første drab.
 • Spike plant: Forudsig, om angriberne med succes vil detonere bomben (Spike).
 • Spike defuse: Forudsig, om forsvarerne vil lykkes med at uskadeliggøre bomben (Spike).
 • Udvalgte karakterer: Nogle websteder tillader spillere at satse på de karakterer, som et hold vil vælge.
 • Totaler: Nogle bookmakere har over/under-markeder på forskellige statistikker i spillet, for eksempel drab, spikeplanter, defuser, esser og mere.
 • Es: Forudsig om en enkelt spiller vil eliminere alle modstanderne på egen hånd i én runde.
 • Hold-es: Forudsig om hver spiller vil eliminere en spiller fra det andet hold.

For en god ordens skyld, i Valorant-væddemål kan spillere vælge at satse før kampen starter, eller når spillet er i gang (live betting).

Hvorfor er Valorant populær?

Selvom det er ret nyt i e-sportsscenen, er Valorant en fanfavorit og tiltrækker endda CS: GO og Fortnite diehards. Statistik fra Active Player viser, at Valorant har bevaret 12 millioner aktive spillere i hele 2021.

De aktive spilleres højdepunkt var 15 mio. Selvom Valorant stadig er overskygget af folk som Apex Legends, League of Legends og CS: GO, har den allerede overhalet Overwatch og COD: Modern Warfare, der har henholdsvis syv millioner og 10 millioner aktive brugere.

Så hvad er det, der driver dette videospils eksponentielle vækst i popularitet?

Spil Valorant online

En af grundene til, at Valorant bliver mere populær dag for dag, er det faktum, at det er en gratis-to-play-titel. Dette var forventet nu, hvor alle de andre store spil i eSport er skiftet til F2P. Udover free-to-play kan Valorant spilles online, så fans af FPS-spillet fra hele verden kan kæmpe om det enten individuelt eller som hold, eksternt.

Internetfællesskab

Det ekspansive onlinefællesskab, lige fra fora til sociale medier, gør Valorant populær. På sådanne platforme kan spillere fra hele verden interagere. Nogle af de største Valorant-fællesskaber er på Discord, YouTube, Facebook, Instagram og Twitter.

Influencers

Den tredje grund til Valorants popularitet er influencers. Der er ingen tvivl om, at Valorant vil være en dominerende kraft i scenerne og på de bedste eSport-væddemålssider. Den nyder en hjertelig velkomst i branchen og har støtte fra nogle af de mest fremtrædende eSport-spillere. Tidligere CS: GO-pro-afspiller og -streamer Shroud og Ninja, en professionel gamer, YouTuber og Twitch-streamer, har rost Valorant.

De største Valorant-spillere

Som tidligere nævnt ligner Valorant CS: GO. Mange CS: GO-spillere skifter til Valorant. Dette inkluderer professionelle spillere. Nogle af de store navne, der er flyttet fra CS: GO til Valorant, inkluderer Tyson "TenZ" Ngo, Oscar "mixwell" Cañellas Colocho og Tyler "Skadoodle" Latham.

Og det er ikke kun CS: GO. Fortnite-spillere deltager også i dette spil. Her har flere pro-Fortnite-spillere, inklusive Harrison "psalm" Chang, Pontus "Zyppan" Eek, Jake 'POACH" Brumleve og Aleksander "zeek" Zygmunt, forladt Fortnite til fordel for Valorant.

Både casual gamere og pro-spillere elsker Valorant på grund af, hvordan Riot Games strukturerer alt, lige fra spillets mekanik, det økonomiske system og blandingen af individuelt spil og teamwork.

Valorant esports-turneringer

Det bedste ved Valorant er det store antal turneringer og konkurrencer hele året rundt. Dette er også gode nyheder for spillere, da de har online Valorant-væddemålsmarkeder hele året rundt. Interessant nok er der både mænds og kvinders konkurrencer på tværs af A-tier, B-tier, C-tier og S-tier begivenheder.

Så hvad er nogle af de bedste Valorant esports-konkurrencer at satse på?

Valorant Champions

Arrangeret af Riot Games er Valorant Champions den mest prestigefyldte Valorant-turnering. 2021 Valorant Champions var den indledende turnering og tiltrak $1.000.000 præmiepenge. I år vil Riot Games højst sandsynligt være vært for begivenheden.

Ignition Series

Valorant Ignition Series består af flere turneringer; for eksempel Epulze Royal SEA Cup, Rise of Valour, FTW Summer Showdown, GGTech Invitational 2 - LAS, Cyber Games Arena Pacific Open, WePlay! VALORANT Invitational og BLAST Twitch Invitational.

Første forsøg

Denne turnering var den første store Valorant-konkurrence. Missionen var at krone regionale mestre i first-person shooter. Dette er også blandt de bedste Valorant-kampe at spille på.

Ovenstående er nogle af de største Valorant-turneringer. Andre værdige omtaler omfatter Arena of Valor International Championship, Zotac Cup Valorant, Champions Tour Europe, Rivals Women's Cup, Champions Tour Tyrkiet, Oceania Tour, Valorant Masters Cup og Charge Gaming Valorant Cup.

Valorant betting sider

Valorant betting sider bliver mere og mere populære nu, hvor operatørerne indser, hvor stort dette spil er. Esports bookmakere skynder sig at tilføje Valorant til menuen. Desværre ikke alle esports betting sider er værd at tjekke ud. Så hvordan finder spillere den bedste Valorant esports betting app?

Den første ting er at spille på en licenseret bettingside. Bekræft, at webstedet har en gyldig licens, før du registrerer dig. Hold derefter øje med tilgængeligheden af Valorant-væddemålsmarkeder. Nogle websteder har masser af markeder hele året rundt, mens andre kun dækker de få top-tier begivenheder. En anden overvejelse er bankmulighederne.

Spillere bør sørge for, at de er tilgængelige depositum og udbetalingsmetoder, såvel som valutaer, favoriserer dem. Valorant bonusser er også værd at tjekke ud. Som i andre esport-spil har bookmakere masser af kampagner og bonusser, som spillere kan gøre krav på.

For dem, der ikke er sikre på, hvilke der er de bedste Valorant esports betting sider at deltage i, har Valorant betting eksperter gjort det tunge løft. De anbefaler Betwinner, 22BET, Betsson, William Hill, Leo Vegas 10Bet og ComeOn.

Bedste Valorant-hold

Valorant bliver uden tvivl stor. Videospillet, der orkestrerer efteråret for CS: GO og Fortnite, tiltrækker selv de store esports-hold. Adskillige top-esports-hold har allerede sluttet sig til Valorant esports-scenen. Nu er det vigtigt at kende de bedste hold at satse på. Nedenfor kan du finde de største hold.

Acend

Det bedste hold i Valorant er bestemt vinderen af den største turnering, Valorant Champions. Det bedste hold at satse på i Valorant er Acend, et europæisk esports-outfit. Selvom holdet havde et knap så godt år ved andre begivenheder i 2021, overraskede de alle ved at vinde Valorant Champions 2021 og slog folk som Team Secret, Team Liquid og Gambit Esports ud. Sandsynligvis vil Acend udvide sin dominans i 2022.

Gambit Esports

Tidligere kendt som Gambit Gaming, Gambit Esports er den næstbedste Valorant-klan. Det russiske esportshold har været dominerende hele året og præsterede godt i Valorant Champions 2021. Gambit slog X10 CRIT og KRU Esports ud for kun at falde til Acend i finalen. I 2022 kan du forvente, at Gambit kommer stærkere ud.

Andre gode hold at satse på inkluderer Team Secret, Cloud9 Blue, Fnatic, KRU Esports, Team Liquid, Sentinels, 100 Thieves, G2 Esports, Team Vitality, TENSTAR, LDN UTD og BIG.

Fordele og ulemper ved Valorant-væddemål

Ligesom de to sider af en mønt har Valorant esports-væddemål fordele og ulemper. Nedenfor er den gode side og den dårlige side af væddemål på dette spil.

Fordele

 • Tilgængelighed af væddemålssider: Selvom der var meget få esports betting bookmakere med Valorant væddemål oprindeligt, er der i dag masser af Valorant betting sider.
 • Betting er sjovt: For Valorant-fans kan væddemål på deres favorithold tilføje noget adrenalin, når de ser livestreams.
 • Valorant betting bonusser: Bookmakere sprøjter fantastiske bonusser til eSports betting fans, inklusive Valorant bettors.
 • Masser af turneringer: Nu hvor dette spil er den forstyrrende kraft i eSport, kan det prale af mange turneringer. Bettors kan være sikre på, at der vil være Valorant-markeder hele året rundt.

Ulemper

 • Mangel på tilstrækkelige data: For mange af begivenhederne på lavt niveau kan det være svært at finde kritiske data såsom holdets form, h2h og så videre.
 • Valorant-væddemål er vanedannende: Spil på Valorant kan være vanedannende, ligesom at spille selve spillet. Spillere skal spille ansvarligt for at være på den sikre side.

Valorant betting odds

Inden du begynder på Valorant-væddemål, skal spillere forstå, hvordan odds fungerer. Det gode er, at Valorant odds fungerer på samme måde som oddsene for andre esports spil på væddemålsscenen. Grundlæggende er der tre oddsformater.

 1. Decimal odds: Også kendt som europæiske odds, er dette det mest populære Valorant odds format. For at beregne gevinsten skal du gange decimal odds med indsatsen
 2. Fraktionelle odds: Også kendt som britiske eller britiske odds, er dette det ældste oddsformat. Som navnet antyder, er det repræsenteret i brøker; der er en tæller og en nævner. Nogle Valorant betting sider har brøkdele odds. Tælleren (venstre) repræsenterer, hvor meget der vindes, mens nævneren (til højre) er indsatsen
 3. Pengelinje: Også kendt som amerikanske odds, her er oddsene repræsenteret som enten negative (favoritter) eller positive (underdogs). Favoritodds (-) angiver det beløb, der skal satses for at vinde $100. Underdog odds (+) viser beløbet vundet for hver $100 indsats. Spillerne får deres indsats tilbage.

Nogle sider vil kun have et af disse oddsformater, men det bedste esport-betting-site giver spillerne valget mellem at bruge deres foretrukne oddsformat.

Tips og tricks

Der er et par tips, der kan hjælpe spillere med at træffe bedre væddemålsbeslutninger i Valorant.

 1. Først skal du sørge for at følge Valorant-konkurrencer for at være opmærksom på, hvornår de finder sted, spilformaterne og deltagende hold. Det er også vigtigt at forstå de bedste hold at satse på.
 2. For det andet, tjek hvad Valorant esport betting eksperterne siger. Selvom sådanne Varorant-forudsigelser måske ikke er 100 %, kan de hjælpe meget.
 3. Sidst, vær opsat på oddsene. Jo højere odds, jo lavere er sandsynligheden og omvendt. Bookmakere analyserer holdene i dybden, så de har altid ret med oddsene i de fleste tilfælde.
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim