Sats på Call of Duty League 2024

Call of Duty League (CDL) er et populært esports-onlinemesterskab for Call of Duty-videospilserien, som er udgivet af Activision Blizzard. Ligaen blev officielt bekræftet i 2019, og den første sæson begyndte et år senere. Esport-ligaen har et sæt permanente, bybaserede hold, der ejes af forskellige grupper. Det er sat op som andre store e-sportsturneringer i Nordamerika.

I stedet for at bruge nedrykning og oprykning, bruger ligaen et mesterskabspointsystem og et playoff-format. Spillere på listen er garanteret at modtage en årsløn, fordele og en andel af gevinster og indtjening baseret på holdets succes. Hver major udsendes live på LAN til et live publikum.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt du behøver at vide om Call of Duty League

Kampe i esports-mesterskaberne består af et bedst-af-fem-kortformat. Der kræves minimum 7 spillere og maksimalt 10 spillere til hvert hold. Hardpoint, Search & Destroy og Domination er de tre spiltilstande, der bruges i hver kamp.

Spiltilstandene Hardpoint, Search & Destroy og Domination bruges til at spille de første tre kort af et møde. Hardpoint-spiltilstanden bruges til det fjerde kort, mens Search & Destroy-tilstanden bruges til det femte.

Efter den ordinære sæson vil de otte bedste hold i form af point tjene en plads i slutspillet. De 9.-12.-placerede hold vil blive tildelt taberens bracket i første runde.

Head-to-head gruppespil, der gennemføres online i løbet af de tre kvalifikationsuger før hver major, vil afgøre holdenes seedning til majors. Sådanne kvalifikationsuger er endnu vigtigere nu, fordi kun de otte bedste seeds vil kvalificere sig til majoren.

Hvordan rangering foregår

Der tildeles point til hold for hver kampsejr i esport-ligaerne. Yderligere point tildeles hold baseret på præstationer ved de største e-sportsturneringer. Hold skynder sig for at sikre et hårdt punkt på kortet, mens de kæmper mod det modsatte hold.

Et hold optjener et point for hvert sekund, de ejer et hårdt point med mindst én deltager stående på det. Når en fjende kommer ind i zonen, bliver den udpeget som bestridt, og der optjenes ingen point, før alle fjender er forladt.

Hardpoint roterer rundt på kortet hvert 60. sekund. Hold kan rotere til det næste hårde punkt for at forberede sig på zoneændringen. Hvert kort har forskellige hardpoint-placeringer, men rotationsrækkefølgen forbliver den samme og er ikke tilfældig, hvilket lader et hold øve deres rotationsstrategier.

Alt om CoD: Warzone

Call of Dutys bud på battle royale genre, Warzone, debuterede sidste forår til stor anerkendelse. I marts 2020 blev Call of Duty: Warzone, et gratis-at-spille Battle Royale-videospil, udgivet. Spillet modtog for det meste ros fra kritikere, med særlig ros for kortene. Activision annoncerede i april 2021, at Warzone havde overgået 100 millioner aktive spillere.

SnD-tilstand

Den eneste tilstand i Call of Duty Ligaen, der ikke tillader respawning, er Search & Destroy (SnD). I denne tilstand skal et angribende hold transportere en bombe til en af to steder på kortet, plante den og forhindre, at den bliver uskadeliggjort. Hvis enheden er blevet plantet, har det forsvarende hold kun et par sekunder til at uskadeliggøre den, før den eksploderer.

Hvis enheden uskadeliggøres, vinder de. Alternativt kan begge hold besejre det andet ved at tilintetgøre det. I dette tilfælde skal forsvarerne uskadeliggøre enheden, før timeren løber ud.

I esports-mesterskabet er kontrol en unik kombination af S&D- og hardpoint-elementer. Holdene skiftes til at angribe og forsøge at forsvare to forudbestemte målområder på kortet. For at erobre denne bakke skal angriberne stå på den.

Hvert hold har 30 liv pr. runde. Inden for tidsfristen skal du ødelægge alle modstanderholdets liv eller tage begge bakker på offensiven. Et minut føjes til spillet, når et kontrolpunkt erobres. For at vinde skal en modstanders 30 liv elimineres.

Hvorfor er Call of Duty League Championship populært?

At se stjerneatleterne spille et spil, som man i øjeblikket arbejder på, kan øge spændingen ved seeroplevelsen, samtidig med at det giver mulighed for at lære. Det er inspirerende at se spillere lykkes i et spil. Det er også forbløffende at se, hvad de kan opdage og med succes implementere i det samme spil, som de lige har spillet.

For at tiltrække et større publikum har Activision udarbejdet et særligt tilbud til dem, der ser 2021 esports-mesterskaberne. Seerne kunne optjene en række eksklusive belønninger i spillet for blot at tune ind, inklusive en Open Beta-kode til udgiverens efterfølgertitel, Call of Duty: Vanguard.

Mange tunede ind, uden tvivl motiveret af udsigten til at modtage en særlig belønning, som havde indflydelse på begivenhedens seertal.

Hvad motiverer folk til at følge denne begivenhed?

Selvom der ikke er nogen måde at vide, hvor mange mennesker der tunede ind udelukkende for at få belønningen, er det et faktum, som ikke bør overses, når man ser på seertal. Esportsligaen tegner sig til at være en af de mest ventede begivenheder på den årlige liste over esportsturneringer.

Der er normalt forventningsopbygning til denne nyetablerede franchise-baserede konkurrence. eSport League udsendes på en række forskellige platforme, såsom YouTube og Twitch, hvilket hjælper med at tiltrække flere fans.

Der er et par ting, man kan gøre for at forbedre deres odds for at vinde, mens man spiller på Call of Duty League på online esports betting sites. Det mest afgørende er at følge esports online turneringer for at kende formen på hver hold og spiller.

Call of Duty League Championships vindende hold og største øjeblikke

Esport-ligaen består af en regulær sæson opdelt i to dele og efterfølgende slutspil. Den har 12 hold: ni fra USA, et fra Storbritannien, et fra Canada og et fra Frankrig. Hvert hold er vært for en Home Series-begivenhed i hver ligaopdeling i den ordinære sæson. En postseason playoff esports-turnering følger den ordinære sæson.

Esports-mesterskabet blev oprettet for at fremme konkurrencemæssig balance i den professionelle COD-scene og for at give spillere mulighed for at konkurrere regelmæssigt gennem hele sæsonen, og hjælpe med spillerudvikling på alle niveauer af Call of Duty esports.

Esports online turneringer brug den seneste Call of Duty-spiltitel – i øjeblikket Black Ops: Cold War, som blev udgivet i november 2020 – for at holde trit med traditionen fra de tidligere store esport-turneringer. Alle spil spilles i et 5v5-format på en pc ved hjælp af forudkonfigurerede gameplay-indstillinger og enhver liga-godkendt controller.

Den ordinære sæson 2020 begyndte den 24. januar og sluttede i juli. Der var et to uger langt eftersæson-playoff i august for at afgøre sæsonmestrene. De deltagende hold forventedes at spille personligt kampe i deres hjembyer. Af de tolv hold i hver by skulle otte deltage i hvert arrangement. Kun tre begivenheder i hjemmestandsstil fandt sted.

Skifter online

Holdejere og spillere stemte for at få ligaen flyttet online for at flytte ligaen online resten af sæsonen. På grund af COVID-19-pandemien, da Grand Finals fandt sted den 30. august, slog Dallas Empire Atlanta FaZe, seed nummer et, og blev de første CoD League-mestere.

Siden åbningssæsonen har præmiepuljens fordeling ændret sig dramatisk. Dette skyldes, at præmiepuljen er steget, og alle 12 hold har kvalificeret sig til hver større e-sportsturnering. Hver større begivenhed er værd $500.000, og slutspillet er værd $2.500.000, for en samlet præmiepulje på omkring $5.000.000 for hele sæsonen.

For 2021-sæsonen er de tolv hold ligeligt fordelt i to grupper på seks hver. Sæsonen er opdelt i fem faser, hvor hold konkurrerer i gruppespilskampe over tre uger for at bestemme seeding for hver etapes major. Et år efter at have stået tæt på Dallas Empire, vandt Atlanta FaZe 2021 Call of Duty League Championship i dag med en 5-3-sejr over Toronto Ultra.

Hvor og hvordan man satser på Call of Duty League Championship

Væddemål på e-sportsscenen er på et rekordhøjt niveau takket være den utroligt lukrative liga. Der har været en stigning i efterspørgslen efter Call of Duty-væddemål. Som det var tilfældet med Call of Duty World League-begivenheder, alle de etablerede og velkendte online esports betting sider tilbyder væddemålsmarkeder for Call of Duty-begivenheder.

Den nye sæson af professionelle esports-mesterskaber vil blive mødt med mere spænding og et større publikum, hvilket vil føre til flere seere og mere dækning på sportsbetting-websteder.

Nogle bookmakere kan give højere niveauer af CoD betting odds end andre. Ved at sammenligne de odds, der tilbydes på forskellige esports betting-websteder, kan man få en god idé om, hvilke CoD-hold bookmakere foretrækker. Det er vigtigt at huske, at favoriserede hold har lavere odds.

På den nordlige halvkugle løber esports-mesterskaberne fra midtvinter til sensommer. De giver masser af væddemålsmuligheder for alle, der ønsker at satse på direkte markeder såvel som individuelle spil i hele esportsligaen.

Spil på esport online turneringer vil give brugerne en masse muligheder for at satse på esport mesterskaberne, fordi de i øjeblikket er blandt de bedste esport turneringer.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen