Live Betting

Siden Covid brød ud og konventionelle sportsbegivenheder begyndte at lukke, skiftede spillere til live esports-væddemål, fordi kun e-sportsbegivenheder kunne finde sted online. En anden grund til populariteten af live esports betting er, at det er super spændende at placere væddemål på en live esports kamp, hvor situationer ændrer sig inden for få sekunder.

Hvis du ønsker at komme ind på live esports betting og lære mere om det, så er du på det rigtige sted. Her er vores version af en omfattende guide til live esports betting, hvor vi vil tage et kig på alt, hvad du behøver at vide om det.

Hvorfor er Live Esports-væddemål anderledes?

Hvorfor er Live Esports-væddemål anderledes?

Spiller en esports spil er én ting. At satse på en live e-sportskamp, mens den finder sted, er noget helt andet. Når dine penge er på spil, skal du vide præcis, hvad du laver, medmindre du måske ender med at tabe oftere, end du burde.

Selvom du har livebetting på konventionel sport, bør du stadig se på en live esports betting guide fordi e-sportsspil er meget mere tempofyldte end almindelige sportsgrene. Situationer kan ændre sig inden for få sekunder i en e-sportskamp. At se næsten umulige ting ske i en e-sportskamp er ikke så ualmindeligt.

Hvorfor er Live Esports-væddemål anderledes?
Hvad er Live Esports-væddemål?

Hvad er Live Esports-væddemål?

Lad os sige, at en esports-begivenhed er ved at finde sted i morgen, og du er sikker på, at dit favorithold vinder. Lad os sige, at du ville placere et væddemål på dit yndlingshold. Med konventionelle esports-væddemål kunne du gøre det allerede før kampen begyndte.

Der er dog et problem med konventionelle esports-væddemål. Esports betting odds normalt ændres i henhold til situationen i en kamp. Hvis du placerer væddemål, før en begivenhed overhovedet er startet, vil du ikke være i stand til at tilpasse dig de skiftende odds.

Det er derfor, at live esports-væddemål er, hvad de fleste spillere foretrækker. I esports live betting kan du placere væddemål på en esports begivenhed, mens den finder sted. Du kan ændre din væddemålsstrategi i henhold til de skiftende odds. Det er også meget mere spændende at placere væddemål på en kamp, mens du ser den live.

En anden fordel ved live esports betting er, at det har åbnet døren for flere væddemålsmarkeder, eller med andre ord begivenheder, som folk kan placere væddemål på. For eksempel kan folk placere væddemål på pausen, eller hvilket hold der vinder et vist antal runder først.

Hvad er Live Esports-væddemål?
Hvordan satser man på Live Esports?

Hvordan satser man på Live Esports?

Spil på live e-sport er det samme som alle andre væddemål. Du vælger et væddemålsmarked, som du vil satse live på e-sport, for eksempel en matchvinder, tjek oddsene for at se, om du kan lide dem, og placer derefter et væddemål på det udfald, du tror, der sandsynligvis vil ske.

For at placere væddemål skal du bruge en sportsbook. Der er fysiske sportsbooks, hvor du kan gå hen og placere væddemål. Eller du kan bruge online sportsbooks, der giver dig mulighed for at placere væddemål på din computer eller mobiltelefon.

De fleste esports-væddere foretrækker at bruge online sportsbooks. En grund til dette er, at det er praktisk. Du kan foretage væddemål, mens du sidder på din sofa. Den anden grund er, at esports fans er vant til ser e-sportsbegivenheder online i stedet for at deltage i begivenheden personligt.

Hvordan satser man på Live Esports?
At vælge en online e-sportsbog

At vælge en online e-sportsbog

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige sportsbook til live esports-væddemål. For det første vil valget af den rigtige sportsbook forhindre dig i at blive snydt eller dine oplysninger lækket.

For at placere væddemål ved hjælp af en online sportsbook, vil du foretage nogle indbetalinger og indtaste nogle af dine mest følsomme oplysninger, såsom kreditkortoplysninger. Der er mange platforme derude, som enten kan stjæle dine indskud eller lække dine oplysninger.

Af denne grund er den første ting, du bør tjekke i en online sportsbook, om det er en legitim platform, og om den er sikker at bruge. Du kan tjekke online sportsbook anmeldelser for at få en bedre idé.

Den næste ting du bør se på, mens du beslutter dig for en online esport bookie er at finde ud af om alle dens funktioner og se, om den har dem, du leder efter. For eksempel kan du tjekke, om sportsbooken har en betalingsmetode, du foretrækker, eller om den dækker den turnering, du vil placere væddemål på.

At vælge en online e-sportsbog
Top Live Esports Betting Tips

Top Live Esports Betting Tips

For at hjælpe på din rejse mod live esports-væddemål er her nogle enkle tips, som du kan anvende lige nu.

Foretag nogle undersøgelser om Esports-holdene og -spillerne

Før du begynder at placere live-væddemål på en e-sportskamp, bør du slå de spillere op, der er ved at konkurrere i begivenheden. Du bør vide ting som, hvilke hold de var en del af, før de kom til dette hold, og hvordan var deres præstationer i de seneste kampe.

Lad os f.eks. sige, at du fandt ud af, at en spiller tidligere var på et upopulært hold, men alligevel formåede at få flere sejre til deres hold. Efter at have vist nogle imponerende færdigheder, blev spilleren rekrutteret til et bedre hold. Ud fra dette kan du konkludere, at de også kan klare sig godt i den kommende begivenhed.

Du bør se på andre faktorer som hvilke relationer en spiller har til deres hold, har de kommunikationsproblemer, eller mangler de ordentlig ledelse. På trods af at de er meget dygtige, kan en spiller muligvis ikke vinde kampen, hvis han ikke har gode relationer til sit hold.

Se kampen omhyggeligt

Dette punkt kan komme ud som en smule indlysende for dig, men du vil blive overrasket over at se, hvor mange begyndere, der ignorerer dette. Nogle begyndere begår den fejl, at de faktisk ikke ser kampen live, før de begår et væddemål.

Esports-kampe er virkelig uforudsigelige, og tingene kan ændre sig inden for få sekunder. Der har været flere tilfælde inden for e-sport, hvor spillere formåede at trække nogle vanvittige og næsten umulige kløer.

Så hvis du tror, at et bestemt hold kommer til at vinde, fordi du har set, hvordan de præsterer, er det ikke en dårlig idé at vente og se kampen tæt. Du ved aldrig, hvornår underdog begynder at tage føringen tilbage og vinde kampen.

Fokuser på de spil, du ved mest om

Det kan være fristende at lave væddemål på forskellige esports-titler, som du ikke ved så meget om. Alle de forskellige muligheder er helt sikkert attraktive. Det er dog bedst at holde sig til de spil, som du ved mest om, især hvis du er nybegynder.

Hvis du ved mere om CSGO og har fulgt dens esports-scene i lang tid, så vil du være bedre stillet med forudsigelser om CSGO esports-begivenheder. På den anden side, hvis du ikke har spillet Dota 2 så ofte, og du placerer et væddemål på "first to destroy tower"-indsatsen, er der større sandsynlighed for, at du tager fejl. Som nybegynder ønsker du ikke at spille, hvor oddsene ikke er til din fordel.

Start med Match-Winder Betting Market

Mange online bookmakere har tonsvis af muligheder, når det kommer til esports betting markeder. Du kan vælge det første blodindsats, det første til at ødelægge tårne, eller endda det første, der når 10 kills bet. Disse er dog meget mere uforudsigelige, fordi der er tonsvis af variabler involveret i dette.

Hvis du er nybegynder, bør du holde dig til markedet for væddemål med vindere. Du bør ikke overveje andre væddemålsmarkeder, medmindre du er begyndt at få de fleste af de match-vinder væddemål rigtigt. At satse på matchvinderen er meget enklere og nemmere at forudsige. Så hvis du kan få dem rigtige det meste af tiden, bør du først da overveje at flytte til andre væddemålsmarkeder.

Top Live Esports Betting Tips
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Er live betting e-sport sikkert?

Så længe du er en velrenommeret og legitim online esports bookmaker, vil du være helt sikker. Mange mennesker har mistet en masse af deres penge og fået deres information lækket på online platforme, der ikke er legitime. Hvis du ikke er på nogen af den slags websteder, har du intet at bekymre dig om.

Er live esports-væddemål lovligt?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvilken del af verden du bor i. Hvis du bor i lande, hvor gambling generelt er lovligt, så kommer du ikke i nogen form for problemer, hvis du deltager i live betting. Visse lande tillader dog ikke hasardspil. Hvis du bor i et af disse lande, er live betting ikke lovligt for dig.

Hvad er den bedste online bookmaker til live esports betting?

Dette er et subjektivt spørgsmål. Mens de bedste online bookmakere altid vil være helt legitime og have en topsikkerhed, så er det personlige præferencer at vælge den bedste.

Hvilke esports-spil skal jeg placere live-væddemål på?

Der er tonsvis af esports-spil, som du kan placere live-væddemål på som CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League og Overwatch. Du bør dog kun placere væddemål på det spil, du ved mest om.

Ofte stillede spørgsmål