Top Arena of Valor væddemålssider 2024

Hver gamer leder efter den bedste oplevelse, og de ser tilsyneladende efter dette stort set alle eSport-spil. Fra strategi og eventyr til kampsport og alt muligt andet er der mange eSports i dag (fra 2022). Nogle eSport-spil har dog vist sig at have flere følgere end andre over tid.

Som et resultat er der de spil, der har opnået status som referencer, og dette er den rang, hvor enhver med tillid ville nævne Arena of Valor. Ligesom Dota 2 og League of Legends - for blot at nævne nogle få, er dette spil et produkt af højprofileret ekspertise og teknologi. Tjek dette indlæg for info om dette spil.

Top Arena of Valor væddemålssider 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvad er Arena of Valor?

Forkortet som AoV, Arena os Valor er en multiplayer online kamparena designet til mobil gameplay. Spillet minder så meget om League of Legends, at du måske tror, det er en version af sidstnævnte. Den låner også et par stykker Dota 2 aspekter. Med dette spil får du nærmest stjerner. Ja, du har hvad der skal til for at demonstrere din beherskelse af konsollen.

Hvad handler spillet om?

Med AoV, Tencent, gik spillets udviklere en ekstra mil for at sikre, at du er midt i en jungle, hvis eneste måde er krig. Dine modstandere er udstyret med de mest brutale slag, hvilket betyder, at du bliver nødt til at redde dit liv med endnu mere kraft og aggression.

Nu, når du åbner spillet, vil du være lige ved kampcentret, hvor du skal kontrollere alt. AoV er et spil, der involverer strategi og total udslettelse af fjender. Som sådan vil der være et massivt pres på dine skuldre, så du skal arbejde hårdt for at vinde spillet. Der er slag i gang gennem hele gameplayet, og du skal være klog som en slange og stærk nok til at forblive i live i slutningen af det hele.

Styrk dine spillere

Du kan søge at vide fra dine spillere om deres angrebs- og forsvarsstyrke, såvel som deres foretrukne positioner. På denne måde kan du unddrage dig farlige scener uden skrammer, og du vil nyde spillet. Hvis du ikke ved det, udvikler krigere i AoV sig, hvilket betyder, at du kan styrke dine spillere.

Du kan give dine krigere flere kræfter ved at vælte dine fjender og forhandle forhindringer. Det er også muligt at stjæle din fjendes krigere eller tilpasse dine krigere til dine præferencer. For at være på den sikre side, forsøg aldrig at rykke frem til modstanderens territorium uden en allieret på din side; det ville være en kostbar fejl, da dine fjender vil skyde fra alle retninger.

Spil på Arena of Valor

Succesen med AoV er tydelig, og det kan ses på antallet af esportsbøger, som nu esports betting. Det er ikke overraskende at finde de fleste sportsvæddemålssider, der trænger sig på AoV-spillere, hvor hver stræber efter at tilbyde de bedste odds. Med mange hold, der låser hornene for at have en andel af spillets præmiepuljer, har spillere ingen mangel på muligheder at vælge imellem.

Hvor man kan satse på Arena of Valor

Fra hundredvis af velkendte betting sider kan du vælge de mest pålidelige. Og selvom du måske ikke ser din yndlings esport bookie her, betyder det ikke, at den ikke er god. På EsportRanker, kan du finde en liste over pålidelige og sikre betting sider, der tilbyder Arena of Valor betting.

Hurtig procedure for væddemål på Arena of Valor

For at spille på AoV:

 • Tilmeld dig med en sportsbook
 • Bekræft din spillekonto
 • Sæt penge ind på kontoen
 • Vælg en eSport-kamp at satse på og typen af væddemål
 • Vælg din indsats og bekræft indsats (Rundevinder, First Turret, Score Bet osv.)

Hvorfor er Arena of Valor populær?

Efter at have samlet mindst 200 millioner spillere (fra 2022), er AoV en af de mest spillede e-sport. At antallet af spillere der tilmelder sig stiger hver måned er også rigtigt. Men hvorfor er dette spil så populært? Nå, den første grund er, at det er let tilgængeligt. AoV er udelukkende en mobil MOBA, hvilket betyder, at alle med en smartphone, hvad enten det er Android eller iPhone, kan tilmelde sig og kickstarte oplevelsen.

En anden grund er de enorme præmiepuljer, der skal vindes. eSports verdensmesterskaber har for eksempel præsenteret mindst $500.000 siden sin jomfruudgave i 2018. Det er en stor attraktion for AoV-spillere, der ønsker at prøve lykken.

Hvad med heltevalg? Spillet kommer med et bredt udvalg at vælge imellem, lige fra skytter og magikere til snigmordere og krigere. Det betyder, at spillerne kan vælge, hvad de foretrækker. Hold- eller solospil, spillet byder på dem alle.

Internetfællesskab

AoV samler folk fra alle samfundslag, inklusive spillere, spillere, fans og andre. Disse mennesker spredte sig over hele verden, hvor Asien tager den største andel. Med de fleste turneringer afholdt i asiatiske lande, såsom Taiwan, Vietnam og Kina, det kommer stærkt ud, Asien fører, som andre følger efter.

Nordamerika og Europa er ligeligt repræsenteret. Det er dog lige meget, hvor du kommer fra; du vil altid føle dig hjemme, når du bliver en del af dette internetfællesskab. Da spillet tillader episke holdspil, elsker spillere det faktum, at AoV er et socialt spil.

Spil Arena of Valor online

AoV er ideelt set et 5v5 eller 3v3 spil, hvilket betyder, at du kan deltage som enten fem eller tre. Spillets formål er at udslette modstanderens krystal, kerne eller base. Selvfølgelig præsenterer spillene forskellige tilstande, inklusive Ranking Match og Grand Battle. Ønsker du at spille AoV? spillet er tilgængeligt på mange eSport betting sider; at finde en, der passer til dig, burde være problematisk.

Store spillere i Arena of Valor

Hvis der er én e-sport, der har samlet en pulje af meget talentfulde spillere, er det Arena of Valor. Som sådan kan det være en stor opgave at vælge det bedste fra denne enorme pool, da alle har deres egne præferencer. Men uanset hvilke kriterier du bruger, har følgende navne altid været synonyme med AoV.

 • Peng Yunfei
 • Youqi Cai
 • Lin Heng
 • Li Daheng
 • Chen Zhengzheng
 • Zhang Cong
 • Jiang Tao
 • Luo Siyuan
 • Fan Yang
 • Zhong Letian

Spillets største hold

Den nemmeste måde at identificere de bedste hold i enhver turnering er ved at se på deres præstationer. Baseret på dette er her nogle af de navne, der styrer AoV esport-verdenen uden defineret rækkefølge.

 • EDward Gaming
 • Talon Esports
 • Royal Giv aldrig Op
 • AG Super Play
 • Buriram United Esports
 • Hero JiuJing
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • eStar Gaming
 • Qiao Gu Reapers

Er der et Arena of Valor-mesterskab?

AoV er et hurtigt voksende mobilspil. Altså det faktum, at dens turnering listen stiger konstant er noget, der forventes. Nu er Arena of Valor World Cup en årlig begivenhed, der blev indviet i 2018. Det er en stor begivenhed, der giver en stor pengepræmie for spillere at konkurrere om, hvor præmiepuljen rammer et rekordhøjt niveau i 2022 ($10.000.000). Så stor er turneringen. Glem ikke, at 2020-udgaven blev aflyst på grund af Corona-pandemien, men med 2022-turneringen med dobbelt præmiepulje, fortryder spillerne overhovedet ikke.

AoV World Cup kvalifikationer

For at få adgang til AoV's største scene kræves det, at deltagerne først har succes i deres regionale ligaer, som primært er i Asien, selvom det forventes, at Amerika og Europa vil registrere deres tilstedeværelse før end senere,

 • AoV Star League
 • Arenaen i Japans Toryumon Cup
 • Garena Challenger Series

Nogle af de mest succesrige teer i AoV World Cup inkluderer Hong Kong, Vietnam og Korea.

Spil på Arena of Valor hos udbydere

Som du har læst tidligere, tilbyder snesevis af bookmakere fantastiske AoV betting odds og markeder. Du bør finde et par af dem med lidt research. Hvis du leder efter, hvor du kan spille på AoV, vil følgende bookmakere ikke skuffe dig. Fra bonusser og interface til odds og mange flere, følgende e-sportsbøger har dem alle.

 • Lootbet
 • Rivalisering
 • William Hill
 • Betway
 • VulkanBet
 • Rivalisering
 • Bovada
 • Pinnacle
 • 1xBet
 • Buff.be

Følg de bedste Arena of Valor-hold og sats præcist

Der er intet som sikre bets, når det kommer til esport-væddemål. Siden begyndelsen af betting har underdogs været kendt for at forårsage forstyrrelser, og det er ikke længere nyheder, når en svag side besejrer odd-on-favoritten. Men stærkere hold vinder oftere end svagere hold. Derfor bliver dine chancer for at undgå tab bedre, når du følger de bedste hold og satser derefter. Heldigvis kan du spørge internettet om styrken af ethvert AoV-hold, og alle fakta vil dukke op.

Hvis du er på jagt efter hold at følge og satse på, inkluderer nogle bemærkelsesværdige dem, der er nævnt tidligere i dette indlæg, såvel som følgende:

Team Liquid

Dette er et nemt valg for enhver spiller, i betragtning af dens resultater inden for eSports verden. Efter vellykkede kørsler i Dota 2, Team Liquid gjort sin vej ind i Arena of Valor, og det er allerede en favorit for spillere.

Nova eSport

Nova Esports flere hold kendt for at skabe problemer i en lang række titler, inklusive Clash Royale, PUBG og selvfølgelig AoV. At ignorere et sådant hold ville være en fejl for enhver spiller.

SK Gaming

Spørg enhver AoV-spiller, og de vil sige SK Gaming er en kraft at regne med. Sk Gamings indflydelse i eSport-gamingverdenen er veldokumenteret, efter at have haft succes i Smite, LoL, CS: GO, Smite, Rainbow Six og mange andre eSports. Og nu har de udvidet samme indflydelse til AoV; du har ikke råd til at stoppe med at følge dem.

Fordele og ulemper

Uanset hvor godt et esport-spil er, skal det have nogle positive og negative sider, og Arena of Valor er ikke en undtagelse.

Fordele

 • Mobilvenlig. Arena of Valor er designet med din mobile enhed i tankerne, og spillet er udelukkende beregnet til at blive spillet på mobile enheder. Det giver bekvemmelighed for spillere, fordi de ikke behøver at sidde med øjnene klistret på desktops for at nyde oplevelsen.
 • Store præmier. AoV præsenterer turneringer, der giver spillere mulighed for at kæmpe om pengepræmier. For eksempel kommer AoV World Cup 2022 med hele $10.000.000, som forventes at trække ekstraordinære talenter fra hele verden.
 • Socialt aspekt. Ikke mange spil er så sociale som AoV. Mens der er en mulighed for solospil, vælger mange mennesker holdspilmuligheden, fordi den giver dem mulighed for at socialisere med andre spillere, mens de arbejder sammen for at besejre en fælles fjende.

Ulemper

 • Spillet kan være dyrt: Ikke alle er komfortable med det minimumsbeløb, de skal betale for at tilmelde sig AoV. Du kan dog vælge at spille spillet i fri tilstand, hvis du synes, det er en hindring. Det eneste, du skal kæmpe med, er nogle få annoncer, der kan dukke op, mens du er midt i handlingen. Men der er også billigere alternativer for dem, der ikke ønsker at spille AoV.
 • Spillet kan være vanedannende
 • Det er et meget konkurrencepræget spil. Du skal være på dit bedste for at vinde (selvfølgelig skal dine holdkammerater også være i deres bedste form).

Forståelse af Arena of Valor betting odds

For at kunne spille på AoV skal du først forstå oddsene. Det er jo det, der afgør, hvor meget du kan vinde. Hvis du ønsker at forstå oddsene, så gudskelov, fordi de fleste væddemålsplatforme vil hjælpe dig. AoV-odds præsenteres i forskellige formater, afhængigt af den pågældende bookmaker, og det kan være brøk- eller decimalodds. Det er tilrådeligt at forstå, hvad formaterne betyder, fordi du aldrig ved, hvad du vil finde på din foretrukne sportsbook.

Du skal forstå, at meget høje odds betyder, at resultatet er usandsynligt og omvendt. Dermed kan odds give dig et indblik i, hvor du skal placere dit væddemål. Når det er sagt, skal du også forstå, at bookies altid vil præsentere odds til deres fordel. Dette er kendt som husets fordel, dvs. bogen har overtaget i alle odds, der præsenteres. Udover husets fordel er andre faktorer, der har en finger med i odds, holdets nuværende form og head-to-head præstationer.

Betting tips og tricks

Har du lyst til Arena of Valor eSport betting? Hvis det er tilfældet, skal du vælge den bedste eSport betting side. Oven i det er her nogle tips og tricks til at hjælpe dig i din nye bestræbelse.

 • Gå efter de bedste væddemål: En måde at placere den bedste indsats på er at undersøge holdene og forstå, hvordan de skal præstere. Ved at kende underdogs og odd-on-favoritterne kan du forudsige med en vis nøjagtighed (dog ikke altid) udfaldet af enhver kamp.
 • Shop rundt for de bedste odds: Bookies har forskellige odds, hvor nogle tilbyder lidt højere odds; det er overflødigt at sige, at de bedste odds er vejen at gå.
 • Få bonusser: Tilbyder bookmakeren nogen bonusser? Det er noget, du ikke vil gå glip af. Brug bonusserne til at placere væddemål uden at begå dine penge for meget.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSport
About

Zhang Wei, bedre kendt i Esports-arenaen som "DragonMaster", har skåret en niche som tankeleder ved krydsfeltet mellem onlinekasinoer og Esports. Med et ufejlbarligt instinkt for trends, kombineret med en omhyggelig sans for detaljer, er han både en strateg og en visionær på området.

Send email
More posts by Zhang Wei