Esports-væddemålsguide: Fantasy-væddemål for begyndere

Fantasy-væddemål er eksploderet på online gambling-scenen på grund af dets spændende og hurtige natur, kombineret med det faktum, at sportsentusiaster med indsigt i spillerstatistikker og sporten generelt har en iboende evne, når det kommer til det grundlæggende i holdet. udvalg - og det er i bund og grund, hvad fantasy handler om.

I en nøddeskal kan fantasy-sportsvæddemål beskrives som et online færdighedsspil, der involverer, at spilleren opbygger et virtuelt hold af spillere, der samler point baseret på visse statistikker relateret til sporten.

Er du opsat på at give det en chance? Her er nedenstående på alle de grundlæggende ting som, hvordan man spiller fantasy, at vælge en betroet sportsbook, populære sportsgrene at satse på og tips, tricks og strategier til at booste dit vinderpotentiale.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fantasy Sports Forklaret

Vi tilbød en grundlæggende forklaring på fantasy-sportsvæddemål tidligere, og virkeligheden er, at det virkelig er ret simpelt. Som et færdighedsspil ville det tjene dig godt at have en forståelse af den sport, du satser på, men selv nybegyndere kan prøve det ved at lære nogle af de relevante taktikker, tilpasse dem og improvisere over nuancerne af spillet.

Fantasy-væddemål kræver blot, at du sammensætter et hold af spillere baseret på bestemte udvælgelseskriterier. Dine spillere optjener derefter point til dit virtuelle hold baseret på deres præstation i rigtige live-spil, og hvis dit samlede antal point er det højeste, er du vinderen.

Nemt, ikke?

Med traditionelle sportsvæddemål, spillere satser på udfaldet af sportsbegivenheder, men i fantasy-væddemål placerer du væddemål med andre spillere, som også har oprettet fantasy-hold, og vinderen er den, hvis hold klarer sig bedre end resten.

Tage til efterretning:

Selvom fantasy-væddemål betragtes som et færdighedsspil, er der også et element af tilfældighed. Spillere – uanset deres ekspertise eller kompetenceniveau – er aldrig garanteret en gevinst. Selv med de bedste, top-vurderede spillere, kan og taber hold en kamp, ​​turnering, sæson osv. Nogle skader opstår, og disse uheldige, uforudsete hændelser påvirker dine odds negativt, men de er en integreret del og føjer ofte til forventningen og spændingen ved spil.

Sådan spiller du Fantasy Sports Betting

Som tidligere nævnt er der flere måder at satse på i fantasy sports betting, men den type væddemål, du vælger, afhænger af sporten, og om du deltager i en liga i en hel sæson, eller vælger en andel i daglig fantasy sport.

Reglerne for at oprette hold er også forskellige fra sport til sport, men for det meste får du et budget eller et lønloft til at vælge spillere (de har hver især et prisskilt) til dit hold. Point og scoringssystemer varierer også. For eksempel, hvordan dit hold optjener point i fodbold, vil være forskellig fra hvordan de tjener dem i baseball eller fodbold. I fodbold ville en spiller i bred modtagerposition akkumulere point baseret på hans yards, touchdowns osv., hvorimod en fodboldspiller ville rangere for mål, straffe osv.

Fantasy ligaer

Du ved allerede, at fantasy-ligaer generelt omfatter at spille mod et andet fantasy-hold. I fodbold kåres en vinder, hvis deres hold scorer flest point blandt deres startopstilling, så målet er at vælge en formation, der vil give den bedste samlede statistik, hvilket fører til flere point, og i sidste ende vinderen af ​​præmiepuljen .

Nogle ligaer tildeler dog ikke 100 % af præmiepuljen. I stedet får vinderne en vis procentdel af det, og der er mindre summer, der uddeles til andenpladserne.

Fantasy sports væddere kan også vælge kun at spille mod en enkelt modstander. Deres satsninger ville være lige store, og vinderen (som går væk med deres modstanders indsats) bestemmes af, hvis hold scorer flest point.

Daglig Fantasy Sport

Daglig fantasy-sport opdeler det måneder lange helsæsonformat af klassiske fantasy-ligaer i mindre, mere actionfyldte bidder, hvor du kan vælge netop dine yndlingsspillere hver dag eller uge. Der er ikke noget tungt engagement involveret, så du sidder ikke fast med for eksempel et dårligt valg af spillere (i måneder og måneder i træk), som ikke leverer resultater eller vinder dig nogen penge.

I daglige fantasy-sportsgrene er skader og dårlige træk og handler ikke et problem som med den sæsonlange version.

Sportsgale fans og dem, der er interesserede i fantasysport, kan se frem til nonstop sjov og underholdning, mens de vælger den præcise startopstilling eller hold efter eget valg. Der er også flere muligheder for at vinde, fordi konkurrencerne er konsekvent i gang med daglige og ugentlige indsatser.

Lønloftet, der lægger en vis grad af tilbageholdenhed på dit valg, er stadig på plads, men det hindrer ikke nødvendigvis din kontrol. Husk, det er ikke altid, at de dyreste spillere er de bedste – dette gælder især i daglige fantasy-sportsgrene.

Her er trinene til at komme i gang med fantasy betting:

1. Find en velrenommeret sportsbook. Vælg en betroet fantasy-side eller sportsbook (mere om dette om lidt).

2. Registrer eller log ind. Opret en konto, hvis du er ny, eller log ind.

3. Vælg en Fantasy Sport. Naviger til det daglige fantasy-sportstilbud, og vælg den, du er mest sikker på. Du bør have et rimeligt kendskab til sporten samt indsigt i spillere, hold og gameplay.

4. Vælg en spiltype. Vælg din indsats eller spiltype (vi vil dække dette i næste afsnit).

Valg af en daglig fantasy-spiltype og ligastørrelse

Gratis rullespil

Det er her, vi anbefaler, at du starter din fantasy-betting-rejse. Risikoen er ikke-eksisterende, fordi det er gratis at spille, så ingen indbetaling eller indsats er påkrævet, og det giver dig mulighed for at vinde rigtige penge for at øge din bankrollsaldo. Du har også stadig mulighed for at vælge din foretrukne spiltype: Head-to-Head (H2H), Double Up (50/50) eller en garanteret præmiepulje (GPP).

Head-to-Head og Double Up

Disse spiltyper giver dig omkring 50 % chance for enten at vinde et bestemt beløb i kontanter eller bogstaveligt talt at fordoble dine penge. I H2H-spil spiller du mod en enkelt modstander, mens 50/50-spil kræver, at du slår halvdelen af ​​feltet. Fordelen ved disse typer er, at du ikke behøver at bygge det bedste hold for at vinde – se i stedet på at skabe et mere velafrundet hold med sikre muligheder.

Garanteret præmiepulje

Disse spil er lidt sværere, men fordelen er, at adgangsgebyrer er lave, og hvis dit udvalgte hold klarer sig godt, er præmierne normalt store. I en GPP-turnering går du op imod en masse andre spillere, så din viden og greb om spillere osv. skal være usædvanlig god.

Sådan vælger du den bedste Fantasy-væddemålsside

Fantasy-sportsvæddemål klassificeres ikke som traditionel gambling, fordi det mere ses som et færdighedsspil end et held og en chance. Men selvom færdigheder i din valgte fantasy-sport bestemt er vigtig, er resultatet aldrig entydigt, fordi du i bund og grund satser på et rigtigt spil, som du ikke har kontrol over. Medmindre du spiller et gratis fantasy-spil, betyder det at placere enhver form for indsats på resultaterne af et spil, at der altid vil være en risiko involveret.

Før vi springer ud i, hvordan man vælger et fantasy-site, skal vi understrege vigtigheden af ​​at praktisere ansvarligt spil. Inden du spiller fantasy for rigtige penge, skal du sætte et realistisk budget og aldrig overskride det.

Kriterier ved valg af eSports-websted eller sportsbook

Den bedste online bettingside vil variere fra person til person, afhængigt af specifikke spil eller turneringer og konkurrencer, de ønsker at placere væddemål på - for mange er selv de tilbudte væddemål en overvejelse. Her er nøglefunktionerne ved gode eSports-sider:

En betroet licens

Sørg for, at din valgte sportsbook er licenseret af en velrenommeret spillemyndighed. En lovlig licens betyder, at webstedet overvåges løbende, og det fungerer som en garanti for, at bookmakeren fungerer retfærdigt og sikkert.

betalingsmetoder

Naviger til betalingsmulighederne og sørg for, at du har valgt ind- og udbetalingsmetoder er understøttet.

Gratis spil

Dette er især vigtigt for nye spillere. At spille gratis fantasy-sport er lige så spændende, men det er risikofrit og en fantastisk måde at få et ordentligt greb om spillet, før du går ind med en indsats med rigtige penge.

Kampagner og bonusser

Mange eSports betting sider tilbyder nye kunder kampagner og bonusser for at få deres bankroll i gang. En kontant bonus betyder, at spillere kun skal bekymre sig om at foretage deres første indbetaling på et senere tidspunkt.

Kunde support

Hvis noget går galt, er det vigtigt at have et callcenter, en hjælpelinje eller tilstedeværelse på sociale medier, der yder service til spillere 24/7.

Brugererfaring

Den sportsbook, du vælger til fantasy-sport, skal have en fantastisk brugergrænseflade, og den bør kun bruge den bedste software fra førende udbydere i branchen.

Populær fantasysport at satse på

Fodbold

Amerikansk fodbold (og NFL i særdeleshed) dominerer fantasien i USA. Den berømte virtuelle liga kan prale af en fanskare på over 35 millioner mennesker, hvilket svarer til omkring 78% af fantasy-spillere i landet.

Fodbold

Fodbold er den førende fantasysport i Storbritannien med cirka 8 millioner aktive fantasyspillere. Fanskaren bliver ved med at stige takket være sportens verdensomspændende popularitet. Premier League - den største fodboldliga i verden - ejer sit officielle fantasy-spil, Fantasy Premier League (FPL).

Cricket

I Indien, fantasy cricket rangerer i top med et svimlende antal på mere end 100 millioner spillere. IPL og Twenty20 Cricket Championship er de primære virtuelle fokuspunkter, og eksperter mener, at følgende vil springe til omkring 400 millioner i det næste årti eller deromkring.

Basketball

Basketball er øverst på ranglisten inden for daglig fantasy-sport. Basketballfanatikere kan ikke få nok af handlingen, så det giver mening, at dens eSports-tilstedeværelse også er enorm. USA har i øjeblikket de mest aktive brugere, og sammenstød mellem de forskellige hold i NBA er det vigtigste fantasifokus.

Fantasy Betting Tips og tricks til succes

Spil for rigtige penge? Giv dig selv et forspring i fantasysportsarenaen med disse vinderstrategier:

Hold styr på spillere

Du bør have et rigtig godt greb om hver spillers op- og nedture, og den eneste måde du kan holde dig på toppen af ​​disse statistikker er ved at følge live-spil. At forstå en spillers typiske præstation vil hjælpe dig med at forudsige deres evner i fremtidige spil.

Kend sporten

Dette går hånd i hånd med at kende hver spillers præstation. For at udmærke sig og få mest muligt ud af fantasy-muligheder skal du være fan af sporten eller have en god forståelse for spillet.

Har en strategi

At have en væddemålsstrategi handler om at have en forståelse for spillernes præstationer og et fremragende greb om sporten som helhed. At have en dårlig strategi uden omtanke kan ødelægge din fantasisæson, før den overhovedet går i gang. At tegne de bedste spillere betyder ikke, at de alle skal være topplacerede. Det handler om balance - og du bør altid overveje at spare noget af dit budget (lønloftet, vi talte om tidligere) til midtsæsonhandler osv.

Start med mindre dyre ligaer

Vi råbte op den mest populære ligasport at spille på i fantasy, men husk at de også er dyrere at spille. Hvis du er ny inden for fantasy-sportsvæddemål, så start med de billigere ligaer for at spare nogle penge (indtil du er klar til at øge dine indsatser) og for at blive mere fortrolig med, hvordan tingene fungerer.

Altid have det sjovt

Sikker på, en smule konkurrenceevne er fantastisk, men i slutningen af ​​dagen er det meningen, at det skal være sjovt at deltage (og endda se) i enhver sport, virkelig eller virtuel. Kend også dine grænser og praktiser ansvarligt spil.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

FAQ

Alt du skal vide om casinoer

Hvad er fantasy betting?

Fantasy-væddemål er et online færdighedsspil, hvor spilleren opretter et virtuelt hold af spillere, der samler point baseret på visse statistikker, der er relevante for sporten.

Hvilken fantasy-sport er den nemmeste at spille på?

Den nemmeste fantasy-sport at satse på er den, du kender bedst, fordi du vil være i stand til at træffe bedre beslutninger, og din strategi for succes vil blive motiveret af din forståelse af spillet.

Kan du spille fantasy sportsvæddemål gratis?

Ja, du kan spille fantasy sports betting gratis på mange anerkendte og betroede eSports betting sider. Frit spil mindsker enhver risiko for at tabe penge, og det giver dig også en mulighed for at blive mere fortrolig med spillet.

Er fantasy-væddemål en form for gambling?

Fantasy-sportsvæddemål ses ikke juridisk som traditionel gambling, fordi de betragtes som færdighedsspil. Dog satser spillere med rigtige penge, så dette er lidt af en gråzone.