Sats på The International 2024

Listen over esport-ligaer eller -turneringer er lang, hvor The International er en af de mest prestigefyldte. The International er en global e-sportsturnering for Dota 2 udviklet og hostet af Valve. Siden jomfruturneringen i 2011 er The International blevet afholdt hvert år, bortset fra 2020-udgaven, som blev aflyst på grund af Coronavirus-pandemien.

Konkurrencen afholdes i slutningen af sommeren. Finalerne er blevet afholdt i forskellige byer, herunder Seattle, Köln, Vancouver, Shanghai, Stockholm og Bukarest. Den første internationale blev vundet af Natus Vincere, som tog præmiepengene på $1.600.000 hjem. Turneringen er sponsoreret af flere virksomheder og organisationer, herunder Valve, hardwareproducenterne ASUS og Acer, og et tøjmærke, Team Secret. Det varer omkring ti dage.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

The Internationals præmiepulje

Den første udgave af turneringen blev afholdt i 2011 med en præmiepulje på $1.600.000. Dette blev øget til $2.874.380 i 2013 og $40.018.195 i 2021, hvilket betyder, at det er vokset til at være mere end 25 gange værd fra den første førstepræmie. Her er en oversigt over præmiepuljen baseret på hvert år.

 • 2011: 1,6 millioner dollars
 • 2012: 1,6 millioner dollars
 • 2013: 2,8 millioner dollars
 • 2014: 10,9 millioner dollars
 • 2015: 18,4 millioner dollars
 • 2016: 20,7 millioner dollars
 • 2017: 24,7 millioner dollars
 • 2018: 25,8 millioner dollars
 • 2019: 34,3 millioner dollars
 • 2021: 40,0 millioner dollars

Som du kan se, er præmiepuljen steget støt siden 2012, hvilket betyder, at vi roligt kan antage, at tendensen vil fortsætte.

Hvor stor begivenhed er The International?

The International betragtes som en af de største e-sportsturneringer i verden. Det tiltrækker hundredtusindvis af konkurrenter og bliver set af millioner af mennesker online.

Med en præmiepulje nået op på $45.000.000 (2022-udgaven), er The International tydeligvis ikke en lille turnering. Den præmiepulje er faktisk ikke lommepenge, og ingen lille turnering ville have så svimlende et beløb at vinde.

En anden grund til, at The International er en stor turnering, er, at den samler 18 hold fra forskellige dele af verden. Turneringen handler ikke kun om et enkelt land eller kontinent; det er for verden. Med hensyn til seertal tiltrækker The International millioner af seere. For eksempel gik antallet af samtidige seere af 2021-udgaven så højt som 2,74 millioner.

Om Dota 2

Dota 2 er et online multiplayer-spil udviklet af Valve Corporation, det samme firma bag den populære videospilserie, Counter-Strike. Spillet bruger et realtidsstrategisystem (RTS), hvor spillere skal kontrollere en heltekarakter og kæmpe mod andre spillere eller computerstyrede modstandere. I modsætning til mange eSports-spil med mere end én spillerkarakter, giver Dota 2 kun én heltekarakter, som hver spiller kan bruge.

Spillet spilles ved hjælp af to forskellige tilgængeligheder; Dota 2-varebutikken, som giver spillere mulighed for at købe forskellige varer med valuta i spillet, og Dota 2-genstandene, som kan bruges til at tilpasse deres heltefigurer.

Dota 2 er en mod af Warcraft 3 og har været populær siden den kom ud i 2013. Den holder spillerne på tæerne. Spillets mål er at ødelægge fjendens base, mens du forsvarer din egen.

Hvorfor er Dota 2 populær?

Dota 2 har en række funktioner, der gør det sjovt. Nogle af disse omfatter:

 • Det er let at forstå, selv for dem, der ikke er særligt fortrolige med videospil.
 • Det bringer minder tilbage fra længe siden på et tidspunkt, hvor videospil havde drager og andre væsner, som spillerne kunne kæmpe imod.
 • Spillere kan vælge mellem forskellige karakterer med forskellige evner, som kan opgraderes.
 • Spillet er godt i alle aspekter; gameplay, grafik og animationer er glatte. Heltene er smukke, og du kan finde nye, så snart de kommer ud (nogle gange inden for få dage eller timer efter deres debut). Derfor er der altid noget nyt at lege med.

Hvorfor er The International populært at spille på?

The International er uden tvivl en af de mest spændende esport online turneringer i verden. Det giver spillerne mulighed for at satse på deres favorithold eller -spiller. Men hvad gør egentlig denne turnering populær blandt spillere?

1. Turneringen samler de bedste Dota 2-hold i verden. Hvert af disse hold har en massiv tilhængerskare i form af fans, hvoraf de fleste også er spillere. En turnering, hvor de bedste hold konkurrerer, vil uden tvivl tiltrække millioner af spillere.

2. The International tilbyder en bred vifte af væddemålsmarkeder, som væddere kan vælge imellem. Nogle af disse omfatter:

 • Hold til at vinde The International
 • Spiller til at vinde The International
 • Vinder af gruppespillet
 • Vinder af slutspillet

3. The International er også en meget konkurrencedygtig turnering. Kun de bedste hold i verden kommer til finalen, hvilket gør det mere spændende for spillere.

4.Dota 2 Odds på Den internationale turnering er tilgængelige på alle online esport betting sider, så længe begivenheden er tændt. Derfor kæmper spillere ikke med at finde, hvor de skal spille på denne turnering.

Internationalens vindende hold og største øjeblikke

Internationalen er en af dem store esport-turneringer der er meget konkurrencedygtige; kapløbet om prisen er hårdere, end du kan forestille dig. Siden den første udgave i 2011 har kun ét hold formået at blive kåret til mestre to gange. Andre vindere er kun blevet anerkendt én gang. Her er vinderne og de mest betydningsfulde øjeblikke i turneringens historie.

Natus Vincere

Dette var det første hold, der testede den internationale titel. Dens NaVi vandt den første udgave i 2011. I denne finale besejrede holdet EHOME 3-1 for at løfte titlen. Med på dette hold var Puppey (Clement), en legendarisk Dota 2-spiller, som har deltaget i turneringen mere end nogen anden person.

Andre inkluderede XBOCT, Artstyle og Dendi. At tage en svimlende US$1 million hjem fra en $1,6 millioner hovedpræmie er noget, holdet aldrig vil glemme; vi vil heller ikke lade det gå.

Og selvom holdet ikke har vundet titlen en anden gang, har det konstant chikaneret sine modstandere og sikret, at de skal løbe efter deres penge. At NaVi gik hele vejen til finalen året efter (2012) siger det hele.

Invictus Gaming

Det var ikke let at bryde titlen fra førsteudgavens mestre, og det understreger måske, hvor stærkt dette hold var på det tidspunkt. Under denne finale, Invictus Gaming besejrede Natus Vincere 3-1 og tog en hovedpræmie på 1 million US$ hjem.

Alliance

Dette var turneringens bedste hold i 2013. Ligesom Invictus Gaming, Alliance fik løb for pengene af ingen ringere end Natus Vincere, og de var det første europæiske hold, der vandt turneringen. De besejrede deres modstandere 3-1, og at tage en præmie på $1,4 millioner med hjem var spektakulært. Spillere her inkluderede Akke, Loda, EGM, AdmiralBulldog og s4. Denne tredje udgave er det, der satte The International på det globale landkort med hensyn til popularitet.

Newbee

Da turneringens popularitet var steget det foregående år, Newbee søgte kronen på baggrund af en meget omtalt konkurrence. Og mens turneringen blev afholdt i Washington, stod en udebane ikke i vejen for Newbee. I denne udgave (2014) var finalisterne helt nye, med Newbee på den ene side og Vici Gaming på den anden.

Førstnævnte ville slå sidstnævnte med 3-1, tage hele 5.025.029 USD og bekræfte Kinas dominans i konkurrencen.

Andre vindere

2015: Onde genier
2016: Wings Gaming
2017: Team Liquid
2018: OG
2019: OG

Hvor og hvordan satser man på The International?

The International er en global turnering, og derfor er det en af de bedste e-sportsturneringer, når det kommer til betting. Det er lige meget, hvor du satser på esport-turneringer fra; du bør kunne få adgang til begivenheden, så længe dit land tillader det. Til vælg det bedste websted til væddemål på de internationale eller andre eSport-mesterskaber, her er et par ting at se på:

 • Odds tilbudt af webstedet: Jo bedre odds, jo mere kan du vinde, hvis du satser på turneringen.
 • Sidens omdømme: Se på, hvad deres track record er, og om webstedet er licenseret eller ej.
 • Live betting: Hvis du vil placere dine indsatser, mens du ser kampen live, er dette en faktor, du vil overveje. Nogle websteder giver dig også mulighed for at placere væddemål i pausen.
 • Mobil kompatibilitet: Nogle websteder fungerer kun på en stationær eller bærbar computer, så du bør overveje denne faktor.
 • Kunde support: Hvis du nogensinde har spørgsmål om siden eller væddemålsprocessen, burde supportteamet være i stand til effektivt at hjælpe.

Sådan satser du på The International

Proceduren for at spille på The International er enkel:

 • Tilmeld dig med et esports-websted der giver odds på turneringen
 • Log ind og lav en indbetaling
 • Vælg den kamp, du vil spille på
 • Vælg din indsats og fuldfør processen
About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
Om

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022
2022-12-08

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022

Esports ekspanderer, og flere konkurrencer og spil bliver inkluderet på væddemålsmarkederne. Det er ikke overraskende at se esports-væddemål vokse i popularitet, i betragtning af hvor populære sportskonkurrencer er blevet i de senere år.