Top Overwatch væddemålssider 2024

Overwatch er et populært videospil, der blev udgivet den 3. maj 2016. Blizzard Entertainment og Iron Galaxy udviklede dette skydespil. Dette spil kan spilles på platforme som PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows og Nintendo Switch. Overwatch eSports er et førstepersons skydespil, der giver plads til multiplayer-muligheder. Dette eSports-spil tildeler spillere i to hold, der hver har seks spillere.

For det første skal spillerne vælge deres karakterer fra en stor pulje. Disse karakterer omtales som helte og har unikke egenskaber. Udfordringen her er at bruge den begrænsede tid til at fuldføre de angivne mål på kortet. Den eneste afgift, du vil støde på i spillet, er at købe valgfrie kosmetiske genstande.

Top Overwatch væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Overwatch-væddemål 2024 : alt hvad du behøver at vide

Blizzard underholdning har modtaget mest kredit for at være udvikler og udgiver af Overwatch, selvom mange mennesker har haft gode bidrag til spillet. Designerne bag Overwatchs succes inkluderer Jeremy Craig, Michael Elliott og Scott Mercer.

Andre bemærkelsesværdige omtaler inkluderer Derek Duke, komponisten, mens Michael Chu og Alyssa Wong var forfattere. Det er også værd at påpege, at Mike Elliott og John LeFleur gjorde et godt stykke arbejde i programmeringsafdelingen. Jeff Kaplan, Chris Metzen og Aaron Keller instruerede også dette multiplayer-spil.

Dette hold har sikret, at der er en fortsættelse af dette spil ved at udgive Overwatch 2. Det er en efterfølger til den første udgivelse. Det blev annonceret i 2019. Spillet opgraderer det indledende projekt med nye helte, avancerede spiltilstande og nye kort. De annoncerede, at spillet ville sælge som en separat titel, inklusive en ny spiller kontra miljø.

Alt om væddemål på Overwatch esports

Spillet har vundet nogle prestigefyldte priser siden lanceringen. Disse omfatter British Academy Games Award for Multiplayer i 2017, The Game Award for Game of the Year i 2016, Spilprisen for bedste esportsspil i 2018 BAFTA Games Award for Evolving Game i 2018 og Teen Choice Award for Choice Video Game.

At satse på Overwatch er nemt, selv for førstegangsspillere. Endnu bedre, dette spil er let tilgængeligt og har direkte væddemålsmarkeder. Adskillige top eSports betting platforme cover Overwatch gambling. Men de vigtigste spil, du finder på populære sider, inkluderer Overwatch League og VM-kampe. Spillere er sikret væddemålstjenester i verdensklasse og generøse kampagner og bonusser.

Nogle spilsider, der dækker Overwatch eSports-begivenheder, inkluderer BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen og Bet365. Når du logger ind på din spillekonto, skal du finde eSports-sektionen for at finde OW. Nogle markeder, du finder i dette afsnit, er matchvinderen, handicap og direkte vinder.

En match-vinder er et ligetil marked, hvor du satser på de direkte vindende overwatch bedste hold. Ordlyden kan variere på forskellige sider og kan være forvirrende for nye spillere. I nogle vil du finde 'head-to-head', mens i andre bruger udtrykket 'Moneyline', men udtrykket 'match-vinder' er mest almindeligt.

I handicap satser du på, om siden med handicapfordel eller ulempe vinder kampen. Dette marked tilbydes dog ikke af de fleste sportsbooks. Den direkte vinder er en væddemålssituation, hvor du placerer et væddemål på den potentielle vinder i turneringer. Markedet fokuserer ikke på enkeltkampe.

Hvorfor er Overwatch populært at spille?

I øjeblikket er der blandede meninger om Overwatchs popularitet. Nogle mennesker tror, at spillet snart kan miste sin berømmelse, mens nogle forudser en succesfuld fremtid. En faldende tendens i antallet af aktive spillere kan være grunden til, at nogle mennesker fortsat er skeptiske over for spillets popularitet. I 2020 tiltrak dette spil omkring 10 millioner hver måned. Spillet får også tusindvis af streams, takket være populære indholdsskabere.

Den mest fulgte Overwatch esports hold er San Francisco Shock, Shanghai Dragons, Dallas Fuel, New York Excelsior, Guangzhou Charge og det sydkoreanske Seoul-dynasti.

Internetfællesskab

OW er populær blandt internetsamfundet og får adskillige streams hver dag. Berømte indholdsskabere har haft et enormt bidrag til spillets online succes. Efter spillet blev lanceret, fik det over 2500 streams, et tal det har bibeholdt frem til 2020. Dette viser, at gameten stadig er populær blandt streamere.

Spiller Overwatch Esports online

De mest populære eSports tilbyder online turneringer, der er tilgængelige for offentligheden. For at deltage i online Overwatch-turneringer skal du opfylde visse krav, der er specifikke for bestemte turneringer. OW-turneringer er yderst konkurrencedygtige, fordi de tiltrækker spillere globalt, hvoraf de fleste er valgt blandt verdens bedste. Populære eSports-spillere verden over inkluderer JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko og Jeff Wilpon.

For det første kan alle med stabilt internet deltage i disse online turneringer. Overwatch esports-spil kan være en lukrativ karrieremulighed for spillere, der konkurrerer på topniveau. Du kan være spiludvikler, YouTuber, der skaber indhold på eSport, deltage i konkurrencedygtige turneringer eller slutte dig til et eSports-hold.

Store Overwatch-spillere, der er værd at satse på

Der er flere eSport-spillere rundt om i verden, der deltager i forskellige begivenheder. Rangering af disse atleter kan være mht turneringer og ligaer vundet og også tjent præmiepenge. Nogle store navne omfatter;

Faker: Dette er en 25-årig sydkoreansk spiller for T1, som konkurrerer i en professionel League of Legends. Faker har spillet for sit hold siden 2013 som mid-laner og anses for at være den bedste League of Legends-spiller nogensinde. Han har også udtrykt interesse for at spille Overwatch, hvor han også ville være et godt bud.

super: Officielt kendt som Matthew De Lisi, denne unge skaber bølger i OW-industrien. Han er alsidig og alligevel super med specifikke karakterer. Især har super været Overwatch League Champion to gange. Han har også været Stage 2 Vinder, World Cup Champion, Rolle Star, May Melee Tournament vinder og anden MVP. For nylig har han hentet 1,5 millioner dollars i Overwatch Leagues store finaler, mens han repræsenterede San Francisco Shock, et stort hold i dette spils kredse.

Håndbevægelse: En erfaren spiller, der har konkurreret siden 2017. Han har spillet for London Spitfire-holdet og har haft store sejre såsom Overwatch League Season Playoffs og APC Premier i 2017. Han blev også nummer to i 2020 Overwatch League Grand-finalerne og tog hjem 750.000 USD.

Hvorfor elsker spillere Overwatch?

Spillere elsker eSport på grund af den lette adgang og bekvemmeligheden ved at spille. Det samme gælder for Overwatch. At være en professionel Overwatch-spiller kan være en god karrierevej med en god indtægtskilde. Du kan også få dig gode stipendiemuligheder i topskoler, der har Overwatch-hold.

Kollegier med OW-hold inkluderer Maryville University, Akron University, Northwood University og Harrisburg University blandt mange andre. Forskellige gymnasier har stipendieprogrammer på forskellige tidspunkter, så det er godt at være på udkig.

At engagere sig i eSport-aktiviteter er gavnligt for dit helbred, især for at forbedre din hjernefunktion.

Hvordan spiller man Overwatch esports?

At spille Overwatch minder ret meget om andre eSports. Først skal du vælge dit foretrukne spil. Det næste skridt er at vælge en platform, der vil give dig en god spiloplevelse.

Studer spillet og alle involverede aspekter. Du kan stole på YouTube-tutorials og Twitch-streams for at lære af de bedste. Hvis det er muligt, kan du overveje at hyre en erfaren coach for at forbedre dine færdigheder.

Du kan også overveje at anskaffe eller opgradere dit spiludstyr for at øge din konkurrencefordel. Når du har opfyldt disse krav, kan du starte eller slutte dig til et hold og deltage i turneringer.

Overwatch største bidragydere

Mange mennesker har haft gode bidrag til eSport. Nogle har været med til at designe spillene, og andre har startet og ejet holdene. Det er værd at bemærke, at Overwatch pro-spiller også har haft en betydelig indflydelse på spillets status i dag.

Nogle legendariske teamejere inkluderer Jack Etienne, som grundlagde Cloud9. Cloud9 er kendt for at pleje spillere og har nogle af de bedste navne på grund af dets spillervenlige miljø. Matthew er en anden meget anerkendt personlighed i eSport-industrien, der har været medejer af de 100 tyve. Han er også en tidligere professionel spiller i Call of Duty.

Alt om Overwatch League

Der er et Overwatch World Cup hvert år, kaldet Overwatch League. Blizzard Entertainment, som er spillets udviklende virksomhed, står bag denne årlige konkurrence. Denne internationale begivenhed tiltrækker hold fra hele verden. Denne konkurrence blev indviet i 2016.

Siden starten har Sydkorea haft flest titler, med tre i 2021. I 2016 havde denne eSport-begivenhed 16 deltagere, 32 i 2017, 24 i 2018 og 10 i 2019. Denne internationale begivenhed har været vært i USA stater, Australien, Kina, Polen, Thailand og Sydkorea.

I årenes løb har Overwatch indgået partnerskab med nogle kendte broadcast-platforme for at forbedre sin globale rækkevidde. En populær kanal er Twitch-platformen, der har mange live stream-kanaler. Overwatch har også indgået et samarbejde med Disney for at sikre, at det vokser sin fanskare globalt. De sprog, der bruges i live betting udsendelserne er engelsk, koreansk, russisk, fransk, japansk, tysk, kinesisk og thailandsk for at imødekomme behovene hos forskellige fans.

Turneringen har haft forskellige formater gennem årene. I den seneste udgave blev en indledende fase brugt til at bestemme de hold, der kvalificerede sig til gruppespillet. De fem bedst placerede hold har direkte kvalifikationer til gruppespillet.

Hvad er et eSports World Cup?

Et eSport World Cup er en professionel konkurrence involverer elektroniksport. Da sporten er en global turnering, tiltrækker sporten toprangerede hold globalt, og har derfor en enorm fanskare. Mange VM-turneringer afholdes for forskellige eSports.

Nogle af disse internationale turneringer har adskillige sportsaktiviteter begrænset til en enkelt udgave. For eksempel er Electronic eSports World Convention (ESWC) vært for spil som Call of Duty og Counter-Strike: Global Offensive. Andre, såsom Overwatch World Cup, byder på en enkelt eSport-begivenhed

Toprangerede lande inden for OW eSports-feltet

Lande, der vides at være aktivt involveret i Overwatch eSports omfatter USA, Tyskland, Rusland, Sydkorea og Kina. Som forventet gives placeringer ved at analysere antallet af konkurrencedygtige spillere, et land har. Fra 2020 viste eSports-statistikker, at USA havde over 4.300 aktive pro-hold. Tyskland fulgte efter med 973, Sydkorea med 890 og Brasilien med 852.

I Overwatch World Cup topper Sydkorea listen med tre titler, mens USA har en og lige nu er verdensmestre

Overwatch eSports World Cup-væddemål

Ligesom væddemål i sport handler væddemål på online Overwatch esports-turneringer om held. Adskillige top sportsbooks dækker Overwatch World Cup-begivenheder. Der er mange markeder tilgængelige for Overwatch eSports-begivenheder.

På grund af stor usikkerhed inden for eSports-området tilbydes betting-odds ikke, før begivenheden nærmer sig. De markeder, du finder på de fleste af de førende e-sports-bettingsider, inkluderer:

 • Hoved-til-hoved-vinderen.
 • Den ultimative vinder i turneringen.
 • Den førende målscorer.

Når du spiller online på disse OW-begivenheder, skal du altid huske på, at tab er en mulighed. Af denne grund advarer de fleste væddemålshuse altid spillere om at satse ansvarligt. Hver gang du støder på udfordringer i eSports-væddemål, bør du gennemgå webstedets ofte stillede spørgsmål og få kontakt til kundesupport for at få hjælp. Alternativt kan du kontakte deres chat kundesupport og få en løsning.

Find de perfekte Overwatch bookmakere

OW-begivenheder bliver i stigende grad et lukrativt marked for eSport-fans. Overwatch spillere opfordres dog til at spille på licenserede og registrerede kasinoer. Flere udbydere af esports bookie dækker Overwatch-væddemålsmuligheder. Disse udbydere inkluderer 888 Casino, Spinamba og Bet Master.

Begyndere i online esports-væddemål bør være udstyret med nogle grundlæggende tips for at sikre, at de har en chance for at vinde deres indsatser. Disse vigtige tips omfatter: Kend spillet. Når du begynder at satse på Overwatch, bør du sikre dig, at du har en vis grundlæggende viden om spillet. Med en bedre forståelse har du overhånd til at vinde.

En anden ting at søge er information om markederne på eSports betting apps. Forskellige udbydere har forskellige markeder. Nogle er de samme, men forskellen kommer i branding. Sørg for, at du kender markederne godt, før du engagerer dig i noget.

Kend det involverede hold og spillerne i hver. Dette er nødvendigt, fordi du vil finde markeder, der involverer individuelle spillere. Afslutningsvis skal du sørge for at have en god forvaltning af dine spillemidler. Sats med, hvad du har råd til at tabe for en jævn væddemålsoplevelse med Overwatch.

De bedste Overwatch betting hold

Shanghai Dragon

Dette er et kinesisk professionelt Overwatch-team. Holdet blev grundlagt i 2017, og det deltager i Overwatch League, som består af hold fra Kina, Canada, Storbritannien, Frankrig og USA. Shanghai Dragons er de seneste ligamestre under Moon Byung-Chul, som er deres nuværende træner.

Atlanta Reign

Dette er en professionel Overwatch esportsside fra Atlanta, Georgia. Dette hold blev grundlagt i 2018 og konkurrerer i Overwatch League. Det ejes af Atlanta Esports Ventures og er medlem af ligaens vestlige region. I øjeblikket administreres de af Brad Sajani og er sponsoreret af Cox Communications. Brad har ført holdet til tre lige slutspil og en finale i 2021, hvor de endte på andenpladsen.

Dallas brændstof

Dette er et andet bemærkelsesværdigt Overwatch-hold, der blev grundlagt den 3. februar 2016. Det startede som Team EnVyUs, før det blev omdøbt til Dallas Fuel i 2017. Holdet er co-ejet af Mike Rufail og Kenneth Hersh. Den deltager i Overwatch League og bruger Esports Stadium Arlington.

Det er værd at bemærke, at Envy Gaming er deres forældregruppe, og Yun Hee-won er cheftræner. Jack in the Box, en amerikansk fastfoodrestaurant, sponsorerer deres aktiviteter.

Los Angeles Gladiators

Dette amerikanske Overwatch eSports-hold er baseret i Californien. De deltager i Overwatch League og er medlem fra ligaens vestlige region. Dette e-sportshold er co-ejet af Stan og Josh Kroenke, som ejer Kroenke Sports & Entertainment. Holdet har været i aktion siden 2017, og de har fire gange formået at nå sæsonens slutspil under deres første træner, David Pei.

New York Excelsior

Dette er et top professionelt Overwatch-team ejet af Jeff Wilpon. Holdets historie går tilbage til 2017, hvor det blev grundlagt og begyndte at konkurrere i Overwatch League. Holdet fra den østlige region af ligaen er sponsoreret af T-Mobile, og de bruger sort, blå og rød som deres officielle farver.

Seoul-dynastiet

Dette Overwatch esports-hold kommer fra Sydkorea. Holdet blev grundlagt i 2017 og er sponsoreret af Net Gear. Deres mest succesrige træner var Dong-gun, som guidede dem til en playoff-optræden i første sæson.

Fordele og ulemper

Fordele

 • Kompatibel med flere spilleenheder og platforme
 • Det er elsket af væddemålshuse
 • Lover stor konkurrence med generøse priser
 • Fantastisk visuel behandling. Overwatch hjælper en spiller med at forbedre deres visuelle evner.
 • Forbedrer visuel og håndkoordination. At engagere sig i Overwatch vil få dine arme til at arbejde sammen i harmoni, da du behandler det, du ser og udfører med hænderne.
 • Spillere udvikler deres evner til at løse problemer.
 • Spillere har en tendens til at udvikle en interesse for naturvidenskab, teknik, matematik og teknologifag.
 • At engagere sig i Overwatch hjælper dig med at komme i kontakt med andre spillere, der bidrager til dit sociale liv.

Ulemper

 • Spillere risikerer at udvikle spilleforstyrrelser. Overdreven involvering i eSport-væddemål er vanedannende. Dette kan være skadeligt, især i et ureguleret miljø, hvor børn kan være involveret.
 • Konkurrenter på avancerede niveauer kan engagere sig i brugen af præstationsfremmende lægemidler, der har alvorlige bivirkninger.
 • Kunne udsætte spillere for visuelle problemer. Længere timer på skærmen kan være skadeligt for dit syn.
 • Disse ulemper er ikke unikke for Overwatch-spil, men kommer fra generel eSport-spil eller gambling.

Alt du behøver at vide om Overwatch betting odds

Som en ny eSport har Overwatch fået mange fans og har fundet vej i betting-scenen. Esport betting apps har tilbudt brugerne mange væddemålsmuligheder. De inkluderer pengelinje, totaler og spreads. Nedenfor er detaljerne om ovenstående esports odds:

Moneyline væddemål

Denne enkle væddemålsmulighed kræver, at du forudsiger en matchvinder. Overwatch-betting-oddsene i et moneyline-væddemål vises i amerikanske odds. De er i form af tal, der enten har et negativt eller et positivt fortegn. Holdet med et negativt odds har en høj chance for at vinde spillet, mens underdogs har et positivt odds.

Spreder sig

Disse er odds, hvis fokus er på de point, der er optjent i et spil. Resultatet her er ikke af stor betydning. Overwatch bet har spreads for maps, og hvert hold kan enten få et positivt eller negativt handicap. Et positivt handicap betyder, at et hold kan starte 1,5 eller 2,5 maps foran, hvilket betyder, at du har brug for en enkelt sejr eller to maps for at vinde et væddemål.

i alt

Disse væddemål dækker det samlede antal ting. Overwatch esports betting-webstedet angiver et tal, som du kan satse over eller under. Hvis du satser på et resultat på over 3,5 kort, er ethvert udfald over denne total gunstigt.

Betting tricks og tips

Kend dine helte

Overwatch er et skydespil, der involverer spillere, der vælger helte at spille. Helte har unikke styrker og har ligeså svagheder. For at få en god esports-væddemålsoplevelse i dette spil, skal du gøre en indsats for at forstå forskellige karakterer. Med viden vil du træffe en fornuftig beslutning om, hvilket hold du vil placere dine penge på.

Forstå forskellige betting sider

Du bør besøge forskellige væddemålsplatforme, der tilbyder Overwatch bookies og evaluere deres tjenester. Vær ivrig efter at bemærke variation i odds og tilgængelige markeder. Find den bedste platform, før du placerer et væddemål. Vær heller aldrig tryg ved en enkelt væddemålsplatform; kig altid efter ændringer og opdateringer for at finde dem, der passer til dig.

Vær en del af spillet

Du kan være aktivt en del af spillet ved at se eller spille. På denne måde vil du lære noget af det grundlæggende i spillet, som vil hjælpe dig med at bette online. Du kan veje og se favoritterne i spillet og beslutte, hvilken der er bedst egnet.

Forstå oddsene

Dette er et grundlæggende krav, når du deltager i eSports-væddemål. Forstå, hvordan odds og tal i Overwatch fungerer. Spil blindt resulterer normalt i tab.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim