De bedste esports hold og spillere

I de senere år er videospil blevet mere mainstream. I bund og grund er esports navnet på konkurrencespil, der udføres på et professionelt niveau. Mange af titlerne i store turneringer er holdbaserede, og hvert medlem vil spille en vigtig rolle.

De bedste esports-hold vil lykkes med at vinde et betydeligt højt beløb i præmiepenge. Dette kan være inden for intervallet for millioner af dollars. Så høje indsatser har betydet, at esports betting-sider har fået opmærksomhed fra traditionelle satsningsfans. Denne form for gambling er mere eller mindre det samme som almindeligt sportsvæddemål.

Mest populære esport-hold at spille påEsport-hold i forskellige spilDe bedste esport-spillere i verdenHvordan vælger man det bedste esport-hold at spille på?
Fnatic

Team Fnatic, også kendt som FNC, er et professionelt esports-outfit. Det er rangeret som et af de bedste esports-hold i konkurrencedygtig elektronisk sportsvæddemålshistorie. Organisationen er vokset eksponentielt i de sidste par år og har opnået en plads blandt listen over mest populære esport-hold. Udover sin popularitet i begivenheder, er Fnatic en favorit blandt esports-betting-entusiaster. Mærket kan også prale af en serie af professionelt gamingudstyr, herunder tastaturer, mus, hovedtelefoner, puder og mere.

Vis mere
Virtus.pro

Virtus.pro er en anerkendt russisk e-sportsorganisation etableret tilbage i 2003. Mere end 100 spillere har spillet under holdets navn gennem hele organisationens eksistens. Holdet er kendt for nogle fantastiske præstationer gennem årene. Navnlig har det vundet førstepladsen mere end 100 gange i forskellige konkurrencer i forskellige eSports-discipliner for at styrke sin position blandt det bedste eSport-hold, der nogensinde har været.

Vis mere
Team Liquid

Team Liquid er et af de mest populære esportshold i historien og uden tvivl det bedste. Det hollandske outfit er kendt for sin dominans i flere divisioner. Udover dets popularitet er det et af de bedste hold at satse på. Denne side søger at finde ud af mere om Team Liquid, dets historie og baggrund, dets popularitet, divisioner, som det hold er bedst i, bedste spillere, præstationer og mere.

Vis mere
Invictus Gaming

Invictus Gaming, tidligere Catastrophic Cruel Memory, er en kinesisk eSports-organisation. Denne Shanghai-baserede organisation blev erhvervet i 2011 af en kendt forretningsmand kendt som Wang Sicong, en søn af en af de rigeste mennesker i Kina kaldet Wang Jianlin. Me Sicong købte det for cirka 6 millioner dollars, og omdannede senere holdet til Invictus Gaming for at fremme den professionelle e-sportsscene i landet.

Vis mere
PSG Esports

PSG Esports er et Paris-baseret professionelt videospil-outfit. Det er en afdeling af den franske fodboldklub Paris St-Germain. På en pressekonference i oktober 2016 afslørede klubbens præsident Nasser Al-Khelaifi deres indtræden i det lovende område for videospil. De blev den første europæiske professionelle klub, der udviklede en e-sportsafdeling. Det bedste e-sportshold samarbejdede med online bookmaker Betway som hovedsponsor.

Vis mere
Team OG

OG er en europæisk e-sportsorganisation, bedst kendt for sit Dota 2-hold, der vandt 2018 og 2019 Internationals. De har også funktioner i andre esport-konkurrencer, herunder Counter-Strike: Global Offensive og Valorant. Team OG er et af esportsverdenens favorithold med en anslået indtjening på $34.921.062 (i marts 2022).

Vis mere
Cloud9 Esports

Cloud9 er en af de mest populære, store og mest succesrige e-sportsorganisationer i verden. Siden 2013 har den Santa Monica, Californien, USA-baserede organisation lavet bølger inden for forskellige discipliner på tværs af esportsverdenen. Det har været på et vindende løb både i konkurrence og på forretningsfronten og er blevet 2020's næstmest værdifulde esports-outfit.

Vis mere
Team Spirit

Team Spirit er en Moskva-baseret russisk spilenhed. En tjener, en model og en kommende læge dannede holdet efter at have sagt deres job og studier op for at forfølge deres passion for spil. De etablerede holdet i 2015 og er gået videre med at konkurrere i Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends og Hearthstone-turneringer. På kun seks år er gruppen rejst til at blive et tophold for esports.

Vis mere

Alliance

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter

Mest populære esport-hold at spille på

Denne type væddemål kan være uforudsigelig. Hvis spillere ønsker at øge deres chancer for en vellykket indsats, er det bedst at vælge berømte esport-hold med en historie af sejre.

Team Liquid

De betragtes som en af de mest succesrige organisationer inden for alle esports. Team Liquid blev oprindeligt skabt til at konkurrere i StarCraft-turneringer. I løbet af de sidste 22 år er de vokset til at blive meget respekterede blandt andre videospilhold. De har i øjeblikket en etableret tilstedeværelse i Nordamerika, Europa og Brasilien. Team Liquid er også begyndt at udvide til asiatisk spil.

OG

Hvis betting-fans leder efter et af de bedste Dota 2 og CS:GO esportshold, så er OG værd at overveje. De blev først dannet i 2015 og har vundet internationalen to gange i træk. OG er også blevet et af de mest populære spilhold under Valorant turneringssæsoner. I starten af 2022 erklærede de, at de havde til hensigt at tage MMO-genren med storm.

Onde Genier

De bedste esports betting sider vil sandsynligvis indeholde denne Seattle-baserede gruppe. I stedet for at fokusere på en håndfuld spil, har de konkurreret i et væld af forskellige titler. Dette inkluderer Fortnite, Halo, League of Legends, COD, CS:GO, Rocket League og WoW. I 2015 vandt Evil Geniuses den største pris i esports historie på det tidspunkt. De er særligt dygtige til Call of Duty: WWII.

Holdånd

Denne Moskva-baserede gruppe har gjort det meget godt i turneringer for CS:GO, League of Legends, Hearthstone og Dota 2. Ved International 2021 vandt de imponerende $18 millioner. Dette gør dem til en af de højest indtjenende inden for alle e-sportsgrene.

Esport-hold i forskellige spil

Hvis spillere har et bestemt spil i tankerne, er det klogt at vælge et hold, der har gjort det meget godt i turneringer for denne titel. Højprofilerede hold har en tendens til at fokusere på et af de otte største videospil.

Age of Empires

Aftermath, Team GamerLegion, Vietnam Legends (VNA) og Suomi er velansete for at spille denne real-time strategy (RTS) titel. Andre grupper at holde øje med er Rulers of Rome, Clown Legion, Team Secret, Infinity Legends, Dark Empire og Tempo Storm.

Apex Legends

I øjeblikket nyder mere end 100 millioner mennesker dette multiplayer-skydespil. Det er dog kun en håndfuld hold, der har fået opmærksomhed i gambling-miljøet. Antallet af spillere fortsætter med at vokse takket være udgivelsen af de nye Apex Legends-sæsoner. Under turneringer bør spillere holde øje med Team Liquid, Fnatic, Evil Geniuses, Natus Vincere og Virtus.pro.

Arena of Valor

Dette spil er ret karakteristisk inden for e-sport, fordi hold skal være exceptionelle i mobilt spil. Valor deler mange ligheder med League of Legends, så der er en vis overlapning i topspillerne for hver titel. Dota-mestere plejer også at være gode til Valor. Grupper, der har gjort det godt i turneringer, omfatter Royal Never Give Up, EDward Gaming, Rogue Warriors, Talon Esports, Buriram United Esports, Qiao Gu Reapers og eStar Gaming.

Slagmark

I modsætning til andre spil på denne liste har Battlefield kun et par meget succesrige hold. Disse er PENTA Sports og Epsilon eSports. Førstepersons skydespil har en tendens til at være meget almindelige indeni esport turneringer. Battlefield er dog kun lige begyndt at få lige så meget anerkendelse som lignende titler som COD og Halo.

CS:GO

Det er rimeligt at sige, at CS: GO er en dominerende kraft inden for videospil. Der er flere store konkurrencer. Astralis, Natus Vincere, G2 eSports og Team Vitality skiller sig ud som stærke konkurrenter.

COD: Warzone

I de senere år er denne Battle Royale-titel blevet ekstremt populær blandt både konsol- og pc-afspillere. Hold, der spiller i denne tilstand, har normalt en historie med at klare sig godt i andre COD-turneringer. De inkluderer Atlanta FaZe, OpTic Gaming, CompLexity, Fariko Impact og Evil Geniuses.

Dota 2

Dette er ideelt for spillere, der ønsker at se spillere konkurrere om høje præmiepuljer. Dette er i millioner af dollars under det årlige VM. De fire højest rangerende organisationer er TNC Predator Virtus.Pro, Evil Geniuses og Team Secret.

FIFA

Ikke alle højprofilerede turneringer er fokuseret på skydning og fantasy. Fodboldvideospillet FIFA er vokset til en af de største franchises i branchen. Bettors bør holde øje med Fnatic, Tundra Esports, MKers, Manchester City Esports og Schalke 04 Esports under en kamp.

De bedste esport-spillere i verden

Med hensyn til samlet indtjening spiller de fire bedste spillere i verden alle Dota 2 professionelt. De er mænd i alderen mellem 22 og 29. Alle fire tjente størstedelen af deres penge fra International 2019.

Johan "N0tail" Sundstein

Denne danske spiller er i øjeblikket placeret som nummer 1 globalt. Han har konkurreret i 129 kampe og opnået omkring $7.183.837. Inden overgangen til Dota 2 var Sundstein en Heroes of Newerth-spiller. Under den internationale 2019-kamp vandt han $3.124.036,20 i præmiepenge.

Jesse "JerAx" Vainikka

Vainikka stammer fra Finland og har indtil videre konkurreret i 66 kampe. Selvom dette ikke er så imponerende som Sundstein, skal det bemærkes, at Vainikka har tjent $6.475.948. Dette gør ham til verdens næstbedste e-sportsspiller. Han nåede nummer 2 ved 2016 Shanghai Major.

Anathan "ana" Pham

Denne australier blev opmærksom på esports bookmakere i en tidlig alder. Inden Pham blev 18 år gammel, havde han allerede tjent $604.739 fra 15 turneringer. Hans nuværende samlede beløb er på over $6.004.411.

Sébastien "Ceb" Debs

Den fjerdebedste spiller er fra Frankrig, med $5.773.909 lavet af 65 turneringer. Debs kom først ved International 2018, før han vandt det følgende år igen. Igennem sin karriere har han spillet for ni store hold.

Hvordan vælger man det bedste esport-hold at spille på?

Dette vil i høj grad afhænge af karakteren af det spil, der spilles. Nogle af dem kræver, at deltagerne har hurtige reflekser og nøjagtighed. Andre er mere taktiske af natur. De bedste e-sportshold at satse på vil vide, hvilke kvaliteter der skal til for at vinde en kamp.

Et af de mest kritiske aspekter af denne type væddemål er forskning. Gambleren bør overlade meget lidt til tilfældighederne. De fleste turneringer har snesevis af hold, der kæmper om førstepladsen.

For at indsnævre de mest sandsynlige sejre skal spilleren kende hver enkelts track record. Heldigvis før det endelige mesterskab er der normalt en sæsonlang kvalifikationsperiode. Dette giver seerne mulighed for at analysere de forskellige styrker og svagheder ved hver kandidat.

Berømte esport-hold gør sig selv et navn ved at opnå et stort antal højprofilerede sejre. Hvis deres rivaler virker jævnbyrdige, så er det sværere at forudsige, hvem der vinder toppræmien. Hvis spillere er usikre, kan de undersøge spiltilstanden og kortet. De kan derefter se tidligere kampe, hvor hvert af de to hold har konkurreret i lignende scenarier. Dette vil give dem en bedre idé om, hvor godt spillerne vil præstere.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen