Hold

I de senere år er videospil blevet mere mainstream. I bund og grund er esports navnet på konkurrencespil, der udføres på et professionelt niveau. Mange af titlerne i store turneringer er holdbaserede, og hvert medlem vil spille en vigtig rolle. 

De bedste esports-hold vil lykkes med at vinde et betydeligt højt beløb i præmiepenge. Dette kan være inden for intervallet for millioner af dollars. Så høje indsatser har betydet, at esports betting-sider har fået opmærksomhed fra traditionelle satsningsfans. Denne form for gambling er mere eller mindre det samme som almindeligt sportsvæddemål.

Mest populære esport-hold at spille påEsport-hold i forskellige spilDe bedste esport-spillere i verdenHvordan vælger man det bedste esport-hold at spille på?
Alliance

Når brugeren benytter esports-væddemålssider, skal brugeren vælge det rigtige hold at satse på. Det er bedst at vælge en, der har en lang historie med at vinde turneringer. Dette er bestemt tilfældet med Alliance. De er baseret i Sverige og har været en del af pro-gamingscenen siden 2013. Et ledelsesteam på fem personer fører tilsyn med organisationen. Tidligere fokuserede de på StarCraft II og League of Legends. 

Vis mere…
Astralis

Astralis, også kendt som AST, er uden tvivl et af de bedste eSport-hold i verden. Det danske outfit har nået højderne for at blive en dominerende kraft i de bedste eSports turneringer og konkurrencer. I dette runde-up kan du finde ud af alle detaljer om Astralis, fra dets oprettelse til de forskellige spil, det har lister i. Find også ud af om holdets præstationer og præstationer på den globale eSports-arena og, hvad der er vigtigt, hvordan man satser på Astralis.

Vis mere…
Cloud9 Esports

Cloud9 er en af de mest populære, store og mest succesrige e-sportsorganisationer i verden. Siden 2013 har den Santa Monica, Californien, USA-baserede organisation lavet bølger inden for forskellige discipliner på tværs af esportsverdenen. Det har været på et vindende løb både i konkurrence og på forretningsfronten og er blevet 2020's næstmest værdifulde esports-outfit.

Vis mere…
Dignitas

Dignitas er et berømt esport-hold etableret i 2003. Holdet er et af de mest anerkendte og genkendelige virksomheder inden for den dygtige spilbranche. De har nogle af de største og mest populære e-sportshold. For partnere, der søger efter en direkte gateway til spil- og esports-markederne, giver Dignitas' unikke og karakteristiske brandposition en chance, der en gang i livet. Dignitas blev købt af Philadelphia 76ers i NBA i september 2016. 

Vis mere…
Evil Geniuses

Evil Geniuses er et af de mest populære e-sportshold med hovedkvarter i San Francisco, Californien. Det er blandt de ældste kendte videospilinstitutioner. Med sin lange historie har Evil Geniuses formet spilscenen siden grundlæggelsen i 1999. Deres succes har været afhængig af deres spilleres evne til at vælge deres rejse og være modige uden at være begrænset af krav. 

Vis mere…
FaZe Clan

FaZe Clan, tidligere kendt som FaZe Sniping, er et Los Angeles-baseret eSports-firma etableret i 2010. Det kan prale af konkurrencedygtige hold i en bred vifte af titler, herunder Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty og PUBG: Battlegrounds. Dette top-esportshold sluttede sig til spilverdenen som et Call of Duty-hold bestående af Jeff "House Cat" Emann, Ben "Resistance" Christensen og Eric "CLipZ" Rivera. 

Vis mere…
Fnatic

Team Fnatic, også kendt som FNC, er et professionelt esports-outfit. Det er rangeret som et af de bedste esports-hold i konkurrencedygtig elektronisk sportsvæddemålshistorie. Organisationen er vokset eksponentielt i de sidste par år og har opnået en plads blandt listen over mest populære esport-hold. Udover sin popularitet i begivenheder, er Fnatic en favorit blandt esports-betting-entusiaster. Mærket kan også prale af en serie af professionelt gamingudstyr, herunder tastaturer, mus, hovedtelefoner, puder og mere.

Vis mere…
G2 Esports

G2 eSports, tidligere Gamers2, er en europæisk eSports-franchise, der deltager i adskillige eSports-turneringer og -begivenheder. Organisationen er baseret i Berlin, Tyskland. Det blev etableret i februar 2014 af en professionel spiller fra League of Legends kaldet Carlos Rodriguez Santiago, og en investor ved navn Jens Hilgers. Gamers2 blev omdøbt til G2 eSports i oktober 2015. 

Vis mere…

Gambit Esports

Mest populære esport-hold at spille på

Mest populære esport-hold at spille på

Denne type væddemål kan være uforudsigelig. Hvis spillere ønsker at øge deres chancer for en vellykket indsats, er det bedst at vælge berømte esport-hold med en historie af sejre.

Team Liquid

De betragtes som en af de mest succesrige organisationer inden for alle esports. Team Liquid blev oprindeligt skabt til at konkurrere i StarCraft-turneringer. I løbet af de sidste 22 år er de vokset til at blive meget respekterede blandt andre videospilhold. De har i øjeblikket en etableret tilstedeværelse i Nordamerika, Europa og Brasilien. Team Liquid er også begyndt at udvide til asiatisk spil.

OG

Hvis betting-fans leder efter et af de bedste Dota 2 og CS:GO esportshold, så er OG værd at overveje. De blev først dannet i 2015 og har vundet internationalen to gange i træk. OG er også blevet et af de mest populære spilhold under Valorant turneringssæsoner. I starten af 2022 erklærede de, at de havde til hensigt at tage MMO-genren med storm.

Onde Genier

De bedste esports betting sider vil sandsynligvis indeholde denne Seattle-baserede gruppe. I stedet for at fokusere på en håndfuld spil, har de konkurreret i et væld af forskellige titler. Dette inkluderer Fortnite, Halo, League of Legends, COD, CS:GO, Rocket League og WoW. I 2015 vandt Evil Geniuses den største pris i esports historie på det tidspunkt. De er særligt dygtige til Call of Duty: WWII.

Holdånd

Denne Moskva-baserede gruppe har gjort det meget godt i turneringer for CS:GO, League of Legends, Hearthstone og Dota 2. Ved International 2021 vandt de imponerende $18 millioner. Dette gør dem til en af de højest indtjenende inden for alle e-sportsgrene.

Mest populære esport-hold at spille på
Esport-hold i forskellige spil

Esport-hold i forskellige spil

Hvis spillere har et bestemt spil i tankerne, er det klogt at vælge et hold, der har gjort det meget godt i turneringer for denne titel. Højprofilerede hold har en tendens til at fokusere på et af de otte største videospil.

Age of Empires

Aftermath, Team GamerLegion, Vietnam Legends (VNA) og Suomi er velansete for at spille denne real-time strategy (RTS) titel. Andre grupper at holde øje med er Rulers of Rome, Clown Legion, Team Secret, Infinity Legends, Dark Empire og Tempo Storm.

Apex Legends

I øjeblikket nyder mere end 100 millioner mennesker dette multiplayer-skydespil. Det er dog kun en håndfuld hold, der har fået opmærksomhed i gambling-miljøet. Antallet af spillere fortsætter med at vokse takket være udgivelsen af de nye Apex Legends-sæsoner. Under turneringer bør spillere holde øje med Team Liquid, Fnatic, Evil Geniuses, Natus Vincere og Virtus.pro.

Arena of Valor

Dette spil er ret karakteristisk inden for e-sport, fordi hold skal være exceptionelle i mobilt spil. Valor deler mange ligheder med League of Legends, så der er en vis overlapning i topspillerne for hver titel. Dota-mestere plejer også at være gode til Valor. Grupper, der har gjort det godt i turneringer, omfatter Royal Never Give Up, EDward Gaming, Rogue Warriors, Talon Esports, Buriram United Esports, Qiao Gu Reapers og eStar Gaming.

Slagmark

I modsætning til andre spil på denne liste har Battlefield kun et par meget succesrige hold. Disse er PENTA Sports og Epsilon eSports. Førstepersons skydespil har en tendens til at være meget almindelige indeni esport turneringer. Battlefield er dog kun lige begyndt at få lige så meget anerkendelse som lignende titler som COD og Halo.

CS:GO

Det er rimeligt at sige, at CS: GO er en dominerende kraft inden for videospil. Der er flere store konkurrencer. Astralis, Natus Vincere, G2 eSports og Team Vitality skiller sig ud som stærke konkurrenter.

COD: Warzone

I de senere år er denne Battle Royale-titel blevet ekstremt populær blandt både konsol- og pc-afspillere. Hold, der spiller i denne tilstand, har normalt en historie med at klare sig godt i andre COD-turneringer. De inkluderer Atlanta FaZe, OpTic Gaming, CompLexity, Fariko Impact og Evil Geniuses.

Dota 2

Dette er ideelt for spillere, der ønsker at se spillere konkurrere om høje præmiepuljer. Dette er i millioner af dollars under det årlige VM. De fire højest rangerende organisationer er TNC Predator Virtus.Pro, Evil Geniuses og Team Secret.

FIFA

Ikke alle højprofilerede turneringer er fokuseret på skydning og fantasy. Fodboldvideospillet FIFA er vokset til en af de største franchises i branchen. Bettors bør holde øje med Fnatic, Tundra Esports, MKers, Manchester City Esports og Schalke 04 Esports under en kamp.

Esport-hold i forskellige spil
De bedste esport-spillere i verden

De bedste esport-spillere i verden

Med hensyn til samlet indtjening spiller de fire bedste spillere i verden alle Dota 2 professionelt. De er mænd i alderen mellem 22 og 29. Alle fire tjente størstedelen af deres penge fra International 2019.

Johan "N0tail" Sundstein

Denne danske spiller er i øjeblikket placeret som nummer 1 globalt. Han har konkurreret i 129 kampe og opnået omkring $7.183.837. Inden overgangen til Dota 2 var Sundstein en Heroes of Newerth-spiller. Under den internationale 2019-kamp vandt han $3.124.036,20 i præmiepenge.

Jesse "JerAx" Vainikka

Vainikka stammer fra Finland og har indtil videre konkurreret i 66 kampe. Selvom dette ikke er så imponerende som Sundstein, skal det bemærkes, at Vainikka har tjent $6.475.948. Dette gør ham til verdens næstbedste e-sportsspiller. Han nåede nummer 2 ved 2016 Shanghai Major.

Anathan "ana" Pham

Denne australier blev opmærksom på esports bookmakere i en tidlig alder. Inden Pham blev 18 år gammel, havde han allerede tjent $604.739 fra 15 turneringer. Hans nuværende samlede beløb er på over $6.004.411.

Sébastien "Ceb" Debs

Den fjerdebedste spiller er fra Frankrig, med $5.773.909 lavet af 65 turneringer. Debs kom først ved International 2018, før han vandt det følgende år igen. Igennem sin karriere har han spillet for ni store hold.

De bedste esport-spillere i verden
Hvordan vælger man det bedste esport-hold at spille på?

Hvordan vælger man det bedste esport-hold at spille på?

Dette vil i høj grad afhænge af karakteren af det spil, der spilles. Nogle af dem kræver, at deltagerne har hurtige reflekser og nøjagtighed. Andre er mere taktiske af natur. De bedste e-sportshold at satse på vil vide, hvilke kvaliteter der skal til for at vinde en kamp.

Et af de mest kritiske aspekter af denne type væddemål er forskning. Gambleren bør overlade meget lidt til tilfældighederne. De fleste turneringer har snesevis af hold, der kæmper om førstepladsen.

For at indsnævre de mest sandsynlige sejre skal spilleren kende hver enkelts track record. Heldigvis før det endelige mesterskab er der normalt en sæsonlang kvalifikationsperiode. Dette giver seerne mulighed for at analysere de forskellige styrker og svagheder ved hver kandidat.

Berømte esport-hold gør sig selv et navn ved at opnå et stort antal højprofilerede sejre. Hvis deres rivaler virker jævnbyrdige, så er det sværere at forudsige, hvem der vinder toppræmien. Hvis spillere er usikre, kan de undersøge spiltilstanden og kortet. De kan derefter se tidligere kampe, hvor hvert af de to hold har konkurreret i lignende scenarier. Dette vil give dem en bedre idé om, hvor godt spillerne vil præstere.

Hvordan vælger man det bedste esport-hold at spille på?