Sats på Arena of Valor International Championship 2024

Arena of Valor, tidligere Strike of Kings, er et online videospil udviklet af TiMi Studio Group. Den er tilgængelig på iOS-, Android- og Nintendo Switch-enheder. Det er blandt de mest populære spil i Asien, da det er med i næsten alle større eSport-begivenheder i regionen.

Arena of Valor International Championship er Arena of Valors mest berømte begivenhed. Denne turnering har fundet sted årligt i løbet af de sidste fem år under AIC-franchisen. Den sjette iteration, arrangeret af VSPN, Level Infinite og Garena, begyndte den 16. juni 2022 og slutter den 10. juli 2022. Puljepræmien varierer typisk årligt, med 2022-begivenheden sat til at have den højeste puljepræmie på 2 millioner dollars. Indtil videre er alle Arena of Valor International Championship-begivenheder blevet afholdt online.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt hvad du behøver at vide om Arena of Valor International Championship

Arena of Valor, tidligere Strike of Kings, er et online videospil udviklet af TiMi Studio Group. Den er tilgængelig på iOS-, Android- og Nintendo Switch-enheder. Det er blandt de mest populære spil i Asien, da det er med i næsten alle større eSport-begivenheder i regionen.

AoV-gameplayet

Arena of Valor er et multiplayer-spil med en kamparena. Hver spiller vælger en karakter at kontrollere på slagmarken. Spillets karakterer omtales som helte, der hver især har unikke evner.

Jo mere en spiller bruger en helt, jo flere kapaciteter får helten. Spillere kan tjene erfaring og guld på flere måder, herunder at dræbe monstre og håndlangere, ødelægge strukturer og besejre andre spillere.

Guld kan derefter bruges til at købe specielle spilgenstande, der giver en spiller overlegne evner, der er nyttige i kamparenaen. Desuden kan guld hjælpe spillere med at købe flere helte. På den anden side kan den optjente erfaring låse op og øge flere evner for at gøre en helt mere magtfuld.

Spiltilstande

Arena of Valor har flere spiltilstande, hvor den mest populære er 5v5, almindeligvis kaldet Grand Battle. Spillernes hovedmål i denne tilstand er at ødelægge fjendens tårne og sikre flere missioner, som at dræbe Dark Slayer og ødelægge modstanderens kerne. Grand Battle-kampene varer typisk mellem 12 og 18 minutter.

Black City Arena, som er en 1v1-tilstand, er en anden populær tilstand i gameon. Den har kun en enkelt bane, et tårn, en kerne til rød og blå, to børster på siderne af den vandrette slagmark og en HP-pot.

Shadow Duel er også almindeligt spillet. Denne 3v3-tilstand spilles på Flatland Battlefield og har et mindre kort. Det har kun et tårn, og hvert hold har en kernebase. Spillene er hurtigere og varer hver 4 til 6 minutter.

Andre bemærkelsesværdige spiltilstande inkluderer Abyssal Clash, Hook Wars, Football Fever, Death Match, Gladiator's Summit, Mayhem Mode og Duo Race.

Arena of Valor International Championship væddemål

Spillere, der er ivrige efter at satse på Arena of Valor International Championship-turneringer, er for det meste ivrige efter at undersøge de odds, der tilbydes forskellige eSports betting sider. Ideelt set varierer Arena of Valor betting odds normalt afhængigt af flere faktorer, såsom væddemålstype og valgt eSports bettingside. De fleste udbydere af eSport-væddemål tilbyder normalt en bred vifte af væddemålstyper til stort set alle kampene i begivenheden.

Matchvinderen er en af de mest populære væddemålstyper i de bedste Arena of Valor International Championship-turneringer. Ses-spillerne forudsiger, hvilket hold der vinder en specifik kamp. Resultatet af væddemålet kan enten være en sejr eller et tab.

Oddsene er normalt betydeligt lavere for, at favoritholdet vinder. En anden relateret indsatstype er begivenhedsvinderen. Til det satser spillere på, hvilket hold der vinder mesterskabet.

Handicap væddemålstyper ser begrænsninger knyttet til favoritholdet for at vinde, hvilket gør væddemålene mere lige. Resultatet er, at oddsene også bliver tættere, hvilket fungerer bedst for spillere, der ønsker at satse på, at underdog-holdet vinder.

Over/under-indsatstypen kræver, at spillere satser på, om et hold vil score mere eller mindre end et specificeret antal. Ideelt set giver dette væddemål spillere frihed til at forudsige resultaterne med en bredere rækkevidde.

Andre væddemålstyper for Arena of Valor International Championship inkluderer korrekt score, første blod, total drab, korthandicap og kortvinder.

Hvorfor er Arena of Valor International Championship populær blandt spillere?

De mange forskellige væddemålsmarkeder er uden tvivl blandt de vigtigste årsager til, at Arena of Valor International Championship er populær blandt spillere. De mest velrenommerede online eSport-væddemålssider tilbyder væddemålsmarkeder for næsten alle de kampe, der vises i begivenheden, hvilket gør det nemt for spillere, der elsker spillet, at satse på deres favoritspillere og hold.

En anden grund er, at de fleste eSports-væddemålssider tilbyder attraktive odds (lave marginer) for de fleste Arena of Valor-kampe. Oddsene er mere tiltalende end normalt og tiltrækker flere spillere til de respektive sider. De potentielle beløb, spillere kan vinde ved at satse på turneringen, stiger med de forbedrede odds.

At satse på Arena of Valor International Championship-ligaer er også relativt nemt. De fleste væddemålstyper, der tilbydes af eSports væddemålsudbydere, er nemme at forstå og placere. Det gør dem velegnede selv for spillere uden spiloplevelse. De fleste bookmakere tilbyder også live betting-markeder for turnering.

Det er praktisk, da det giver spillere mulighed for at analysere kampene og placere live-væddemål baseret på pålidelig information i realtid. Derudover er alle spil normalt godt planlagt forud for turneringen, hvilket gør det nemt for spillere at se alle kampene live.

AoV International Championship-vindende hold og største øjeblikke

Mange Arena of Valor-hold har været med i de seks iterationer af Arena of Valor International Championship, der har fundet sted indtil videre, hvor de fleste af dem har forskellige spillere hvert år.

Flere hold og spillere har dog skilt sig ud i konkurrencen på grund af deres imponerende præstationer. Her er store Arena of Valor International Championship-turneringer i de seneste år, at dømme ud fra deres imponerende præstationer.

Burrium United E-Sports

Burriam United eSports er 2021's Arena of Valor International Championship-titelindehaver. Holdet vandt 40 % af præmiepuljen på $1 million, hvor 20 % gik til den første andenplads, V Gaming. Hong Kong Attitude var andenpladsen og vandt 15 % af præmiepuljen.

Burriam United eSports er en professionel eSports organisation baseret på thai. De aktive spillere, der vandt mesterskabet i 2021, omfattede Satittirat Chetnarong, Anurak Saengjan, Pakinai Srivijarn og Weerapat Rungchaeng.

Holdets præstation var så imponerende, at de fleste af dets spillere blev tildelt priser. Identificeret ved deres spiller-id'er vandt NuNu Finals MVP-prisen og Best Line-Up Mid, Overfly vandt Best Line-Up Dark Slayer-prisen, og Difoxn vandt Best Line-Up Abyssal Dragon-prisen.

MAD Team

MAD-holdet vandt den fjerde iteration af Arena of Valor International Championship, som fandt sted i 2020. Dette professionelle eSport-hold er baseret i Taiwan. Efter sin fremragende præstation blev holdet tildelt 40 % af præmiepuljen, som var på $200.000.

Nogle af spillerne i enheden, der havde imponerende præstationer, inkluderede spiller 03.22, som var finalens MVP og bedste line-up Abyssal Dragon, og KuKu, som var den bedste line-up support vinder.

Team Flash

Tolv hold fandt sted i 2019 Arena of Valor International Championship, hvor Team Flash dukkede op som mestrene. Holdet vandt $200.000 fra præmiepuljen på $500.000. De to Team Flash-spillere, der skilte sig mest ud under denne begivenhed, var XB, der vandt Finals MVP-prisen, og ADC, som vandt Best Line-Up-jungleprisen.

J Team

J-holdet vandt Arena of Valor International Championship i 2018 og tjente $250.000 fra præmiepuljen. Turneringens MVP-pris gik til J-holdets spiller med brugernavnet Neil.

Bevæger sig stadig under skud

Still Moving Under Gunfire-holdet var det første hold nogensinde til at vinde Arena of Valor International Championship. Holdet vandt den første iteration af turneringen, som var i 2017, efter at have konkurreret mod 11 andre internationale pro-hold. Præmiesummen for det vindende hold var $200.000.

Hvor skal man satse på Arena of Valor International Championship

Det kan være en udfordring at finde et passende eSports-væddemålssted til at satse på de største Arena of Valor International Championship-turneringer på grund af de store muligheder, der er tilgængelige for eSports-væddere. Nogle væddemålssider med videospil er ikke så gode og kan resultere i en dårlig væddemålsoplevelse.

Når man ser på listen over eSports-turneringer og bettingplatforme, kan det være en stor opgave at finde den bedst egnede egaming-bettingplatform. En af de mest effektive løsninger er at besøge en dedikeret eSports-betting-placering. Sådanne sider har typisk al den relevante information, der er nødvendig for at vælge passende eSports-væddemålssider baseret på præferencer, inklusive topforslag.

Sådan placerer du dine indsatser på AoV IC

Væddemålsprocessen er forholdsvis nem efter at have valgt eSports bettingside. Spillere skal først tilmelde sig og logge ind på væddemålssiden og finansiere deres væddemålskonti. De skal derefter vælge en væddemålstype og væddemålsmarked efter eget valg. Udvælgelsen kan være baseret på adskillige faktorer, herunder odds og potentielle udfald.

Derudover skal spillere også beslutte, hvor mange penge de vil satse for hvert væddemål. Trin-for-trin processen med at placere væddemål kan variere på forskellige eSports betting sites, men involverer normalt kun et par klik. Noget at bemærke er, at alle væddemål skal placeres til tiden, normalt før starten af de respektive kampe.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen