Sats på League of Legends World Championship 2024

Esport-ligaer af turneringer er blevet så populære i dag. Derfor er listen over esports-turneringer i dag lang. Men lige i toppen er disse eSport-mesterskaber, League of Legends verdensmesterskab. Arrangeret af Riot Games, League of Legends World Championship, blot kendt som Worlds, er en årlig professionel turnering, der samler de bedste League of Legends (LoL) hold til at konkurrere om titlen i slutningen af hver sæson.

Det er en turnering, der afgør den bedste League of Legends-mester i verden i løbet af et bestemt år. I dette mesterskab kæmper holdene om Summoner's Cup, et trofæ på 70 pund (32 kilogram) (den ultimative præstation) og en præmiepulje på flere millioner dollar. Med hensyn til seertal har denne turnering et stort publikum, og 2018-udgaven har tiltrukket omkring 99,6 millioner seere.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvad er League of Legends Championship?

De første LoL Worlds fandt sted på DreamHack, Sverige, med Team Fnatic kronet turneringens første mestre nogensinde. Siden indvielsen har seks forskellige hold vundet mesterskabet, hvor SKT T1 er det eneste hold, der løfter titlen tre gange (fra 2022).

Siden starten i 2011 har begivenheden været vidne til en række transformationer. Efterhånden som den udvides i størrelse, justeres og ændres præmiepuljen, værtsbyer, deltagere og regler. Riot Games har endda produceret et officielt eventmusikstykke til at ledsage Worlds-begivenheden siden 2014.

LoL World Championship består af tre konkurrencefaser, herunder Play-Ins, Group Stages og Knockouts. Mens Play-In og Group-faserne spilles i et round-robin-format, spilles Knockout-fasen i et enkelt-elimineringsformat, som har de bedste af fem serier.

Hvor stort er LoL verdensmesterskabet?

Først og fremmest samler mesterskabet creme de la creme fra LoL-holdene for at låse horn. Med en præmiepulje på flere millioner dollars at vinde, kan ingen vove at forestille sig, at turneringen er lille; det er en stor en.

Læg hertil de hundredvis af millioner, der tuner ind for at se turneringskampene live, og du har en af største e-sportsturneringer under solen. Plus, millioner af mennesker ser mesterskabet som en mulighed for at placere væddemål og vinde penge. Ja, så stort og vigtigt er verdensmesterskabet.

Trofæet

Som nævnt ovenfor er det enhver deltagers drøm at løfte Summoner's Cup (turneringens cup). Pokalen blev bestilt af turneringsejerne, Riot Games. Mens Riot Games specificerede en vægt på 70 pund, vejer det endelige produkt (kop) mindre for at sikre, at det er nemt at løfte.

Om League of Legends

Liga af legender, forkortet til LoL, er et MOBA-computerspil udviklet i 2009. Det kan downloades gratis fra spillets hjemmeside. Næsten alle kan downloade og spille spillet takket være dets minimumssystemkrav.

Sådan spiller du League of Legends

En LoL-kamp består af to hold med hver fem spillere. Holdene er blå og røde, og de konkurrerer på Summoner's Rift-kortet. Meget af handlingen foregår i baserne og i de tre baner kendt som 'bund, midt og top'. Jungle refererer til ethvert område på kortet, der ikke er optaget af baner eller baser, og 'junglere' er afhængige af dette område for at dræbe neutrale monstre for guld og XP.

Spillere kan forbedre deres mestre (karakterer) ved at tjene guld, som bliver brugt på ressourcer, der vil give dem mulighed for at kaste kraftigere besværgelser og gøre mere skade på modstandere. At vinde XP hjælper på den anden side spillere med at komme op i niveau. Hvert hold kan tilkalde en hær af håndlangere for at hjælpe dem med at ødelægge modstanderens base.

Hvordan vinder man en League of Legends-kamp?

Det første hold, der ødelægger Nexus'en, vinder kampen. Nexus er en struktur placeret på bagsiden af hver sides base. En ting at bemærke er, at ødelæggelse af Nexus ikke er en tur i parken. Nexus forbliver intakt, så længe alle tre af dens inhibitorer, eller i det mindste en af basens tårne, bliver stående.

Tårntårne er vigtige i en LoL-kamp, fordi de hjælper med at skade modstanderne, samtidig med at de tillader et hold at have ordentlig kontrol over slagmarken. For at nedbryde tårnene bruger teams ofte håndlangere, hvis kilde er Nexus.

Hvorfor er LoL World Championship populært at spille på?

Vi ved alle, at populariteten af esports-væddemål er steget hurtigt, hurtigere end du kan forestille dig, især i de seneste år. Det udvider også med en hastighed, der ville presse andre store e-sportsturneringer.

Dette er en esport begivenhed, hvor league of legends odds er gunstige og giver en fantastisk mulighed for at spille på dit favorithold.

Nu er en af de mest populære eSport online turneringer for spillere LoL World Championship. Ikke ret mange eSports-turneringer er vidne til en tilstrømning af spillere som denne. Og det er af gode grunde, herunder følgende:

Flere væddemålsmarkeder at vælge imellem

Kampvarighed over/under, hold til at dræbe første baron/drage, kampscore over/under, hold, der trækker første blod osv.

Kampene er korte

League of Legends kampe varer typisk 40 minutter. Ti minutter kan tilføjes eller trækkes fra afhængigt af flere faktorer, såsom kampens kompleksitet, holdenes spillestile, push-potentiale osv. Det betyder, at spillere ikke behøver at vente i timevis, før gevinster kan ramme deres konto for det næste væddemål.

Tilgængelighed

Dette er endnu en grund til, at spillere elsker LoL World Championship. Du vil overhovedet finde turnerings odds tilgængelige esport betting sider. Så hvorfor kæmpe for at prøve at satse på en turnering, hvis tilgængelighed er knap?

League of Legends World Championships vindende hold og største øjeblikke

Fnatic (sæson 1)

Under sæson 1 var LoL-verdensmesterskabet stadig spirende, og det manglede meningsfuld infrastruktur på plads. Derfor valgte Riot Games DreamHack Summer, Sverige, som begivenhedssted. I denne begivenhed deltog i alt otte hold - tre hold fra Europa, tre hold fra Nordamerika, et fra Filippinerne og et fra Singapore.

Fnatic, et svensk hold, fik overstået af sine modstandere og besejrede Counter Logic Gaming 2-1, før de fejede Epik Gamer. Fnatic mødte Against All Authority i den store finale, hvilket gjorde sæson 1-finalerne til en heleuropæisk affære. De ville tage 50.000 $ med hjem.

Taipei Assassins (sæson 2)

Begivenheden blev afholdt i Los Angeles, Californien, og den har en præmiepulje på $2.000.000, der var fyrre gange jomfrupræmiepuljen. Efter afslutningen af gruppespillet blev TPA stillet op mod det koreanske NaJin Sword-hold.

Overraskende nok fejede dette taiwanske hold NaJin let og gik videre til Grand Finals efter en højoktansejr på 2-1 over Europas dengang toprangerede Moscow Five. Taipei blev stillet op mod Azubu Frost, Koreas topfrø, som de reelt lukkede ned. De vandt konkurrencen 3-1 og bragte den første verdensmesterskabskrone nogensinde til Taiwan.

SK Telecom T1 (sæson 3)

Sæson tre var første gang i verdenshistorien, at en serie gik alle fem kampe. SKT ville til sidst besejre NaJin for at gå videre til Grand Finals. Kampen mod Royal Club var dog en nedtur, da SKT tæskede dem med 3-0 for at vinde Koreas første mesterskab. Denne sejr markerede begyndelsen på Koreas dominans i mesterskabet.

Samsung White (sæson 4)

Duellen mellem Samsung White og Star Horn Royal Club endte med en 3-0-tæsk. I denne kamp formåede taberen kun at vinde én kamp. Det var den første mesterskabssejr for Samsung White og Koreas anden i træk. Royal Club, der i øjeblikket er kendt som Royal Never Give Up, er det eneste hold, der er endt som andenpladsen i turneringen ved flere lejligheder.

SK Telecom T1 (sæson 5)

SKT mødte KOO Tigers i Grand Finals i 2015. Dette var den første af tre på hinanden følgende finaler i hele Korean Worlds. SKTs perfekte Worlds-løb blev ødelagt af KOO Tigers, som formåede at vinde én kamp, men det var det bedste, sidstnævnte kunne gøre. SKT ville fortsætte med at vinde 3-1 og blive det første hold nogensinde til at vinde turneringen mere end én gang.

Andre LoL World Championship vindere

  • SK Telecom T1 (sæson 6)
  • Samsung Galaxy (sæson 7)
  • Invictus Gaming (sæson 8)
  • FunPlus Phoenix (sæson 9)
  • DAMWON Gaming (sæson 10)

Hvor og hvordan satser man på League of Legends verdensmesterskab?

På trods af eksistensen af andre profitable og store esport-turneringer, er LoL World Championship fortsat en af de bedste e-sportsturneringer for spillere. Hver League of Legends Worlds-begivenhed er en global sensation, der udløser et væddemål.

Sådan satser du på League of Legends verdensmesterskab

Der er online esport betting sider; derfor skal du træffe det rigtige valg, når det kommer til væddemål på esport-turneringer. Dette kan se ud til at være det enkleste trin, men det er måske ikke tilfældet. Selvfølgelig vil din online betting-oplevelse være i fare, hvis du tager fejl på dette tidspunkt. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, skal du blot foretage en Google-søgning på de bedste esports betting-sider.

Når du har besluttet dig for en booker, skal du fuldføre registreringsprocessen, som normalt indebærer at udfylde en onlineformular. Sørg for, at du giver gyldige oplysninger, fordi du kan blive udsat for yderligere bekræftelse senere. Nogle bookmakere kan kræve, at du uploader en offentligt udstedt identifikation med det samme, mens andre vil vente til din første anmodning om udbetaling.

Efter registrering skal du foretage en indbetaling ved hjælp af din foretrukne betalingsmetode. Når du har gjort det, er det nu tid til at sætte dine penge på arbejde. Vælg en kamp, væddemålsmarked, indsats, og bekræft dit væddemål.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

LAN eller online: En Make-Or-Break for eSports-spillere
2022-12-29

LAN eller online: En Make-Or-Break for eSports-spillere

Den globale pandemi har bragt et boom i eSports-væddemål. Det stoppede også LAN-turneringer, men førte til fremkomsten af online-turneringer. Live LAN-turneringer vender dog tilbage med lempelse af lockdowns, og immuniseringsprogrammer viser sig at være effektive.

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022
2022-12-08

Top 5 Esports-væddemålsturneringer 2022

Esports ekspanderer, og flere konkurrencer og spil bliver inkluderet på væddemålsmarkederne. Det er ikke overraskende at se esports-væddemål vokse i popularitet, i betragtning af hvor populære sportskonkurrencer er blevet i de senere år.