Sats på DreamHack Tournaments 2024

DreamHack er et underholdningsfirma med base i Sverige. Firmaet er specialiseret i konkurrencedygtige spilbegivenheder og ejes af Modern Times Group (MTG), et digitalt underholdningsfirma med hovedkontor i Stockholm. Ifølge Guinness Book of Records og Twin Galaxies er det den største LAN-fest og computerfestival i verden. Den (denne turnering) kan prale af den hurtigste internetforbindelse i verden og har også den mest genererede trafik.

I begyndelsen af 1990'erne begyndte DreamHack som et beskedent møde mellem venner og kammerater inde i kælderen på en skole i Malung. Kort efter flyttede den til cafeteriet. Her forvandlede det sig til at være en af de største e-sportsturneringer i perioden.

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spil tilbudt i turneringen

DreamHack har siden indgået partnerskab med Major League Gaming (MLG) og Electronic Sports League (ESL) i november 2012 for at hjælpe med at opnå vækst og ekspansion af det nordamerikanske og europæiske spilmarked. Disse samarbejder byder blandt andet på ting som universelle placeringer og ensartede konkurrencemæssige rammer.

DreamHack esport-ligaer trækker topspillere fra hele verden med en kumulativ præmiepulje på over $300.000. Hundredvis af særskilte videostreams fra turneringen er tilgængelige på internettet. De fleste af dem dækker spilkonkurrencer. Disse spilbegivenheder har fundet sted i Stockholm og Jönköping (Sverige), Tours (Frankrig), Bukarest og Cluj (begge Rumænien), Valencia og Sevilla (Spanien), London (England) og Leipzig (Tyskland).

Fortnite

Fortnite er i det væsentlige ved en åben konkurrence. I løbet af konkurrencedagene er enhver spiller velkommen til at deltage og se, om de kan komme til toppen af ranglisten. Det er en fantastisk måde at bringe folk sammen til mere spontane konkurrencer. Der er også mulighed for at blive parret med en professionel spiller; således vil der være et stort pres på hver deltager.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Når det kommer til dette spil i DreamHack'sDreamHack's turneringer, har Sverige domineret konkurrencen. Ninjas in Pyjamas har vundet seks gange, herunder DreamHack Masters Malmo i 2016 og Astro Open i Valencia i 2012. Ligeledes Fnatic har vundet seks DreamHack-turneringer, inklusive DreamHack Tours i 2015 og 2012, DreamHack Bukarest og DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, tidligere kendt som Dota All-Stars, før det blev omdøbt til DreamHack, er nu måske den mest prestigefyldte Dota 2 turnering globalt. Selvom asiatiske hold er dominerende på en global platform, tillader DreamHack-konkurrencer europæiske og nordamerikanske hold også at konkurrere om toppræmierne.

StarCraft 2

Selvom den blev udgivet i 2010, StarCraft 2 blev hurtigt et populært spil ved DreamHack-turneringer. Naama (finsk) vandt den indledende konkurrence på DreamHack Winter året efter efter indvielsen. Spillet er blevet en fast del af sommeren og vinterens DreamHack-konkurrencer. Det er også blevet inkluderet i DreamHack Open-turneringer på grund af dets nyfundne succes.

Stormens helte

Stormens helte kan prale af hovedpersoner fra andre Blizzard-mærker, herunder Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings og Overwatch. Efter udgivelsen i 2015 fik den sin DreamHack-premiere på DreamHack Bukarest. European TeamLiquid vandt PGL Spring Champions of the Storm 2015. Populariteten af dette spil i DreamHack er konstant vokset. BeGeniuses ESC modtog over $5.000 i præmiepenge for at vinde DreamHack Tours 2017.

Andre spil i DreamHack-turneringen

Legend of leagues, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth og Mortal Kombat XL har bidraget til DreamHack-kredsløbets succes. På trods af at de ikke har den samme økonomiske støtte som spil som Dota 2 og ikke deltager så fremtrædende som andre spil, er disse spil stadig væsentlige komponenter i DreamHack'sDreamHacks succes, da de langsomt fortsætter med at vinde popularitet.

Hvorfor er DreamHack-turneringer populære?

Der er en bred vifte af genrer og spil i esport-turneringerne. Derfor er der meget at se og gøre der, da flere spil skiller sig ud. Mens genopblussen af kampspil også er fængslende, har et spil (Halo) været i hastig fremgang. De (DreamHack) har ændret sektoren og været banebrydende videospil og e-sport udvikling over hele verden i over tyve år.

Disse udviklinger er opnået ved at bygge en platform, der lader spillere gå fra at være ingenting til superstjerner. Samtidig giver de tilskuerne mulighed for at opleve de bedste spilhistorier. Som et resultat er DreamHack vokset i fremtræden og popularitet over hele verden.

DreamHack Summer 2017 var en kæmpe succes med en hovedpræmie på over $100.000. Arrangementet var opdelt i to grupper, der hver bestod af fire hold. Vinderen af $50.000 førstepladsens præmiepenge skulle afgøres af en playoff-fase.

DreamHack er blandt de mest kendte navne inden for videospil. Det skylder det at have været en af de første og mest produktive arrangører af esports-begivenheder. De er involveret i flere spil, så det er altid værd at holde øje med deres tidsplaner i et bestemt år. For de fleste spillere er det en stor ting at komme ind i DreamHack. En række af dem bliver dog droppet, hvis de ikke formår at fastholde esports fans opmærksomhed som forventet.

Hvorfor denne turnering er populær at spille på

DreamHack er et svensk-baseret LAN (Local Area Network), der samler spillere fra alle samfundslag. Et par dage gennem konkurrencen er nok til at afgøre, hvem der er størst. Det unikke ved denne begivenhed er, at det er en BYOC (Bring Your Own Computer) begivenhed. Det skal vises på enhver liste over esport-turneringer, der er deres salt værd.

Størstedelen af disse esport-turneringer er webcast, som tilskuere kan se på forskellige platforme. Der er adskillige fremragende muligheder tilgængelige, der er specifikke for specifikke spil. Når spillere f.eks. satser på League of Legends, kan spillere derfor forudse, hvilke parter der vinder deres første spil.

Brugere, der satser på Counter-Strike: Global Offensive, kan forudsige, hvilket hold der bliver det første til ti drab. Mange væddemålssider giver dig også mulighed for at placere ulige indsatser, såsom på hvilket hold der bliver det første til at rive det første tårn, drage eller inhibitor ned og så videre. Der er også indsatser på den korrekte score og endda den tid, det tager at gennemføre rundt. Der er således adskillige metoder til at satse på videospil.

Vindende hold og største øjeblikke i DreamHack-turneringer

DreamHack sommer

I 2002 blev den allerførste DreamHack Summer-begivenhed afholdt i Jönköping, Sverige. Før vært for to af bedste esports-turneringer årligt (inklusive DreamHack Summer i juni), havde DreamHack haft både generelle og vinterudgaver i næsten et årti. Den første DreamHack Summer inkluderede det første Counter-Strike-mesterskab nogensinde.

Konkurrencen bød på 32 hold, hvor Ninjas in Pyjamas indtog førstepladsen, efterfulgt af Devine esports og backstab. Ninjas in Pyjamas har udmærkelsen for de fleste titler vundet af en person, med fem i 2002, 2006, 2012, 2013 og 2014. Fnatic og SK Gaming, som begge har to sejre hver, er to andre dominerende hold i fortiden.

Winter DreamHack

DreamHack Winter, ligesom DreamHack Summer, forekommer normalt årligt i Jönköping, Sverige. Det inkluderer nogle af de vigtigste esport-mesterskaber i League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch og Hearthstone. I 2010, Mousesports og Natus Vincere var de første vindere af konkurrencerne. Gambit Esports vandt titlen i 2016 foran Renegades og GODSENT. To år senere vandt ENCE trofæet, og forZe (et russisk CSGO) hold vandt den seneste udgave af DreamHack Winter.

DreamHack Open

DreamHack Open blev oprindeligt afholdt i 2012 og etablerede sig hurtigt som DreamHack'sDreamHacks store esports-begivenhed med syv store festivaler i hele Europa. Turneringen har en samlet præmiesum på $350.000 og er åben for både amatører og professionelle spillere. Ninjaer i pyjamas vandt det første DreamHack Open, der blev afholdt i Valencia.

Bukarest fortsatte med at være vært for begivenheder i de følgende år. Malmø, Montreal, Atlanta og London i Det Forenede Kongerige er alle for nylig kommet på listen over byer, der har været vært for DreamHack Masters. DreamHack Masters Las Vegas i 2017 er stadig uden tvivl den største begivenhed til dato. Virtus.Pro vandt turneringen forud SK Gaming, Nord og Astralis, og tjener £250.000 i processen.

Da Gambit Esports allerede havde vundet DreamHack Austin, var scenen sat til, at Envy kunne tage hjem til DreamHack Atlanta. Sky9 tog titlen foran deres hjemmepublikum i Denver, mens FlipSid3 Tactics tog titlen i Leipzig. DreamHack Malmo 2017 blev vundet af G2, mens DreamHack Montreal blev vundet af North.

Hvor og hvordan man satser på DreamHack-turneringer

Du kan find nogle af de bedste online esport betting sider for væddemål på esport-turneringer her. Disse sider tilbyder utrolige odds i DreamHack-turneringer. Spilleren skal dog altid forsøge at sammenligne de aktuelt udbudte odds for det marked, de ønsker at spille på, og vælge den mest omsættelige mulighed.

Det er nødvendigt at foretage yderligere forskning på holdene eller spillerne. Værdifuld information om holdets nuværende form og nøglespillere kan hjælpe dig med at finde gunstige væddemålsmuligheder. Prøv at være opmærksom på de variationer, der påvirker den samlede præstation. Det kan være ting som en ny signing eller tilbagetrækning fra en nøglespiller(e).

Matchvinderen er måske den mest populære type esport-væddemål, der er tilgængelig på en bettingside. Placer et væddemål på udfaldet af en specifik turneringskamp, lige fra League of Legends til Counter-Strike Global Offensive. Brugere kan også placere et direkte væddemål på hvilket hold eller hvilken spiller der skal vinde en bestemt udgave. De fleste af disse væddemålssider tillader en at gøre dette i god tid før turneringen. Derfor, hvis du har en rimelig fornemmelse af, hvem du tror, der vil vinde store esport-turneringer såsom DreamHack Masters, så placer dine væddemål tidligt.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen

Seneste nyheder

Deltagermeddelelse til DreamHack 2022
2022-08-11

Deltagermeddelelse til DreamHack 2022

Ifølge Twin Galaxies og Guinness Book of Records, DreamHack er den største LAN-fest og computerfestival globalt. Arrangementet byder på den hurtigste og mest internettrafik i verden. Entusiaster kan forudse adskillige vigtige kommende begivenheder gennem online esports-væddemål. Disse turneringer streames live på forskellige platforme.