Oplev de mest populære eSports-spil 2024

Denne eSports betting guide beskriver alt, hvad bettors har brug for at vide om emnet, de bedste eSports betting sites og mere. Der er ingen tvivl om, at eSport er en af de industrier, der er fortsat med at trives selv under pandemien. De seneste fremskrivninger fra Statista viser, at 2021 eSports markedsstørrelse er vurderet til lidt over $1,08 milliarder, næsten 50% vækst fra 2020.

E-sportsvæddemålsindustrien er også vokset eksponentielt. Med alle traditionelle live-kampe stoppet på højden af pandemien, blev eSports en fanfavorit, da de har et menneskeligt præg, i modsætning til virtuel sport, den eneste anden mulighed på det tidspunkt.

Alt hvad du behøver at vide om historien om eSports-væddemålTyper af eSports-væddemålDe bedste esports-væddemålstips for dig at vindeAnsvarligt spil
CS:GO

I denne CS: GO-bettingguide kan spillere finde alt, hvad de behøver at vide om væddemål på first-person shooter-videospil. Uanset om det er gameplayet og reglerne eller væddemålsmarkederne og oddsene, så fortæller denne side det hele. Der er ingen tvivl om, at eSports-væddemål er ved at tage over.

Vis mere
Dota 2

Dota 2 er et af disse videospil med et betydeligt antal følgere. I dag (fra 2021) forbinder millioner af spillere rundt om i verden hinanden for at få deres rimelige andel af gameplayet. Faktisk spiller mindst 10 millioner mennesker dette spil hver måned. Spillet har et væld af turneringer og ligaer, som spillere kan konkurrere i.

Vis mere
League of Legends

League of Legends (LoL) er blevet et af de mest populære spil i spilhistorien, hvor millioner spiller i timevis hver dag. Det er en multiplayer online kamparena (MOBA) udgivet af Riot Games i 2009. Den blev integreret som en eSport i World Cyber Games for fire år siden.

Vis mere
Valorant

Valorant esports betting er blandt de mest betydningsfulde ting, der sker på esports betting scenen. I denne guide kan du finde ud af alt, hvad der er at vide om betting på dette relativt nye spil, der konkurrerer med folk som Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) og Fortnite på både e-sportsscenen og bettingindustrien.

Vis mere
Mortal Kombat

Mortal Kombat er blevet et populært eSports-spil, der tiltrækker en stor fanskare og professionelle spillere, der konkurrerer i turneringer verden over. For dem, der er interesseret i eSports-væddemål, er det vigtigt at finde pålidelige og velrenommerede bettingsider, der tilbyder Mortal Kombat-markeder. Hos eSportRanker er vi specialiseret i at evaluere og anbefale de bedste eSports betting sites med Mortal Kombat, hvilket sikrer en sikker og fornøjelig væddemålsoplevelse. Vores ekspertise inden for iGaming-industrien giver os mulighed for at give værdifuld indsigt og anbefalinger til entusiaster, der ønsker at satse på Mortal Kombat-kampe. Udforsk vores topliste over anbefalede eSports betting sites med Mortal Kombat, og løft din væddemålsoplevelse i dag.

Vis mere
Call of Duty

I de senere år har battle royale-spil vist sig at være meget populære inden for eSports betting-fællesskabet. Et godt eksempel på dette er FPS Call of Duty: Warzone. Det er gratis at spille og tilgængeligt på tværs af en række platforme. Dette inkluderer versioner på nuværende generation af PlayStation- og Xbox-konsoller samt pc'er. CoD: Warzone er en del af 2019 Modern Warfare-versionen, snarere end at være en individuel titel. Den blev udgivet under den anden sæson af Modern Warfare-indholdsopdateringer. Det betyder, at en stor etableret CoD-spillerbase var i stand til at få adgang til den.

Vis mere
StarCraft 2

StarCraft II (SC II) er populær over hele kloden og udfordrer spillere til at bruge realtidsstrategier for at slå konkurrenterne i nogle af verdens mest populære e-sportsturneringer. Siden lanceringen i 2010 har SC II fortsat oplevet en enorm tilslutning. Selv med topspil som Dota 2 og League of Legends, der sikrer topplaceringer i e-sportskonkurrencer, tiltrækker StarCraft II stadig en massiv tilhængerskare.

Vis mere
Rainbow Six Siege

Udgivet af Ubisoft for flere år siden, Tom Clancy's Rainbow Six Siege er i øjeblikket i kategorien af de højtrangerede esports-spil. De fleste mennesker omtaler dette first-person shooter (FPS) videospil, som Ubisoft Montreal udgav i 2015, som R6. Oprindeligt var det tilgængeligt på Xbox One, Microsoft Windows og PlayStation 4. Et par år senere, i december 2020, blev der udgivet en opgraderet Rainbow Six-version, der kunne spilles på Xbox Series X/S og PlayStation 5, hvilket gjorde dette spil tilgængeligt for flere FPS fans verden over.

Vis mere

Age of Empires

Andreas Nielsen
WriterAndreas NielsenWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt hvad du behøver at vide om historien om eSports-væddemål

Oprindelsen af eSport kan dateres tilbage til 1971 i en begivenhed, hvor tværfaglige studerende deltog i et vintage Spacewar-spil. Selvom det ikke var en eSport i sig selv, banede det vejen for den første konkurrencedygtige spilbegivenhed, 1980 Space Invaders Championship.

Men for betting var det først i begyndelsen af det sidste årti, at eSports-væddemål blev en realitet. Dette var på et tidspunkt, hvor den konkurrenceprægede videospilscene begyndte at være vært for online multiplayer-turneringer. Så væddemål kunne have været omtalt i gambling-scenen tidligere.

Alligevel var der bekymring for, at de fleste af de spillere, der kunne lide eSport, var under 18 år, hvilket betyder, at de ikke måtte spille. Hvad er mere? Videospil var meget ureguleret, så der ville opstå problemer med match rigging.

Men med populariseringen af eSports hold, tingene tog en anden drejning. For det første blev eSport mere populær og tiltrak selv voksne, som havde lovligt lov til at satse. Så kom enorme sponsoraftaler og et enormt seertal, der tog konkurrencedygtig videospil til næste niveau.

Live esports-væddemål er blevet en meget populær metode for esports-væddere. Det er en meget spændende måde at satse på.

Esports er et konkurrencemæssigt tidsfordriv, hvor professionelle spillere har kontrakter og store lønsedler, ligesom traditionelle professionelle atleter. Der er masser af topturneringer, der tiltrækker millioner af dollars i præmiepenge.

Bookmakere har på den anden side udnyttet den stadigt voksende efterspørgsel efter eSports bookmaker-æra. Operatører skynder sig at tilbyde spillere de nyeste eSports-markeder som supplement til virtuelle spil, som mangler det menneskelige præg.

Ud fra alle indikationer er væddemål på esport blandt de hurtigst voksende kategorier i hele online gambling-industrien.

Ifølge de seneste tal er online videospil væddemålsmarked størrelse forventes at ramme hele 205 milliarder dollars i 2027. Interessant nok var der over 6,5 millioner eSports-væddere i 2020. Selvfølgelig er antallet af videospil-væddere steget, nu hvor eSports er det nyeste barn på blokken inden for sportsvæddemål verden.

Typer af eSports-væddemål

For spillere, der er interesseret i eSports-væddemål, inkluderer det grundlæggende at forstå de forskellige former for online-videospilvæddemål.

Esport vokser i første omgang. Men så er de tilgængelige spil bestemt af genrens popularitet i den aktuelle videospilscene. Nedenfor er en liste over populære eSport-genrer spillere kan satse på og, hvad der er vigtigt, de mest populære eSports-spil og de største konkurrencer i hver genre.

MOBA eSport

MOBA er også kendt som multiplayer online kamparena-spil, og er et strategi-videospil. De mest populære MOBA-spil at satse på inkluderer League of Legends (LOL) og DOTA 2. De mest betydningsfulde MOBA-begivenheder omfatter The International, DOTA 2s største turnering og League of Legends World Championship.

FPS eSports spil

Førstepersons skydespil involverer kamp fra førstepersonsperspektivet. De mest populære eSport-spil at satse på i FPS-kategorien inkluderer Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield V, Valorant, Call of Duty og Rainbow Six Siege. De største FPS eSports-turneringer inkluderer CS: GO Major Championships og Siege's Six Invitational.

Battle Royale eSport

Battle royale videospil byder på mange spillere i en sidste mands-kamp. De mest berømte Battle Royale-spil inkluderer Fortnite og Apex Legends. Men når det kommer til de største turneringer, er der Fortnite World Cup og Apex Legends Global Series.

Sports simulation videospil

Som navnet antyder, efterligner disse rigtige sportsgrene, såsom fodbold, basketball, hockey osv. De bedste eSports spil at satse på i sportssimuleringsgenren inkluderer FIFA21, Madden, NBA2K, eFootball (tidligere PES) osv.

RTS eSport

Også kendt som real-time strategispil, RTS eSports er også populære. De bedste spil at satse på i denne kategori inkluderer StarCraft og WarCraft. Hvad angår turneringerne, er den største WCS Global Finals.

De bedste esports-væddemålstips for dig at vinde

Der er et par tips til spillere, der er nye på denne scene, for at hjælpe dem med at komme i gang.

Den første snak handler om bookmakervalg. Til at starte med er det ikke alle sportsvæddemålssider, der har eSports-væddemålsmarkeder. Så efter at have fundet et par esport bookies, skal spillere tjekke, om de har det bestemte videospil, de vil satse på. Andre overvejelser omfatter licenser og regler, bankmuligheder, webstedets brugervenlighed og kampagner.

Endnu et tip; spillere bør sætte sig ind i reglerne og gameplayet for de eSports spil, de ønsker at spille på. Mange spillere begår den fejl at spille på spil, de næsten ikke forstår. Reglerne og reglerne, væddemålsmarkederne og betting odds bør være lige ved alle spilleres fingerspidser.

For det tredje bør spillere følge den seneste udvikling i det eSport-spil, de satser på. Find ud af, hvilke der er de bedste hold i øjeblikket i League of Legends, Fortnite, Rainbow Six Siege, CS: GO eller andre spil. Holdenes seneste løbetur har selvfølgelig også betydning.

Til sidst, når det kommer til sportssimuleringsspil, skal du ikke satse blindt baseret på det hold, en professionel spiller spiller med. I eSport handler det ikke om storheden af det hold, spilleren bruger i den virkelige verden. I stedet bestemmes resultatet af et FIFA- eller PES-spil i eSport af den professionelle spillers færdighedsniveau.

Ansvarligt spil

Esports-væddemål online har alt det sjove, uanset om en spiller er en eSport-entusiast eller bare en afslappet sportsbetting-entusiast. Men så bør ansvarligt spil forblive grundlæggende til enhver tid. Ligesom videospil kan væddemål på eSport være meget vanedannende. Spillere bør altid følge reglerne for ansvarligt spil.

Først på listen over regler for ansvarligt spil bør spillevæddemål ikke være en erstatning for skole eller arbejde. Den næste vigtige ting, spillere bør huske, er at sætte et budget for videospilspil og nøje holde sig til det. Det er vigtigt, at de skal vide, hvornår de skal holde op; Prøv aldrig at jagte tab.

About the author
Andreas Nielsen
Andreas Nielsen
About

Med en rig spillebaggrund og en stærk følelse af dansk stolthed omformer Andreas online casino guides. Ved at flette lokale nuancer med globale standarder sikrer han, at hver spiller oplever et strejf af Danmark i hans arbejde.

Send email
More posts by Andreas Nielsen