Din bedste World of Tanks væddemålsguide 2024

World of Tanks (WoT) er en topbedømt skabelse af Wargaming, et Cypern-baseret videospilfirma. Sidstnævnte annoncerede sin udvikling i 2009 og hævdede, at dens budget var større end nogen anden titel i spilindustrien dengang. Dette spil blev udgivet i august året efter efter en række vellykkede beta-tests.

I december 2013 havde World of Tanks over 70 millioner registrerede spillere globalt. Det er ubestrideligt, at dette spils brugerbase er vokset enormt siden da. Det er især ikke alle, der spiller WoT for at gøre op med kedsomhed. Der er også en eSports-underafdeling, hvor dygtige spillere og hold konkurrerer mod hinanden om forskellige præmiepuljer.

Din bedste World of Tanks væddemålsguide 2024
Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAndreas NielsenLocaliser
Hvad kan man forvente af World of Tanks?

Hvad kan man forvente af World of Tanks?

At spille World of Tanks, for ren og skær sjov eller konkurrencemæssigt, kræver, at spillere samler stor viden om det. Dette legendariske massivt multiplayer online (MMO) spil kan prale af hundredvis af kampkøretøjer fra det 20. århundrede, herunder lokomotivartilleri, kampvogne (lette, tunge og mellemstore) og kampvognsjægere.

Disse pansrede biler er fra forskellige dele af verden, såsom Storbritannien, Frankrig, Japan, Polen, Tyskland, Kina og USA. Derudover kan de alle tilpasses, og de kommer ikke med lignende præstationer, roller eller styrker på slagmarken. Afhængigt af deres mål bestemmer en spiller, hvilket ekstra udstyr deres køretøj har brug for.

Spillere vs. spillere (PvP) gameplay er World of Tanks' primære spiltilstand. Derfor vælger hver spiller et enkelt kampkøretøj til brug. Når de lander på en tilfældig slagmark, er de ansvarlige for dens bevægelse og skydning. De kan også udnytte stemme- eller maskinskrevet chat-funktionen til at kommunikere med andre spillere, allierede eller på anden måde, når det passer dem.

WoT-spillere kan deltage i forskellige kampe i dette spil. Hovedtyperne er som følger:

 • Tilfældige kampe
 • Holdkampe
 • Kampe om kampvogne
 • Særlige kampe
 • Holdtræningskampe
 • Højborg kampe
Hvad kan man forvente af World of Tanks?
Spil på World of Tanks

Spil på World of Tanks

Utallige dygtige World of Tanks-væddere kan bekræfte, at væddemål på dette spil er en walkover! En af de primære årsager til dette er, at mange esport-væddemålssider tilbyder det, hvoraf de fleste tilbyder gunstige funktioner såsom gode odds på forskellige WoT-turneringer, flere indbetalings-/udbetalingsmetoder, og imødekommende kundesupportteams.

Derudover er World of Tanks eSport-væddemål ligetil, især efter at en spiller har identificeret en bookmaker, hvis aspekter opfylder deres unikke krav. Her er, hvad de skal gøre:

 • Besøg betting-webstedets eSports-sektion
 • Klik på "World of Tanks (WoT)"
 • Vælg et marked
 • Indtast indsatsbeløbet
 • Bekræft indsatsen

World of Tanks væddemål forberedelse

Selvom det er enkelt at satse på World of Tanks, bør spillere forberede sig på det, hvis de håber at få mest muligt ud af det. Men hvordan kan de gøre dette? Til at begynde med kan man undersøge de populære tilgængelige markeder, såsom:

 • Handicap
 • Første blod
 • Vinder af kort
 • Match vinder/Moneyline væddemål
 • Basen fanget
 • Samlet score

Det er også smart for en spiller at vurdere sikkerheden på et spilwebsted, mens de forbereder sig på at starte deres World of Tanks-satsning. Sandheden er, at selvom der er en betydelig pulje af sikre, legitime WoT-væddemålssider, findes der også et par usikre. Og spillere skal undgå dem for enhver pris.

Spil på World of Tanks
Hvorfor er WoT populært?

Hvorfor er WoT populært?

World of Tanks er blandt de mest populære esport-spil på banen i dag. Dette kan skyldes følgende faktorer.

Internetfællesskab

World of Tanks kan prale af et massivt fællesskab med over 160 millioner spillere globalt. Mens de fleste af dem aldrig har mødt hinanden personligt, bruger de meget tid online på at diskutere dette spil. Nogle af de almindelige emner, de kommenterer på, inkluderer tidligere og kommende turneringer, tip til væddemål og spille og de mest dygtige spillere at holde øje med.

Spil World of Tanks online

WoTs enkelhed og tilgængelighed er andre elementer, der har gjort det muligt for den at vinde fordel hos mange eSport-elskere globalt. Denne titel er tilgængelig på flere platforme, inklusive Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 og macOS.

Big World of Tanks spillere

Det er også sikkert at sige, at legendariske World of Tanks-spillere har spillet en enorm rolle i at forbedre dette spils fandom. Nogle af disse er Tyrannosaurus_Riggx og LuNaTic_-Lore, som inspirerer spillere til at spille dette spil oftere for at forbedre deres færdigheder.

Hvorfor spillere elsker World of Tanks

At vide, hvorfor spillere stadig ikke kan få nok af World of Tanks, er nøglen til at forstå dens stigende popularitet. Ja, denne titel blev oprindeligt udgivet for over et årti siden, men den føles stadig lige så frisk takket være dens regelmæssige opdateringer. WoTs mekanik er også forskelligartet, og den byder på imponerende billeder. De fleste spillere elsker også, at Wargaming overvejer deres input, når de udgiver sine seneste versioner.

Sådan spiller du WoT

Dette kunne være en anden grund til at forklare World of Tanks' berømmelse. At lære at spille dette spil er en walkover. Og så længe en spiller mestrer sine spilletricks, er de gode til at gå! For eksempel bør spillere give deres holdkammerater noget plads til at hjælpe med optimal præstation. Parkering bag en allieret anbefales ikke, da det minimerer våbnene i kampen. Derudover bør spillere navigere forsigtigt i kampvarmezoner.

Største World of Tanks-hold og -spillere

Desuden er World of Tanks almindeligt kendt, fordi spillere har en lang liste af hold og spillere at tænke over, når det kommer til at satse på det på bedste esport betting side. De er endda frie til at placere flere væddemål eller udforske forskellige markeder, hvis de er forvirrede over de mange tilgængelige valg. Dette øger utvivlsomt spændingen for de fleste spillere, mens de venter på at se resultaterne.

Hvorfor er WoT populært?
Er der en World of Tanks-turnering at satse på?

Er der en World of Tanks-turnering at satse på?

Ja. Der er forskellige WoT-mesterskaber, som giver forskellige professionelle e-sportshold mulighed for at konkurrere mod hinanden. Disse begivenheder kan komme med forskellige vilkår og betingelser for at styre aktiviteterne for alle deltagende parter.

Typisk World of Tanks turneringer kommer i tre formater - Træfninger, udfordringer og klanturneringer. Afhængigt af en specifik konkurrence kan holdene have mellem tre og femten eSport-atleter. De fleste af disse organisationer bringer også kvalificerede 'reserve'-spillere til at erstatte dem, der måske ikke kommer på scenen på grund af problemer såsom visumkomplikationer.

Den seneste World of Tanks globale turnering var 2022 World of Tanks Championship International, dette spils første 15VS15-begivenhed. De bedste hold, der deltog i det, var fra Europa, Kina, Asien og Stillehavsområdet, Nordamerika og Commonwealth of Independent States. Præmiepuljen var €130.000, stor nok til at presse disse hold til at tilbyde deres bedste.

World of Tanks Grand Finals er en af de mest prestigefyldte begivenheder blandt WoT-spillere. Det er også en fantastisk mulighed for at placere væddemål på e-sport.

Disse globale World of Tanks-turneringer er utvivlsomt et kæmpe tilbud, især for dem i eSport-fællesskabet. De giver atleterne muligheder for at vise deres gale WoT-færdigheder, udfordre deres modstandere, opbygge et navn for sig selv og optimistisk bane vejen for yderligere karrierefremgang.

Er der en World of Tanks-turnering at satse på?
Spil på World of Tanks hos udbydere

Spil på World of Tanks hos udbydere

Enhver World of Tanks-entusiast kan spille på det hos nogle af de bedste eSport-udbydere i dag, inklusive 22BET, Betwinner og Megapari. Spillere bør kun registrere sig på disse væddemålswebsteder efter at have bekræftet, at de passer til deres forskellige væddemålsbehov. Men hvad er den mest passende måde at gøre dette på? Nå, evaluering af deres funktioner topper altid listen.

En værdig WoT-bookmaker kommer med et intuitivt websted, og det giver spillere mulighed for at spille på mobilen. På denne måde kan de placere væddemål på denne populære eSport, mens de er på farten, på arbejde eller endda når de deler et måltid med deres venner.

Derudover giver det rimelige World of Tanks odds, der øger chancerne for spillernes succes, uanset deres erfaringsniveau. Dette motiverer dem og giver dem mulighed for at fremme deres professionelle spillekarriere.

Gennemsigtighed er en anden nøglefunktion, du skal være opmærksom på i en eSports-væddemålsapp, der tilbyder World of Tanks. Det bør tilbyde omfattende reguleringspolitikker for at lade spillere vide, hvad der skal og ikke må, ved at nyde alle dets tjenester. De har også ærlige, flersprogede kundeserviceeksperter, som guider spillere og hjælper dem med at få mest muligt ud af deres WoT-væddemål.

Spil på World of Tanks hos udbydere
Følg de bedste WoT-hold og sats præcist

Følg de bedste WoT-hold og sats præcist

Viden om de bedst bedømte World of Tanks-hold er altid praktisk, når du satser på dette spil. Det gør det muligt for spillere at identificere underdogs og favoritter og forhåbentlig vælge de mest profitable væddemålsmarkeder.

Disse er nogle af dagens bedste WoT-hold.

Natus Vincere

NAVI blev etableret i 2009. Det har hold og eSport-atleter, der konkurrerer i ikke kun World of Tanks, men også Dota 2, FIFA, Apex Legends, League of Legends, Paladins, Valorant og Fortnite. Dette hold vandt førstepladsen i 2014 og 2016 Wargaming.net League of World of Tanks.

Tornado energi

Her er et andet højt rangeret World of Tanks-hold, der har spillet adskillige kampe gennem årene. Den kom sejrrig ud ved 2017 WoT Grand Finals, og gik hjem med hele $150.000, fordelt på dets WoT

aktiv liste dengang.

HellRaisers

HellRaisers er også kendt for sit ret fænomenale World of Tanks-hold, der har konkurreret mod andre i flere turneringer. Det har signet talentfulde WoT-spillere som Vladislav "Neskwi" Kanaev, Andrei "lolwo" Dzenisenka og Vladimir "DYADOR" Drutskiy.

Andre fremragende World of Tanks-hold, der er værd at følge lige nu, er:

 • Team Dignitas
 • Virtus. pro
 • Ophøje
 • RoX
 • PENTA Sport
 • Ikke så seriøst
 • Ups - Den hårde
Følg de bedste WoT-hold og sats præcist
Fordele og ulemper ved World of Tanks

Fordele og ulemper ved World of Tanks

Spillere, der spiller World of Tanks, burde forstå dets fordele og mangler for at få et hint om, hvad de kan forvente. Her er fordelene som følger.

 • Nemt og overkommeligt: WoT-spillere behøver ikke at gennemgå speciel træning for at nyde dette spil, da det ikke er en hardcore-simulator. Hvad der er endnu mere praktisk er, at de ikke behøver at skille sig af med en skilling for at gøre det, fordi det er helt gratis at spille. Dette gør det egnet til amatører og dygtige spillere på et budget eller andet.

 • Utallige kampkøretøjer: World of Tanks byder på mange pansrede køretøjer, som spillere kan låse op og udnytte under kamp. Alle disse tilgængelige maskiner kan opgraderes, hvilket giver dem mulighed for at eksperimentere, identificere deres styrker og til sidst realisere deres fulde potentiale som gamere.

 • Mystery: World of Tanks er en gåde, der skal tilfredsstille behovene hos spillere, der elsker thrillere. Hver kamp i dette spil udspiller sig forskelligt, selv når spillerne bruger lignende maskiner tilpasset på samme måde. Det betyder, at der altid er noget unikt at se frem til, hvilket øger spændingen.

Ulemper

 • En af World of Tanks' største ulemper er, at spillere skal betale for dets premium-funktioner. Derfor bliver de, der ikke kan, frataget denne titels mest spændende oplevelser.
Fordele og ulemper ved World of Tanks
Forståelse af World of Tanks odds

Forståelse af World of Tanks odds

At lære at læse World of Tanks odds bør være en prioritet for enhver spiller, der planlægger det satse på denne esport medmindre de ønsker at indstille sig selv til fiasko.

Typisk giver forskellige betting-sider WoT-odds til deres medlemmer, og de kan variere fra den ene bookie til den anden. Det er nemt at forstå dem, så længe man forstår de populære formater, der er tilgængelige i dag. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, følgende.

 • Decimalodds: Mange World of Tanks-væddemålswebsteder benytter decimalodds, fordi de fleste spillere nemt kan læse og bruge dem til at beregne deres potentielle gevinster. De behøver kun at gange dem med deres respektive indsatser.
 • Fraktionelle odds: Fractional WoT odds er ret almindelige blandt esports bookmakere i Det Forenede Kongerige. Ligesom decimaloddsene ovenfor er de også ligetil. Mens det øverste tal repræsenterer de mulige udbetalinger, viser det nederste beløb, man skal satse. For eksempel kan en bookie tilbyde 10/1 odds for et bestemt World of Tanks-hold. Dette betyder, at spillere vinder $10 for hver $1, de sætter ind.
 • Amerikanske odds: WoT-spillere kan muligvis finde amerikanske odds på spilleplatforme i USA. Disse kommer med enten positive eller negative tal. Førstnævnte angiver det beløb, de kunne hente, hvis de satte $100. På den anden side viser sidstnævnte summen, de skal satse, hvis de håber på at rake ind $100.
Forståelse af World of Tanks odds
World of Tanks betting tips og tricks

World of Tanks betting tips og tricks

World of Tanks er en populær mulighed for både erfarne og nybegyndere. Disse parter kan bruge forskellige strategier for at sikre, at deres væddemålsprojekter bærer frugt. En af dem er at holde styr på deres yndlingshold eller -spillers præstationer. Dette kunne være ved at analysere resultaterne af de seneste ti eller flere konkurrencer, som den har deltaget i.

Spillere kan også se deres foretrukne WoT-spillere på platforme som YouTube og Twitch for at måle deres færdigheder og beslutte, om det er klogt at satse på dem. Hvis du antager, at en spiller ønsker at satse på WoT-turneringer, bør de vente til konkurrencernes sidste stadier – de kvalificerende er uforudsigelige, og det er nemt at satse på World of Tanks-hold eller spillere, der kan blive elimineret hurtigere end forventet.

World of Tanks betting tips og tricks