Top PUBG væddemålssider 2024

Enhver med en lille interesse for e-sport kender til PUBG: Battlegrounds. Spillet udviklet af PUBG Corporation er en battle royale-genre, hvor konkurrenter kæmper til døden. Der er op til 100 spillere i et spil, der søger at slå hinanden ihjel. Adskillige funktioner gør spillet udfordrende og spændende. Spillet er en forbedring af tidligere mods skabt af Brendan Greene, med tilnavnet 'PlayerUnknown'. og inspireret af filmen Battle Royale.

Dette gør det livagtigt, og at kunne bygge videre på eksisterende ideer gør det meget raffineret. PUBGs første udgivelse var specifikt til Microsoft Windows. Dette var i marts 2017, udført via en tidlig adgangsmodel drevet af Twitch.

Top PUBG væddemålssider 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Alt om at spille PUBG esports

Den første fulde udgivelse skete i december 2017, med udgivelser til Xbox Game Preview og Xbox One senere i samme måned. Den fulde udgivelse fandt sted i 2018. Samme år blev der frigivet en gratis PUBG-version til iOS- og Android-mobilenheder sammen med en PlayStation 4-port. I 2020 blev en mere potent version udgivet til at rumme stadionstreaming.

Efter dens fulde udgivelse var der solgt over 50 millioner eksemplarer af PUBG i juni 2018. I dag er der over 400 millioner spillere registreret på PUBG. Det når ofte toppene på over 3 millioner samtidige spillere. Mobilversionen registrerede mere end en milliard downloads i marts 2021 og indbragte mere end $6,2 milliarder.

Gameplayet

I starten af spillet bliver spillere droppet på en ø med et kort. Her begav de sig straks ud for at lede efter våben til at forsvare sig selv og angribe rivaler. De skal forblive inden for kortet på alle punkter. Efterhånden som spillet skrider frem, fortsætter størrelsen af det sikre område med at falde.

En spiller skal stræbe efter at være på et sikkert sted til enhver tid for at reducere chancerne for fatale angreb. Hurtig tænkning og svar er vigtige færdigheder for at vinde. Anmeldere har rost spillets evne til at rumme spillere med langsomt færdighedsniveau, mens de på samme tid forbliver en udfordring for dem med avancerede færdigheder.

Det battle royale genre skylder meget af sin popularitet til PUBG. Det populariserede genren så meget, at umiddelbart efter dens første udgivelse flyttede Epic for at skabe en Battle Royale-model af deres spil, Fortnite. Dens virkning førte også til oprettelsen af kloner i Kina i en uofficiel kapacitet. Spillets succes er blevet anerkendt med adskillige nomineringer i kategorien Årets spil.

Spillet har vundet priser som Mobile Game of the Year (PUBG Mobile) ved 36th Joystick Awards, Esports Game of the Year ved 2018 2018 SXSW Gaming Awards, Best MultiPlayer Game ved The Game Awards 2017, blandt mange andre. Nogle lande som Gujarat (Indien), Irak, Nepal, Jordan og Aceh-provinsen i Indonesien følte, at folk spillede for meget.

Sådan satser du på PUBG: Battlegrounds

PUBG's popularitet gør det allerede til et mundvandsvæddemål. Online betting sider og spillere elsker det ens. Det er et nemt spil at satse på, især hvis du er en almindelig sportsvædder. Selvom du er nybegynder, får du styr på PUBG: Battleground væddemål er nemt. Du skal bare have følgende rigtige:

Lær spillet

Dette siges i alle spil, men det er sjovt, hvor mange der ignorerer det. At satse på PUBG kræver, at du ved mere end blot formålet med spillet. Du skal forstå aktiviteter i spillet, og hvordan de påvirker resultatet. Hvilke er de mest dødelige våben? I hvilke runder bliver flest spillere dræbt? Hvor lang tid tager et kort?

At vide disse ting vil hjælpe dig med at lave mere end bare lige PUBG-væddemål. Du kan lære spillet ved at spille eller tage dig tid til at se andre. At se konkurrencer giver dig også mulighed for at identificere de bedste spillere, hvilket er afgørende information, når du placerer væddemål.

Vælg den rigtige esport betting side

Bettingsider tilbyder stort set de samme odds. Det er dog andre faktorer, der afgør, om siden er god for dig. Er det licenseret i dit land? Hvilke valutaer accepterer de? Er der transaktionsgebyrer? Selvom det er muligt at spille på en online esport bookmaker, der ikke er licenseret i dit land, frasiger du spillerbeskyttelsesprivilegiet, når du gør det.

Hvorfor er PUBG: Battlegrounds populær?

De fleste PUBG-spillere stopper ikke engang op med at tænke på, hvorfor de elsker spillet så meget. De vil sandsynligvis give dig et tomt blik og undre dig over, hvorfor du stiller et dumt spørgsmål, hvis du spørger dem. Er det retorisk? For dem var spillet bare skabt for at blive elsket. Men her er hvad de, der gider svare, har at sige:

Spændingen

På mange online fora siger spillere, at spændingen, der følger med PUBG, er uovertruffen. Risikoen og adrenalinsuset, der følger med at forsøge at overleve i et aftagende rum og vedholdende angreb, er vanedannende. Det kræver en masse færdigheder at overleve.

Jo færre du forbliver i spillet, jo mere risikabelt bliver det - sjovt, hva'? Det giver også stor tilfredshed at slå modstandere ud. Det er som en flugt fra det virkelige liv, en chance for at lufte ud i situationer, som du typisk ville holde tilbage.

På et bestemt forum er spillerne enige om, at Brendan Greene, det kreative sind bag spillet. "Ved noget, som andre ikke engang er begyndt at konceptualisere." Hans tidligere erfaring i branchen har hjulpet med at skabe en Battle Royale-tilstand, der er uovertruffen.

Fantastiske funktioner

PUBG har fremragende funktioner fra det allerførste niveau, alle vidunderlige i kvalitet. Der er nye funktioner, der skal låses op på alle niveauer, lige fra våben til belønninger. Tilføjelsen af nye funktioner i hver opdatering betyder, at spillere kan få et 'nyt' spil, hver gang de spiller.

Hvor mange andre spil kun har tekstchat, giver PUG spillere mulighed for at stemmechatte med andre. Dette gør spilleoplevelsen endnu mere livagtig. Spillet har også en anti-cheat funktion for at forbedre fair play.

Kan rumme forskellige færdighedsniveauer

Kritikere, der vurderer spillet, siger, at det er lige så velegnet til begyndere, som det er til proffe. Hvordan det er lykkedes at blande enkelhed og sofistikering, holder PUBG hoved og skuldre over mange andre spil.

Online tilgængelighed

Dette er et væsentligt krav til ethvert videospil i dag. Det skal være nemt at spille både over et LAN-netværk og på tværs af world wide web. PUBG har ingen forsinkelse i forhold til stabile forbindelser. Spillere adskilt af store geografiske afstande kan spille mod hinanden uden at bekymre sig om deres serveres adskillelse. Denne tilgængelighed gør PUBG til et socialt spil, der kan samle spillere over hele verden uden den frustration, som nogle spil forårsager.

Spil på PUBG

Væddemålsdille har tjent til at øge populariteten af esports-spil. Som et af de bedste spil er PUBG elsket af adskillige esports betting sider. Da mange mennesker finder det på betting-sider, stiger antallet af mennesker, der deltager i kampen, efterhånden som spillere og følgere.

Mobil kompatibilitet

PUBG ser ud til at vide meget klart betydningen af mobiltelefonen i dag. Det viste de ved at udgive en meget responsiv mobilversion af spillet. De gjorde det gratis at spille. Denne version havde nu mere end en milliard downloads i marts 2021. Og disse tal stopper ikke. Mobilversionen giver folk mulighed for at spille på farten eller i enhver position, mens de er i huset.

Stadia model

PUBG klarede sig allerede godt med pc-, Xbox- og PlayStation 4-kompatible versioner. Så gik de en bedre og udgav en anden version til stadionstreaming i 2020. Dette gav spillet en ny dimension. Selvom coronavirus-relaterede lockdowns primært generede verden på det tidspunkt, var begejstringen blandt PUBG-fans stadig stor.

Ideen om personlige turneringer, når lockdowns ophæves, gav dem noget at se frem til og noget at være begejstret for i en dyster periode. Mange gik i praksis for at skærpe deres evner i klarhed til konkurrence, hvis og når det igen var muligt.

Alt om PUBG: Battlegrounds-turneringer

PUBG: Battlegrounds har en global konkurrence kendt som PUBG Global Championship. Det svarer til et verdensmesterskab. Det afholdes årligt og samler 32 hold fra hele verden. Det er også en populær begivenhed for eSport-væddemål online, da den stiller de bedste spillere op imod hinanden. Mesterskabet markerer normalt afslutningen på PUBG-konkurrenceåret.

Hosting

En anden vært vælges hvert år. Værten tager ansvaret for alle organisatoriske aktiviteter, fra spillernes ankomst til indkvartering og faktisk gameplay. Korea er vært for 2021 PUBG Global Championship. Det afholdes i Paradise City, Incheon. Dette er et af de bedste hoteller i Korea.

27 hold bor på hotellet til den månedlange begivenhed. Spillestedet har også på plads en online ændring, der vil rumme fem hold fra Kina, som ikke var i stand til at forbinde med resten på grund af problemer med rejsevisum.

Ceremoniemestrene vil være Steven Pierce (Toffees, USA), James Carrol (Kaelaris, Storbritannien og John Robert Sargent (JoRoSaR, Storbritannien). Der vil også være syv kommentatorer og syv analytikere hentet fra hele verden. Der er også værter og kommentatorer fra ti andre sprog og regioner - koreansk, russisk, kinesisk, Asien, vietnamesisk, thai, tyrkisk, europæisk, Latinamerika og værter Korea.

Format

32 hold deltager i det globale mesterskab. Selvom turneringen er invitationsorienteret, privilegiet udvides til hold, der har udmærket sig i løbet af året. Hvis du bliver det bedste hold i konkurrencen i din region, får du en automatisk invitation.

Lande i Asien/Stillehavsområdet (APAC), Europa og Amerika kvalificerer sig ved at vinde en Continental Series i deres respektive områder. Vinderne af PUBG sommer Champions League får også en plads. Hold er seedet afhængigt af deres kvalifikationsdel.

Rangbeslutning (pointregel)

Ved Global Championship begynder konkurrencen med en Rank Decision-runde. Formålet med dette er at give holdene konkurrerende positioner (1-32). Holdene er grupperet i fire grupper af otte. Holdene i en gruppe spiller mod hinanden i et round-robin-format. Der spilles seks kampe dagligt i den første uge af konkurrencen.

De 16 bedste hold fra denne runde kvalificerer sig til at starte i First Weekly Survival. Hold i position 17-31 falder til en venteliste for den første ugentlige overlevelse. Det 32. hold går glip af den ugentlige overlevelse og går til bund-16-fasen.

Ugentlig overlevelse (WWCD-regel)

På hverdage spilles 16 kampe af de 16 bedste. Formålet er at få '16 kyllingemiddagsvindere.' Når det vinder et spil, kvalificerer et hold sig til den ugentlige finale og forlader den ugentlige overlevelse. Det næste hold indtager deres plads på ventelisten. Dette fortsætter, indtil der er 16 hold i den ugentlige finale.

Bund 16 (pointregel)

Hold, der ikke kan komme i de ugentlige finaler plus hold #32, spiller i denne fase for at finde deltagere til endnu en ugentlig overlevelse. Når nummer 17-31 er fundet, slutter runden, og bundholdet falder til en anden bund 16.

Ugentlige finaler (pointreglen)

Der spilles ti kampe på dette stadie. Målet er at finde hold 1-16 til den kommende Weekly Survival. De ni hold med flest point i Weekly Finals kvalificerer sig til Grand Finals. Hvis det samme hold vinder på hinanden følgende ugentlige finaler, øges det samlede antal kvalifikationspladser med det samlede antal point.

Grand Survival (WWCD-regel)

Hold i positionerne 13-31 på pointloggen deltager i denne runde. Hver kampvinder kommer i den store finale. Det 32. hold i samlet point forlader konkurrencen. Der spilles fire kampe i denne runde.

Grand Finals (pointreglen)

Der spilles 15 kampe i denne sidste runde. Holdet med flest point er turneringsmesteren.

Udsendelser af PUBG esports

Kampene sendes live på de officielle PUBG YouTube og Twitch kanaler.

Priser

Der er en præmiepulje på $2.000.000 til konkurrencen. Hver ugentlig vinder modtager $30.000. Den samlede vinder får $600.000. Andenpladsen får $290.000, tredjepladsen får $150.000 og fjerdepladsen får $120.000. De andre hold får priser i et faldende forhold. Priser kan variere fra det ene mesterskab til det næste.

De bedste esports betting PUBG bookmakere

I segmentet på PUBG betting sider nævnes det, at du skal vælge den rigtige udbyder, før du satser. Men hvem er de faktiske store udbydere, der allerede tilbyder PUBG: Battlegrounds-væddemål. Det spørgsmål besvares bedst ved at prøve esports bookies, læse anmeldelser og høre, hvad spillerne har at sige.

 • 1xBet har løbende gjort sig bemærket som en førende udbyder. I første omgang tilbød 1X-mærket kun casinospil, og har begivet sig ud i sport og nu e-sport. Det er et fantastisk casino med gode velkomsttilbud, gode odds og generel brugervenlighed.
 • 22 Bet er en anden god udbyder at prøve. Ligesom 1X har den gode velkomsttilbud og løbende kampagner. Transaktioner er hurtige og gratis ved at bruge de fleste betalingsmetoder. Det har også mange markeder at vælge imellem. Det er blevet nomineret som en af de mest progressive udbydere i de senere år.
 • 888 Casino har været på markedet i et stykke tid og har altid været førende. Det har et websted, der er nemt at navigere rundt på, er meget responsivt og har sikkerhed i flere lag. Det har også mange væddemålsmarkeder og er tilgængeligt i mange dele af verden.

Efterhånden som esports-væddemål fortsætter, vil udbyderne fortsætte med at forbedre sig, og flere vil komme op. Forbedringer som esport betting apps gør væddemålsoplevelsen endnu bedre. Bliv ved med at vende tilbage her for at få oplysninger om nye begivenheder i videospilverdenen.

De bedste PUBG: Battlegrounds betting hold

Der har været mange bemærkelsesværdige PUBG hold både nu og tidligere. Nogle er opløst, og andre er stadig i live. Ikke overraskende i betragtning af spillets popularitet. Til fordel for PUBG-væddemål fokuserer denne liste på hold, der stadig er aktive.

1218

Holdet lavet af Tulika, Kle1n, TTCUX og Marmelad er en e-sport organiseret baseret i CIS. De kom frem i rampelyset under 2020 Spring Split Europe-finalerne. De er også blevet nummer tre ved PMPL-EMEA Championship og blev nummer to i PUBG Mobile Pro League- Sæson 1/2021: CIS Finals.

Gal klan

Mad Clan er et A-Tier PUBG pro-team fra Korea. Det var tidligere kendt som FarmPC E-sports. De spiller i PC-kategorien. Holdets medlemmer er Lee Sung-Do 'DAEVA', No Tae-Young 'EEND', Kim Dong-Jun 'Lash' og Yu Jae-Won '2Tap.' Ha "Muker" Young-jin træner dem. Holdet er en af deltagerne i PUBG Global Championships i 2021, som PUBG esports-betting-entusiaster skal holde øje med.

Team Weibo

De nuværende indehavere af 2021 Peacekeeper Elite League er en glæde for enhver e-sportsudøver. Holdet har omdannet fra ELG Gaming til dets nuværende navn efter opkøb af den kinesiske mikroblogger Weibo. De slog Nova E-sports for at vinde 2019 PMCO Berlin. De er også nuværende indehavere af Peacemaker Elite League. Nuværende spillere er Z9, General, Ming, Beizhai og Broncho.

Angreb hele vejen rundt

Dette er et thailandsk hold bestående af Thanachit 'Jayers' Sonsuwon, Thanachot 'Gems' Sonsuwon, Nattapol 'J4nku2of' Laorngoen, Waritnan 'Glooms' Bangkerdrit, Chanwut 'Boblee' Tangon og Sakun 'SviTT ' Sitticharoensukchai. De bliver coachet af Nitipon "nitipon" Klinkajorn. Holdet er også et vigtigt inventar ved PUBG Championships.

Fordele og ulemper

Som et af de mest populære esports-spil har PUBG: Battle Ground et væld af professionelle. Men det har også et par ulemper. Her er, hvad der er godt og ikke så elskeligt ved dette spil:

Fordele

 • Mobil tilpasningsevne - Gratis downloads og en fantastisk mobil betting oplevelse har tiltrukket mere end en milliard downloads.
 • Tilgængelighed hos mange esports bookmakere. Nogle introducerer endda eSport betting apps.
 • Fantastiske funktioner som grafik, anti-cheat og stemmechat.
 • Kan spilles effektivt online
 • Spillere kan vinde penge ved PUBG-konkurrencer
 • Stadia-streamingtilstand til fysiske konkurrencer
 • PUBG rummer spillere på alle niveauer og tilbyder en god udfordring for hver kategori. Spillets krævende karakter hjælper spillere med at forbedre deres mentale og fysiske skarphed.
 • Kompatibel med flere enheder og operativsystemer
 • Regelmæssige opdateringer, der kommer med nye og mere spændende funktioner

Ulemper

 • Meget vanedannende - PUBG's fantastiske natur betyder, at mange spillere kan blive afhængige af det, især de yngre. Det samme kan ske for dem, der satser på PUBG.
 • Utilstrækkelige konkurrencer - Selvom der allerede er mange PUBG-konkurrencer, betyder det store antal spillere, at de ikke er tilstrækkeligt betjent.

Forstå PUBG betting odds

Oddsene for PUBG: Battlegrounds-væddemål er ikke væsentligt forskellige fra andre sportsgrene. PUBG odds bestemmes hovedsageligt af den region, du spiller fra. Der er odds udtrykt i brøker, decimaler eller +/-. Uanset hvordan oddsene ser ud, er det beløb, du sandsynligvis vil vinde i et spil, altid det samme.

For eksempel, hvis en ulige brøkdel er 2/1, betyder det, at du får $2, når du satser $1. Afkastet er det samme, hvis du placerer $ på en ulige indsats på 2,00. Amerikanske odds er lidt mere forvirrende, hvis du ikke er vant til dem. Favoritholdet har en -2 ulige, mens underdog har +2. Som i alle andre type væddemål, jo højere ulige i PUBG, jo mere risikerer indsatsen.

PUBG: Battlegrounds betting tips og tricks

Undgå ukendte konkurrencer

I modsætning til mainstream-hold som fodbold, der er svære at etablere, kan alle oprette et PUBG-hold. Derfor kan du satse i en konkurrence, hvor alle hold er stemplet som pro, men få af dem er det. Undgå at spille på konkurrencer, hvor du ikke aner, hvilke hold der spiller.

På den anden side, gå altid efter store turneringer som PUBG Global Championship. Disse turneringer er vist på de bedste betting sider. Da de forsøger at popularisere esport-væddemål, tilbyder disse huse fantastiske kampagner, som du kan drage fordel af.

Vælg risikable indsatser, lav indsats

Et formål med online e-sportsvæddemål er at øge spændingen. Spændingen i PUBG stiger, når du tager mere risikable væddemål. PUBG-væddemål som varigheden af et kort afhænger ikke i høj grad af spillernes færdigheder, men alligevel har de pæne afkast. Men når du placerer sådanne væddemål, skal du altid være forsigtig med at satse lavt, fordi chancerne for at ske er minimale.

Sats på live-spil

Find en hjemmeside, der tilbyder live-spil, og spil på den. På trods af en spillers færdighedsniveau er der dage, hvor spil går deres vej, og andre, hvor intet klikker. I et pubg live-væddemål er du ikke kun afhængig af den kendte færdighed, men også af dagens præstation for at træffe din væddemålsbeslutning.

Husk spillereglerne

På trods af at det er nyt, er e-sportsvæddemål gambling. Det medfører alle de risici, der er forbundet med traditionelt spil. Husk at satse ædru, satse for sjov, have et budget og ikke jage sejre/tab.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSport
About

Jun-ho Kim, Sydkoreas dynamiske Esports-maestro, står som et fyrtårn af viden hos EsportRanker. Jun-ho blander analytisk dygtighed med en medfødt kærlighed til spil og optrævler det indviklede billedtæppe af onlinekonkurrencer og sikrer, at spillere forbliver informerede og inspirerede.

Send email
More posts by Jun-ho Kim