Top Warcraft væddemålssider 2024

Warcraft 3 er den tredje del i Blizzard Entertainments Warcraft-serie. Det er et af de ældre eSports-spil, men det spilles stadig på professionelt niveau, hvor der jævnligt finder pro-turneringer sted. Denne udgave ville senere se et comeback, da det blev genudgivet som Warcraft 3: Reforged i 2020, på grund af spillets stigende popularitet i eSports-scenen.

Efter udgivelsen af Reforged underskrev Blizzard en tre-årig aftale med ESL, der garanterer spillets plads som et eSports-arrangement i de kommende år. Selvom det måske ikke er så populært som nogle af de større titler, bevarer det en loyal spillerbase og tiltrækker fans fra hele kloden.

Top Warcraft væddemålssider 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Hvad er Warcraft esport-spil?

Spillet blev oprindeligt udgivet i 2002 som 'Warcraft 3: Reign of Chaos' og blev udviklet af Snestorm og udgivet til Microsoft Windows som en del af en allerede berømt Warcraft-videospilserie. Men det var ikke før udgivelsen af dens udvidelsespakke, 'The Frozen Throne', et par år senere i 2003, at Warcraft 3 blev en væsentlig komponent i eSport-scenen.

Det ville blive en konstant tilstedeværelse i en række forskellige eSports-festivaler, såsom Electronic Sports World Cup, World Cyber Games og World Series of Video Games, for at nævne nogle få. Det ville især være populært i Sydkorea og Kina. Mens dens popularitet faldt lidt i 2010 på grund af introduktionen af forskellige andre eSports-titler, bibeholdt den en stærk tilhængerskare, der er vokset i de senere år.

Warcraft 3 finder sted flere år efter begivenhederne i Warcraft II og følger historien om den brændende legions forsøg på at erobre den fiktive verden Azeroth med bistand fra en hær af de udøde ledet af den faldne paladin Arthas Menethil. Den følger Human Alliance, Orcish Horde og Night Elves, mens de arbejder sammen for at stoppe dem, før de ødelægger verdenstræet.

Warcraft 3 er et real-time strategispil, der foregår i en high fantasy-verden. Realtidsstrategi, eller RTS, er en undergenre af strategi videospil hvor alle spillere kan spille på samme tid i "realtid" i stedet for på skift.

I et real-time strategispil, såsom Warcraft, placerer hver spiller bygninger og manøvrer enheder under deres delvise kontrol for at sikre kortplaceringer og/eller decimere deres modstanderes ressourcer. Det er muligt at bygge yderligere enheder og bygninger i et traditionelt RTS-spil, selvom dette normalt er begrænset af behovet for at bruge indsamlede ressourcer.

For at opsummere det, inkluderer et RTS-spil som Warcraft ressourceindsamling, basekonstruktion, teknologisk udvikling i spillet og indirekte enhedskontrol.

Spil på Warcraft

Efterhånden som spillet steg i popularitet, og efterhånden som eSports-væddemålsscenen udviklede sig, var det uundgåeligt, at bookmakere, sportsbooks og wow eSports-væddemålssider ville begynde at inkludere Warcraft 3 i deres væddemålstilbud.

Når du har besluttet dig for at satse på Warcraft, skal du finde den korrekte eSports bettingside for det væddemål, du har til hensigt at placere. eSports-væddemål er nu tilgængeligt på et stigende antal online-gamblingsider, lige fra traditionelle bookmakere til specialiserede eSports-væddemålssider.

Væddemål på videospil kan virke anderledes end traditionelle sportsvæddemål, men efterhånden som du vænner dig til eSport, vil du se, at et væddemål på eSports action er det samme som væddemål på fodbold, basketball eller hestevæddeløb.

Så hvordan laver du et eSports-væddemål, og hvordan vinder du dit væddemål? Det er det samme som at lave og vinde et traditionelt væddemål. Vælg det eSport-væddemålsmarked, du er interesseret i, og se eSport odds for at sikre, at det er det rigtige for dig.

Den store fordel ved eSports-væddemål er, at det er mere interaktivt med fællesskaber, livestreaming, statistik, sociale medier og mere fra de bedste eSports-bookmakere, der gør væddemål på videospil til en fantastisk væddemålsoplevelse.

Hvorfor er Warcraft populær?

Warcraft 3 var en stor succes, og det genoptog online multiplayer-videospil i den korte varighed, siden det blev udgivet. Spillet solgte millioner af eksemplarer og etablerede en kultstatus og en enorm loyal fanskare. Da spillet trådte ind i eSports konkurrencemæssige verden, affødte det en række populære turneringer og stjernespillere.

Med så mange fremtrædende spil på markedet for e-sportsvæddemål er Warcraft 3 blevet lidt overset af bookmakere, selvom professionelle turneringsbegivenheder fortsætter med at finde sted forskellige steder rundt om i verden næsten hvert år.

Blizzard derimod ved, hvordan man genopliver en gammel klassiker. Da populariteten af Warcraft 3 aftog, besluttede Blizzard at puste nyt liv i spillet. Warcraft 3: Reforged, en visuelt forbedret og opdateret version af det klassiske spil, blev udgivet i 2020.

Internetfællesskab

Spillet var særligt populært i Kina, Sydkorea, Tyskland, Sverige og Japan. Millioner af mennesker over hele verden så turneringer som Electronic Sports World Cup, World Cyber Games, World eSports Games, International eSports Festival og World Series of Video Games. Og spillet var ikke kun begrænset til professionelle konkurrencer; det havde hundredtusindvis af brugere på forskellige konkurrence-amatørarenaer som Battle.net.

Spil Warcraft online

Spillere i Warcraft 3 er placeret på et kort og skal samle ressourcer som guld og tømmer for at udvikle deres base og bygge en stor nok hær til at besejre deres modstander.

Og det er kun begyndelsen på spillet. For at vinde spillet skal en spiller forsvare deres base og samtidig ødelægge fjendens base. Blandt dets mange nye funktioner introducerede Reign of Chaos to nye racer: Night Elves og the Undead for at gå sammen med de originale Orcs and Humans, hvilket øgede antallet af racer til fire.

Warcraft 3 er et af de få spil, der inkluderer helte i hærenheder, i modsætning til spil som Dota, League of Legends eller Starcraft 2, hvor du enten kontrollerer en mester eller udelukkende koncentrerer dig om base-building. Hvert Warcraft 3-løb har en unik helt, hvor hver helt er klassificeret baseret på deres kernestatistik - styrke, smidighed og intelligens.

Nogle af de bedste helte fra hver race er Mountain King for the Humans, The Orc's Tauren Chieftain, den sene-game-favorit Death Knight from the Undead og Demon Hunter of the Elven-racen, som uden tvivl har de værste helte i spillet. .

Store Warcraft-spillere

Warcraft 3 var højst sandsynligt det første computerspil i historien, der gav anledning til eSport-legender. Der var mange kendte navne på Warcraft 3's konkurrencedygtige spilscene.

Li 'Sky' Xiaofeng

Li Xiaofeng var en kinesisk Warcraft 3-mester, der revolutionerede den måde, den menneskelige race er repræsenteret i spillet. Han vandt World Cyber Games i Kinas røde trøje i 2005 og 2006. Denne konkurrence blev betragtet som toppen af internationalt Warcraft 3-spil, og Lis sejr i det to år i træk gav ham en plads i World Cyber Games hall of fame .

Yoan 'ToD' Merlo

Yoan Merlo er endnu en kendt spiller, der har vundet World eSports Games, Blizzard Worldwide Invitational og Cyberathlete Professional League. Han præsterede også beundringsværdigt ved World Cyber Games, hvor han vandt sølv- og bronzemedaljer og blev kåret som den bedste Warcraft 3-spiller i 2007.

Wang 'Infi' Xuwen

Da han spillede spillet, var Wang Xuwen kendt for at opføre adskillige offensive og defensive tårne. Han vandt adskillige turneringer, herunder International eSports Festival i 2007, KODE5 i Moskva, World eSports Games i 2008, World Cyber Games i 2009 og Warcraft 3 Champions League sæson XIV med team World Elite.

Er der en Warcraft-turnering eller -liga?

Den måske største og mest ventede Warcraft-turnering er ESL Pro Tour, eller hvad der nogle gange er kendt som DreamHack Open.

Dreamhack begyndte i begyndelsen af 1990'erne som en lille forsamling af klassekammerater og venner i kælderen på en folkeskole i Malung, Sverige. Det blev flyttet til skolens cafeteria i 1994 og blev en af de større regionale demoteknologi- og spilbegivenheder på det tidspunkt. Dette var også den første begivenhed, der blev døbt DreamHack.

Arrangementet, som fandt sted i 1997 på Arena Kupolen i Borlänge, blev Sveriges største LAN-fest og den tredjestørste fest i Skandinavien på det tidspunkt. Derudover blev DreamHack 2001 og efterfølgende arrangementer afholdt på Elmia messecenter i Jönköping, hvor det har været siden.

Den 15. november 2012 annoncerede DreamHack et partnerskab med Major League Gaming (MLG) og Electronic Sports League (ESL) for at støtte væksten og udviklingen af de nordamerikanske og europæiske eSports-scener. Disse samarbejder omfattede universelle placeringer, forenede konkurrencestrukturer og andre funktioner.

Den 30. september 2020 meddelte ESL, at de havde besluttet at fusionere med DreamHack. De to virksomheder fungerer som én, men de to brands drives uafhængigt af hinanden. ESL Pro Tour 2020 er verdens første Warcraft 3 professionelle tour. ESL, i samarbejde med DreamHack, organiserer, sponsorerer og er vært for begivenheden.

Ikke overraskende er det topland, der vandt konkurrencen på verdensscenen, Sydkorea. Da Gen.G, et Californien-baseret e-sportsfirma, åbnede Gen.G Elite Esports Academy i Seoul i 2019, gik de så langt som til at sige, at "Sydkorea stadig betragtes som eSports mekka", og at "dette det er der, det meste af talentet er"

Sydkorea har altid været definitionen af, hvordan konkurrencedygtige videospil er. Onlinespil endte med at tage fart i Sydkorea tidligere og hurtigere end noget andet sted i verden. Da nationen første gang introducerede højhastighedsinternet i slutningen af 1990'erne, oplevede den en stigning i antallet af 24-timers spillecaféer kendt som pc-bang.

Disse spændende, ofte underjordiske, spillesteder udviklede sig til epicentre for spilkultur og var til sidst vært for uformelle turneringer. I år 2000 var sydkoreanske kabelkanaler de første i verden til at udsende online spilkonkurrencer.

Ifølge en nylig undersøgelse fra undervisningsministeriet er eSport nu det femte mest udbredte fremtidige job blandt sydkoreansk studerende, der kun følger atleter, læger, lærere og skabere af digitalt indhold. I 2022 vil eSport endda blive inkluderet i Asian Games.

Topspillere, som f.eks Liga af legender' Lee Sang-hyeok, kodenavnet Faker, opnår samme niveau af berømmelse og formue som K-pop-idoler. Millioner af mennesker tuner ind for at se dem spille i realtid på internettet. Før pandemien trængte fans ind i eSports arenaer, der lignede en krydsning mellem en rockkoncert og et pro-wrestling stadion.

Topspilleren er, ikke overraskende, af koreansk afstamning. Jang 'Moon' Jae Ho er femdobbelt Warcraft 3-verdensmester, en tidligere legendarisk Night Elf-spiller i Warcraft 3 og en Zerg-spiller i Starcraft II. Han har vundet tre tv-transmitterede nationale sydkoreanske ligaer samt fire sæsoner af MBCGames verdenskrig.

Moon blev ofte set i Warcraft 3 ved at bruge strategier, der blev standarden for mange Night Elf-spillere og blev døbt "5th Race". Han har deltaget i og vundet de mest tv-transmitterede Warcraft 3-spil af enhver Warcraft 3-spiller.

Da Starcraft II blev udgivet, konkurrerede han i store begivenheder for både Starcraft II og Warcraft 3, men Moon skiftede til sidst til Starcraft II på fuld tid, da han kom med Fnatic i januar 2012.

Moon optræder i dokumentarfilmen "Beyond the Game" som en af Warcraft 3-spillerne.

Spil på Warcraft hos udbydere

Warcraft 3 væddemålssider er praktisk talt firkløvere i disse tider, men der er væddemål tilgængelige online. Det nyligt udgivne Warcraft 3: Reforged samt en hengiven fanskare dyrket gennem årtier og succesen med at vædde på World of Warcraft og Heroes of the Storm-væddemål, har alle hjulpet Warcraft 3-væddemålsscenen.

Der er adskillige sportsbooks, hvor du kan placere væddemål på Warcraft 3. Du skal overveje dine behov og præferencer, når du leder efter den bedste online sportsbook. Faktorer som hvor ofte du spiller og de typer væddemål du vil placere kan alle have indflydelse på din beslutning. Nogle mennesker foretrækker måske en online bookmaker med en brugervenlig grænseflade, mens andre måske er mere bekymrede over antallet af væddemål, de kan placere pr. dag.

For at satse skal du først tilmelde dig en velrenommeret bookmaker. For at reducere dine risici bør du først gennemgå bookmakerens regler for væddemål på Warcraft 3.

De bedste Warcraft 3 betting sider er som følger:

  • 1xBet
  • Betvinder
  • 10 bet
  • Parimatch
  • Betsson

Husk på, at bare fordi en side tilbyder en eSport, betyder det ikke nødvendigvis, at den tilbyder at spille på alle kampe. Igen, fordi nogle online sportsbooks kun dypper tæerne i vandet med hensyn til videospil, kan de vælge udelukkende at fokusere på store begivenheder som f.eks. internationale cupper, mens de ignorerer turneringer for mindre begivenheder.

Vær opmærksom på, at du ikke bør begrænse dig til kun én sportsbook. Når det kommer til væddemål på Warcraft 3, er ikke alle bookmakere skabt lige. Nogle giver måske kun nogle få markeder, mens andre kan give et bredere udvalg.

Vigtigst af alt er det ikke alle esport-bookies, der er lige så flittige eller kompetente til at prissætte deres markeder som andre. Så tænk over alle dine muligheder, før du satser. Du vil måske snart opdage, at du har en god fornemmelse af, hvilke bookmakere der er de mest givende at spille med.

For at satse frugtbart på Warcraft 3, er disse ting de vigtigste ting at gøre: lære spillet og se på den aktuelle form af alle relevante spillere og hold.

At holde disse ting i tankerne giver stor støtte, fordi de er indbyrdes forbundne. Det er også en god idé at holde øje med personbevægelser, da selv mindre ændringer kan have stor indflydelse på det samlede resultat af en Warcraft 3-kamp.

Vær opmærksom på nuværende spil, da de kan have indflydelse på fremtidige spil, hvis du vil tjene flere penge, mens du satser på Warcraft 3.

Følg de bedste Warcraft-hold og sats nøjagtigt

Nogle hævder, at Warcraft 3 var det første spil, der skabte de første eSport-legender. Dette kan skyldes, at Warcraft 3 er en meget 1 versus 1 eSport, hvor kun nogle kort og turneringer kræver en 2 versus 2.

ESL Pro Tour 2021 er en online turnering med spillere opdelt i tre regioner: Amerika, Asien og Europa.

Den almindelige konkurrencevej, uanset region, er at tilmelde sig en åben kvalifikation og derefter få en plads i den lukkede kvalifikation. Så deltag i den lukkede kvalifikation og giv udfordreren en plads. De toprangerede spillere inviteres til Challenger; de konkurrerer ikke i kvalifikationer.

Hvis du vil følge de bedste Warcraft 3-spillere og være i stand til at satse præcist, er her nogle af de bedste spillere at holde øje med.

Fra Amerika skal du holde øje med Victor 'Hitman' Lin fra Oregon. Han er en aktiv Orc-spiller, som i øjeblikket spiller for DuSt Gaming og Zero Effort. Også fra Oregon er Abdulaziz "CrunCher" Abed en aktiv menneskelig spiller. Han er i øjeblikket en del af DuSt Gaming.

På den asiatiske slagmark i Warcraft 3 er Lai "Colorful" Yongyun en professionel kinesisk Night Elf-spiller. Selvfølgelig er Jang "Moon" Jae Ho en legendarisk koreansk Night Elf-spiller, som i øjeblikket spiller for DRX. Guo "eer0" Zixiang spillede Orc, da han var hos ZDR, men spiller nu Undead og trænes af WFZ.

Eom "FoCuS" Hyo Sub, Park "Lyn" Joon og Jeon "Soin" Jin Hwan er alle professionelle koreanske Orc-spillere. Moon "Chaemiko" Chae Young, ikke at forveksle med Jang "Moon" Jae Ho, er en professionel koreansk Human-spiller, som i øjeblikket er i liga med RAPTOR Gaming.

Xu "Fortitude" Yuxing, også kaldet af en sød moniker 'Romantic', er en professionel kinesisk spiller, der har specialiseret sig i menneskeheden.

På den europæiske side af spillet, leder bestyrelsen den berømte Dmitry "Happy" Kostin, den bedste Warcraft 3-spiller, der nogensinde kommer fra Rusland, og som fokuserer på Undead-racen. Andriy "Foggy" Koren er fra Ukraine og har specialiseret sig i Night Elf-løbet.

Sergey "HawK" Shcherbakov er en anden russisk spiller, men han har specialiseret sig i menneskeheden. Daniel "XlorD" Spenst er en professionel tysk Undead-spiller, der i øjeblikket repræsenterer musesport. En anden russisk spiller, Ilya "JohnnyCage" Yashenkov, er en aktiv Russian Human-spiller, som i øjeblikket spiller for Thunder Ducks.

Fordele og ulemper

Fordele

Warcraft 3: Reforged forbedrer nogle få aspekter af det originale spil, mens det lader kerne-gameplayet være uændret, hvilket er en god ting. Reforged forbedrer for det meste det visuelle. Strukturer, NPC'er, monstre og de fleste enheder er blevet forbedret i forhold til de originale spil.

Singleplayer-kampagnerne i Reforged vil holde dig beskæftiget i timevis, da de byder på udvidede historier fortalt fra forskellige racers perspektiver. Derudover er missioner fra den originale Warcraft 3 og The Frozen Throne-udvidelse inkluderet i Reforged.

Ulemper

Afsløringen af Reforged lovede en betydelig grafisk overhaling, og mens Reforged forbedrer det visuelle, bidrager stive animationer til en samlet visuel billighed. Nogle teksturer og kort har en mærkelig sløring, der får dem til at se lavere opløsning ud, end de er.

Fordi du ikke kan oprette specielle nøglebindinger, skal du gå ind i dine spilfiler og ændre dem i en DOC- eller TXT-fil for at genskabe oplevelsen. For at toppe det hele er brugeraftalen for Reforged blevet omskrevet, så Blizzard ejer alle brugerdefinerede spil. Reforged tilbyder ikke meget nyt for veteraner at nyde, og det fjerner funktioner, som disse spillere har vænnet sig til.

Forståelse af Warcraft Betting Odds

I dag, online esport bookie give spillere fire forskellige typer Warcraft 3-væddemål. Væddemål fra væddemålsmarkedet for matchvindere, handicapmarked, futures eller direkte vindermarked og specialmarked er eksempler.

Markedet for matchvindere er den enkleste type væddemålsmarked at forstå. Spillere vælger, hvilket af de to hold, der vinder i slutningen af spillet. Handicap-væddemål placerer et hold (normalt favoritterne) i en scoringsmæssig ulempe (for eksempel -0,5, -1 eller 1,5), og for at vinde et væddemål skal holdet score et mål mere end deres handicap.

Ud over de ovennævnte markeder kan Warcraft 3-væddere placere væddemål på futures- eller direkte vindermarkedet, hvor de kan forudse vinderen af en bestemt turnering, før den begynder, og specialmarkederne. Specialmarkederne er særligt spændende, fordi de inkluderer væddemål som Korrekt Score eller Antal Drab (Over/Under), som kun en ægte Warcraft 3-fan vil være i stand til at forudsige korrekt.

Warcraft tips og tricks

Det er uundgåeligt et hasardspil, som med alle væddemål; spillere, der ved mest om de spillere og hold, der kæmper, vil dog altid have en bedre chance for at placere et vindende væddemål. Før du placerer dine væddemål på eSport, skal du huske følgende Warcraft 3-betting-tip.

Før du placerer nogen indsatser, bør du være bekendt med alle de bedste Warcraft 3-spillere og -hold. Tjek resultaterne af hold og spillere for at hjælpe dig med at placere væddemål. Hvis de to hold har kæmpet før, vil det give dig en idé om, hvordan denne seneste kamp vil udvikle sig. Dette er den type information, som mange spillere bruger til at hjælpe dem med at vælge topholdet i et forskellige eSports og traditionel sport.

For eksempel, hvis en af spillerne har vundet de sidste ti kampe mellem dem, er det usandsynligt, at den spiller, der har tabt disse ti kampe, vinder den ellevte kamp. Før du vælger en vinder i en holdturnering, bør du undersøge spillerne på hvert hold. Hvordan stiller hver liste op? Slå hver spillers tidligere kamp- og konkurrenceresultater op for at få en bedre idé om, hvilket hold der er det stærkeste.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
eSport
About

Zhang Wei, bedre kendt i Esports-arenaen som "DragonMaster", har skåret en niche som tankeleder ved krydsfeltet mellem onlinekasinoer og Esports. Med et ufejlbarligt instinkt for trends, kombineret med en omhyggelig sans for detaljer, er han både en strateg og en visionær på området.

Send email
More posts by Zhang Wei